Snyft

Det jag läste för mindre än en timme sedan, finns verkligen inte kvar i huvudet. Snyft. SNYFT!


Oj.

Tentaångesten fyllde hela min kropp för någon minut sedan.
Jag mår just nu väldigt illa.
Jaaa, jag får skylla mig själv, men vafaaan.
Funderar över hur natten kommer bli.

Ont om tid!

Eftersom jag busigt nog (eller dumt nog) gjort allt annat än pluggat i helgen, så har jag inte riktigt tid för datorn. Det får bli en kort sammanfattning:

Shoppat loss. Fikat. Hockey (Frölunda - Timrå; 3-1). Grekiskt. Öl. Myys!

Önskar kanske i efterhand att jag pluggat lite mer, men... jag mår ju toppen tack vare helgen! :)
Things is just getting better :)

Dags att börja uppdatera min inköpta bok.

Dagen började med en försovning i alla fall. Morgonfika. Massage. TOKPLUGG!

 

Someday we'll know if love can move a mountain.


Shinedown

- Call me...

Sitter här med tandborsten i högsta hugg! Tell u more later!


:)

Kommer somna med ett stort leende på mina läppar :)

Tentaperiod

Jaa. Tentan närmar sig. Och vad gör jag? Diskar. Städar. Plockar. Sitter vid datorn...

Jaa, jag har haft en låång och seg och jobbig dag. Jag har haft ganska mycket tid till övers för att plugga. Jag har dock bara varit rätt dålig på att ta tillvara på det.

Jag fick mig ett uppmuntrande samtal förut i alla fall :)

Dessutom är jag en lycklig människa som innehar en matchbiljett till lördagens hockey! Galet! (Jag kan ju inte bo i Göteborg under 3 års tid utan att ens sätta min fot i Scandinavium...).

Nu är det strax dags för sängen och lite läsning :) (Nej, inte Oral Medicin...)

Medan somliga skattar sig lyckliga och tillbringar tid i värmen på Rhodos, så får jag skatta mig lycklig till att tillbringa tid i kylan på hockeymatchen ;) Godnatt!

Spaceman

Jag förstår inte riktigt...

Jaha. Pluggdag var det ju sagt. Har inte ens tagit mig igenom ett häfte! Skandalöst! Suck... Omotiverad är nog bara förnamnet. Jag förståår inte varför ingenting vill fastna! Kanske för att det är så himla segt?

Jag gick ut på en promenad i alla fall. Som slutade i att jag sprang. En promenad förvandlades lätt till en löptur. Om en promenad är terapi så vettekatten vad jogging är. Det finns ju verkligen inget annat man tänker på än nuet när man är ute och joggar. Musiken och nuet. Jag gillar det. A lot. Dessutom känner man sig nöjd efteråt. Mer nöjd efter en promenad. Gött som attan var det i alla fall. Kämpade på i uppförsbackarna som nedförsbackarna. Tänk om pluggningen gått hälften så bra!?

Tio i tio. Dags att lägga sig i sängen och läsa igenom häftet om Orala Virusinfektioner. En del har gått in åtminstone, nu är det bara att försöka hålla kvar det i huvudet. Skall avsluta min kväll med att läsa min bok... Annars kommer jag verkligen drömma om hur Herpes Simplex typ I kommer invadera min kropp och ge mig Herpes Labialis! Ellet nåt...


När tröttheten knackar på

Mm. Det är precis vad den gjort nu. Knackat på och dessutom klampat in.

Uträttade lite ärenden efter skolan. Duktig jag är. Fick nog av skolans dåliga kvalité, så jag rusade in på Elgiganten mellan bytet från vagnen till bussen, och köpte mig en svart bläckpatron. Till min förvåning kostade den bara 249 kr. På Internet stod det 300, och då brukar de dessutom vara ännu dyrare i affären. Så jag kan inte klaga! Sedan satte jag mig på bussen, som förövrigt hade full värme på där jag satt. Det riktigt brände på benen! Åkte till Selma och hämtade paketet från CDON (hatar förövrigt att de inte kan packa paketen så de går in i en lägenhetsbrevlåda...). Så nu var det gjort. Har även skrivit ut Oral Medicin nu, vilket jag då inte kunde göra igår.

Såå. Nu väntar tentaplugg. Dags att starta perkulatorn och få i sig lite kaffe. Jag har en mycket rolig kväll att se fram emot (ironin har nått sin topp...). Att karln dessutom är ohyggligt dryg, gör ju inte ämnet intressantare. Muntlig tenta är ingenting jag föredrar, men nog har jag varit med om värre saker jag klarat av.

Utvecklats som människa - jo jag tackar min utbildning för det! (Och allt som hör den till)

Återkommer imorgon

Här sitter jag nyduschad, återigen med en handduk invirad kring huvudet. Har tagit på mig mina tjocksockar som mormor har stickat åt mig, och har Oral B-t-shirten på mig. Jag tänker vifta med min vita flagga nu...

