Bredvurpan!

Min arm!!

Jaha, nu har fredagen redan kommit. Datorn har varit avstängd tills idag. Himla skönt kan jag ändå tycka.


Mina dagar har präglats av jobb. Onsdagen tillbringades på jobbet mellan 10.15-17. Dagen började med en försovning. Pappa kom in och väckte mig fem över halv tio. PANIK! Men jag kom ju i tid i alla fall...

Gårdagen tillbringades på jobbet heela dagen. Mellan 07.45-20.15. Jag började denna dagen med att inte höra min väckare, då jag drömde att den ringde och därmed inte hörde min egen... Dagen avslutades med en springtur. Välbehövligt. Halv tio var jag hemma, och elva hade jag somnat igen.

Dagen gick väldigt snabbt till skillnad från gårdagen. Det är ganska jobbigt att ha jobbat i fyra timmar när klockan är tolv, och veta att man fortfarande har 8 timmar kvar. Idag var det bara 4 kvar, så jag var himla glad. Inatt har jag drömt. (Jag är nog lite arbetsskadad trots allt...) Jag upptäckte mitt i natten att jag höll på och famlade. Väldigt läskigt att göra saker i ett halvvaket tillstånd. Jag sträckte mig efter mina böcker, och vände bokens sträckkod bort från mig (precis som i kassan, då sträckkoden skall vara bort från mig, och riktad mot kunden, för att apparaten skall reagera...). Eftersom det aldrig pep så höll jag på så en bra stund. Ända tills jag antagligen förstod vad jag höll på med och släppte boken så den ramlade ner på golvet. Ganska läskigt ändå, eftersom jag aldrig gjort något liknande förut... Men som sagt, dagen i övrigt har varit bra. Efter jobbet blev det en runda i joggingspåret igen. Sedan bjöd mamma på hämtmat - pizza - eftersom hon går på sin efterlängtade semester idag.

En del "kändisar" har handlat av mig på det senaste.
¤ Mattias Rönnberg
¤ Farmor & Farfar
¤ Robin Andersson
¤ Hassel & Henke
¤ Örjan

Tänk vad få ändå av alla de man betjänar. Men de lyser upp ens dag.

Jajustja, åter till min rubrik. Ute i skogen idag gjorde jag världens bredvurpa. Min arm är uppskrapad och jag har lite ont i knäet. Vilken klant!

Imorgon skall jag jobba, åter igen. 9.00-21.15. FY tusan.
Godnatt!


Alias

Haha, vilket helfestligt spel!

Jag har blivit bjuden på middag ikväll! En asgod kycklinggratäng med bacon i. Mmmmumma! Isa åt hon med! Trevligt! Vi fick smaskig chokladpudding till efterrätt! Och så åt vi såklart vitlöksbröd till. Det mosar man i sig lätt ;)

Till historien hörde att jag åkte dit iklädd kjol med leggings, tröja såklart, skinnjacka... och mina rosaprickiga gummistövlar (på grund av vädret...). Himla fin kombo :) haha

Lite senare kom lillhjortis också. Så till slut var vi i alla fall fyra :) Like it! Helskön kväll!

Vi spelade lite alias. Såå himla roligt! Man ska i princip förklara ett ord med andra ord. Kan bli hur knasigt som helst.
Det skönaste tycker jag ändå var beskrivningen från Hjortis av en sparris.
"En lång grönsak" och så visar hon gestikulerande.
"Gurka" - säger jag.
"Nääää"
"SPARRIS!!" skriker jag.
Å va fasiken fick jag då det ifrån? Mahaa.. Himla kul i det ögonblicket i alla fall.

Som sagt, det kommer fram väldigt mycket roliga och knasiga grejer i all stress! Som Plommis som skulle förklara en rand. Det första som dyker upp i huvudet på fröken Elin är "Det kan bli en sån i kalsongerna" HAHA. Galna flicka!

Det får avsluta kvällen. Tack för det! Jag är superglad :)

Ballroom Blitz, Black Betty...

Jaa, som ni kanske förstår så sitter jag och lyssnar på lite godbitar. Absolute Rock Anthems. Låtar som nästan alla förknippas med pappa, he loves them :) And so do I! Varför görs inte sådan bra musik nuförtiden? Tänk vad mycket mer man hörde instrumenten förr, och det var en helt annan typ av musik som gjordes, oavsett om det var rock eller inte...

Ikväll ska jag iväg på middag till Elin! Hade hoppas på att alla töserna skulle komma, men så blir inte fallet...

Gud vilka dåliga vanor man drar på sig under sommaren. Huga. Vi ska inte ens nämna nåågot.

Ooh my little pretty one, pretty one!

Vägrar vakna!

Jaa. Eftersom min bror vägrar vakna någon gång så jag kan sätta mig vid pianot, så får jag väl helt enkelt lägga mig i sängen och läsa VR... See you!

Tisdag och jag är ledig!

Jaa. Idag är jag minsann ledig. Den enda lediga dagen denna vecka. Jag njuter...

Onsdag: 10.00-16.00
Torsdag: 7.45-20.15
Fredag: 7.45-16.00
Lördag: 9.00-21.15
Söndag: 10.00-18.00

Pengar, men ack vad jobbigt. Det tar verkligen på krafterna att vara sådär supertrevlig och övertrevlig en hel dag. Ni ska bara veta hur tyst det är i lunchrummet, även fast det är fullt.

Jahaja. Ledig var det ja? Jag vaknade klockan 9 imorse, väldigt utsövd. Mycket skönt! Gick därefter en runda med massa peppande musik i öronen. Nu har jag nyss druckit kaffe och ätit frukost - och nu ska jag ta mig en härlig varm dusch.


Idag fyller sötnosen Jennifer 21!! GRATTIS stumpan!!! :)



Miss you darling!

Tröttheten tar ut sin rätt

Jag vet inte om det ligger kvar sedan igår, men attans vad tröttheten tar ut sin rätt...

Det blev en kämpig löprunda igår, men jag sprang ju i alla fall...

Idag har jobbet kallat. Trött som få. Jag hatar att vara trevlig när jag är trött... Tog även på mig extra timmar på torsdag. Blir ännu ett 13-timmarspass...

Mormor och morfar har varit här en sväng idag!

Jag undrar just över vart denna sommar tagit vägen. Nu börjar paniken komma igen.

Ha den äran, pappa! 46 år idag! Grattis! Älskar dig!

Soluppgång!

