Vicky Christina Barcelona

Nyss hemkommen från bion. Helt underbar film :)

Jag har hunnit med en del saker av det jag planerade idag i alla fall, vilket känns skönt. Önskar att dagarna inte gick så himla fort. Fick shoppat lite också, illa, men det behövdes. Det piggade upp. Hade en helbra förmiddag :)

Mitt humör och mina känslor åker berg- och dalbana på mig.. Dunno what to do..


Anna: Jepp, jag bor på Hisingen :)

Stulen Tvättid!

Madde, jag har saknat dina uppdateringar ;)

Ja i alla fall. Igår gjorde jag Farmakologi-tentan. Peace of cake (hoppas att detta visar sig när resultaten kommer också, så jag inte säger allt för mycket...). Bara 6 tentor kvar innan jul nu, haha. Igår efter skolan kom jag med förhoppningarna om (om det nu är någonting man kan ha förhoppningar om) att få tvätta, bland annat mina träningskläder. Hade satt upp mig på en tid mellan 17-20, så under tiden skulle jag hinna både det ena och det andra. Vad händer? Jo, nån jävla ***** tvättar på MIN tvättid! Att det ska vara så förbannat svårt att respektera andra! Så mitt krav på nästa ställe där jag bor är att man bara kan komma in i tvättstugan när man bokat. Jävla svin. Jag blev väldigt upprörd kan jag säga, hade lust att strypa någon. Nu sitter det även en lapp ute på dörren, vilken jag hoppas att folk läser. Inte nog med att folk inte kan städa i den här jävla korridoren, köket ser ut som en svinstia, man måste ta andras tvättider också för att man inte är smart nog och bokar sig en egen tid. Just nu ångrar jag att jag inte stod och väntade inne i tvättstugan, eller att jag slängde ut alla kläder på golvet. Dock, hade jag gjort det sistnämnda, kan jag garantera att min tvätt hade blivit behandlad på exakt samma tvätt, vilket jag inte har någon lust med.

Nu har jag tvättid mellan 11-14. Nåde den!!!

Har en hel del att göra idag. Måste plugga inför morgondagen, skriva rent Anestesin, handla mat, springa in till Telia, gå iväg och boka en tid på um (eftersom det verkar vara ett jävligt dåligt system för sådana saker i den här stan... "Du har kommit till um Hisingen". Nehej? Hemma, när man lämnar meddelanden på telefonsvararen, vilket man ombeds göra både hemma och här, så ringer de hemma upp i alla fall, men inte här nej. Har ringt varje dag i en och en halv veckas tid nu! Baaaah.) Dessutom ska jag på bio med jäntorna ikväll :) Det ska bli riktigt mysigt!


Nöjd sportfåne?

Som jag sa så skulle jag iväg och träna. Och så blev det också. Herreguuud vilka pass dom har nu i höst! Jag hoppas att det är passen som blivit jobbigare och inte att jag har blivit sämre. Shit! Hon som var idag var helt suverän! Asbra musik, jävligt peppig och skuttig tjej! Så det ska vara. Har man en tråkig ledare så spelar det ingen roll hur bra musik de har eller hur mycket de själv anstränger sig, de måste vara otroligt peppande. Fyfan, jag måste få överösa mig själv med lite beröm, för fyfan vad stolt jag är över mig själv nu :) (Jag brukar aldrig annars skriva sånt, så jag ser det som ett undantag... Men jag är så jävla nöjd!)

Det händer inte speciellt mycket spännande i mitt liv för tillfället, så ni får nöja er med att läsa om hur mina träningspass har varit. Nu ska jag slänga i mig en banan och en hårdbrödmacka, dricka massa vatten och sätta fart med Farmakologin. Har nämligen tenta imorgon, och för tillfället har jag inte tagit mig igenom allt. Lovande? Eeeh nej. Den här höstterminen har inte startat speciellt bra. Vart har plugghästen inom mig tagit vägen? Baaah....