0%-x------------------100% Energi.

Inte ens kaffe utan mjölk hjälpte idag. Har försökt mig på lite Oral Medicin, men det går inte när man är såhär trött. Det spelar ingen roll om jag så läser samma mening tio gånger, så går det fortfarande bara in genom ena örat och ut genom det andra. Jag tänker därför tacka för mig, och krypa ned till kojs. Ibland får man. Det känns surt att jag knappt fått pluggat något alls idag. Å andra sidan har jag lagat mat för några dagar framöver, diskat, fixat matlåda, fixat kaffe till imorgon och åtminstone försökt mig på att plugga... Lite... Känner hellre att jag går och lägger mig nu och är pigg och alert imorgon så jag får dubbelt så mycket gjort imorgon, än att jag sitter uppe ikväll och plågar mig och är lika trött imorgon. Logiskt? Jomenvisst.



Så sant så, men om inte ens kaffe hjälper, vad ska då hjälpa?
GodNatt!

P.S. Me like u.


Mer vaken än...

sovandes. Så kan man beskriva min natt. Min dag är snarare tvärtom.

Ja, jag har haft en alldeles förfärlig natt. Jag har varit vaken mer än jag sovit. Minns inte senast jag sov så fruktansvärt dåligt. Hade först väldigt svårt för att somna. Sedan har jag vaknat hitan och ditan, när jag väl vaknat har jag inte kunnat somna om, har legat vaken, vridit och vänt på mig etc. När klockan ringde kl 6.00 imorse, kan jag garantera att det kändes som jag aldrig somnat. Har även drömt en himla massa konstigt. Jag undrar varför? Men till skolan var det bara att pallra sig ändå...

Jag har haft en rätt skön dag i dag ändå. Patientbehandlingar hela dagen. Har även känt mig ovanligt trevlig faktiskt. Hade även två av mina favoritpatienter, så det gjorde väl inte dagen sämre. Dom är såå gooa en del av mina patienter. Bara en sådan sak som "OJ, har du klippt dig, gud så snyggt!" lättade upp min dag, både på em och fm då båda min patienter kommenterade detta. Det tycker jag är himla roligt, och väldigt uppskattat :) För dessutom, så är jag ju faktiskt väldigt nöjd med mitt hår :)

Efter en MASSA väntan på signeringar, avslutade jag dagen i CDI för att skriva ut lite Oral Medicin. Men vet ni vad? Jag har ju glömt - eller kanske förträngt - under sommaren att CDI ALDRIG fungerar när man väl behöver skriva ut. Fy tusan vad arg sådant gör mig! Jag trodde fortfarande att vi gick på ett universitet! Baah. Jag menar, all väntan hade ju inte direkt gjort mig på gott humör. Att lämna kliniken 16.20 är ingenting att föredra, när man framförallt sammanlagt har suttit och väntat i en timme... Samma visa på fm, så lunchen är lika med "Kasta i dig maten!".

Min jobbiga natt tog ut sin rätt när jag väl hamnade på vagnen och bussen. Nu är jag väl hemma och verkligen NOLL energi. Ska väl försöka få i mig lite mat, laga ny mat och jag överväger att dricka svart kaffe för att vakna. Jag har nämligen ingen mjölk hemma... Och Oral Medicin är ett faktum - det måste göras!

Lakrisal

Efter att ha tryckt i mig en hel lakrisalrulle, så har jag för tillfället ganska ont i magen. Men gott är det allt.

God natt!


Målmedveten handling!

Yes minsann!

Jag ilade iväg till en 3-timmarsfika med Carolina. Det nya EspressoHouset är verkligen asmysigt. Aningen för hög ljudnivå, men I like it. Att sällskapet är astrevligt gör inte saken sämre ;D Vi pratar som vanligt om hittan och dittan. Dock aningen för mycket skola just idag! :)

Kring tjugo över åtta gav i upp och begav oss ut i Göteborgsvädret - regnet - till våra transportmedel. Kvart i nio var jag vid hållplatsen utanför mig, ilade in på Netto och handlade målmedvetet mina saker. Jag var inte ens där för sent! Och sedan ilade jag hem till mitt. Nio var jag hemma, galet bra gjort för att vara jag. Så därefter har jag plockat upp mina varor, diskat och betalat räkningar.


Jag försöker också få med mig någon stackare på hockey på lördag. Ingen verkar dock nappa på min underbara idé. Hockey och en öl på det, vem kan motstå något sådant? Dessutom är det ju Frölunda - Timrå, och dessutom får man ju chansen att gå med mig ;D

Imorgon är det skola. Klinik hela dagen. Can't wait (läses med ironi).

Finally!

ÄNTLIGEN har jag lyssnat igenom hela skivan! Applåder!

Ja, katten vilken tid det skulle ta, men nu slipper jag höra hans röst mer.

