En dag med glasögon

Träffade min karl borta vid Bäckebol köpcentrum förut idag. Med glasögonen på. Jag förstår varför optikern påpekade att jag kanske borde undvika bilkörning första dagen. Fyfan vad mycket jag upptäcker att jag ser! Det är en känsla som verkligen inte går att beskriva! Det är verkligen först nu jag förstår hur jädrans mycket skyltar etc jag missat innan. Äckliga äckliga känsla. Men jag älskar att kunna se såhär jädra bra! Blir dock lite groggy, tar nog ett tag att vänja sig :) Men... Vilken känsla!

Bara en sån sak som att jag såg vilken buss det var som for förbi ganska långt bort, utan att ens behöva anstränga mig för att se!  Och en sån sak som att jag ser vad mina grannar håller på med!! HAHA. Och att jag ser att det är ganska långa mellanrum mellan lamporna i julbelysningen i träden mittemellan husen! (Annars ser det ganska grötigt ut). Jaa, det finns nog mycket jag skulle kunna säga...

Nu är det dags för fest och glasögonen får ligga hemma. Just nu älskar jag glasögonen bara för jag ser så jädra bra! :) Sen om jag ser ut som en nörd eller tönt är ju en annan femma :) Men crazy, I like it.


Fest vare! So long!

Glasklart

Hade en liten ask i brevlådan igår. Mina glasögon!

Nu är allt glasklart igen :)

Veckan

Veckan har inbringat många tråkiga föreläsningsminuter. Ibland funderar jag över hur man efter flera år fortfarande har samma gamla tråkiga föreläsning? Varför försöker man inte förbättra sin utlärning? En ointressant föreläsare föreläser så kommer jag inte ens ihåg hälften av människan sagt. Om någon verkligen brinner för sitt, så kommer jag ihåg massvis!

Det har även blivit ett till gympass! Sitter och har träningsvärk i baksida lår och i ryggfiléerna, samt skuldrorna. Goa träningsvärk! Får se när nästa pass blir :) Får bli lite smygstart såhär i början. Det är dessutom öppethus-vecka denna vecka, så det är väldigt mycket folk på gymmet!

Veckan har även ibringat ett läkarbesök. Har nog aldrig sprungit till läkaren så mycket som under de senaste 4 månaderna. Jag blir fortfarande inte av med mina kliande utslag och har dessutom fått eksem i ansiktet som gör att man ser ut som ett jädra freak. Har fått tre nya grejer utskrivna samt en remiss till hud. Jag hoppas dom kan tala om för mig vad jag lider av!

Fredagens kodord: Plugg och flitighet! Först föreläsningar till klockan 14. Därefter delade vi ut information på förskolor - jag och Carro. Därefter blev det pluggfika på Starcups. Vi var väldigt effektiva! Sedan satt jag hemma i TV-soffan och svarade på instuderingsfrågor. Har 10 kvar. Får försöka göra dom idag eller något.

Ikväll stundar fest med Bodenbrudarna! :)

Sömnpiller

Mellan 9-12 idag höll jag seriöst på att somna på föreläsningen om fibromyalgi. Ämnet som var problemet? Nej. Ämnet i sig är väldigt intressant. Men föreläsaren! HALLÅ?? Så jävla dålig! Det är nog den sämsta föreläsaren vi haft under de här 2,5 åren! Jag lyssnade nog inte ens på hälften. Tänk er mumintrollet + den mest gråa människan ni kan tänka er + en av de tystaste + en av de monotonaste rösterna. DÅ får ni vår föreläsare. Jättedålig! Att dessutom läsa innantill är INTE ok när man haft samma föreläsning i 4 års tid!

Eftermiddagsföreläsningen var som tur var ett riktigt lyft! En kaffe på det så...

Gick en liten kortpromenad förut för att rensa huvudet. Har även tvättat ikväll. Fick även ett samtal från moderjord. Sedan har jag tvättat ännu mer, diskat och lagat mat. Och oj sikken fin sallad jag gjorde!

Det var väl bara det ointressanta jag hade på hjärtat.

Imorgon väntar föreläsningar mellan 10-12, därefter hade jag tänkt försöka göra de nya instuderingsuppgifterna vi fick idag, samt så blir det ett gympass med my handsome man!

Duktiga jag!

Dagens bravader som kan klassas som "Duktiga Jag":

Skola 9-15
Ringde praktikplatsen
Diskade
Gjorde ALLA 28 instuderingsuppgifter idag! Duktiga jag!