Träningsvärk

Nu ska jag strax bege mig till träningen. Har världens träningsvärk i ryggen! Baah. Får väl se hur detta går!

Jaha, nu är det minsann vintertid...

Har kommit underfund med att snooze-knappen förstör mitt liv. Jag är helt förstörd när jag vaknar efter att ha snoozat en halvtimme. Jag har blivit som besatt av knappen, jag ställer klockan så att jag vet att jag ska kunna snooza, men varför? Jag blir ju helt förstörd...

Igår = Ångest, Idag = Nöjd

Ja, det vankades utgång igår, men hade ingen speciell lust. Därför beslöt jag mig för att stanna hemma och ha en mysig kväll för mig själv med lite rött vin och SATC. Dock när man sitter där helt för sig själv så har man alltid ångest över att man inte följde med. Tänk om man missar något? Men när jag vaknade imorse och mådde jättebra, ingen som helst huvudvärk, inget illamående, så kände jag mig bara nöjd över att jag inte följde med. Är det värt att ha kul dagen innan för att sedan vakna upp dagen efter, undra över vad man egentligen gjorde, och må pyton? Idag, denna lördag, kan jag säga att jag inte tycker det är värt det. Jag har nyss varit och tränat, och träningen är en sådan mycket större glädjespridare än alkoholen. Men visst älskar jag att parta loss, men då ska man vara peppad och inte bara gå ut för att gå ut.

Träningen var något av det värsta jag varit med om. Shit vilket pass karln hade. Vi skulle haft Ullis egentligen, men av någon anledning fick vi en vikarie, Matti. Herregud, det var så jävla jobbigt! Men så skönt efteråt! God, I love it! Nu får det fasen inte bli en månads uppehåll som jag hade där ett tag, det är ju hemskt. Gud vad otroligt mycket piggare jag är nu, och jag mår så himla mycket bättre. Träning = Glädje.

När jag kommer hem (förövrigt den 18:e december kl. 21.55 för den som missat det...) så ska jag nog satsa på ett 10-gångs solkort, då ingår bad också. Då kan man gå ned och träna lite i bassängen först och koppla av i solariumet sedan, eller tvärtom. Dock kostar det 500 spänn, men det tjänar man in snabbt. Bara att bada kostar ju 50 kr/gång, och solandet ligger väl på 60 kr/gång tror jag.

Nu ska jag ta och slänga i mig lite havregrynsgröt med lingonsylt, och en hårdbrödmacka. Dricka lite mer vatten också, är himla törstig idag. Därefter ska jag ägna min lördag åt att lära mig saker i FASS, receptskrivning och lite om analgetikum och antikoagulantia. Det får bli bra :)

Tack och bock!

Ugly

If you're ugly, I'm ugly too
In your eyes the sky's a different blue
If you could see yourself like others do
You'd wish you were as beautiful as you

And I wish I was a camera sometimes
So, I could take your picture with my mind
Put it in a frame for you to see
How beautiful you really are to me

Ugly, Ugly
All of us just feel like that somedays
Ain't no rainbow in the sky
When you feel U.G.L.Y.
And that's ugly, yeah, yeah, yeah

Ugly, Ugly
All of us just feel like that somedays
Ain't no rainbow in the sky
When you feel U.G.L.Y.
And that's ugly, ugly
All of us just feel like that somedays
Ain't no cure that you can buy
When you feel U.G.L.Y.
And that's ugly

So, if you're ugly, I'm ugly too
If you're a nut, then I must be a screw
If you couls see yourself the way I do
You'd wish you were as beautiful as you
I wish I was as beautiful as you

Bedövning

Fyfan vad kul! Nu kan jag lägga infiltrationsanestesi i hela överkäken. Underkäken nästa fredag :)
Så himla roligt! Fick världens kick av det! Blev stucken av Mickaela, vilken päärla :) Superduktig!!