Nu ska jag ta mig i kragen och städa - för alla som har tentaperioder vet att man verkligen städar som sjutton när man skall plugga. Därför tänkte jag städa i förebyggande syfte, så jag inte har så många ursäkter till att inte plugga.

Ska slå på lite New love in town under tiden, och kanske lite Phil Collins :)

Nu har min telefon plingat på mig tre gånger, kanske är dags att titta vem som vill mig något?

Tack & Bock :)

Heldag med Oral Medicin!

Jag tänkte att jag kanske få delge er med något som är så mycket mer spännande (läs med ironi) än mitt för nuvarande Fantastiska liv!

För så snabbt man nämner ordet Oral Medicin, så är inte livet speciellt fantastiskt längre. Fast jag har ju en morot, så det kanske inte är så jobbigt trots allt.

Jag vaknade pigg och glad kring 8 imorse. Det dummaste jag gjorde var bara att behålla huvudet på kudden, det resulterade endast i att jag föll i sömn igen. Tjugo i tio pallrade jag i alla fall mig själv ur sängen, klädde på mig träningskläder och tog en promenad. Vilken annorlunda luft det var ute. Nu har hösten verkligen kommit hit. Jag gick min vanliga runda - den kändes dock segare än någonsin.

Sedan dess har jag endast ätit en mysfrukost, samt diskat. Nu ska jag slå på den jobbigaste skivan jag någonsin haft i min ägo, och därefter blir det en dusch som mellanmål, och sedan ska jag pina mig igenom det sista av hans föreläsningar. Sedan är det bara till att börja plugga in allt i skallen. Sedan kommer jag aldrig mer lyssna på hans skiva! Såå ocharmigt så man somnar.

Tack och Adjö.

There's a new love in town.


Fantastiskt!

Fantastiskt är ett ord som kan beskriva väldigt mycket just nu.

Det var verkligen ett helt fantastiskt väder ute i lördags. Det kändes snudd på som sommar igen. Fantastiska tanke. Efter en dag med Oral Medicin, traskade jag ut i sandaler, heltäckande leggings och min nyinhandlade höstgröna, stickade tunika, och bar jackan om armen. Helt fantastiskt underbart skönt!

Jag traskade i alla fall ut. Till bussen. Åkte in till staden för att byta till vagnen. Tajming hade jag också - ibland är livet bara föör fantastiskt bra. Kortedala torg var mitt stopp. Lunkade ned för backen och bort mot 41:an.

Then again, heelt fantastiskt! :) En riktigt lovely kväll. Med ord som värmde mitt inre något grymt!

Söndagen var minst sagt lika fantastisk. A corpse bride har även satt sig på min "har-sett"-lista. Oerhört gullig film - och musiken skall vi inte tala om! Love it!

Maten var fantastisk! Dina ord, blickar, ditt leende. Gosh.

SEGA-spel som Sonic, Flicky och en rad andra spel har nog aldrig varit så roliga.

En promenad i höstmörkret med väldigt uppfriskande, klar luft. Till spårvagnshållplatsen. En hållplatskur har nog aldrig varit så mysig innan.

Ditt sms.

Fantastiskt!

Höst!

Idag är det Underbara Höst! Fy vilket underbart väder, jag älskar det!

Jag gick upp ganska sent idag för att vara jag nuförtiden. Men jag kom ju i och för sig hem "sent" igår efter Carolinas och min filmkväll. (såg en Shopaholics bekännelser - den får ett OK.) Var hemma kring 1 efter att ha åkt tillsammans med alla fyllon (nej, inte fyllon, men alla som hade varit ute och festat och druckit och är allmänt odrägliga. Jag vet nog ingenting äckligare än att kliva på en spårvagn/buss, där man måste se sig noga efter så det inte finns spya där man skall sätta sig, och hela vagnen/bussen bara stinker av spritångor! Man blir rentav äcklad när man själv inte har druckit!). Jag gick i alla fall ut på en långpromenad. Gick en ny väg idag, det är så skönt att bara byta ibland. Det var i alla fall heeelt underbart. Så gott väder! I Like It. Om jag inte hade behövt sitta med Oral Medicin (ni vet den CD:n vi fick...) så hade jag tagit med mitt lilla (eller stora för den som hellre vill se det på det sättet...) arsle och placerat det på en bänk i solen med en bok. Jag hade älskat det, men icke.

Jag känner mig lonely. Empty. Jag vet inte varför, jag bara gör det. Även när jag har sällskap så känner jag mig helt empty. What's wrong? Jag hade velat gå en underbar skogspromenad idag med någon närstående. Mamma. Pappa. Bror. Någon annan. Bara varit. Bara njutit av hösten. Den här tills nu väldigt underbara hösten. Jag måste sätta kamerabatteriet på laddning så jag kan fånga denna underbara känslan på bild. Jag skulle vilja ha en bättre kamera. Hade jag inte behövt köpa mig en ny dator hade det nog blivit min nya investering för i höst.

