Hett!

Ja, fy vad gräsligt varmt det var inne i staden förut!

Carro och jag åkte in till Trädgårn och la oss på en filt i gräset och solade. Himla mysigt. Först islatte och därefter glass. Livet leker, men fy vad hett det var! Man svettades som attan. Och jag har till på köpet bränt mig.

Imorgon stundar SISTA uppgiften i skolan för detta läsår!


Solskyddsfaktor

Ett nödvändigt ont för en sådan som mig. Jag fick mig en rejäl chock igår innan Näset då jag var in på Apoteket för att handla solskyddsfaktor. 155 jävla spänn! Rån!

Nu väntar sol och islatte med Carro. Löv it. Sedan ska jag hem och tvätta och städa. Ska hinna med en skön kvällspromenad också :)

Suuuuupertrött idag. Jag vaknade av en fluga imorse - inte uppskattat.

Har ingen lust att åka hem än...

Sängen

Ja, jag älskar min säng...

Middagen med klassen var helt otroligt nice. Väldigt många kom. Vi åt och drack och hade det himla trevligt. Många spännande samtalsämnen. Vi åt på Cicero inne i Linné. Mums vad gott det var. Vi begav oss vidare mot RumpanBar för en avslutningsdrink. Himla god blåbärsmojito! Det blev en rätt tidig kväll. ¤

Fredagen var mindre rolig. Upp tidigt för att åka till skolan medan alla andra var lediga. Fick i alla fall avklarat mitt utvecklingssamtal på Barntandvården, samt att vi hade patient. En läkarstuderande. Blev en sen eftermiddag. Kom inte från skolan förrän 16.40. Stressa iväg hemöver, slänga i sig lite middag, göra sig i ordning och sedan var det bara till att åka ut till Kortedala för förfest hos Carro. Himla trevligt. Utgången blev dock ingen utgång på grund av lite strul. Lika glad för det är jag, men gladast är nog räven.

Igår då. Bakisdag. Carro och jag drog ut till Näset och solade. Vi tog även vårat första dopp för i år! Så himla nice dag, vilken avslutades med grillning (:

Storm!

Blåsväder!

Skola idag. Himla skoj, eller inte. Därefter gjorde jag en väldigt spännande sak, I won't tell though! Kommit ett steg på vägen, lycka! Och fyfan vad han var snygg! Helt sjukt! (:

Ikväll väntar middag med klasse. Jag ser verkligen fram emot det! Det kommer bli riktigt trevligt! Har nyss duschat, bytt om och sminkat mig, och ska strax bege mig ut till Carrolutten. Jag har dessvärre klinik imorgon och utvecklingssamtal, medan alla andra är lediga, så ikväll blir det lugnt. Och nej, jag ligger inte efter, det så att resten av klassen är ledig, medan jag har samarbete med en tdl-student, så nope, jag ligger inte efter, och det blir säkerligen bra ändå. För imorgon blir det ju party ;) (Jennifer, I'm counting on you!!)

Sömn, vad är det?

Det frågar jag mig en regnig och blåsig onsdagskväll...

Jag hade världens bästa helg. Jag pluggade typ lite (måttar med fingrarna...) även fast vi hade tenta tills på måndagen. Himla skönt, men kanske inte det bästa. Jag åkte i alla och mötte Carro inne i stan. Vi gick och bokade bord till klassen i Linné, och sedan hamnade vi såklart på en uteservering med varsin islatte. Starcups - what a place. Vi satt i solen och smaskade på mintislatten, pratade om allt och ingenting (like we always do...<3) och begav oss senare vidare hem till Carro. Hon bjöd mig på mat (tackar aldrig nej till Carros mat, den är helt underbar!) och så drack vi lite vin. Vi satt i köket och pratade heeeela kvällen, så himla mysigt! Och skönt, det var precis vad jag behövde. Det slutade med att jag övernattade hos Carro. Fy så kallt hon har i sin lägenhet - till skillnad från mig som svettas ihjäl i min egen.

Vi klev upp rätt tidigt, helt döda. Kviberg here I come sa Carro. Egentligen tänkte jag åka hem, eftersom jag verkligen behövde tentaplugga innan vi skulle möta Chantal, men det blev inte så då tiden blev ändrat till 15. Så jag följde med till Kviberg och köpte bröd, och sedan bjöd Carro på frukost hemma hos henne :) Sedan var vi faktiskt duktiga och pluggade tills vi skulle åka in till Espresso House på Centralen och möta upp Chantal för en "avskedsfika". Kvällen tillbringades framför Parod III-papprena.