Jaha. Och idag är det fredag. Ska strax hoppa in i duschen, äta lite lunch, städa och plugga. Vet inte hur det blir med festande ikväll, just nu är lusten på noll.

Jag har världens gooaste klass. Dock finns det en del otroligt störande moment! Bah!

I Liked It.

Workout

Endorfiner, Endorfiner!
Har nyss varit på ett pass på Friskis. Görskönt! Känner riktigt hur det bara sprudlar energi om mig! Fast är lite sur på mig själv. Jag vet att jag kan, eller har kunnat, ta ut mig själv mer, men under själva passet så går det bara inte. Blir en jävla blockad! Baah. Well well, nya tag på lördag!


Koboendet (Farm a ko logi)

Det jag tillbringar min lediga dag åt är att plugga farmakologi = läran om läkemedel.
Det är riktigt intressant, men lite klurigt.
Läser just nu om skenbar distributionsvolym, vilket jag kort och gott verkligen inte förstår mig på.

Hoppas för övrigt på att tentaresultaten från Parod II kommer upp snart.
Är riktigt orolig över att jag inte klarat den.
Det skulle i så fall vara den första jag inte klarar, vilket är lite dumt med tanke på att vi haft svårare tentor.
Men, life goes on in that case.
Då gäller det att ligga i, annars får man inte fortsätta till termin 4, och det skulle vara bedrövligt!


Preklinik 3 & Anestesi

Förmiddagen, 8-12, spenderades med introduktion av den tredje prekliniska kursen. Det här kommer bli spännande!
Eftermiddagen spenderades åt Anestesi. På fredag börjar vi lägga bedövningar på varandra - smått nervös!
Kan tala om också att vi börjar med patienter nästa vecka!? Helt gaaalet!! :D


Korridorskonferens

Dagen har varit helt fantastisk egentligen. Har ägnat dagen åt att vara i skolan med mina kära klasskamrater. Vi har äntligen fått vara lite kreativa. Vi har nämligen tagit alginatavtryck idag. (:

Ni som haft tandställning vet precis vad jag pratar om, ni vet de avtryck man tar innan man skall få tandställning, då det känns som man får allt avtrycksmaterial i halsen och skall kvävas, och då det känns som att hela tandraden skall följa med ut när de plockar ut skeden ur munnen? Sånt har vi fått göra på varandra idag. Har alltså lärt mig att blanda alginat, vilket är lite klurigare än man tror, provat ut rätt skedar, gjort avtryck i över- och underkäke, slagit ut en gipsmodell av överkäksavtrycket och av gipsmodellen har jag sedan slipat till en tympligare modell som sedan användes för att göra en bettskena av. Är jag inte duktig? Jooo :) Superskoj var det allt!

Rubriken på inlägget är ett intern"skämt". Kärringen är dum i huvudet. Om blickar kunde mörda, hade vi i TH3 grupp c-d varit döda nu kan jag säga. Shittans!

Kondition = Färskvara

Det fick jag allt bevisat för mig idag. Var sjukt peppad inför träningen. Och shit vad jobbigt det var! Hans pass brukar vara sådär att man känner att man verkligen kan ta slut på sig själv, men på ett skönt sätt... Jag överskattade min förmåga till det idag. Jag höll på att kräkas på träningen. Men när allt var klart och vi fick ligga och lyssna på Mark Levengod (tränaren liknar honom nästan, som en blandning mellan Mark och Jonas Gardell... Jag har starka funderingar över om han är bög eller inte...) så var det bara så jävla skönt! Träning är underskattat, man måste ta sig tid till att träna, unna sig att träna, för fy fan vad skönt det är !


Surfing ?

Kan inte mitt liv bara sluta gå i vågor. Den senaste tiden har det varit alldeles för mycket upp och ned. Det går först spikrakt uppåt - innebärande att fallet blir väldigt stort. Fy. Ena stunden är allt kanon, och andra stunden blir det till en katastrof. Kanske självförvållat, kanske inte?