Jag förbereder mig på en ensam kväll framför antingen TVn eller Oral Medicin. Har ännu bara massa myskläder på mig, är osminkad och väldigt trött. Kanske för att jag snoozade i tre timmar innan.

Vilket babbel...

Jag måste slå ett slag för Europe - New love in town. Den går på repeat för fullt för tillfället. Jag älskar den! Så dyster, fin, vacker, jag tror den har allt. Det är min nya kärlek i alla fall! Det är nog en riktig höstlåt!
Jag älskar den!

Avocadosoppa

Jag försökte. Jag gjorde som det stod. Men det blev fasen inte bra för det!

Antingen är jag den sämsta matlagerskan ever, eller så var det ett kasst recept. Välj själv. Avocadosarna var dessutom stenhårda - det kanske hade något med det att göra? Det smakade i alla fall mer hönsbuljong än avocado. Lite missnöjd är jag allt.

Ikväll ska jag till min kära Carolina och kika film :) Me Like :)

I miss u!


Trasigt!

Igår när jag borstade tänderna hände det. Stenen till mitt tandsmycke lossnade. Nu går jag runt med endast den metalliga grejen - håll med om att det inte låter speciellt vackert. Varför kunde inte hela smycket lossnat, så hade det gått att limma tillbaka den? Gosh... Dags att ringa tdl Åke.

Inte nog med det, ett av mina örhängen gick sönder förra helgen också, jag bara väntar på nästa sak. Eller var den tredje saken datorn måntro?

Nu sitter jag och äter lite frukost. Jag känner mig väldigt stor idag. Hmm. Ska i alla fall strax bege mig till bussen för att få mig en omgång massage. Därefter får jag nog sätta mig med favoriten - Oral Medicin... Suck.

En öl hade suttit fint ikväll. En iskall öl. Mmmmm. Eller en iskall strongbow. :)


50 Cent

War Angel

Jag öppnade Spotify, nu när jag ändå hade hörlurarna ipluggade. 50 Cent - War Angel var ett album jag tänkte jag skulle ge en chans. Jag vet inte om jag kan säga att det var någon höjdare. Allt lät i princip likadant. Fast, ett OK kan det nog ändå få. Kanske...

I alla fall. Jag har nog varit relativt effektiv idag ändå, på vissa plan. Jag slog igång oral medicin imorse, gjorde klart 1&½ sådan föreläsning. Kring 15 drog jag mig mot Haga för en fika med Carolina. Lika trevligt som alltid. Vid 18 begav vi oss därifrån. Jag behövde handla, så det blev i alla fall gjort. Hemköp och Netto. Fick även tummen ur röven och köpte mig en termometer, grattis till mig!

Efter handlingen var det tänkt att jag skulle laga mat. Säg såhär: jag orkade inte riktigt. Ingen vits kände jag när klockan faktiskt passerat 20.00. Så jag tog det som fanns i kylen - innebärande att det blev en fuskmiddag.

Efter IDOL tog jag på mig min sköna åhlénskofta, pluggade i hörlurarna i datorn, kröp upp i sängen och började lyssna på oral medicin igen. Orala leukoplakier. Jag tycker fortfarande att alla förändringar ser precis likadana ut. Vita. Eller röda. Well well. Jag var i alla fall duktig.

Imorgon har jag massage inbokat till klockan 11.30. Riktig lyx måste jag säga. Välbehövligt tror jag också det kommer att vara, har så nedrans ont i axlarna nuförtiden. Jag vill inte veta hur det kommer kännas när jag jobbat i X antal år. Men det tar vi då! Hade tänkt pallra mig i säng nu snart, för att kliva upp kring 8 och sparka mig ut på en promenad. Morgonpromenader är för underbara, speciellt med bra väder. Men vi får se...

Om 50 Cent fick ett OK, kan jag garantera att Europe - New love in town fick ett MVG. Asmysig låt!

Oral Medicin del I

Ja. Äntligen har jag gjort del I av hundra (det är så det känns) av oral medicin.

Den lataste föreläsaren jag någonsin haft. Vid introduktionstimmen delade han ut en skiva, och lite information. På skivan ligger 8 stycken föreläsningar. Han har alltså spelat in sina föreläsningar på en skiva, och det enda han behöver göra är att lämna ut den, samt hålla i tentan - som förövrigt är muntlig. Jag vet inte, men borde det verkligen vara okej? Det finns EN hel dags inläsningstid utsatt, vilket jag tycker är alldeles för lite. Han har dessutom, generöst nog, lagt in två timmars frågestund en vecka innan tentan. Jag menar, what? Är inte direkt glad. Kursen blir inte mer intressant för att man har en otroligt lat föreläsare. Jag kan aldrig tänka mig att han fått bra kritik för denna kursen tidigare, då han gjort såhär i många år. Han kör nog bara på sitt race ändå, för det är det lättaste. Att han dessutom inte kan prata rent och inte så speciellt tydligt heller, gör ju inte att mitt humör är strålande. USCH. Ett stort USCH. Kalkon!