I måndags var det skola som gällde. Började dagen med en underbar springtur ute i solen. Himla varmt. Sedan skrev vi tentan, vilken tog en timme. Det gick nog vägen tror jag, trots otroligt dåligt definierade frågor. Jag tillbringade kvällen hos Linn med Tu, Chantal och Shohreh, ätandes surströmming och sill. Fyfan vad gott. Tu bjöd även på efterrätt - schwarzwaldtårta - mums. Jag rullade nästan hem. Vi tog farväl av Chantal också, hon åkte hem igår, himla trist. :(

Igår - skola. Den stora fallpresentationen stod på schemat, i alla fall för halva gruppen - däribland jag. Det gick vägen, jag är rätt stolt ändå. Min diskussion med klassen blev ganska bra med, trots allt. Jag kan inte klaga, för jag har utvecklats otroligt när det kommer till presentationer. Är inte lika nervös längre, och framförallt - i alla fall igår - så blev jag ingen stammandes tomat. Och jag har lärt mig att det faktiskt inte gör något att man stammar och hakar upp sig - alla gör det någon gång. Dessutom älskar jag powerpoints, de avleder lite av alla ögon som tittar på en. Speciellt när jag har så fina bilder med ;) Nu är det gjort i alla fall. Vi hade även feedback på våra arbeten med Jane. Jag trodde jag skulle bli grillad - mina erfarenheter av Jane säger att hon inte är av den snälla typen. Men faktiskt - inga kompletteringar, och massa beröm. T.o.m. för presentationen. Nöjd! Det blev en vända i staden med Carro efter, om jag inte minns fel. Himla konstigt att jag inte ens kommer ihåg vad jag gjorde för en dag sedan. Jo, justja, jag följde med Carro till Hemköp, där jag lockades till att köpa choklad. Jag vet inte vad som hänt, men gott är det. MINT! Kvällen var lovely.

Dagen då; skola (med den dryga sluta-röka-tanten...). Något av det segaste jag varit med om. Därefter följde jag med Carro till biblioteket och tog mig i kragen och tog mitt ansvar och röstade. Därefter tillbringade vi några timmar på Åhléns, hihi. Himla mysigt. Köpte mig ögonskuggor och ett nagellack. Vad fin jag ska bli! Fick även världens blodsockerfall så var tvungen att gå till Hemköp och handla något blodsockerhöjande. Illa. Vi gick även till Newspaper (har för mig det hette så...) där vi köpte varsin engelsk och varsin svensk skvaller/mode-tidning. Like it, jag älskade affären! Vi gick även till Barbarella, där jag fick köpt mig en ny näspiercing - som jag förövrigt säkert provat få i i två timmar. Kroken är mindre än min gamla, och är dessutom mer böjd. Jag tror jag måste ta till våld. Kvällen skulle innebära promenad och städning - blev det så, nej. Har mått så illa hela dagen. Det fick bli en slö kväll framför Grey's, and I love it. Kvällens program (förövrigt det 100:ade avsnittet...) var totalt klockrent. Som vanligt sitter jag och snyftar...

Imorgon blir en spännande dag. Godnatt!

Letar!

Ja, jag letar efter plugginspiration och motivation. Jag tycker inte om personen i fråga som har lagt en tenta nu. Varför? Vad är vitsen? När man väl vill trappa ned och ladda om inför sommaren, då ska man dras med allt i skolan som ingen har kunnat lägga in liiiiite tidigare. Suck. Big nono!

Ja. Jag ska försöka sätta mig och plugga i alla fall. Carro och jag hade en trevlig kväll här igår med Hot'n'Flaming, Satc, mintkrokant och vin :) Får se vad som händer idag. Om det händer något. Vädret tillåter inte så mycket skoj utomhus. Hade velat sitta inne i stan på en filt med massa jordgubbar och vitt vin (: (Nej...Jag tycker bara att vin är himla gott, framförallt på sommaren!)

Jaaaa... Nu väntar min kära Parodkurs. Hör riktigt hur den ropar på mig. FY!

Blandmat

Ja, vilket himla hopkok det blev. Broccoli, paprika, oliver, jalapenos, tomar, chorizo, ost och ägg + en grön linssallad. Får duga. Starkt blev det i alla fall. Jag är ingen vidare kock heller...