Trots en mycket vit helg, så känner jag mig hur bakis som helst idag. Är sådär konstig i magen som jag brukar vara, jag vet inte om jag har ont, är hungrig eller om jag mår illa. Är allmänt skakig, svettas och fryser om vartannat. Bara det inte är någon magsjuka...

Linn kom förbi igår, och det blev Sex and the city-maraton. Hade trevligt (: Det är en serie värd att se alltså, kan inte förstå hur jag klarat mig utan en sådan serie? En tjejs bästa vän (med sällskap av One Tree Hill och Grey's anatomy...). Lyckopiller utan dess like.

Imorgon är jag ledig, upptäckte jag idag. Det var en trevlig överraskning. Tänkte fylla ut dagen med träning (förmodligen första gången på en månad...) och skall sätta mig och skriva rent Farmakologin.

Ingenting blir som man tänkt sig

Total disaster

Har nyligen kommit tillbaka från en skön morgonpromenad. En lugn sådan. Det måste ha varit väldigt kallt inatt. Det var alldeles fuktigt på rutorna inne, och det var kallt ute. Men uppfriskande.

Mitt liv kan kort och gott sammanfattas med att det varit ett helt kaos.
Väldans tentaplugg, som fått bli lidande för annat.
Det har varit en tung vecka, som jag hoppas blir bättre framöver.
Martin och jag har gått "skilda vägar", tyvärr. Dock hoppas jag att vi fortfarande kan vara bra vänner.
Det har verkligen varit 4 underbara år, dock med mycket motgångar, men även helt underbara stunder.
Finns saker som man aldrig glömmer, och dom åren är något av det.
De starkaste sakerna är nog första gången vi pratade med varandra i telefonen, första gången vi träffades, och nu när vi firade 50 månader..
Hoppas att allt blir bra på ett eller annat sätt.



Har glömt att nämna att Itchy Daze var asbra, förbandet likaså, och kvällen var lyckad.


2 koppar kaffe

Har nyss fått i mig två koppar kaffe, men är jag mer människa för det? Nej. Känner mig som en levande död. Försöker trycka in Triclosanets verkningsmekanismer i huvudet, vilket inte fungerar sådär jättesmidigt. Eftersom mitt liv är helt kaos inför den här tentan kan jag bara meddela att det inte blir några besök hem till mig förrän efter onsdag. Det ser ut som ett bombnedslag. Kläder på golvet, diskberg och en otroligt obäddad säng. Dessutom finns det verkligen ingenting att äta, jag har inte ens haft tid att handla. Innebärande att jag kommer få leva på nudlar fram tills på onsdag. Så illa är det kanske inte, men jag har mest bara grönsaker hemma. Har dessutom inte tränat på tre veckor nu - jag skäms!

Hade nyss besök utanför mitt fönster. En pipande liten trippande skata tyckte nog om mig.

Nä, såhär kan det inte fortsätta. Dags att trycka in lite mer information i skallen.



Någon som känner igen sig?
Tyckte det  var en helt klockren bild!

Surströmming

Gud vad gott det var!
Linn, Per och jag käkade surströmming hemma hos Linn igår.
Carro kom också förbi och förgyllde tillvaron.
Hade så jävla kul (: hihi
Det får vi allt göra om tycker jag!

Ikväll blir det förhoppningsvis Sticky Fingers.
Där hade jag tänkt mig se I t c h y  D a z e (:


I never work on mondays (:

Patienter Nästa >

Ja, idag avklarade jag äntligen parodens kliniska kursmoment, efter många om och men och sura miner.
Har scalat i säkerligen ett 20-tal timmar. Det är verkligen inte lätt, men det kanske är tur det?
Mirvajz (jag vet inte hur han stavar sitt namn, men det uttalas så), en tandläkarstuderande som vi arbetat med i vår grupp, är utbildad tandhygienist. Han verkar ha sådana stora fördelar så det finns inte. Vad skönt det känns att det finns fler som faktiskt kanske börjar som tandhygienist och sedan läser vidare till tandläkare. Han är min idol (skämtåsido, men det är tufft :) ).