Det får bli fika sedan, annars kommer jag vara pissed hela dagen. Punkt.


Out of control

I've done evrything as you say, I followed your rules without question, I thought it would help me see things clearly, but instead of helping me to see, i look around and it's like I'm blinded. I'm spinning out of control...out of control. I'm spinning out of control...out of control.

Where should I go? What should I do? I dont understand what you want from me. 'cause I dont know if I should trust you or all of the things you've said to me. and I may never know the answer to this endless mystery. Where should I go? What should I do? I dont understand what you want from me.

I feel like I'm spinning out of control, try to focus but everything's twisted. and all along I thought you would be here to let me know I'm not alone but in fact that's exactly what I was. I'm spinning out of control...out of control. I'm spinning out of control...out of control.

All alone and spinning out of control. Out of control...

Last train home

Hade velat åka hem i helgen... Hoppas just nu att det blir 16e oktober himlans snabbt.

Johanna plingade i min telefon :) Me like :) Elin plingade också :)

Alltså det här gååår inte. Vad är det för fel? Snyft.

Massage på fredag. Jag hoppas det blir asbra. Jag har så äckligt ont i axlarna. Det kanske frisätter endorfiner med?

Imorgon: PLUGG!


Killing me softly

Goosh. Heela kroppen bara skriiiker!

Nyduschad. Sitter i morgonrock med en handduk omvirad kring huvudet. Snygging! Det var åtminstone väldigt skönt. Nu är jag så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Den segaste lillördagen hittills tror jag allt! Vad ska jag nu hitta på? Plugga? Jaa, visst, men jag har ingen lust. Idag. Ikväll. Nej.

Telefonen plingar inte ens. Vad är det frågan om?

Vad har hänt? Jag brukar älska att bara sitta hemma och vara för mig själv ibland. Vad har hänt? Jag har ingen som helst ro i kroppen! Inte för feeem öre! Ge tillbaka ron! Det här går inte!

The old me is dead and gone.


Weekend

Ja, när klockan slog 16 idag bommade jag igen skollivet för denna vecka. Återkommer på tisdag!

Riktigt så skoj ska vi inte ha det, jag har en hel del plugg att göra, men jag behöver åtminstone inte kliva upp klockan 6 för att ta mig till skolan :)

Har nyss kommit in från en promenad. En mycket skön sådan! Nu ska jag ta och få i mig lite näring, och därefter ska jag ta mig en lång och härlig dusch! Funderar på om jag ska sprätta vinaren ikväll, men då lär jag kanske slockna med tanke på hur trött jag är nu.

Igår kom Carolina på den briljanta idén att vi skulle pluggfika på EspressoHouse. Jag nappar på allt sånt, mycket för att jag får träffa Carolina, SAMT att jag vet att hälften av tiden kommer spenderas till att bubbla om allt annat ;) Men LITE fick jag gjort i alla fall, även om jag, likväl som Carolina, har fullt upp med andra tankar.

Jag går på sparlåga. Förutom hjärnan då som tänker på många andra saker förutom plugg.

Vad hände?


Summan av kardemumman!

Summan = En helt fantastisk helg! Jag hade gärna stannat tiden i kön till Kanonen.

# Liseberg, heldag, lördag
# Middag på restaurang
# TV-kväll
# IKEA
# Pizza
# Erik & Mackan
# En Sötsak på 2½ år vid namn Casper

Mer än så tänker jag inte skriva faktiskt. Det räcker för min del. Det skulle bli flera sidor långt om jag skulle berätta allt jag vill och inte vill berätta. Har haft en jättehärlig helg, nog den bästa på väldigt länge. Mhmm!

Nu har jag nyss kommit hem från en fika med Carolina. Vi har även lyxat till det med bio på en måndag. The Ugly Truth stod på menyn, och den får ett klart godkänt men inte så mycket mer. Den hade sin charm, men var väldigt förutsägbar. Men en riktig chickfilm, så, den gick hem hos mig ändå.


Duktig var ordet!

Good work Ida!

Idag har jag:
¤ Börjat dagen med att glömma lunchen hemma
¤ Varit i skolan och plågat mig igenom 2 föreläsningar
¤ Ätit god gulaschsoppa från Soppkoppen för 40:-
¤ Inhandlat en vinflaska som inte ens öppnad
¤ Städat en väldans massa
¤ Tvättat upp all tvätt
¤ Diskat
¤ Druckit 3 koppar kaffe
¤ Dammsugit
¤ Dammtorkat
¤ Traskat ut på en promenad
¤ Satt upp min gardinstång i badrummet
¤ PLUGGAT

Jag tycker verkligen att jag varit riktigt, riktigt duktig! En stor applåd till mig!