Carro kommer hit efter sin Body Combat. Funderar på om jag ska låta även denna kväll bli onyttig. Är lite sugen på nacho-chips, eller varför inte Hot'n'flaming? :O Tror på det sistnämnda och vin! Mums :)

Jag har även idag pluggat alldeles för lite. Fast jag har åtminstone tagit mig igenom allt. En del är inte så svårt och inte så nytt heller, medan den andra delen är rätt jobbig. Men jag tror ändå på mitt pluggsätt. 25% plugg, 75% fritid. Haha. Vi får väl se hur det hela slutar. Det lär visa sig imorgon hur mycket som fastnat. Har inget fastnat så har jag åtminstone hela lördagen och hela söndagen på mig + förmiddagen på måndag om jag så vill.

Svettigt!

Svetten forsar och jag har aldrig känt mig sexigare!

Säg mig, varför ska jag skämmas över att jag svettas som en gris och ser ut som en tomat när jag tränar? Man SKA svettas när man tränar. Att jag då svettas lite onormalt mycket för att vara tjej - med tanke på att tjejer helst inte ens ska svettas överhuvud taget, för det verkar inte vara normalt - spelar ingen roll längre. Jag orkar inte bry mig, det är ändå ingenting jag kan göra någonting åt. Jag hade mina nya löpbyxor på mig idag, dom sitter som klippta och skurna! Tight, and it's hot ;) Ja, jag kände mig riktigt riktigt snygg när jag tränade idag. Sen när hände detta?

Drop it like it's hot! ;)


Trötter

Helt plötsligt kom John Blund och försöker söva mig.

Jag gav mig ut till Ö&B i alla fall. Gick även en sväng på Systembolaget. Mina fötter strejkar, dom tycker verkligen inte om sommaren, då jag trängar på dom mina snygga skor. Har förmodligen minst 5 skavsår på varje fot. Det gör ont. Laddade upp med massa plåster. Måste vara fit for fight när vi ska till London!

Ska förmodligen dra ut på en springtur. Känns dock inte som om vädret tillåter det, men vem har dött av lite regn? Jag ska ju ändå duscha sedan, så det spelar ju ingen roll om jag blir dyngsur.

Jag undrar vad folket hittar på ikväll. Det var tänkt att det skulle vara fest hos Chantal ikväll, men det blev inte så. När det väl är fest så är jag rätt opepp. När det sedan inte blir något, så blir jag besviken och himla peppad till fest. Undra vad det beror på?

Ö&B

Står i valet och kvalet över om jag ska orka åka ut till Ö&B. Och ha tid. Det hinns nog med som allting annat i och för sig.

Jaaa. Jag vaknade upp i ett regning Göteborg, och ville bara somna om. Jag låg och gosade i sängen lite väl länge, men det var så lagom varmt och kudden var sådär konstigt mjuk som den bara kan vara på morgonen då man ska kliva upp. Idag blir det ännu en pluggdag. Kanske kan få lite mer gjort idag än igår. Jag räknar med det, eller hoppas på det i alla fall. Vid 14 kommer jag sluta plugga tror jag. Jag har inte tålamod längre. Men vi får se. Sålänge jag kan trycka in allt i min lilla trånga skalle, så är det ju lugnt ;)

Bagare. Eller?

Det är tur att jag inte såg någon framtid som bagare. Det blev en stor jättemuffins istället för kladdkaka. Himla besviken, men tur på sitt sätt. Annars hade jag ätit kladdkaka hela helgen. Nu slängs jättemuffinsen i soporna.

Himla mysig kväll annars. Middag - Carros gooooda lasagne - min jättemuffins till efterrätt (tror förövrigt att Carro bara åt för att vara snäll ;) ), sedan blev det lite chokladhjulsspelande på Liseberg. Inte att förglömma så fiskade jag upp en sköldpadda - en gul sådan. Så nu har jag en ny kompis :) Vi åt även Ben&Jerry-glass på Liseberg. 45 kronor för tre kulor. Tur att vi delade, man blev himla mätt. Kan dock inte tycka att det är så himla speciellt så jag skulle lägga ut så mycket pengar för glassen annars. Men ibland, som typ nu, när man var på Liseberg. Helt ok :) Nästa gång blir det en heldag med karuseller ;) Jag längtar!