Jamen minsann. Jag såg på solnedgången i bilen imorsen klockan 04.30 när pappa skjutsade hem mig. Vackert!

Efter jobbet igår var tanken egentligen för ett tag sedan att jag skulle iväg till Issa på fest. Ändrade planer - utgång med Johanna! Så jag bad mamma köpa en vinare - sagt och gjort - och efter den 13 timmars långa arbetsdagen kom jag hem och svirade om till partyhumöret. Därefter åkte jag hem till Johanna i Bosvedjan (fy tusan vad avis jag är på hennes lägenhet...den är helt underbar!). Vi korkade upp och satt och smuttade på vårt vin och pratade om allt och ingenting, sådär som man bara göör när man träffas sådär! Johanna bjöd på glass (nog en av den godaste glassen jag ätit någon gång...) och surret flödade. Hur som haver så kom vi på att vi kanske ska kolla vad klockan är. Klockan hade då redan hunnit bli 2, så vi kom väl någonstans fram till att en utgång inte var särskilt aktuellt längre. Synd, men det gör inget, det kommer fler gånger. Så surret fortsatte verkligen i ett, tills jag insåg att jag borde höra av mig till pappa för skjuts hem. Klockan var då strax efter fyra. Jag hade kunnat fortsätta hela natten!

Jag tycker det är ett bevis på att man har himla trevligt när man inte ens tar sig in till staden. Jag hade sjukt trevligt, och är inte alls speciellt ledsen över att det inte blev en krogrunda i alla fall. Klockan 5 lämnade jag in flaggan och gick och lade mig, och slocknade på stört.

Är galet trött idag. Farmor och farfar har varit och hälsat på, eftersom pappa fyller år imorgon. Det var himla trevligt :) Har även suttit och klinkat på mitt piano idag. Jag saknar den tiden...

Tack stumpan för en oerhört trevlig och mysig kväll som definitivt bör göras om!


WorkWork

Jag kan minsann lova att jag var helt slutkörd efter 13 timmars arbete igår. Höll verkligen på att somna, och det bara kröp i hela kroppen på mig när jag satt och tittade på klockan i kassan och såg att det endast gått 5 minuter sedan jag tittade senast.

Isa och Edvin handlade av min bror igår, som satt mittemot mig. Så vi surrade lite :) Fy tusan vad dom är fina ihop! Dom passar tillsammans som handen i handsken.

Ett ungt till par kom och handlade av mig. De var förmodligen i min ålder. Tjejen betalar, och pojkvännen står och gosar och pussar på henne medan hon knappar sin fyrsiffriga kontokortskod vid betalapparaten. Jag vill också ha någon som kommer och pussar på mig när jag står och ska betala!!

Somliga dagar verkar det som att det enda man ser är love is in the air precis överallt!

Bus i höst!

Bus i höst = förnamnet!

Nu, ikväll, ja, just nu - NU börjar livet!

Jag har massvis med bus jag funderar på till hösten! Och vet ni? Nu ska det inte bara bli funderingar, nu ska det bli av också!

Ska vi lista några saker?

Joooo... Såhär är det:
Sara flyttar till Stockholm till hösten och pluggar. Gissa vem som ska hälsa på?
Jonatan flyttar också till Stockholm till hösten för att plugga. Gissa vem som ska hälsa på?
Min faster bor i Stockholm, gissa vem som ska hälsa på?
Massa bus med klassen!! Gissa vem som kommer sakna TH??
Min farbror flyttar till Spanien till jul. Gissa vem som ska hälsa på?

Sedan väntar såklart London!
Och absolut en förlovning på båtluffen i Greklan ;) Baby! ;) Ida <3 Carolina. :D hihi


Lyssnar på regnet...

Mhm...Regnet öser ned. Men det är rätt mysigt att lyssna på. Man somnar gott åtminstone.

Jobb 10-19 imorgon..

Jag undrar just när jag får tillbaka min älskade dator?

Grattis Plommis till jobbet!! You go girl!

Wishing for rain?

Det är lustigt att det alltid ska regna när jag bestämt mig för en joggingtur. Men, jag trotsar vädret än en gång, och är nu helt sjöblöt. Jag ger mig själv en klapp på axeln och säger: Fyfan vad du är duktig Ida!

Behov

Mina allra största behov just nu är: massage och huvudvärkstabletter.

Jag börjar påstå att min Trapezius-muskel inte alls mår särskilt bra. Den är åtminstone inte speciellt glad på mig. Har extremt ont i axlar och nacke efter två timmar på jobbet. Och då ska man sitta i minst 7 timmar till. Jag börjar också påstå att det är därför jag har så fruktansvärt ont i huvudet...

Överst på listan...

...jobb. Jobb, jobb, jobb. Och åter jobb. Det är väldigt mycket jobb denna och nästa vecka. Den här veckan var jag ledig igår och är ledig på söndag. Jobbar antingen tidigt, eller sent. Jag är nog inte så väldigt anträffbar eller social...

Kändisar. Ja, en del har jag allt känt igen idag. Värda att nämnas är Agneta Jonsson - som skvallrade om att fröken Jonsson var på arbetsintervju idag, utan att nämna något! (men med min snokers vet jag nu att det gick galant ;) ) - och Pelle Mickelsson! Det var minsann inte igår man träffade Pelle. Någon hejade på mig i kassan mittemot medan jag satt med näsan i ett kvitto (vilken rolig formulering..) och så tittade jag upp och såg att det var han! (för den som undrar så är det inte alls någon gammal kärlek, utan min gamla mentor, biologi- och kemilärare från gymnasiet! Himla trevligt!) Det känns som det var igår man gick där, men det är ju faktiskt två år sedan. Helgalet, men så är det. Det går visst fort när man har roligt säger dom?

Jag är inne i en sådan period då det börjar bli dags att bli av med sin svartsjuka. Det står om svartsjuka överallt tycker jag! Jag tror bestämt det är riktat direkt mot mig! (jag känner mig himla träffad...). Det är extremt jobbigt, och himla naivt egentligen. Men det har byggts upp successivt, och det ska nu brytas ned successivt. Det står dessutom i alla mina horoskop att jag ska hålla mig långt borta från kärlek - vad vill dom mena med det? Det låter som jag är värsta monstret! Det finns många sidor jag ska ändra på till hösten, det lovar jag :) Med start nu?

Det blir jobb imorgon. 7.45-15. Himla bra tid!