Trots att jag sa att jag inte skulle varken hinna eller orka plugga ikväll, så har jag faktiskt gjort det ändå. Jag slog på en panna kaffe, och satte mig efter en dusch ned i lugn och ro vid datorn med en kopp kaffe, lyssnandes på IDOL, och renskrev anteckningar. Vadå plugga säger ni? Men det är en stor del i mitt pluggande.

Viktig info till alla Timrå-bor: Den 16 oktober kommer jag hem! :D


Universitet?

Ja, jag trodde i alla fall att det var ett universitet jag studerade på, men jag ändrar genast min uppfattning...

Lekskola verkar snarare vara ett bättre ord. Hur kan det ens få vara i närheten av så oorganiserat på ett universitet? Jag förstår inte! Jag blir såå störd och ilsken så jag vet inte på vilket ben jag ska stå!

Vi har i alla fall haft skola idag, 9-16. Att gå till 16 med föreläsningar på en fredag är lika med tycka synd om föreläsaren som har en oerhört ointresserad grupp med studenter, vilka hellre sitter och tittar på klockan, leker med suddgummit, pillar med mobilen eller löser sudoku. Jag säger som Carolina, när klockan slår 14 en fredag eftermiddag, så slår hjärnan av. Det enda man har i tanken är att "Nuuu vill jag hem, och snart är det äntligen helg". Det gör det inte hela bättre att vi idag hade en gräslig avslutande föreläsning, som inte ens kan kallas föreläsning. Tänker inte ens gå in på detaljer, jag blir så less!

Bara för detta sista fenomen blev jag ännu mer sugen på en flaska rött ikväll. Så det fick bli precis det, en flaska rött från Bolaget efter skolan. I like it. Har ju dessutom en oöppnad 86%ig choklad i kylen med, och brieost. Ikväll blir det riktig egenlyx! I like it :)

Jag har nu precis hämtat den första maskinen tvätt (ja, vi har ju då, mobbat nog, bara en tvättmaskin...). Har även kommit tillbaka från en timmes promenadande. Himla skönt väder ute by the way, men det är nog sista värmeböljan nu. Så, nu ska jag ta mig i kragen och hänga tvätt, äta mat (ska nog ta och värma på matlådan som jag så fint glömde hemma imorse - ihoppackad och framtagen och klar... Hoppas den är ok...) och sedan skall kvällen tillbringas med att städa, kanske dricka lite kaffe, duscha, tvätta, diska och därefter faktiskt inget plugg vad jag vet (jag tror inte riktigt att jag kan klämma in det någonstans!) och därefter ska jag baaaara njuta av en lugn och skön fredagskväll! (Med ett glas rött, 86%ig choklad och brieost, tål att sägas igen!!)


Gerodontologi...

Den tråkigaste kursen ever! Tål att upprepas!!

Städningen och pluggningen gick inte så bra idag. Eller ja, det beror väl på hur man ser det, men jag hann långt ifrån det jag hade tänkt mig. Det blir alltså en seeeen fredagkväll. Turligt nog är man ju faktiskt ledig från skolan på lördagar, så sova är ju faktiskt tillåtet.

Man får ju fasen ångest av att läsa om allt åldrande!

Akut ont i huvudet. Varför?

Nu blir det dusch och godnatt!

Another summerday

Idag är det helt plötsligt sommar här igen. Dock med aningen en underton av kyla.

Det var endast 10 grader ute imorse - det kallaste vi haft här hittills. Det var rätt skönt ändå. Men sedan mitt på dagen snackar vi totalomvändning till över 20 grader. Bestäm er!

Ännu en dag har passerat förbi snart. Gerodontologiföreläsningar hela dagen, hur tråkigt som helst. Klockan 11 var första föreläsningen klar, så vi hade ett gap till 13. Snabbt i med maten, och sedan åkte Carolina och jag till Starcup och drack latte i värmen (jag som förövrigt hade svarta byxor på mig, höll verkligen på att dööö...). Det var livskvalitét om något! Därefter tillbaka till skolan och ha föreläsning med en ständigt fnissande gubbe som vandrade fram och tillbaka, fram och tillbaka i rummet heeela tiden! Störande! Fast han var rätt pedagogisk i alla fall, så jag kan väl ge honom ett Godkänt.

Tanken var sedan att jag skulle handla avocado på Netto, men hade de mina avocadosar som utlovat? Nej såklart inte... Gah. Så får väl gå dit imorgon och hoppas på att jag har bättre tur.