Jag ska verkligen bli bra på att gå runt i leggings utan att skämmas! Jag ska jag ska jag ska! Jag är en god bit på väg, tack vare min sötnos Carro :)

Justja, jag glömde ju att säga att vi gjorde något igår som bara Carro och jag kan göra :) "Jag skulle behöva en kaffe" "Jag med" "Jag sitter dock på fel vagn, men jag kan ändra mig illa kvickt" "Ja, jag sitter på fel buss med, men vi gör ett försök". Jag byter till en annan buss, Carro till en annan vagn, och vi möts halv nio på Valand för att köpa morgonlattes ;) Vi kom på pricken, eller kanske fem minuter, sent, men det var det värt! Till på köpet är suget efter mer kaffe stort efter skolan, så vi sätter oss på Espresso House och fikar. Pluggfikar faktiskt, vi var himla duktiga! Vi gick igenom Parod-anteckningarna. Jag lärde mig en himla massa. Carro kompletterar mig så bra ;) Att diskutera om hur det kan ligga till gör att man på tentan tänker tillbaka på diskussionen man hade på Espresso House och på så sätt lättare kommer ihåg :) Fiffigt!

Vi funderar starkt på vigsel på kliniken. Fint va? Jag & Carro, vigda av Julia ;) Tipptopp! Haha!

Ofokuserad

Framförallt när det är pluggperioder, så finns det verkligen hur mycket annat som helst att göra. Att diska är en fröjd, likväl som att dammsuga. Har varit väldigt ofokuserad idag. När alla andra har en härlig ledig Kristihimmelfärdsdag och långhelg, så får vi på TH sitta och plugga röven av oss...

Riktigt så illa är det kanske inte. Jag klev upp tidigt imorse och har hunnit med mycket. Bestämde mig för att ta mig igenom 7 av de 14 sidorna jag renskrev i storlek 8. Så nu har jag i alla fall kommit halvvägs, och tror att jag tagit mig igenom de två svåraste häftena - "Behandling av akuta fall" samt "Parodontal regeneration". Drömmen om att bli tandläkare växer sig större... Vid halv två var jag klar, och då orkade jag inte mer för idag. Gick iväg och handlade, sedan tog jag en underbar promenad och sedan har jag städat, diskat samt bakat kladdkaka. Är jag inte duktig ibland?

Nu luktar det god kladdkaka här. Hoppas den blev bra, men choklad kan ju aldrig vara fel, eller hur? Snart får jag besök av Carro! Attans att jag inte gick på systemet igår istället för att gå imorgon, då hade jag korkat upp.

Nu måste jag gå, Carro smsade och vill nog att jag kommer och öppnar ;) Byyyye!

Choklad!

Mumsfilibaba!

Jag funderar över om jag har utvecklat någon form av allergi. Ögonen rinner och jag nyser + att näsan kliar.

Carro kom på den briljanta idén att komma ut med middag till mig. Jag var absolut inte sen att nappa på den idén. Hon står för maten, och jag för efterrätten - mintkladdkaka :)

Har nyss varit och handlat. Så himla tråkigt. Ska ta och diska och städa upp nu och sen förhoppningsvis hinna med en promenad innan tösen kommer. Kanske hinner plugga lite mer också.


Köpa - inte köpa?

Parodontologi III

Hela min dag kommer vara fylld med plugg. Parod III-kursen tentas av på måndag. Är otroligt opeppad! Låt mig va!

Det blir förhoppningsvis ett möte med Carro idag - i alla fall något som piggar upp.

Har nyss ätit en stadig frukost och funderar på att koka kaffe, men jag innehar ingen mjölk. Undra om det fungerar lika bra med matlagningsgrädde, haha? Eller så får jag helt enkelt dricka svart - eller gå en promenad till affären.

Det är inget strålande väder idag - vilket är synd då det annars hade varit en dag att tillbringa ute vid havet. Tänk vad fint och varmt det var i fjol samma tid. Då hade jag redan badat vid det här laget.

Det stundas även fallpresentationsredovisning nästa vecka, samt att folkhälsovetenskapen skall lämnas in. En ytterligare powerpoint måste knåpas ihop till det sistnämnda ämnet.

Kan inte förstå att jag, Jennifer och Carro åker till London om exakt två veckor! Helt sanslöst, men fy vad jag längtar!

Hittat en väska på Accent...Hmmmm. Illa.

#¤!!??"%&!!!

GAAAAH!!! Ja vet inte vart ja ska ta vägen!!!!! Längesen ja var så här jävla arg å frustrerad!!! Jag hoppas fanimej att en springtur hjälper!!!!!!


Mat!

Jag hatar när man har idétorka. Då blir allt jobbigt. Man vet för det första inte vad man ska handla. Sedan vet man inte vad man ska göra. Man vet inte om det blir gott eller äckligt. Man orkar inte ens prova laga maten...

4 ögon

Ser bättre än 2. Eftersom jag har 2 vackra ögon redan, så kan det ju inte skada med 2 till ;)

Frustrerad över att ingenting fungerar på skolan. Är det inte skrivaren, så är det datorn, eller så är det fotpedalen eller Idas hjärna. Magsår.