Sedan vill jag såklart berätta om min härliga helg!

Lördagen: Mötte upp min fina Peter inne i staden. Vi vandrade runt lite och sedan gick vi och lunchade :) Hur mysigt som helst! Sedan blev det lite handling på Hemköp, mys, matlagning, filmtittning (Shaun of the dead och Cube. Tummen upp för Cube!). Det slutade med att båda två somnade i soffan, jag i ena "hörnet" av soffan med Peter sovandes liggandes mot mig. Jag hatar att jag somnar, men anser det vara okej när min sötnos också somnar. Han skäller åtminstone inte på mig när jag somnar :)

Söndagen: Steg upp relativt tidigt för att vara vi två en söndagmorgon. Ofta är vi (åtminstone Peter) vaken ganska tidigt, men ligger och drar oss i sängen väldigt länge. En klassisk söndag, och det är ju för underbart när man slipper ligga i sängen ensam :) Så, det är faktiskt OK! Men vi klev upp, käkade lite frukost och sedan gick vi upp till Friskis och g y m m a d e  i en och en halv timme! Han hade ju som nyårslöfte att börja träna med mig. Är han inte underbar? Jag tyckte vi var riktigt duktiga, och vi hade kul (åtminstone jag), så som jag alltid har med honom. Vi bokade även in oss på ett introduktionspass så vi lär oss alla maskiner! Par-grejer for the win ;)

Efter passet tog vi lunch, och sedan kikade vi på KOPPS! och såklart I en annan del av Köping. Söndagsmyys och hemgång. Jag hatar hemgångarna.

Underbar & Älskad. Min Peter.

Corega-reklam

Ja, nu har dom börjat med Coregareklam också. Får väl anses vara bra, tror jag.

Nu ska jag in till staden. Där finns min karl!

Sol

Åh vilken härlig morgon! Solen skiner, det är klarblå himmel och 5 grader kallt. Promenaden satt som en smäck, och halvbotade även min huvudvärk.

Nu sitter jag med en god frukost och känner mig nöjd med livet igen.

Idag ska jag träffa min karl. Det gillas! :)


Vem glömde leveransen?

Ja, vem var det egentligen som glömde leverera en flaska rött till mig idag? Mums så gott det hade varit, men det får vänta ett tag helt enkelt.

Äntligen var första skolveckan över. Men alltså. EN vecka. Det känns som en evighet...

Sjukligt trött idag. Orkade endast med ett litet krafttag till att dammsuga lägenheten, sedan har jag suttit pladask på arslet hela kvällen. Nu är jag så trött så jag överväger att stänga TVn när Let's Dance är över och lägga mig i sängen och läsa. LÄSA? Slockna var ordet.



One Tree Hill. Grey's Anatomy. A walk to remember. Coyote Ugly. Listan kan göras lång över serier och filmer som innehåller dom där karlarna som bara finns på film. Jag har dock hittat ett exemplar. Hur otroligt det än låter.

It's the little things in life

Borttappad

Har suttit och packat ur resväskan från London. Snacka om att jag saknar Primark! Man handlar hur mycket som helst för nästan inga pengar alls! Accessoarer är toppen att handla där! Eller, allt egentligen! Kanske får ta och slänga upp lite bilder av min shopping :)

I alla fall så hade jag köpt en nyckelring var åt mamma och pappa. Åt mamma för att hon ville ha det, och åt pappa för att jag ville ge honom något också. Såklart så har pappas försvunnit :( Den som var så fin! Det var en sån fin London-taxi-bil. Så nu är jag sur. Eller kanske mer besviken över att jag inte hittar den och inte kan ge den till honom. Tror den hade passat bra :(

A V A T A R

Avatar var helt awesome! En film som verkligen kommer hamna i filmsamlingen!

Ni som inte sett den BÖR se den! Så välgjord, så snygg och SÅ bra!!


Dagisfasoner

Sammanfattningsvis kan jag summera dagen med ett enda ord, möjligtvis två. Mer behöver man inte säga.

D A G I S F A S O N E R !

I L S K A !

Jag trodde faktiskt att jag själv hade ansvar för min egen utbildning, men där hade jag visst fel.

Glasögonorm!

Sedärja! Nu har jag beställt mina glasögon! Jag hoppas att det blir bra med tanke på att dom är beställda från en Internetsida, men de flesta verkar nöjda med dom, så varför skulle inte jag bli det? Dessutom har man ju 14 dagars fri ångerrätt, så vad kan gå fel? Priset hos dom är dessutom oslagbart - hittills!