Morgonkaffe

Jag somnade halv tolv inatt, eller snarare, jag släckte läslampan då för jag hade sådan otrolig huvudvärk. Och då somnade jag som en stock. Men jag förstår inte varför jag har så svårt för att ta mig upp på morgnarna - jag klev upp halv elva idag. Jag tror det är mina rutiner som helt och hållet försvunnit. Nu sitter jag i alla fall här och dricker kaffe. Himla mysigt.

Eftersom det inte blev något städat igår får jag ta och greja det idag innan jobbet. Det blir arbete mellan 15-20.15. En mjukstart på veckan om man säger så. Gruvar mig för nästa helg alltså. Torsdag och fredag 7.45-16. Lördag 9-21.15. Söndag 9.45-18. Kommer vara helt slut och säkerligen oanträffbar, men det blir ju mycket pengar i alla fall.

Sitter och läser lite på Veckorevyns hemsida. Man kan hitta en hel del skojiga grejer där faktiskt. Allrahelst om man annars har väldigt lite för sig...

Nu ska jag göra ett ryck i rummet. Fixa till den här stökigheten en gång för alla.



Dyngsur är namnet

Jag blev less, trotsade vädret och åkte till spåret med mamma. Joggingrunda i regnet. Resultat = dyblöt! Men fy så skönt.

Varför gnälla över vädret och bara sitta inne? Vad jag vet så är jag inte gjord av socker, så lite vatten skadar knappast. Det är nästan skönare att springa när det regnar än när det är gassande sol - då håller man ju på att smälla av av värme istället.

Tänk att människan aldrig är nöjd.

Regnet det bara öser ned...

Nog är det så alltid...

Jag fick i uppdrag att åka och handla åt familjen idag. Sagt och gjort.

Jag har även suttit med en utbildning som alla på Willy:s ska göra. Det är det segaste jag gjort någon gång tror jag.

Och nu ösregnar det ute. Vi som ska ut och springa? Meen...det finns ju inga dåliga väder?

Underligt bra :)

Johanna är verkligen en sådan person som det känns så himla naturligt med. Även om det var riktigt längesedan vi träffades sist, så känns det som vi aldrig varit ifrån varandra en sekund!

Ja, jag var ju till Bosvedjan igår och hälsade på födelsedagsbarnet :) Anlände kring 20 efter massa jobb (kan lova att en regning barnbidragsdag innebär extrema folkmassor...) och irrande efter rätt lägenhet. Familjen hade samlats (Johannas mamma, pappa och syster, alla med sina respektive...) och så var Marre där :) Jag fick gofika, och kaffe. Himla trevligt :) Och OJ vilken fin lägenhet! Vad avis jag blir! Mysfaktor på höög nivå!

Familjen avlägsnade sig strax innan tio, och kvar var jag, Johanna och Marre :) Vi satt och surrade om allt och ingenting. Det var riktigt trevligt må jag säga! Runt halv tolv var Marre tvungen att dra, eftersom hon jobbar idag. Själv var jag inte hemma förrän efter 3 inatt :)

Minst sagt; en hellyckad och mysig kväll!

Kravlöst & Okomplicerat



Nu ska jag sätta mig och dricka lite kaffe och läsa tidningen. Lite frukost skulle min mage uppskatta också, så vi får väl se till att ordna det.

Dagen bjuder på:
¤ Städning
¤ Möjligtvis rensning av garderoben (väldigt välbehövligt...)
¤ Läsning
¤ Träning

Ett skepp kommer lastat med...

...en Johanna som fyller 22 år idag! GRATTIS!

Vacker som bara den!






Idag är det jobb som gäller. 12-19. Det regnar ute, så det kvittar ju om jag jobbar eller ej :)
Efter jobbet ska jag besöka Johanna :)
Det blir alldeles säkert mycket trevligt!
Hadgött, heej!

Blåbären var goda iaf

Löptur: Check. Ja, det kanske inte som på räls, men runt kom jag. Och blåbären var smaskiga :)

Nu väntar en välbehövlig kalldusch. Efter det blir det film och ett glas rött. Kanske inte det bästa efter träningen, men jag är ibland en livsnjutare, och njuter, det gör jag av både träning och vin. Så varför inte köra en kombo?

Imorgon blir det work. 12-19, en himla bra tid!

Blåbärsris

Ja, vi ses bland blåbären!

Dags för en underbar springtur! Går det lika bra som i fredags? Vi får se...

Ja jävlar!

Söka fortsatt bostadsbidrag var det ju jag skulle göra idag! Och söka om fortsatt studielån. Än är inte dagen över, dags att sätta fart!

Dagen var minst sagt låång igår. Inte nog med att jag jobbade 12 timmar, det var 12 otroligt långa timmar. Jag satt i den absolut sämsta kassan, som vare sig har en gammal scanner eller som någon lägger märke till. Så man sitter undangömd och bara väntar...och väntar...och väntar...tills någon till slut upptäcker en, eller att någon annan trevlig kassapersonal säger att min kassa också är öppen. Asdrygt. Kring 17-tiden började man titta på klockan...Inget folk! Kvällen var den längsta i mitt liv...Hoppas på andra bullar till helgen då det är löning.

Jag var otroligt trött igår när jag kom hem från jobbet, efter brist på sömn och kaffe. Somnade som en stock kring 12...och vaknade till min fasa upp klockan 11 idag. Inte bra! Men ibland så...

Idag har jag inhandlat en ny almanacka, eftersom min snart går ut. Har även bjudit mamma på räksoppan som Carolina i sin tur bjöd mig på hemma hos henne. Så jävla god soppa! Det tyckte även mamma :)

Ikväll blir det en tur i löpspåret. Har hittat ett sånt jädrans bra spår att springa i. Det går så lätt när man springer i skogen!

Men nu blir det kaffe och blankettifyllande...

Läggdags

Undra om det ens är lagligt att lägga sig innan tolv en fredagkväll? Men vad gör man inte när jobbet kallar?

The ladies are out tonight. But I'm sittin' right here. Why? 'Cause I've got work to do.

Japp. Jag arbetar 9-21.15 imorgon, så här blir det inget party av. Men jag mår ju åtminstone bra när jag vaknar imorgon :)

Nästa lördag funderar jag allt på att smita ner till Isabelle på hennes fest. Eftersom jag blev bjuden måste jag ju tacka ja :) Synd att jag jobbar till stängning, men det brukar ju lösa sig. Ja, fest nästa lördag - så får det bli! Haha, Izza är så söt när man kommer till jobbet. Gosh vad man känner sig välkommen! :)

Jag har aldrig känt mig så uppskattad på jobbet som jag gör i sommar, och det gör mig lycklig!