Har åtminstone renskrivit klart allt jag behövt renskriva klart. Ska bara läsa en vetenskaplig artikel också. Det stundas tenta på måndag. Förstår ni hur opepp man är? Det är nog första, eller möjligtvis andra, tentan denna terminen. Hur gör man? Jag kommer minsann inte ihåg hur man pluggar. Det ska nog gå bra ändå ska ni se. Så imorgon ska jag kriga med skolans skrivare igen. Kanske att det fungerar smärtfritt den här gången?

Nights.

Fallpresentation hit...Parodtenta dit...

Sitter för nuvarande och pillar på det sista på powerpointen till den stora fallpresentationen. Carro har som vanligt massvis att kommentera, så jag blir aldrig klar någon gång (Skämtåsido babe ;) ). När jag väl är klar med den, så ska jag sätta mig och renskriva föreläsningsanteckningar. Livet leker...Men vad gör man inte för att eventuellt tillbringa en heldag ute vid havet? Och dessutom närmar sig London!

Jag var duktig idag. Först presentation av min artikel i skolan, som jag förövrigt inte alls tog speciellt seriöst. Vad har hänt med duktiga Ida? Bortblåst...Efter det satt min grupp och skrev på Folkhälsovetenskapen, vilket gick väldigt bra och hett till. Tolkas hur det tolkas vill. Efter skolan drog jag direkt till Friskis och hoppade på. Var längesedan jag svettades sådär. Tränade på bra måste jag säga. Dock vet jag väl inte om det egentligen fanns så mycket energi eftersom det inte blev särskilt mycket föda innan träningen, men det är en annan historia.

Imorgon väntar patientbehandlingar. Räknar med att vara helt slut efter dagen...

Klockan tickar

Nu har klockan hunnit bli alldeles för sent, som vanligt. Jag var så himla duktig ett tag. Jag önskar den duktiga Ida tillbaka! Men jag är åtminstone på bättringsvägen!

Jag blir tokig på alla maskrosfrön som flyger runt i luften! Det ser ut som det snöar! Det kliar och killas i näsan konstant. Börjar tro att jag har hela näsan full med maskrosfrön. Man kan dessutom inte gå med öppen mun, för då har man minsann en början till ett maskrosplantage i gapet. Jag har till på köpet hela golvet fullt med såna äckliga frön. Eftersom lägenheten kokar över om man inte har öppna fönster, så finns de överallt när man lyfter på saker och ting. I soffan, i sängen, i duschen. Tokig är bara förnamnet!

Den som inte provat Espresso House's islatte borde ta sig till första bästa Espresso House och göra det!



Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan Carros och Idas obligatoriska minst-3-gånger-i-veckan-fikor?

Svett!

Sitter för nuvarande och svettas som en gris. Men jävlar vad skönt det var!

Ja, det där kan ju tolkas hur som helst märker jag.

Var som sagt iväg och fikade förut. Jag åkte dit som ett regnmoln och kom hem som en sol. Det där var en fika som hette duga och var precis det jag behövde. Killar var på tapeten, så ni kan ju tänka er att det var ett fint samtal. För att citera Carro lite, så var det tur att vi satt så nära varandra - Espresso House hade tittat väldigt snett på oss annars.
Konstaterat: Carro behöver någon att sova med inatt! [Sova?! Pyttsan!]
Adresserat: Ida skall sättas ut på annons! [Annons? Say what? Men vi fick oss ett gott skratt åtminstone ;)]

Jag fick mig även ett ryck ikväll. Efter att ha lagat ihop en smarrig middag som jag förövrigt inte har ätit än, och diskat, så fick jag allt nog. Hade även dansat runt med diskborsten i högsta hugg. Nej, på med löpardojorna och ut på en springtur! Vilken kick! Jag är duktig! Nog för att jag inte hade tid med det heller egentligen, men det är en annan historia.

Jobbiga konstateranden

Av många förväntas jag vara samma person som för två år sedan. Det är frustrerande att inte få vara den man är.

Om inte D försvann, hade det nog sett annorlunda ut.

Dygnet har minst sex timmar för lite. Jag hinner inte göra det jag ska. Jag utnyttjar dessutom inte tiden längre.

Jag ska iväg och fika, trots att jag egentligen inte alls har tid.

ESC & Trötthet

Sen när blev jag såhär trött?