Jag intalar mig själv att jag kommer
se ganska vis ut i dom! Och jag längtar till jag kan sitta längst bak i klassrummet och se perfekt! Och dessutom slippa huvudvärken! (Tänk att det faktiskt krävdes att jag åkte på ett ögonvirus innan jag förstod hur dåligt jag faktiskt ser i jämförelse med hur jag har sett). Det här kommer bli toppen!


Fram med briketterna!

För här ska grillas!

Jaa, det skulle kunna sammanfatta min och Carolinas första presentation idag. Till slut kunde jag inte hålla mig, så jag vräkte ur mig: "Ursäkta, men har ni inga frågor om innehållet??". När hela klassen börjar reagera och "försvara" oss som respondenter, så kan man börja fundera... Pinglorna! Love you!

Har kunnat släppa det nu i alla fall efter otaliga minuter ägnade åt att ventilera med mina klasskompisar, samt försvaren från klassen - framförallt Alexandra, efter Linns underbart gulliga samtal samt en promenad med musik i öronen. Jag var inte ens nervös inför min presentation, vilket är något extremt ovanligt, eftersom jag visste att det skulle gå bra och vi faktiskt hade åstadkommit två bra rapporter! Inte direkt vad jag förväntade mig, men men. Fick fina kommentarer och uppbackningar av både lärare och klassen, så vi låter inte det trycka ned oss!




Nu ska jag försöka åstadkomma lite mat så jag har något att ha med mig till lunch imorgon. Ska även försöka fixa till mitt hem så det ser beboeligt ut!

Imorgon ska jag på Avatar med min älskling. 3D is the shit!


Full rulle!

Jag tog tåget ned till Göteborg förra söndagen. Säg mig, vart har tiden tagit vägen? Tågresan gick smärtfritt om någon undrar. En kvarts försening får ses som ett godkänt resultat från SJs sida. Eller vad säger ni?

Förhoppningarna var totala på att få gosa en stund med den underbaraste, men jag fick transportera mig hem på bussen ensam. Förståeligt, klockan var mycket för att vara en vanlig måndag dagen efter.

Hem, tokstressa för att packa om, duscha, och försöka få lite sömn.

Upp tidigt på måndagmorgon. Drog med mig min näst intill tomma rullväska till bussen och hamnade slutligen på Centralen vid bussterminalen. I nästa sekund dyker en skinandes glad Carolina upp! Kramar och fnitter! LONDON baby! Det var det som stod på tapeten, fyra dagars LONDON-resa! ;)

LONDON-resan är nu över. Den innehöll det mesta. Shopping, en liten del Sightseeing, en tripp till Stratford-upon-Avon, en tripp till Birmingham, shopping, shopping, shopping, Strongbows (förövrigt livets vatten, vinet har blivit nedpetat till en futtig andraplats), mat, shopping och åter shopping. En hel del skratt har bubblat ut, samtidigt som en del oroligheter infann sig. Carolinas väska hade blivit uppbruten, men väskan fanns kvar och ingenting var konstigt (och tack och lov) nog inte stulet. Ingen skada skedd med andra ord.

London var lika underbart som vanligt, men nu är vardagen igång igen med redovisningar, föreläsningar och opponeringar. Tur att jag har vissa ljus i mörkret, så som helgen exempelvis. Vi kom hem från London i torsdags kväll, efter att ha varit lika oroliga som vanligt över att vi ska behöva betala tillägg för våra fullla (läs överfulla) resväskor. Sötnosen ringde och livet var lika underbart igen. I tillägg ska även sägas att det kom in en hel del söta små text-messages när vi var i London med. Jag vet inte om ni hört det förut kanske? Men han är underbar!

Till helgen då. Matlagning, skratt, mys, prat, mer mys och underbara konversationer, i en annan del av Köping, söta kommentarer osv. Du får mig att känna något som ingen annan kan. Och jaa, jag erkänner Carolina, jag ÄR äckligt lycklig! :)



S t r i k e !

En bowlingrunda, tre kanonbrudar, biljard och en öl! Summation: KANONkväll!