Par...

...i kungar?

Nej, det var inte riktigt det jag menade. Jag ser par överallt. Kärleksfulla, pussande par. Lite småavis blir man allt.

Par som tränar ihop är så fruktansvärt gulligt... Ge mig!

Sedan finns det ju par som är mindre gulliga. Typ kunder där kärringen endast står bakom vagnen och tittar på när karln packar upp allt på bandet, tittar på när varorna hamnar i en stooor klunga på andra sidan bandet, hon betalar, och sedan ställer hon sig bakom vagnen igen och tittar på när karln får plocka i alla varorna i kassar. Say what?! En sån kärring ska inte jag bli i alla fall! I min värld hjälps man åt...

Gamla pensionärer som fortfarande är gulliga med varandra, pussar på varandra... Såå sweet. Så vill jag också att mitt förhållande ska vara när jag är 70 :)

Drömma och önska måste man ju få göra...Eller?


Toffel

Jaa..Jag hoppas jag aldrig blir en riktig jävla toffel. 'Cause I hate it.


Om jag borde gå ut kanske? Mjoo...

Åska

Ja det knallade på bra här igår kväll. Såklart när det var dags för en löptur..

Men vi inväntade vädret - och en löptur blev det till slut. I ett himla vackert väder. Vi sprang ut mot älven, och jösses så fint! Det var en väldigt bra sväng igår. Like it.

Idag har jag himla ont i rygg och nacke. Undra om jag sovit konstigt kanske?

Tre lördagar framöver kommer jag vara heeeelt slut...Gosh. Kan bara hoppas på mycket folk.

Dagbok?

Jag tror att min nästkommande investering ska bli en fin liten dagbok.

Det låter himla töntigt eller hur?
I bet it's not.
På senare tid har jag känt att somliga får agera levande dagbok, där jag ältar om och om igen.
Jag vill inte lägga över det på någon annan - därav en dagbok.
Dessutom lär ju inte minnet bli bättre med åren - av vad jag hört? (Jag vill ju inte tro att det händer mig...)
Klart jag vill minnas mina London-resor, min utbildning till tandhygienist, min tid i Göteborg.
En del av informationen har redan gått förlorad, men en summering kan säkerligen komma att inleda min dagbok.
Min dagbok ska inte ha ett sådant där flickigt utseende som det gärna fick ha när man var yngre.
Då fick det gärna vara nallebjörnar, eller en häst eller två.
Nej, den ska se vuxen ut.
Den ska vara med och starta ett nytt kapitel i mitt liv - vill jag inbilla mig.
Saker skall noteras som jag sedan kan sätta lås och bom för - och lägga i bokhyllan.
Det ska inte heller bli någon pinsam liten kärleksbok som det gärna lätt blev när man var liten.
Talangfullt.
Moget.
Vuxet.
Det gäller bara att öva på sin handstil...



Äre soltajm?

Ja det vette katten. Jag borde kanske lägga mig ute i solen - typ sola mellan molnen - men orkar jag?

Konstant trött var orden. Förstår inte varför jag är så himla trött. Sjukt jobbigt. Vill inget annat än att sova.

Håller på att läsa min nuvarande bok: En callgirl på Manhattan. Vad jag tycker om den kan jag inte riktigt svara på. Jag har hela tiden väntat på någon sorts vändning, eller att någonting nytt eller spännande eller uppiggande ska hända i den - men det ser ut att bli plattfall. Men eftersom jag allt som oftast avslutar saker och ting jag åtar mig, så kan jag ju inte bara överge boken sådär mitt i, så det blir till att fortsätta läsa tills de sista raderna har ebbat ut... Jag har i och för sig endast bara 30 sidor kvar, så jag har gett upp hoppet för längesedan om att den ska bättra sig. Så, av detta kan vi dra slutsatsen att boken inte är någonting jag rekommenderar. Tur att jag bara gav 5 kr för den...

Men vad gör det när man får återvända till London?

Billigt!

Det slog mig just att för samma summa pengar som det blir när man beställer en taxi här i trakterna (ex. när Hjort och jag åkte från Sörberge hem till Edsgården - över 500 jävla pix! Skrattretande dyrt!) har jag och Carolina fått en Londonresa för. Insane!

Ja ni läste rätt. Igår fick jag ett samtal kring halv elva. Min toksöta och ganska galna Carolina, som aldrig sitter still, hade kikat på London-resor (bara för att...). Och nu kan jag säga att allt är bokat och klart! 110 kr tur och retur var inte ens någonting jag behövde fundera över. Vi kanske är bra galna? Boka bara så, men wtf! Bära eller brista, right hun? ;)

¤ Avresa på morgonen den 11/1 -2010
¤ Boende på Royal Basewater mån-tors
¤ Hemresa på kvällen den 14/1 -2010

Flygresa tur och retur: 110 riksdaler. (Det är inte riktigt klokt!)
Visa-kortsavgift: 110 riksdaler var (Varför kan man fråga sig?)
Hostel: 320 riksdaler (Imagine that!)
Summan av kardemumman: 540 spänn!

London Baby!


Sömn...lös

Efter att ha somnat kring tre inatt var jag kanske inte superpigg på att vakna klockan 9 när telefonen ringde...

Det blir jobb idag trots allt. 14-19, det ska väl funka. Jag är trots allt lycklig! Men trött...

Kanske får ta mig en till kopp kaffe? Det kanske kan pigga upp! Jag kan nog somna ikväll i alla fall, vilket jag inte kan påstå hände i natt. Så, det finns nog inget ont som inte har något gott med sig. Och bäst av allt - jag jobbar ju faktiskt inte gratis!

All I can say is...



...London baby!

PULS!

Min puls är högre än när jag var ute och sprang förut. Jag sitter bara och ler!

Fyfan vad galet! Jag älskar det! Total lycka!

Jag vet två töser som inte kommer kunna sova en blund inatt - och det är jag och Carolina!

Big Smiiiile!

Vilken löptur!

Ja shittans! Fyfan vad bra jag är!



Man kanske borde fundera på att bli ljus i huvvet igen?
Sommaren för...2...eller 3? år sedan

Små Citroner Gula

Det bästa stället att inhandla en bra bok på, är egentligen på ställen som Erikshjälpen, Emmaus etc. Billigt och bra! Boken kan inte mer än läsas!