Nu när SIMUn är avklarad återstår bara den förbaskade tentan. Jag har undervärderat den.
Den verkar bli riktigt tuff. Men nu ska jag inte klaga, för jag har minsann klagat på den löjligt simpla nivån tidigare.
Om några veckor börjar vi med riktiga patientbehandlingar. Det känns väl sådär, man känner sig inte alls förberedd.
Men har övervunnit många rädslor under utbildningen so far, så varför skall jag inte fixa detta?
Inte kan jag väl vara den enda som inte känner sig säker?

Jag måste berätta något roligt. Jag var till COOP idag för att handla surströmming, för jag, Linn och Per skall mumsa i oss lite sura fiskar imorgon. Det roligaste är väl egentligen att det ens går att handla surströmming här nere, men det blev genast ännu roligare när de verkar vara så oroliga för att inte få slutsålt de, så de sätter kort datum på burkarna (burkarna går ut i december i år, för det är fjolårets fisk) och säljer ut de för 10 kr burken! Förstår ni!? Man betalar vanligtvis 40-50 kr för en burk. Haha. Tyckte det var lite roligt. Hemma hade det inte funnits en enda burk kvar, oavsett om det är nedsatt pris eller inte. Blev även lite nostalgisk när jag kikade på burken. Det är ju ändå Oscars Surströmming, gjord i Söråker/Tynderö. Mmmm :)



Mmmm. Har svårt att ens vänta tills imorgon!
Norrländsk delikatess! I love!

Tandlossning

Parodkursen står mig upp över öronen. För tillfället sitter jag och pluggar till tentan nästa vecka. Blir till att plugga järnet! Som vanligt känner jag att jag börjar alldeles för sent, nu får det fanimej bli skärpning!

Skärpning leder mig osökt in på instrumentskärpning, som tar mig till SIMU-avdelningen och depurationen (tandstensborttagningen). Hade praktiskt prov idag, och det gick väl sådär. Blev godkänd, men ändå. Det kändes inte hundra bara för vi hade så himla lite tid. Meeeen men. Man lär sig väl såsmåningom hoppas jag. Det svåraste är att veta vart och hur man skall sitta för att komma åt - det är minsann inte så lätt som det ser ut.

Ska inte tråka ut er med mina studie-bekymmer.
Det är bara det att det inte hänt något roligt idag.

Igår tog jag dock paus från allt vad skolan heter och drog hem till Carro och fikade med henne och Linn. Supermys!


McDreamy



Det är nog knappast för intet som han blir kallad McDreamy i Grey's .
Vilken karl...
(Och spana in tandraden)

Förövrigt är ju Grey's helt underbart.
Vad vore livet utan Grey's liksom?
Vilket spännande liv att vara kirurg.

Nu blir det paus . .

Ja, nu orkar jag minsann inte skriva mer, jag måste ta mig en promenad.
Vad jag befarar blir det heller ingen träning ikväll. Enligt vårt schema har fittannika nämligen bokat in massvis med nya kurser så vi är inte lediga en enda dag fram till tentan - innebärande att man får åka hem och plugga till tentan typ mellan 18 och framåt för att hinna med sig. Jag antar att Ingemar planerat in på vårt Parod-schema att vi är lediga mån-tis nästa vecka för att vi skall ha möjlighet att läsa innan tentan och inte känna oss stressade, men nej, det går inte alls serrdu! Då lägger vi inte lite Material-vetenskap och protetik (jag jublar...). SÅ jag hinner faktiskt inte träna ikväll vill jag konstatera.

Jag får helt enkelt göra som ankorna och ta mig en promenad!