Aslängesedan jag lirade bowling. Jag gick ut som om jag aldrig bowlat innan, prickade 1 max 3 käglor. Låg under med väldigt mycket poäng. Men på sista serien kom jag igen, och gick om, och VANN! :) Med 6 strikes och flertalet "spärrar", lyckades jag vinna med mina 319 poäng :)

Det blev några rundor biljard innan stället helt oväntat stängde klockan 22. Hallå? Det blev även en öl. Godaste ölen jag smakat :)

Därefter begav vi oss till drive-in:en på Donken, och inhandlade varsin McFlurry! Jag tog en med Lion-smak, asgod! Prova den! Drive-in:en lyckades även framkalla väldigt mycket skratt!

Vi begav oss vidare i den lilla röda till Johanna och surrade på och åt glass. Himlans härlig kväll!

Tack Johanna och Marre för en hellyckad kväll! :) Revanschsugna? ;)



Bita i det sura äpplet

Jag samlade på mig lite mod, gick in på TimeEdit (vårt schema ligger där), plockade upp schemat och analyserade fram till vecka 9. De första två veckorna inleds med 2 dagars redovisningar, därefter 8 dagars föreläsningar 9-16. Pust.

Men måste säga att det kändes magiskt att äntligen få klicka på TH6! It feels so damn good! Så, det är bara att försöka ladda upp batterierna inför den kommande våren, bita i det sura äpplet och köra gärnet!




Och vi börjar med en kick-ass-resa till London nu på måndag!


Ska vi slå vad?

- Jennifer Crusie

"Det börjar inte bra. Minerva tror att Cal slagit vad om att han ska få henne i säng, och det gör henne rasande. Det vadet ska han minsann förlora! Men Minerva och Cal är menade för varandra; ödet har fört dem samman. Tyvärr vägrar det argsinta kärleksparet att inse det. Det krävs många vadslagningar, himmelskt god mat och goda vänners ingripande innan de förstår att de har mött den stora kärleken.

Ska vi slå vad? är en roman för alla med kärlekslängtan, dåligt samvete och vanor vi helst inte vill kännas vid." (Lånat från Adlibris.com)


Rekommenderas starkt! Urmysig, lättläst och rolig bok! Jag älskar slutkapitlena! LÄS! :)

Klädrensning!

Blir tusan mörkrädd över vilka kläder och vilken stil man haft. Gosh. Jag hoppas den är en smula bättre nu! Jag rensade nog ut halva garderoben i alla fall, och det som blev kvar är egentligen ingenting som får toppbetyg! Ska bli spännande att rensa garderoben nere i Göteborg också!

Tänk vilken skillnad! Nytt och fräscht tack!

Att satsa på: En grå kavaj! Det tror jag på! :)













Förkylning

Ja, jag tror bestämt att en förkylning är på intågande. Inte så lägligt, men vem har sagt att en förkylning någonsin kommer lägligt?

Jag är superdupermissnöjd med den här stackars bloggen. Vad ska jag ta mig till?


Idag blir det rensning av garderoben här hemma, en slödag, och ikväll blir det bowling med Johanna och Marre! :)

My bad.

Haha oops.
Ja, det verkar inte bättre än att jag la in ett horoskop för mitt 2009.
Då kanske horoskopet för 2010 är mer lovande?
Jösses. Ibland har man varken ögonen eller huvudet med sig...

Jag hoppas ingen är vidskeplig och tror på att det betyder otur.

Mitt kommande år, Cosmopolitan!

Oxtjejen (20 april – 19 maj)



Se vad stjärnorna säger om ditt kommande år!

Så blir ditt 2009

Tursamma Jupiter hjälper dig med en löneförhöjning, ett möte med någon speciell och en resa till en okänd plats.

Singel?
Under vintern kommer du att mysa med en kille som är lika tillgiven som du. Men när värmen kommer blir du farligare och en seriös kille vet inte hur han ska hantera dig.

Tillsammans? Planera in några helgutflykter under våren och sommaren – lekfulla Mars gör att ni kräver varandras uppmärksamhet.

Ditt nyckeldrag – ärlighet
Vännerna ringer dig för att få råd och du ger uppriktiga synpunkter på allt från jobb till relationer.

Svårt att låta bli – shopping
Du bara måste ha den där nya väskan eller de sexiga underkläderna.

Vad du vill ha i kärlek

Killen som vinner ditt hjärta köper blommor spontant och bjuder dig på fina restauranger. Han är social men föredrar att ha dig för sig själv när ni är hemma.


(Lånat från Cosmopolitan.se)


Verkar det lovande?


Som smoort!