Ja, det var ju då ESC igår. Min och Carros 10-i-topp floppade, likväl som Sverige. Det sistnämnda hade man kanske räknat med, det brukar inte gå så bra för Sverige... Jag hejade på Malta, tyckte den var oerhört vacker! Förstår inte riktigt vad folket hör med! Norge vann som alla säkerligen vet. Vill inte veta vilket himla stök det är i Norge idag då det både är deras nationaldag och att de vann ESC igår. Jag ratade låten när jag hörde den första gången. Ju mer jag lyssnar på den, ju mer tycker jag om den. Jag har dock svårt att se varför den fick ett snitt på 9 från alla länder? Den var inte SÅ bra så den skulle få höga poäng hela tiden, och dessutom få poäng från samtliga 42 länder. När han gick in och började spela fiol så funderade jag över vad det var för någonting... Oh my sa jag. Men nu tror jag att jag efter ett tag kommer att älska den. Slog nyss på den - och ja, jag kan se dess tjusning!

- I'm in love, with a fairytale. Even though it hurts.

12

What the fuck!? Sen när kliver jag upp klockan 12 en lördagmorgon? 8-9 är ju standard. Jag skyller på att väckaren inte ringde, samt att jag nog behövde sömnen...

Idag blir det en hel vetenskap att försöka ta sig bort till Haga. Det är ju nämligen Göteborgsvarvet idag, där svettiga kvinnor och män plågar sig genom att springa 2,1 mil. Jag är inte en av dom, och det är jag glad för. Jag tror dock att detta är en väldigt stor grej i den här stan. Ja, som sagt, det blir en hel vetenskap eftersom typ alla hållplatser i Brunnsparken är indragna. Brunnsparken = möteskors för staden.

Ska i alla fall träffa Carro min underbara Carro inne i Haga - starcups. Och därefter blir det Schlager hemma hos henne ;) I LIKE IT!

Tungt

Allt i veckan har bara gått snett. Jag hoppas en träning kan peppa upp.

Internetbank

Internetbanker som jag alltid sett som min bästa vän. Nu har det enligt Aftonbladet (090514) kommit ett virus som tydligen ändrar mottagarkonto utan att man ser det när man skall betala räkningar över Internet. Att man inte har tänkt att detta är väntat. Hur ska jag nu våga betala mina räkningar över Internet? Vill gärna inte bli av med mina pengar...


Back

En back dricka, en back i fotboll eller gått back i ekonomin? Nej, jag har ont i min stackars rygg. Jag är inte mer än 21...

Tänk om jag kunde tänka på att sitta rakt någon gång. Men nej nej, spelar ingen roll, jag sitter krökt hela dagen.

Carro och jag tycker att en snabbis på Odontologens toalett sådär innan patientpassen hade varit en trevlig upplevelse med någon snygg hunk ;) haha! Vilka samtal! :)

Ikväll blir det till att läsa Folkhälsovetenskapsartikeln, göra PP till integrerad klinik samt matlagning och bakning :)

Vara nöjd, eller skriva mer?

En fråga som ständigt förföljer mig i patientfallsrapporten. Har nu kommit på en sak - Carro snarare i och för sig - att statusen inte riktigt överensstämmer, eller någonting är fel? Ska jag kommentera, eller låtsas om att jag inte upptäckt något? Så... Ska jag vara nöööjd och skicka in det, eller ska jag orka leta reda på en artikel till och skriva om röntgendiagnostik?

Har fikat på Frank's idag med Linn och Carro. Himla trevligt! Vi satt säkerligen två och en halv timme. Standard nästan. Nu har jag nyss kommit hem, och har inte alls någon lust med matlagning. Gröt eller rester får bli mina alternativ. Sedan bör jag städa och diska här. Och en promenad skall hinnas med idag!!

Check!

Ja nu jävlar...

Fixa nytt månadskort.
Middag - gröt.

Skriv klart rapporten.
Diska.
Städa.
Promenad om tid över - probably not.

Ibland måste jag faktiskt organisera mitt liv på papper. Är ni också skapta så? Om ni inte skriver ned allt ni har att göra, så gör ni inte ens hälften? Jag är sån, det är otroligt jobbigt, men vad gör man? Tur att någon skapade papper och penna... För min skull!

Nu har jag nyss ätit en asgod middag, eller inte. Tryckte i mig lite havregrynsgröt och två hårdisar. Tråkigt värre, men vad gör man inte när både fantasin, orken, lusten och tiden tryter? Nu ska jag pigga upp mig själv med lite kaffe. Idag är kaffen min bästa vän. Min värld är helt upp-och-ned-vänd idag. Ingenting har varit bra idag, förutom de tillfällen då jag fått fly in i en helt annan värld - vid patientbehandlingarna. Avklarade nästan tre prov idag också, himla skönt. Är väldigt stolt över att jag fixar en hel revisionsundersökning på ett pass - t.o.m. utan stress. Och stolt tänker jag banne mig fortsätta vara!