Jag inhandlade fyra nya (nya för mig, gamla pärmar...) i lördags för bara 20 kr. Ibland har man tur! Är inne i ett läsarstråk. Eller kanske snarare inhandlarstråk. Jag älskar att handla böcker, sedan har jag sällan tid eller ro i kroppen att sätta mig och bara leva mig in i boken. Men nu när det är sådant tråkigt väder, så finns det inte så mycket annat att göra, och då älskar jag det. Den senaste bra bok jag läste var Små citroner gula. Den var väldigt läsvärd, och man fastnade verkligen.


Taget från adlibris.com:

 "Med en fot i Stockholm och en i barndomens trygga småstad tycker Agnes sig stå hur stadigt som helst. Hon har en familj som alltid ställer upp, ett bra jobb i restaurangbranschen, en pojkvän som älskar henne och en bästa kompis som hon känner utan och innan. Eller? En efter en rasar byggstenarna i Agnes liv tills hela tillvaron rämnat.

Efter en uppgörelse med den sexistiske restaurangchefen Gérard står Agnes plötsligt utan jobb. När sedan sambon Tobias, musiker på turné, lämnar henne för en storbystad körsångerska är hon inte bara utan pojkvän utan också berövad större delen av sitt självförtroende. Kanske är det därför hon tvekar när Kalle, en gammal kollega som just är i färd med att öppna egen restaurang, erbjuder henne jobb. Ska hon våga sig på ett så riskfyllt projekt?

Agnes beslutar sig ändå för att ta chansen och lägger ner sin själ i den nyöppnade restaurangen - Små citroner gula."

De knivskarpa kommentarerna och konversationerna är underbara. Läs den!

Dunno if I can take it...

Det känns som jag slits mitt itu.

Jag vet inte om jag klarar av det här...

Det lättaste är nog att bli en stor jävla egoist, som bara tänker på sig själv och älskar sig själv.

Väckarklocka

Istället för att ställa om klockan till tio imorse, råkade jag stänga av den. Innebärande att jag vaknade halv tolv! GOSH!

Finns det något värre än att vakna efter tio? Hate it.

Undra vad dagen har att erbjuda? Kanske städning, läsning och springning?


Itchy Daze

Ja, deras skiva går på högvarv för tillfället.

Jag har även börjat kika - eller börjat och börjat - på Prison Break. Jag fastnade från första avsnittet. MER MER! Varför har jag inte sett det innan? Kanske i och för sig beror på att vi inte hade trean hemma då det drog igång. Emil har i alla fall första och andra säsongen, och det är ju helt guld! Vilken serie. I love it. Jag kommer bli tvungen att köpa hela serien...

Det skadar ju inte att Wentworth Miller är dööhet...

Nog!

Nu är sötbröddagarna över!

Nu har jag haft min soffpotatisperiod. Nu får det allt vara nog! Jag som hade sådana bra rutiner i Göteborg. Vad hände med dem efter London? Dom försvann helt och hållet verkar det som.

Efter en ny runda i joggingspåret - idag även ute i skogen - känner jag mig på topp. Jag känner känslan jag förut kände när jag hade mina rutiner. Då träningen var som ett gift. Då jag inte klarade mig utan att springa en runda eller komma ut och få luft. Jag är på gång! Igen. Efter min lilla "semester".

På tal om den ursäkten, att man har semester, så är det rätt vanligt exempelvis inom tandvården, när det kommer till rökning och en hel del andra saker, däribland även träning. Patienterna är ganska duktiga på att "skylla" på att de haft semester. Hmm, varför slutar man borsta tänderna på sin semster? Slutar man duscha på sin semster också?

I'm no good, either. I'm just saying.

Jag måste berätta

Jag har fått upp speeden, nu är det NI som ligger efter!

Jo, jag måste berätta om några händelser jag inte skrivit om än.

Exempelvis:

Min farbror (Stig) och hans flickvän var här i veckan. De har nu beslutat sig för att flytta till Spanien. Gissa vem som kommer vilja boka flygstol dit? Jo jag!

Häromdagen när det regnade, så åkte jag och handlade. Jag hade på mig mina nya fina vita stövlar med rosa prickar. Jag kände mig som ett litet barn som gick runt och hoppade och plaskade i vattenpölarna. Jag kände mig lite lycklig.

Igår när jag varit hos töserna så ringde min bror vid 3. Han var full och ville åka hem. Det var första gången jag sett min bror full. Han var då himla söt. Han har nog heller aldrig varit så språksam. Min lillebror. Jag skjutsade hem lilla Isa efter jag skjutsat hem Eddy och Emil. Hon skulle minsann få krypa ned i en uppvärmd säng, gissa om jag är avis? Isa <3 Edvin. They are so cute! I vilket fall, påväg hem från Söråker, klockan närmar sig 4, så spelar jag hög musik - toner av Springsteen, kikar i backspegeln och ser en strålande vacker soluppgång. Jag log för mig själv och tänkte - Norrland kanske inte är så dumt ändå? Lycka var vad jag kände.

En månad efter

Ja, nog ligger jag en månad efter i mina blogguppdateringar alltid...

Jag åkte hem dagen efter vi kom hem från London. Om det var lyckat eller ej är en annan femma. Det hade nog varit skönare att stanna i Göteborg en dag till för att hinna landa och packa om, men så blev inte fallet. 10.42 gick tåget hemöver. Jag släpade med mig hela London hem, och lite mer därtill...

11/6 -09
Detta datum fyllde Martin 21. Jag började jobba på Willy:s. Jobbade i tipskiosken för första gången, vilket var häktiskt. Väldigt mycket att komma ihåg. ATG där, Svenska spel där. Jaha, skulle du ha korv med mos? Jag tyckte du sa bröd...I vilket fall så kommer jag nog lyckas med det där också förr eller senare, det brukar vara slutresultatet av det jag åtar mig. Tjurig som mitt stjärntecken - jag är inte oxe för ingenting.

Otherwise
Det är dumt att försöka minnas vad man gjorde för en månad sedan. Jag får helt enkelt göra en summering av vad som skett, och kanske berätta ingående om det jag kommer ihåg. Deal?