Jag älskar att gå till tandis! :)

Inga hål, en fixad framtand och en ny pärla. Nu har jag ett vackert smile igen :) Tur att han också störde sig på min fula lagning sedan en skada när jag var liten. Gul och riktigt framträdande. Han putsade och donade, och jag tyckte det kändes mycket bättre när han gjort det. Han tyckte dock att den fortfarande var ful, så innan jag visste ordet av hade han putsat bort min gamla compositfyllning! Haha. Jag blev lite rädd när jag kände med tungan eftersom han inte talade om vad han gjorde. Men, nu har jag en ny, snygg compositfyllning! :) Så nu är jag nöjdare än nöjdast!

Och pärlan är snygg!

Och compositen på min 3a sedan tandställningen är borttagen!

Och jag känner mig nöjd och glad :)

Tandis nästa!

Japp, nu drar jag ned till tandis! Ciao!

Kyligt!

Jaa, termometern har börjat röra sig nedanför -20-strecket. Nu tycker jag nog att det får vara bra med kyla!

Ibland undrar jag varför jag skriver när det knappt är någon som läser :P Varför förmedla tankar på Internet, när det knappt når ut? Nog för att jag själv har glädje av att gå tillbaka och läsa, men ändå.


Åkte med pappa till hans jobb imorse och donade lite. Det blev sedan hem och chilla. Har legat och läst i två timmar också, och har fastnat för min bok rejält nu! Synd att den snart är slut bara. Kvällen bestod i lite spelande med familjen, och därefter fortsättningen av Prison Break.

Nu ska jag krypa ned i min tomma säng och fortsätta läsa. Imorgon stundar tandis! :)

Lite nyare, lite fräschare...

Det är jag skulle vilja definiera 2010s mål. Att få känna sig som en nyare, bättre och fräschare människa! Och kan ni förstå. Jag har drygt 5 månader kvar av min 3-åriga utbildning. Snart kan jag titulera mig som legitimerad Tandhygienist. Jag trivs! :)



2009 gav mig:

Jag vet egentligen inte om 2009 var något år som var fyllt med nya spännande saker. Men en del saker har man väl ändå lyckats åstadkomma.

¤ Lyckats klara av ett helt år till i skolan
¤ Lyckats prickfritt med tentor, inlämningar, redovisningar och prov på kliniken
¤ Avverkat en hel del patientpass, och utvecklats något otroligt
¤ Har klarat av att ha både barn, vuxna och äldre äldre patienter
¤ Avverkat en hel del fikatimmar, tjejsnack och skratt
¤ Arbetat ännu en sommar på Willy:s i Birsta, fler timmar än någonsin
¤ Fått utvecklas inom Willy:s genom att dessutom fått stå i kiosken
¤ Upptäckt Mattilas otroliga sommarstuga ute på Alnö! Grön av avund!
¤ Lärt mig att älska sushi
¤ Drog till London 4 juni, och det var kärlek vid första ögonkastet
¤ Funnit Han med stort H, kärlek
¤ Medbjuden på fest till Brottby, Stockholm, av darling. Sagt och gjort
¤ Haft finbesök i mitt hem i Gbg av både familjen, Isa och Johanna och Marre
¤ Gått flertalet gånger på Lisebergs julmarknad
¤ Tatuerat mig!

Det var ett utkast av mitt 2009. Kan tänka mig att en hel del har missats, ni får påminna mig i sådana fall!

Jag räknar med att 2010 inbringar en hel del nya erfarenheter, och dessutom ger mig ett jobb.

Han...han, han, han!

För det första vill jag säga att mina tekakor blev asgoda! Med smör och gräddost på kunde ingenting gå fel. Fy bubblan. Längtar redan till morgondagen så jag får äta en till frukost :)



Och jag har verkligen funnit honom. Han med stort H. Det finns inte en endaste liten sak jag inte tycker om med honom! Jag saknar... Saknar en massa...



It's the little things.


The little things!

Det är dom små sakerna som piggar upp i vardagen. Håller ni inte med mig?

Exempelvis att helt oväntat få ett jättesött sms så man blir alldeles rosig om kinderna, att få höra vilken bra vän man är, hur duktig man är etc. Hellre många små saker än en stor :)

Synd bara att man är rätt dålig på att ta till sig dom där bra sakerna. Det spelar väl ingen roll om man lyckats med 100 bra saker på en dag om man råkade misslyckas 1 gång. Det är bara den där enda dåliga gången man lägger fokus på ändå. Varför?