Istället kom jag hem med en brieost (som dom förövrigt har höjt priset på från en dag till en annan med typ 7kr...), tuggummi och ajjabajja en Marabou Premium Dark 86%. Mumma! Jag kunde inte låta bli. Jag ville egentligen ha den 70%iga med mintsmak, men de hade inte den, så då tar jag the second best - 86%ig :)

Nu hade jag tänkt att jag skulle göra mig lite kaffe, boosta mitt pluggpepp, renskriva lite föreläsningar och avsluta kvällen med en promenad samt städning. Jag tror på att jag har blivit effektiv. Vad tror ni? (Det lär ju visa sig när kvällen är slut om jag ens hann med hälften av det jag skrev...)

Rätt håll

Jamen idag har jag faktiskt börjat att känna igen mig själv. Tummen upp för det!

Jag tror att bergochdalbanan har nått sin botten och har vänt uppåt igen.

Igår somnade jag kring halv tio. Klev upp strax efter sex. Dödare än någonsin. Kändes som jag enbart hade sovit en enda timme. Det är kanske inte meningen att man ska vara trött när man sovit nästan nio timmar? Usch. I alla fall - Barntandvård idag. Hade en aaassöt bestämd liten dam idag! (En sådan skulle jag vilja ha - får man adoptera?). Hon gjorde mig lycklig! (Låter superfånigt I know, men det är sant!) Efter detta hade vi Gerodontologiföreläsning. Hur tråkigt som helst. Jag höll verkligen på att somna ett tag. Som tur var fick vi sluta en timme tidigare, så vid 3-tiden drog Carolina och jag till det nya Espresso Houset mellan Domkyrkan och Kungsportsplatsen. Supermysigt! Så, den latten gjorde verkligen underverk. Och fikat i övrigt med. Bästa fikan på väldigt länge, jag var verkligen mig själv igen! Därefter traskade vi in på Åhléns, där Carolina fick mig att öppna plånboken igen (illa, men det var ju ändå bra saker...).

En tripp hem, matlagning, en långprommis i jättesnabb takt, pluggning, diskning, fotboll och IDOL. Tänk vad mycket jag fått gjort? Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag krypa ned i min underbara säng!

Vad ska jag tro? Vad ska jag tänka? Vad ska jag tycka? Orkar jag? Saaay whaaat...


It don't make any difference to me

One love, one love.

Golåt.

Jag blev så less på mig själv förut. Somnade kring fyra, det klassiska "ska bara vila 10 minuter". Jo just det ja. Jag snoozade även i ca 2 timmars tid. Så vid kvart i sex kravlade jag mig upp med ångest, fast klart, det var ju himla välbehövligt. I alla fall, jag hade haft hela dagen på mig att fixa och dona, plugga och gå en promenad. Men inget blev ju såklart gjort. Och självklart började det regna bara för att jag sköt upp mitt gåande. Såå. Jag snörade faktiskt på mig joggingskorna och gick en promenad i regnet, bara för det. Duktigt!

Höstångesten och "deppen" börjar knacka på min dörr. Jag kommer försöka hålla dörren stängd så gott det går.

Varför alla ups-n-downs?


Nödvändig Tandvård

Hmm. Nödvändig tandvård är nog ingenting som kommer stå högt i kurs på min lista.

Ja som sagt, vi var ju till Änggårdsbacken idag - äldreboendet där jag gärna kan tänka mig att bo! Så grymt fint! I vilket fall. Jag har nog kanske inte riktigt hunnit fundera över vad jag tyckte om det. Men ångest hade jag. Jag är fasen inte begåvad när det gäller sånt där. Men visst gick det. Jag hade två söta tanter som patienter, dock aningen förvirrade och med demens, samt svåra att kommunicera med. Munskydd ska jag ha hädanefter. En av tanterna var väääldigt smutsig i munnen. Matrester, gingivit etc. Jag tycker otroligt synd om dem.

Jag har gjort en insats, så på det sättet kan jag tänka mig att arbeta med detta, men...njae. Barn it is.

Dom är så söta en del av gamlingarna. När man frågar om de borstar tänderna själva så svarar 99% att dom gör det. Sanningen är att de får hjälp med det. Frågar man om de sköljer med Fluor, så säger de ganska ofta jaadå, men det finns inget Fluor på toaletten, eller så kan de faktiskt inte skölja.

När jag blir gammal hoppas jag att jag får vara frisk...


Sääängen tack!

Ja fy tusan. Nu har jag äntligen lyckats släpa mig upp ur sängen, och jag vill inget annat än att släpa mig tillbaka.

Sitter här och äter frukost. Strax ska jag bege mig till skolan. Änggårdsbacken idag (världens finaste äldreboende...). Så opeppad så det finns inte! Går i alla fall bara halvdag, så jag ska nog överleva denna dagen med.

Adjö.


Party down!