- Klippt mig
- Jobbat ex antal dagar, och ex antal extrapass
- Umgåtts med töserna
- Firat midsommar med släkt och familj (med ex antal glas fyllda med alkohol, mat, tårta och gott sällskap. Jag älskar att umgås med släkten, det är något man gör alldeles för sällan, inte sant? Närvarande: Tommy, Jocke, Alva, Ella, bror, mamma, pappa, Gunilla, Håkan, mormor, morfar, Cattis & Cricke)
- Firat midsommar på en hemmafest i Granloholm med Hjort & Jonsson! (förövrigt en himla mysig och lyckad kväll!)
- Solat hemmavid - jag lovar att man steks. (Blir jag brun för det? Näää...)
- Solat och badat på smacken med Hjortis & Ann-louis (konstaterande: Kaffe på stranden är ett måste!)
- Solat och badat med Hjortis ute på Tranviken (Där finns det hunkar kan jag garantera! Bästa skrattet: När Hjortis blev nerskiten av en mås!)
- Solat på klipporna ute på vackra Tynderö med mamms.
- Shopping i Birsta City.
- Utgång på Stadshuset med fröken Hjort! Efter en himla lyckad förfest lyckades vi faktiskt ta oss till stan ;) (Hjortis pappa är rolig när han är full. Somliga andra klänger när de är fulla. Hjort och jag dansade så fötterna fick lida. Vi träffade en hel hög med gamla klass- och parallellklasskompisar. En minst sagt lyckad och görrolig kväll! Tack för det, Hjortis! ;) Det gör vi om, inte sant?)
- Gatufesten har svischat förbi. (Veckan inleddes med att käka middag i Daltonstältet med Hjort, Jonsson och Hammarström. Aningen för många öl för att jobba dagen efter, men så fick det bli. Träffade min gamla granne; Unger. Han kände minsann inte igen mig, men det ändrade vi på! En himla galen kväll!
Onsdagen inleddes med MK-party och förfest hos mig. Jag hoppas jag talar för alla när jag säger att det var riktigt trevligt. I staden träffade vi massa folk, satt och drack, surrade och hade det himla trevligt. Alla utom Emma närvarade.
Lördagen, enda betaldagen jag gick, spenderades med Jonsson! Hon kirrade in mig för 100 spänn. Inte dåligt, flicka lilla! Thank u for that. Det var nog den sämsta kvällen, inte alls lika mycket folk man träffade och man var inte alls på lika gott och strålande humör som exempelvis måndagen. Men det var absolut inte tråkigt för det ;) Måndagen satte nog ribban, vilken blev alldeles för hög för att uppnå resten av förväntningarna. Speciellt när folk droppade av, en efter en.)
- Jonssan och jag har haft en ost-kex-&-vin-kväll med filmtajm. (Himla trevligt!)
- Annat bus har hittats på med töserna också, såsom en härlig tjejkväll med massa skvaller.


Conclusion

Jag har aldrig i mitt liv varit så nöjd över en resa.
Äntligen fick jag känna att jag faktiskt gjort allt jag kom dit för - och lite mer därtill.
Resan var otroligt lyckad, och jag hoppas det inte var den sista jag gjorde med dessa töser.
Ju längre dagarna gick, desto mindre sa vi. Tecknena på att energin försvann var väldigt tydliga.
När vi väl laddat på med lite mer mat i magen, var allt på topp igen.
Resan var alldeles lagom. Vi hann med allt, och kände oss riktigt nöjda och belåtna när vi åkte därifrån.
En känsla som aldrig förr infunnit sig.
Annars finns bara ångest över allt man borde gjort.
Toppklass!

Vilka byggnader!
Vilken shopping!
Vilket sällskap!
Vilken underbar resa tjejer...


London - Sverige

Hemfärd 8/6 -09.

Vi var upp och åt frukost i god tid. Vi var ju tvungna att avsluta resan med ännu lite mer shopping. Som om det skulle få plats i väskan? Hardly. Men sagt och gjort. Vi avverkade våra favoriter igen - Primark och New Look. Självklart hittade jag lite fler saker att kunna försöka knö ner i väskan - däribland ännu en väska och ännu ett par skor! Men det var värt det, det lovar jag.

Jag glömde säga att jag och Jennifer också fick uppleva Nottinghill :)

Vi vandrade runt med allt vårt bagage och gick dit det behagade. Innan färden tillbaka till flygplatsen, avslutade vi med en sista måltid på Wetherspoon's. Och det blev såklart en sista Strongbow med!

Vi konstaterade härmed att det var lika bra att sätta sig på en buss och åka iväg till flygplatsen. Det var med både sorg och glädje. Men så fick det bli. Vi köpte kakor att ha med på tåget som skulle ta oss till flyget. På flygplatsen var nervositeten extremt hög. Skulle de ta med oss på planet? Haha. Kan garantera att våra väskor vägde minst 5 kg för mycket. Det värsta som kunde hända var i och för sig att vi skulle få checka in bagaget, men det var vi inte speciellt glada över att få behöva göra. Vi gick runt inne på flygplatsen och kikade igenom alla affärer. Carro tog en sista latte inne på Starbucks. Och, oj, vi kom med planet! Nöjda och belåtna landade vi i Sverige.

Jennifer sa vi adjö till på flygplatsen eftersom hon hämtades av sin prins :) Carro och jag satte oss på flygbussen och åkte till centralen. Undra varför bussturen tillbaka kändes mycket kortare än på ditvägen? I vilket fall så tog jag farväl av Carro också, och satte mig på bussen, helt slutkörd. Min kväll avslutades med att dricka upp mitt lådvin, samt att packa om till nästa resväska.

Solsken i London!

Fjärde dagen, 7/6 -09.

Den fjärde dagen inleddes med frukost som vanligt. När vi vandrade ut från hostelet möttes vi av något ganska obekant - solen!

Madame Tussauds
Eftersom Jennifer och jag aldrig varit i London, kunde man ju inte åka dit utan att uppsöka vaxkabinettet Madame Tussauds. Carro hade redan varit där, så hon var klok nog och sparade pengar och åkte ut till Nottinghill och vandrade. Att gå på vaxkabinettet, ett väldigt populärt ställe minsann, på en söndag - är nog ingenting jag och Jennifer kan rekommendera. Fy tusan vad folk det var! Man fick slåss om att ta kort med alla kändisar! Dessutom strejkade både min och Jennifers kamera efter ett tag. Jennifers dog av en outgrundlig anledning, och min höll på att ta slut på batterier, så man fick snåla lite med korten. Men både Jennifer och jag fick kort på de vi absolut ville ha kort på, så vi var nöjda och glada ändå! Helt klart något som måste upplevas. Jag har träffat både paret Beckham och Justin Timberlake, så jag är rätt nöjd!