Det ska i alla fall jag bli bättre på i år, att ta till mig och lägga fokus på det som är bra! Ska även försöka bli bättre på att göra just de där små sakerna för andra också. Jag tror på ett riktigt lyckat och lyckligt 2010.


Mmm, luktar mumma!



Jag blev lat och utnyttjade mammas bakmaskin.
Man är väl inte hemma för ingenting ;)



Baka, baka, kaka, vem får kakan smaka?



Såhär snygg är jag när jag bakar!
Alltså inte alls ;)
Osminkad och grann, mammas förkläde, och en min som hette duga!
Ibland får man kanske bjuda en smula på sig själv :)



I väntan på tomten... Jag menar jäsningen.



TADAAAAAAAAAA! :)
Luktar mumma!
Smakprov ikväll med smör och ost!


Tekakor

Tänkte dra igång med lite tekaksbak!
Så fick jag till svar att jag kunde få ta tag i hans tekaksbak med minsann! ;)

Snooze

Tänk om någon vänlig själ kunde lära mig att sluta använda snooze-knappen! Jag är ju mer död än levande när jag väl bestämmer mig för att stänga av knappen och kravla mig upp ur sängen... Det är inte okej att snooza i en hel timme och lite till! Det fanns ju en anledning till att man från början ställde klockan på ett visst klockslag. Tanken var att kliva upp. Så, do it, kliv upp!



Förlust igen

Då blev det förlust igen då. Riktigt käss! Dom spelade ju så bra i första perioden! Kom igen nu Timrå!

Imorgon ska jag iväg och kolla min syn så jag kan beställa glasögon snart. Vill inte!



Jag handlade nya örhängen i Birsta idag. Och en liten överraskning till en going :)

Nu blir det TVn en stund till. Rolandz. Sedan ska jag läsa min bok! Ciao!



                                    


Hockey!





Ställning just nu:
Södertälje - Timrå
0 - 2
HEJA TIMRÅ!


Dona

Den här designen var kanske inte vad jag hade tänkt mig.
Inte alls sådär bra som jag hade velat ha det.
Men just nu orkar jag inte dona mer!

STOP!




Denna blogg är under konstruktion!

Håll tillgodo!


Senil!

Ja ibland undrar man ju!

Jag virrar runt bland dagarna, har ju skrivit det minst 2 gånger att jag skrivit fel saker på fel dagar. Nog för att man blir dagvild när man är ledig såhär länge, men ändå. Jag börjar bli orolig.

Sitter och pratar med Carro via sms, och jag sade i onsdags innan Peter kom hit att jag hade fört över pengar till henne för resan, har jag gjort det än? Näe. Har totalt glömt av det, himla läskigt!

Nu ska jag göra det bums!


Sitter och lyssnar på Ledin, får sommarkänslor! Ska ta och försöka mig på att ändra om min blogg idag :)

Citerar Ledin: Att inte göra någonting alls, är en underskattad aktivitet!



Gårdagen; dag 2

Dag 2 på detta året:

Lördagmorgon. Upp rätt tidigt. Fick inte ligga kvar i sängen och bara gosa så länge jag ville, snyft. Min darling skulle nämligen bege sig hemåt Hofors. Ogilla! Vi åt lite frukost, rådde om varandra och pratade innan jag skjutsade honom till tåget.

Som vanligt får jag verkligen anstränga mig för att inte fälla en massa tårar. Jag hatar avsked! Men är riktigt glad över att han kom upp :) Jag fick avsluta mitt 2009 och påbörja mitt 2010 med honom! Oslagbart :)

Om jag kunde förmedla känslan jag har i kroppen till er alla, så skulle ni vara så fruktansvärt lyckliga! :)

Resten av dagen tillbringades åt att gå en promenad i den bitande kylan med mamma. Kring 17 skjutsade pappa mig till Plommis där hon och jag drack lite vin och spelade Singstar! Jag vann bara en gång, jag har ingen talang alls inom det där ;) Vi var sedan tvungna att vandra till bussen för att kunna åka in till staden. Isa mötte oss vid Finstakiosken :) Fick byta buss eftersom dom gjort om det redan kassa buss-systemet här. Men in till staden kom vi i alla fall! Började med lite vin inne på Irish :) Därefter mötte alla resterande tjejer upp oss inne på Irish, så vi surrade av oss efter nyårskvällen! Sedan begav vi oss mot Tandoori. Kylan var verkligen inte att leka med igår!