Födelsedagsbarn Emma

Många som fyller år i oktober verkar det som (:
Först hade vi Madde, sedan Sahra och Gunilla.
Och dagen till ära har vi Emma :)
Lilla 20-åringen :D
Äntligen! Helt kalasbra!
Ha en underbar födelsedag tösen min :) <3¨


Vaknade för 20 minuter sedan (halv tio). Verkade vara ett strålande väder när jag tittade ut över rummet (oj vad det lät stort) och det var alldeles ljust. Mycket riktigt, det kommer bli en fantastisk höstdag idag. En promenad med kameran i högsta hugg låter ganska lockande, vilket jag hoppas att jag hinner med. Hade gärna velat träna idag också, det var nog två veckor sedan sist (herregud, att man inte tar sig mer tid...Faller man ur är det minsann segt att komma tillbaka). Har en himla massa plugg som måste fixas, jag hoppas jag hinner med att renskriva allt jag tänkt idag, i så fall kanske man kan passa in ett pass ikväll. Det är ju så att det försvinner ca 2-3 timmar när jag ska iväg och träna. Först ska man ta sig dit, sedan träna, duscha, torka, klä på sig, och sedan skall man ta sig tillbaka också. Jag verkligen älskar att träna, inget snack om saken, men när man har annat som kommer i vägen - som plugget, vilket är första prioritet - så blir det rätt svårt att hinna med. Ibland åtminstone. Det finns inga ursäkter för att inte träna egentligen, men så är det. Jag får se vad som hinns med. Prio 1 idag är i alla fall att hinna renskriva alla jävla anteckningar (som man hade lovat sig själv att skriva rent samma dag som man haft föreläsningen...undra när man skall bli så smart att verkligen följa det man tänker?)

Ha en härlig dag!

Bullbak och placksamling

Idag har jag spenderat dagen tillsammans med Carrooo :)
Vi har bakat bullar, det var ju ändå kanelbullens dag igår :D
Vi bakar nog dom bästa bullarna i hela världen ;)
Fyfan vad gooda :)
Har pratat strunt och drömt oss bort till London - och massa andra ställen med för den delen.


Det är även andra dagen av mitt placksamlande. Har alltså inte borstat tänderna på två dagar nu.
Jag känner mig så himla äcklig!!!
Först tänkte jag att det skulle gå rätt bra, men det här gör jag aldrig om.
Gud så äckligt! Att det ens existerar att folk inte borstar tänderna!
Helt otroligt. Det känns ju som man har ett helt sockerpaket i munnen.
Mina bakterier trivs som fiskar i vattnet just nu.
De sitter nog och mumsar på sockret från bullarna nu.
Kul att man kan göra någon glad i alla fall - haha.
Jag längtar verkligen till på tisdag - och då hoppas jag verkligen att jag får en helmuns-uppfräschning med riktigt noggrann polering! Punkt.

Inte-borsta-tänderna-på-fyra-dagar

Ja, igår fyllde min kära Sahra år (:
Hoppas du hade en underbar födelsedag gumman (:
Grattis =)

Häromnatten när jag skulle sova, åskade det som attan.
Tänk att det alltid börjar åska när man ska sova?

Hade instrumentkunskapsprov igår. Lätt som en plätt.
Jag hoppas utmaningen kommer snart . . .
Har förövrigt praktiskt prov till veckan i manuell och maskinell scaling (tandstensborttagning).
Måste även tillägga att jag älskar min klass!
Fy fan vad bra det känns nu den här terminen :)

Igår firade jag och sötsaken min 50 månader. Eftersom jag var hemma i Timrå när det var 4 år, tänkte vi att vi firar 50 månader istället. Lång tid. Vi firade med lite skumpa och öl, sittandes och pratandes framför datorn och tankade och lyssnade på nostalgiska låtar. Det var supermysigt - det kanske inte låter så, men det var det. Kan säga att karln min höll med om det. Det blev rätt sent, och ganska mycket dricka ändå. Fick kliva upp tidigt idag för att Martin skulle iväg på sin älskade fotboll...Så jag drog hem och nu sitter jag här och min lägenhet ser ut som en svinstia (nästintill i alla fall...). Om man skulle ta och koka sig en kopp kaffe och göra lite gröt så kanske dagen blir räddad. För tillfället är jag bakis bara för att jag inte fått sova ut, men här skall inte vilas! Jag behöver städa och plugga järnet!