Nu ska jag plåga mig en liten stund till med rapporten. Ikväll ska den bli klar! Pilla lite med referenssystemet enl. Harvard, läsa igenom, ändra och dona. Den blev lite väl lång, men jag skriver den för min egen skull, inte för någon annans. Om jag vill skriva 100 sidor - låt mig göra det. Det tar mig ingen tid, det bara svischar förbi stavelser när jag väl har kommit igång. Ikväll ska den bli klar så jag kan lämna ifrån mig den så jag slipper ha ångest över att något är glömt och så vidare.

God kväll!

Hungrig igen

Jag är inte bara konstant törstig, jag är konstant hungrig också... Det sistnämna är jobbigt. Det första åtgärdar man lätt.

Kom nyss hem från en underbart doftande promenad. Vilken fin mening jag åstadkom. Jag menar bara att det doftar så himla mycket sommar ute, så man vill inget annat än att vara ute. Folket klipper gräset - för säkerligen 4:e gången i år - häggen blommar överallt, och hur underbart doftar inte hägg på en skala? MMMMMMMM.

Imorgon är det patientpass som gäller. Har en dep. och en rev-us. Min utbildning is saved!

Nu ska jag fortsätta med att vara duktig. Hejsvej!

Törstig

Ja, jag är mer eller mindre konstant törstig. Börjar bli orolig.

Nu har jag suttit i tre timmar till och försökt skriva på analysen. Jag tror att jag har en aspekt kvar att skriva om, så det börjar gå åt rätt håll. Skulle gärna vilja avsluta arbetet ikväll så det kan vila över imorgon och bli genomläst. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med både att bli klar med arbetet, diska, städa och gå en promenad, men det kanske hinns med någon gång i natt, vem vet?

Jag hoppas att de hotfulla molnen försvinner så jag slipper se ut som en dränkt katt när jag kommer hem.

Mina gröna oliver är slut! Dags att bege sig  till Fokus och köpa nya, det här går inte!

Jag hatar att laga mat. Har tagit fram kyckling, men har inte den blekaste om vad jag ska göra, och pastan är snart slut. Dags att bege sig till fler affärer och fylla upp sitt kylskåp månne?

Någon av tjejerna som råkade få med sig min hårklämma hem? Jag saknar den!

Hur kommer man igång?

Sitter och pillar på min analys till den stora fallpresentationen. Har kommit en bit på vägen, men är inte nöjd. Har slutat analysera den första halvan, och ska nu börja på den andra halvan. Men hur börjar man? Det svåraste är verkligen att komma igång. När man väl kommer igång så rullar allting på, och man kan istället inte sluta.

Jag inledde dagen med ett pass på Friskis. Det var nog två veckor sedan jag var där sist. Dåligt samvete? Nej. Dessa två veckor har innehållit så himla mycket annat. Mått dåligt? Ja. Jag mår fasen inte bra av att inte träna. Jag blir trött, hängig, grinig, orkeslös, tar inte tag i saker och ting och ja, jag mår allmänt dåligt när jag inte får träna.

Det jag gillar med Friskis är att de har börjat med att man får Aftonbladet efter träningen. Har säkerligen skrivit om detta innan, men det tåls att sägas igen. Det är helt fantastiskt underbart att man får en kvällstidning efter träningen, så har man någonting att läsa. Aftonbladet är något jag annars bara läser hemma hos mamma och pappa.

På tal om pappa. Jag har inte berättat om vad jag fick läsa i ett mail förra söndagen precis efter det att tjejerna lämnade mig. De få ord jag lyckades snappa upp innan jag riktigt läste var "pappa" "akuten". I mailet stod att lördagskvällen hade spenderats på akuten hemma, då pappa krossat sin ena axel (turligt nog den högra, eftersom pappa är vänsterhänt...). Han hade varit ute och provkört sin motorcykel, som förövrigt skulle säljas den dagen, och vid rullgruset på Kajvägen hade framhjulet låst sig, och på något sätt har han ramlat och krossat axeln. Det för övrigt i 10 km/h. Den här veckan har pappa genomfört två operationer, och det med förhoppningsvis lyckade resultat. Kan tänka mig att det blir en lång rehabilitering, då en axel inte är att leka med. Minns när mamma drog axeln ur led på Ju-jutsun, hon är fortfarande inte helt återställd och det är säkerligen minst 10 år sedan. Dock upptäckte de aldrig att axeln var ur led, förrän en vecka efter skadan då de återvände till sjukhuset för att det inte blivit bättre... Jag hoppas pappa får tillbaka sin fulla funktion i axeln.