Vi beställde massa god mat, alla åt 3-rätters :) Vi skulle även beställa lite gott vin, men då fick vi veta att dom inte hade några rättigheter den kvällen för att dom bytt ägare. Hallå? Hade vi vetat det hade vi möjligtvis gått någon annanstans. Så alla fick dricka cola. Det blev kanske inte som vi tänkt oss, men det gör ju ingenting att vi inte fick dricka vin. Det var äckligt god mat :) Och jag var så mätt till slut att jag nästan rullade fram! Vi surrade en himla massa, även fast kvällens tema gick i trötthetens tecken. Vi rundade av kvällen redan vid 23, då det inte fanns något vin att dricka. Så vi begav oss mot bussen, tog bussen till Timrå och därefter skjutsade Ann-louise hem mig och Hjortis till Edsgården :) Snällt! För attans vad kallt det var! Sedan avslutade jag kvällen med att läsa gamla sms. Jag har en väldans tur!

Dag 1

Dag 1 på det nya året! Fredag 1/1-10 (ser inte -10 väldigt konstigt ut?)

Eftersom vi somnade kring 4-tiden, sov vi väldigt länge. Det hade åtminstone varit det jag behövde. Nej, min sötis som aldrig kan sova länge på morgonen väckte mig kring nio-halv tio :) Fast jag är bara glad, då får jag ju njuta mer av tiden med honom! Och jag har ju dessutom sagt att han ska väcka mig, så jag antar att jag får skylla mig själv ;) Vi låg och drog oss i sängen fram till halv två. Då var det kanske dags att traska upp för lite frukost.

Vi hade en väldigt seg dag här hemma. Ingen orkade riktigt göra någonting. Vi åt pizza till middag och spelade därefter Sverige-spelet med mamma, Emil och Carro. Peter vann och jag kom två efter att ha legat sist hela spelet. Jag är inte så bra på frågesport :P (justja, kvällen när Peter kom hit så spelade vi Alias med Carro och Emil, fy bubblans vad skoj det var! Peter och jag spurtade om bror och hans tjej på sista omgången, så vi lyckades faktiskt vinna med 5 poäng! Heja oss!) . Emil sa något som fick alla att TOKskratta. Och med tanke på hur trött jag var, kan jag säga att spelkvällen frambringade en hel del skratt utöver det också!

Emil skulle läsa en fråga om en film, och läste något med: "...släpp FångArne lös, det är vår". Haha, har nog fan inte skrattat så hysteriskt på länge!

Kvällen avslutades med chips och småprat framför min svartvita TV på rummet med min älskling.

Nyårsafton!

Att få vakna upp med den man älskar på nyår, var väldigt oslagbart :)

Vi åt lite frukost och begav oss till Birsta. Tanken var först att vi skulle åka med bror som jobbade, men vi var lite sega upp när klockan var så tidigt, så vi tog en egen bil. Konstigt nog var inte Birsta City öppet, så vi fick gå en sväng på Ö&B istället där vi inhandlade raketer och tutor! :)

Det blev även en sväng till Willy:s då jag ville ha tomtebloss. Dock hade dom inga, så det fick bli något annat tjafs istället.

Sedan hem och dega lite, äta lite lunch, snacka med pappsen :) Vi bara var :) Sedan började förberedelserna inför kvällen :)

Det blev finmiddag hemma hos familjen Marklund. Vi åt entrecote, potatisgratäng, sallad och bea-sås. Mumsigt värre. Inte varje dag man får en sådan lyxmiddag. Det var riktigt riktigt gott. Sedan blev det kaffe och kaka. :) En väldigt trevlig början på denna nyårsafton!

När klockan var 21 började vi bli efterlysta av töserna, dom saknade oss ;) Så vi begav oss till dom och partandet kunde börja. Bål och efterrätt, himla mumsigt. Singstar - där jag blev klådd av alla. Jag vann nog bara en gång. Min sötis var himlans bra! :) Vi satt och snackade och alla var himlans lyckliga. Sedan drog Våghals igång så det blev lite sådant spelande också. Det skrattades och skålades! Tokigt :) När klockan närmade sig tolv begav vi oss ut för att skjuta raketer. Vid tolvslaget korkade jag och Peter upp vår champagne, skålade, önskade varandra ett Gott Nytt År, och jag fick min efterlängtade nyårskyss :) Ibland är lyckan verkligen total! Mitt värmehjärta kom till bra användning :) Vi sköt våra raketer - jag firade av några för första gången i mitt liv! Kallt var det, men väldigt mysigt! Vi återvände in kring 00.20 in på det nya året, och fortsatte festandet med Våghals och massvis med Singstar! Har nog aldrig skrattat så himlans mycket! Det blev ju såklart en del gosandes med. Måste ta tillvara på varje chans man får :)

Ett helt oslagbart roligt och trevligt nyår på alla sätt och vis! ALLA töser var samlade på festen, vilket var helt och hållet askalas! :) Längesedan! Finns det något bättre än att fira nyår med människor man älskar? Som sagt, väldigt oslagbart! :)



Gott Nytt 2010!