Ja för tusan, nu räcker det med fester för några veckor :)

Vi hade lite förfest, jag och brudarna, hos Charlie igår innan vi vandrade vidare mot partajandet. Efter en lång backe var vi sedan framme på festen. Där kom vi inklampandes - och det var endast killar där. Say what? Kände mig lite som en apa i en bur, men jag hade trevligt ändå. Blev genast på mycket bättre humör efter en stund :) Hade en himla trevlig kväll med brudarna och annat gott sällskap. Det blev dock i slutändan kanske aningen mycket rött utöver mina två Strongbow, så det blev en mycket tidig hemgång. (inte för det sagt att jag inte mådde bra, för det gjorde jag! ;) ). Charlie den snällingen följde med mig till bussen, där jag annars hade varit en ensam själ med busschaffisen - inte alltför trevligt!

Jag somnade senare i en mjuk och go soffa! Slocknade var ordet.

Är det inte konstigt att man alltid kan gå i högklackat när man är full? Eller så är det bara just det att man egentligen inte kan det, men man tänker inte så mycket...

Att åka hemöver dagen efter i samma utstyrsel som när man festade är något jag hatar. Och denna gången var det hemskt. Jag har nog aldrig känt mig så himlans uttittad! Har i alla fall uppdaterat min lista över sedda filmer (vilken inte alls är speciellt lång...). Shrek & Wall-E, baara "barnfilmer" för Ida :) Har i alla fall haft en mycket trevlig helg, på många punkter!


Kaffe & Plugg

Jaa, jag sitter här med mitt kaffe och mina kära anteckningar. Jag har inget sällskap. Det regnar ute. Men jag mår fasen bra!

Om cirka en timme har jag tänkt mig att jag ska börja göra mig i ordning för att träffa Carolina. Fika på Starcup är på tapeten. Jag har sovit - för första gången på 2 veckor - en hel natt utan att vakna av något. Riktigt skönt. Då kanske jag kan fungera som människa idag.

Det vankas ju som sagt party ikväll. Med det här vädret och min allmänna opeppvecka, så känns det fortfarande inte helt nice. Men jag tror att jag ska bege mig dit i alla fall. Med tanke på att det är många av töserna i klassen som ska dit (för en gångs skull kan alla :) ) så ser jag fram emot det. Att parta med dessa damer är såå nice!

Såå. Jag har bestämt mig. Jag kommer åka till systemet och inhandla en flaska rött och två strongbow. Här ska festas! Bara det svåraste kvar... Vad ska man ha på sig?


Sad face

Musten har som helt och hållit gått ur mig...

Ännu en tung dag. När kommer vändningen då? Har sovit otroligt dåligt i två veckors tid nu. Inatt vaknade jag massa gånger och trodde att det åskade, men det blåste bara - aka stormade!

En heldag i skolan med tråkiga föreläsningar. Inte direkt uppiggande...

Har en heeel hög med papper att renskriva. Vad händer? Ingenting.

Jag har egentligen tusen saker att ta tag i, men gör istället ingenting...

Imorgon är det troligtvis fest. Har ingen som helst lust. Varför?

HUNGRIG!

Don't like...


Motgångar!

Jaaaaa. Dagen har nog bara inbringat en himlans massa motgångar. Less!

Jag håller på att dra på mig en förkylning. Himla onödigt! Men sålänge det stannar vid en förkylning kan jag överleva. Våra föreläsningar är tråkigare än ever. Jag missar ständigt bussen... Ett smakprov. Resten kan jag lika gärna hålla för mig själv.

Det blev lite pluggning idag. På centralen av alla ställen. Med Carolina. Med en latte. På Espressohouse. Med datorn. Hann bara pyttelite. Men bättre än ingenting. Jag vet vad jag har att göra i helgen i alla fall. Nog för att fest är aningen mer lockande...

Jag skulle behöva något uppiggande. Nu!


Tillvaron.

Jag trivs i min tillvaro lite nu och då.

Nu har det varit torka här ett tag. Anledningen till detta är att jag har återvänt till Göteborg, och har haft min mor och min bror på besök - innebärande att datorn inte är jätteprioriterad. Veckan tillsammans med dom kan sammanfattas i:

% Backaplansshopping
% Vinkvällar
% After Work
% Grillning
% Pizza
% Nordstanshopping
% IKEA
% Lasse Stefanz
% Otaliga timmar med mys med mamms. Hon är bäst min mamma! <3


Det var riktigt härligt att ha de här en heel vecka! Dock superjobbigt som vanligt när man skiljs åt. Men jag förväntas komma hem i oktober igen :)

Jag ligger just nu i sängen - jaa, klockan är 19.27 - och lyssnar på musik och degar. Mår inte jättebra, så det får bli min onsdagskväll. Jag är sällskapssjuk, men det får bli en ensam kväll.

Sedan i lördags när mamma och bror åkte kring 15-tiden, har jag hunnit med fika med Carolina, myskvällar, en massa shopping (och allt är Carolinas fel...;)), lattes, skola, V.I.P.-kväll på Gina (?). Ja, i stort sett allt annat än pluggning har jag tryckt in under mina dagar.

You spin my head right round.


RSS 2.0