En himla rolig händelse på MT fick vi uppleva också. Jennifer förstår nog när jag säger Fotograf. Jag hade velat se min min!

Boattrip
Vi fortsatte med vår galna shopping tills det var dags för båtturen på Themsen. Har glömt att berätta var trevliga springtur i London. Det var tänkt att vi skulle åka båten på lördagen. Med god marginalt - tyckte vi - tog vi oss från staden in till båtturen. Problemet var bara att med linjen vi åkte, hade de just denna helg, påbörjat renovering, så vi fick byta tunnelbanelinje - innebärande att pulsen ökade! Skulle vi hinna med den sista turen? Vi kutade som djur, stressade som attan. När vi väl kommit förbi knuten vid Big Ben, gick vi ned och antog att båten skulle gå från den sida vi var på. FEL. Big mistake! Den skulle gå från andra sidan bron! Det var bara att lägga på ett kol och springa! När vi precis hamnade i båtkön, vad händer då? Jo...Båten åker iväg. Jahapp, där hade vi sprungit i onödan med onda fötter, och hann inte ens med båten...Gosh.

Men på söndagen var vi ute i riktigt god tid! Allt för att slippa vara med om samma missöde igen. Och den här gången hann vi med båten. Det var en ganska söt guidad tur. Hon som pratade om alla sevärdheter var guld att lyssna på. Är glad över att vi åkte båten, man fick en inblick om en del saker. Man borde göra fler sådana saker. Historia är rätt intressant när man väl är på plats.

Last night dinner
Efter att ha tryckt i oss en hel rad med godsaker under dagen, förutom att vi åt ute i Camden igen, så hade vi inte stoppat mycket i magen. Kvällen fick avslutas på restaurangen bredvid vårt Hostel. Undra varför man är så duktig på att låta bli att se sig omkring där man bor? Vi åt pizza - vad annars - och gottade oss. Vi gick sedan ett stråk nedför gatan kring hostelet. Ganska mysigt. Vi gick även in på en butik och handlade ett fyrpack Strongbow.

Sista kvällen på Hostelet

Tre övertrötta töser inne på hostelrummet var nog ingenting som uppskattades kan jag tala om. Vi satt där med varsin Strongbow på golvet. Vi hade strött ut alla våra saker över hela golvet. Allt vi shoppat, allt vi skulle ha med hem. Hur fasen skulle man komma tillbaka till Sverige? Vi satt och surrade, och skrattade nog ganska högljudt. Speciellt åt karln på andra sidan rummet som helt oväntat gav Jennifer en skrattattack. Helt plötsligt ställer han sig och byter om mitt i rummet. Han tar av sig spritt språngande naken och står där och dinglar med sin...Hello? Vad tänkte du på? Det finns andra människor i rummet? Roligt var det i alla fall! Det blev en helt enormt härlig sista kväll i Underbara London!


Camden Market

The third day - 6/6 -09.


Vår trötthet talade för mycket. Oj vad vi hade gått dagen innan. Fötterna var nu, trots allt, äntligen utvilade, och var redo för ännu en lång och trevlig dag ute i London. Efter den utsökta frukosten - jag tycker fortfarande att ni ska komma ihåg min ironi - begav vi oss till det närmsta cafét vi hittade - vilket låg dörr i dörr med vårt hostel. Där köpte vi varsin latte, Carro och jag, och blev himla fundersamma när hon frågade om vi ville ta med bageln eller äta den direkt. Vadå, vi beställde väl ingen sådan? Den ingick visst.

Latten satt som en smäck, och vi begav oss till Londons tunnelbana. Idag stod Camden Market på tapeten. Ett ställe jag hört många lovord om. Frågan var bara; skulle Jennifer och jag tycka lika bra om det som Carro?

Camden
Det kändes som att åka tillbaka i tiden. Från att ha varit i Londons finare del, till att åka till något av en slum, ett ghetto? Första anblicken var verkligen en sneddriven uppfattning - det blev bättre minsann. Men i jämförelse, så måste det ändå ha varit ett av de mer fattigare ställena, men vad vet jag? En turist med alldeles för lite förkunskaper inom området.

Mycket folk kan jag lova att det var, och en del regn. Vart var det fina vädret jag hade beställt? Fortfarande går det inte att mäta med regnet i Göteborg, så vi var rätt nöjda ändå - i vår sommarutstyrsel.

Shoppingen i Camden var rätt härlig ändå. Vi gick in i lite småbutiker, och hamnade även inne på marknaden. Jag lyckades, med Carros hjälp, pruta ned två plagg, så jag var himla nöjd. Släpade runt på en himla massa tunga påsar i slutet av dagen. Jag hittade även ett par underbara skor! De hade kostat 90 pund, men jag fick dom för 14!

Maten i Camden är ju helt underbar. När man går in på själva marknadsområdet, där de har allt från smycken till tavlor, kommer man till ett matstråk. Där står utländska människor i olika matstånd och bara ropar och skriker efter en att man ska prova deras mat! Heelt galet! God mat fanns det också, verkligen. Så vi handlade såklart varsin bytta med mat. Det såg inte mycket ut för världen, men man blev helt klart proppmätt - dessutom för bara 4 pund.

Vi vandrade vidare - med otroligt ont i fötterna, det går inte att beskriva - och hamnade till slut en stund inne på Starbucks. Vi köpte varsin Frappuccino. Himla smaskigt! Och välbehövligt. Solen sprack upp under dagen, och humöret var på topp.

The red busses
Ja, vi var ju såklart tvungna att åka buss också! Man kan ju inte åka till London och inte åka buss! Så vi tog bussen från Camden in till Oxford Circus. Där blev det ännu mera shopping.

Buckingham palace
Lite mer sightseeing. Vi tog våra snygga asses till Buckingham Palace denna kväll. Det var en pampig byggnad, som allting annat i London. Vid det här laget var vi ganska slutkörda, och fötterna mådde verkligen inte bra. Men är man i London, så är man i London. När vi tagit våra kort och vi kände oss nöjda och belåtna med titten på BP, så vandrade vi genom parken och avslutade kvällen på Wetherspoon's. Vi åt hemlagade - om man kan kalla det det - hamburgare, och drack Strongbow och Pimm's!


Som vanligt slocknade alla som stockar hemma på Hostelet. Det var inte mycket tid man tillbringade i vaket tillstånd där inte...


Tre Shoppinggalningar i London

The second day - 5/6 -09.