(Det bästa nyårslöftet kom från min darling. Att börja träna med mig!:))


Onsdag 30/12 - 2 månader

Ja. 2 officiella månader med min älskling! Den bästa tänkbara!

Nu har jag blivit dagvild kan jag ju lova. Det var på onsdagen som vi var och shoppade loss på Fyndis. Så ni kan ju läsa föregående inlägg..

När vi kommit hem åt vi lunch som sagt, och jag satte mig i köket och tittade i sommarkatalogerna som trillat ned i brevlådan. Drack en väldans massa kaffe. Och hade massvis med fjärilar i magen.

Anledningen till fjärilarna var att min sötnos kom upp till mig i onsdags :) Dock blev det lite förseningar, men det gör inget, han kom i alla fall :) Fick äntligen åka in och hämta honom kring halv sju. Tror ni det var underbart att få hålla om honom igen? MMHMM! Fick en efterlängtad kyss när jag klivit in i bilen. Och en leendes älskling är något av det bästa jag vet!

Kvällen fick tillbringas framför hockeyn, och därefter TV-tittande med familjen. Och mys :) Fick två fina julklappar med! Ett hjärta som blir varmt när man bryter en metallbit i den, och en massageboll (?) som jag kan massera min stackars rygg med :)

Lycklig!

Måndag-Tisdag 28-29/12-09

Måste försöka skriva ned så mycket jag minns när min dagbok inte riktigt fungerar just nu. Det är lätt att låta bloggen vila när man är hemma och bara njuter.

I måndags var jag iväg med mamma till staden. Vi hamnade först på Forex där jag växlade pengar till vår efterlängtade Londonresa! Därefter tog vi oss en tripp till Hus och Hem där jag inhandlade Plommis inflyttningspresent. Därefter tog vi vår traditionsenliga hemvändarsväng till Fyndlagret. Vi inhandlade böcker som vi alltid gör. Fick ihop 10 pocket för 100 kronor. Jag älskar det :) Vi tog även en sväng till Skopunkten, men vi hittade ingenting som föll oss i smaken, så det fick bli en tur hem igen för att äta lite IKEA-pizza :)

Kvällen avslutades hemma hos Plommis med lite spel med girlsen - Sverigespelet och Pictionary (?). Det var riktigt trevligt. Det blev även lite planering inför nyår. SMS.

Tisdagen ägnades åt lite segande. En promenad i kylan med mamma, himla skönt. Lite läsning av min nuvarande bok. På kvällen hade mamma och jag tänkt gå på bio - Luftslottet som sprängdes. Så vi åkte in till staden när klockan var strax efter fem. Svinigt kallt var det. När vi kom in till biografen, såg vi att det endast fanns fyra platser kvar. Jaha. Men vi chansar i alla fall, tänkte vi. När vi kom fram fick vi höra att det var två platser kvar - allra längst fram. Nej tack. Så vi gick snopna därifrån utan att ha sett filmen. Det har nog aldrig hänt i den här staden innan för mig. Filmen har ju ändå gått i över en månad. Men men. Vi fick bege oss ut i kylan igen, och tog en sväng på IKEA istället :) Mysigt det också. Sedan såg vi på TV på kvällen :) Undra om det inte var den här kvällen vi såg Mamma Mia! förresten. Det var det nog :)

Helgen efter julen

Lördag och söndag 26-27, då juldagen fick en egen dag :)

Lördagen 26/12-09 tillbringades i princip i sängen och soffan hela dagen. Äckliga illamående. Vi kikade på lite film, och sedan blev det lite hockey-tittande. Timrå-MoDo! Timrå lyckades ju faktiskt vinna! Ibland kan dom!

Söndagen 27/12-09 fick även den bli en seg dag hemmavid. En lite promenad ute i kylan, TV-tittande. Har för mig vi kikade på Mamma Mia! Den var väldigt bra måste jag säga :)

RSS 2.0