Jo förresten, vi kör ett litet "experiment" i den här parodkursen. I fyra dagar får man inte lov att använda mekanisk rengöring, som exempelvis tandborstning och mellanrumsrengöring. Man får heller inte skölja med antiseptika, såsom Listerine, Flux och allt vad det heter. Det enda som egentligen är "tillåtet" är att tugga tuggummi. Så med tanke på detta var det kanske inte superbra att jag drack igår, ni vet hur det brukar vara dagen efter. Även fast man borstar tänderna innan man lägger sig. Så, ni förstår kanske hur fräsch jag känner mig i helgen! Det är första dagen idag, så. URK! När man inte får lov att borsta tänderna, vill man inget annat än att borsta dem, är det inte konstigt? Jag liknar det här "inteborstatändernapåfyradagar" med att man inte skulle fått duscha på fyra dagar, men man skall leva som vanligt ändå. Exempelvis träna så att man svettas och så vidare. SÅ ofräsch känner jag mig, och allt hänger på min munhälsa. Möjligt att vi lär oss hur människor med dålig munhygien känner sig, att de faktiskt blir socialt "handikappade" för att deras mun inte är fräsch. Jag pratar om sådant som faktiskt existerar. Munhälsan ÄR viktig!

Vardagslyx

Har nyss fått i mig lite mat. Det blev riktigt gott faktiskt.
Mycket godare än blodpudding - nog för att det också är gott.
Lyxade till det lite för mig själv.
Matlagning är roligt så länge man kommer på vad man skall göra för någonting.
Jag tipsar starkt om Tasteline (:

Jag har verkligen en supergullig morfar (:
Svarade nyss på ett gulligt mail jag fick av honom.
Det piggar upp! <3


Födelsedagsbarn

Idag känner jag ett födelsedagsbarn (:
Madeleine Nylander (observation för möjlig felstavning)
Hoppas du får en underbar födelsedag!
Inte alla som partar in sin födelsedag ;)


Själv har jag förövrigt varit och handlat lite mat. Dock visade det sig när jag tömde påsen att jag mest kom hem med grönsaker? Är det vegetarian jag håller på att bli? I alla fall så har jag tvättid just nu, så jag tvättar lite med. Min jacka har dock fläckar som inte går bort, så det blir till att ringa 911 (mamma).
Har kommit underfund med att kräm - speciellt hallonkräm - är så otroligt äckligt!
Det mättar ju ingenting! Och är alldeles för sött - usch!
När min tvätt är klar tänkte jag ta mig en joggingtur och därefter sätta mig och plugga parod.
Ska ta och höra av mig till den kära fastighetsskötaren också, jag har en del saker att gnälla över.
Have a nice day!

Grey's Anatomy

Många sitter förmodligen fastklistrade framför tvn just nu.
Femman.
Nya avsnitt av Grey's.
Det hade jag också gjort om jag hade haft en tv...
MEN! Istället har jag ju haft tid till att städa.

Kikade faktiskt in vårt motionsspår ikväll.
Mycket upp och ned, vilket var rätt skönt :)

Fikade med sötnosen inne i stan förut (:
Det var mysigt!

Imorgon måste jag ta och handla, och verkligen sätta igång med plugget!
Parodtenta om två veckor, och det var visst mer att läsa än jag tänkt.
Men jag har klarat värre saker, så det skall allt fungera :)

Nu ska jag äta upp min macka, borsta tänderna och sedan fortsätta läsa slutet av boken "Vattenmelonen".

RSS 2.0