Frukosttime
Ingen vila, ingen ro. Vi segade oss upp innan 8 för att duscha. Jennifer var först ut - det märks att hon är van att stiga upp tidigt för att pendla iväg till skolan. Jag kände mig otroligt bakis - och jag måste ju faktiskt påpeka att jag inte alls drack speciellt mycket. När håret var borstat och sminket på plats, begav vi oss alla tre ned till frukostrummet. Det var som att gå in i en vägg - snacka om varmt och noll syrehalt. Jag var förväntansfull över frukosten, fast jag tog snabbt tillbaka mina förväntningar. De omvandlades snabbt till lite av en äckelkänsla. Stora, vita rostbröd (franska som jag skulle sagt...) som rostades, och åts minsann med smör och sylt på. Gosh. Och apelsinjuice till det. Det fanns även flingor och mjölk om man ville ha det, men det var jag minsann väldigt skeptisk till - tänk hur den mjölken smakade när den hade stått framme i den värmen! Fy!

Mätta och belåtna (tro det eller ej...) stegade vi upp till rummet, tysta som möss, och borstade tänderna (ni trodde väl inte för ett ögonblick att vi låter bli att borsta tänderna på semestern?). Därefter tågade vi iväg mot tunnelbanan.

Primark, New Look etc.
Vi var verkligen inte sena med att anlända till vårt första shoppingstopp - Primark! Oj så jag hört saker om denna affär! Och oj vad affären överträffade mina förväntningar! Shoppingmöjligheterna hade bara börjat. Vilka köer det bildades inom loppet av en timme. Vi kom dit precis efter 9 då det öppnade. Det var lugna gatan och vi kunde gå runt och kika i godan ro. Innan klockan ens slagit tio, märktes en stor skillnad. Herrejösses vad folk det blev. De röck och slet i allt de kunde få tag i vill jag lova, och kön till omklädningsrummet var helt galet lång.

New Look blev vårt andra stopp. Vi alla upptäckte att det kanske inte var det smartaste att handla på Primark först, eftersom det satte ribban för vad bra priser är, men till slut enades vi om att NL ändå blev en av favoriterna - och vi kom minsann inte tomhänta ut från vare sig NL eller Primark.

Pizza Hut
Efter den alldeles utsökta frukosten (märk ironin...) talar jag nog för oss alla tre när jag säger att våra magar började kurra kring lunchtid. Vad skulle vi äta för gott till lunch? Vi enades om PH, och fy vad underbart gott det var! Vi hade dessutom en väldigt trevlig servitör som servade oss.

Shopping
Otroligt mätta vandrade vi vidare ut för att utforska Londonds fantastiska shopping! Det blev lugnt med shoppingen första dagen, i jämförelse med de andra dagarna, för mig åtminstone. En del fynd gjorde man dock ändå :)

Starbucks
Sedan gick vi såklart till Starbucks och tog oss varsin kaffe. Jag kom fram till en sak - en vanlig latte är inte värt att handla på ett ställe som Starbucks. Där ska man lyxa till det, det var kanske därför jag först tyckte att det var lite överskattat. Men Starbucks is always Starbucks :) Carro var i himmelriket vill jag lova, den sötnosen!

Trafalgar Square
Man kan ju inte åka till London utan att se på de sevärdheter som är så omtalade. Vårt första stopp för kvällen, med rätt onda fötter, blev Trafalgar Square. Vi stod och begrundade den fina platsen, surrade och fnittrade som tjejer gör, tog en himla massa kort och bara njöt och var fascinerade. Vi plåtade med våra fina röda hjärt-formade solglasögon, som fick bli vår "thing" denna resan. Mer om det senare...

Jag var även tvungen att springa in på Waterstone's på TS. Efter att ha gått in i en Waterstone's, så var jag som besatt. För den som vill veta är detta då en bokaffär, med huur mycket pocketböcker som helst! I was in heaven! Helt galet nice! Sedan om resten av sällskapet var lika förtjusta som mig, förtäljer inte historien.

Vi gick även in på en liten mataffär i närheten och köpte snacks. Jag köpte min första Starbar - jag lovar att det var den godaste chokladen jag ätit! Jag och Jennifer blev helt såld, hihi. Carro köpte sina Donuts :)

Big Ben!
Vi vandrade vidare...Till underbara Westminster station, där Big Ben ligger! Kan säga att det är den maffigaste och pampigaste byggnad jag sett någon gång. Riktigt häftigt att få uppleva något sådant! Jennifer var inte sen på att haka på tycket om Big Ben. Om det är något man skall och bör kika på i London, så är det helt klart Big Ben! It was lovely!

London Eye
Det omtalade London Eye vandrade vi vidare till. Vi gick dock inte över Themsen, utan stannade runt hörnet efter Big Ben och tog våra bilder därifrån. London Eye var coolt, men inte det mest sevärda. Kan även säga att vi valde att inte åka, vilket kanske var tur. Jag är höjdrädd kan jag lova, och dessutom tar det en himla tid att färdas ett varv runt i det där gigantiska pariserhjulet. Där hade jag inte velat fastna kan jag då lova!

Det kom lite småskvättar under kvällen, men det var ingenting i jämförelse med Göteborgsvädret!

Tower Bridge
När vi ändå var ute på sightseeing, så passade vi på att mata av Tower Bridge den kvällen med. Gud vad mäktigt! Helt sagolikt. Det tråkiga var att de flesta av byggnaderna vi kikade på, höll på att renoveras för diverse saker. Som Tower Bridge, som höll på att rustas upp inför OS. Byggnadsställningar klarar man sig utan när man är turist! Men vad gör man inte. Vi vandrade över hela bron, och stannade för att ta massa bilder. Min kamera dog, vilket var himla typiskt. Tur att det fanns två andra som kunde fota :)

S:t Pauls Cathedral
S:t Pauls tog vi också denna kväll. Jag vet inte, men det känns som att jag upprepar mig när jag säger att det var riktigt häftigt! Mycket sevärt måste jag säga.

Vi avslutade kvällen på donken, hör och häpna. Vi var även in i en av alla de hundratals souvenirbutiker som finns kring gatorn. Man måste ju handla någonting, eller hur?

Med krämpor i fötterna som infunnit sig under dagens många shoppingtimmar, samt promenader till stadens ovan nämnda sevärdheter, kan jag lova att det var rätt skönt att ta av sig skorna väl tillbaka på hostelet. Mycket nöjda med dagens aktiviteter, somnade vi åter igen som stockar. Trötta, men belåtna.


RSS 2.0