Jag sitter och har ångest över att jag inte kommer igång. Det skall skickas in till veckan, så det bör sannerligen bli klart snart. Senaste imorgon egentligen. Men det är svårt när man måste väva in vetenskapliga artiklar i frågan. Dels måste man hitta bra artiklar att stödja sin information på, och dels måste man få igång en bra diskussion.

Wish me good luck. Det blir en sen kväll.

Birthdayparty

Woho! =)

Måste berätta att vi lyssnade på Oral-B i veckan. Vi lyssnade på information om deras produkter, framförallt är de ju kända för sina eltandborstar. Fördelen, eller det jag tycker om med att gå på sådana informationsträffar, är att man såklart alltid får en produktpåse. Produktpåsen denna gång innehöll en vit piké-tröja med ett Oral B-tryck på, en produktpåse med tandkräm, tandborstar och diverse, samt den bästa produkten av allt: Oral B´s storslagna eltandborste Triumph with smartguide. Den är alltså värd ca 1500 kronor. Lycka!

Jag har nu även provat denna eltandborste. Den är livsfarlig, men fy vad rent det känns!

Åter till min rubrik. Igår - fredag 8/5 - hade jag och Chantal vårt födelsedagsparty! Det blev en hellyckad kväll måste jag säga, vilken var helt över förväntan! Vi hade festen nere i den nyrenoverade lokalen hos mig. Himla nice. Blev lite förvånad över att det var så många som kom, jag hade förväntat mig färre. Nog för att det inte var jättemycket folk, men alldeles tillräckligt för att jag skulle ha trevligt. Folket kom kring 8. Charlie och hennes pojkvän var först, efter Carro då som hjälpte till med tårtorna osv. Vi festade och pratade och hade det väldigt trevligt. Vi hade paketöppning också. Jag fick bubbel av Charlie, en jättefin ros av Emilie, och av Jennifer, Chantal, Linn och Carro fick jag superfina lila vinglas och en assnygg väska som jag velat ha från H&M. Superlycklig! Chantal fick en superfin lila klänning av oss, vilken hon passade jättebra i! Det blev sedan tårtätning. Chokladtårtan var supergod! Vi tänkte gå ut senare på kvällen, men vi hade så skoj så det blev inte av, utan vi partade på i lokalen. Är lycklig. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli så lyckat! Fick även beröm för min goda mat, haha.

Tack så mycket alla som kom för en oerhört trevlig kväll! Hoppas ni hade lika trevligt som mig!

Carro sov över hos mig då klockan blev väldigt mycket. Vid 5-tiden gick vi och la oss. Idag har vi ätit toasts, tacos och godis och druckit massvis med cola. Himla trevligt. :)

Jaa. Jag är minsann lycklig. :)

Nu sitter jag här i soffan och ser på Se upp för dårarna! :) Älskar den filmen, så jävla härlig!

Sammanfattning

18-tiden onsdag kväll: Fullsatt bil med 5 norrlänningar anländer till Jacobs Gata.
Lugn kväll med uppackning, handling och middag. En smaskig sådan.

Upp tidigt torsdag, paketöppning för jag blev gammal, frukost, shopping, shopping, shopping, middag vid Domkyrkan - grillat & vin, fixa & dona hemma, förkrök, utgång.

Fredag, upp mindre tidigt, frukost i Haga, shopping, shopping, middag på PC - grillat & vin, hem, förkrök, utgång, bortsupen mobil, & 1 thing that I'm not proud of.

Lördag, upp, frukost, shopping, baguetten - kyckling-salsamacka, Liseberg, donken, packning + chips + Sact.

Söndag 10.00: Fullsatt bil med 5 trötta norrlänningar far ifrån Jacobs Gata.

Jag vet inte vad mer jag ska säga. Jag hade kul, det var minnesvärt. Jag är inte stolt, jag mår inte bra, jag är en annan människa. Det finns mycket som händer här som ingen, förutom vissa, vet om. Kanske är det så att några inte känner mig längre? Kanske är det så att några inte vill känna mig längre? Somliga kommer tillbaka, somliga gör det förmodligen inte. I can't tell. Min bägare rann över. Det har hänt, jag kan inte göra det ogjort. What to do? Jag vet inte. Jag vet varför den gjorde det, but it doesn't matter.

Det pratas nog om mig. Antagligen inga snälla saker.


RSS 2.0