Bagare. Eller?

Det är tur att jag inte såg någon framtid som bagare. Det blev en stor jättemuffins istället för kladdkaka. Himla besviken, men tur på sitt sätt. Annars hade jag ätit kladdkaka hela helgen. Nu slängs jättemuffinsen i soporna.

Himla mysig kväll annars. Middag - Carros gooooda lasagne - min jättemuffins till efterrätt (tror förövrigt att Carro bara åt för att vara snäll ;) ), sedan blev det lite chokladhjulsspelande på Liseberg. Inte att förglömma så fiskade jag upp en sköldpadda - en gul sådan. Så nu har jag en ny kompis :) Vi åt även Ben&Jerry-glass på Liseberg. 45 kronor för tre kulor. Tur att vi delade, man blev himla mätt. Kan dock inte tycka att det är så himla speciellt så jag skulle lägga ut så mycket pengar för glassen annars. Men ibland, som typ nu, när man var på Liseberg. Helt ok :) Nästa gång blir det en heldag med karuseller ;) Jag längtar!

Jag ska verkligen bli bra på att gå runt i leggings utan att skämmas! Jag ska jag ska jag ska! Jag är en god bit på väg, tack vare min sötnos Carro :)

Justja, jag glömde ju att säga att vi gjorde något igår som bara Carro och jag kan göra :) "Jag skulle behöva en kaffe" "Jag med" "Jag sitter dock på fel vagn, men jag kan ändra mig illa kvickt" "Ja, jag sitter på fel buss med, men vi gör ett försök". Jag byter till en annan buss, Carro till en annan vagn, och vi möts halv nio på Valand för att köpa morgonlattes ;) Vi kom på pricken, eller kanske fem minuter, sent, men det var det värt! Till på köpet är suget efter mer kaffe stort efter skolan, så vi sätter oss på Espresso House och fikar. Pluggfikar faktiskt, vi var himla duktiga! Vi gick igenom Parod-anteckningarna. Jag lärde mig en himla massa. Carro kompletterar mig så bra ;) Att diskutera om hur det kan ligga till gör att man på tentan tänker tillbaka på diskussionen man hade på Espresso House och på så sätt lättare kommer ihåg :) Fiffigt!

Vi funderar starkt på vigsel på kliniken. Fint va? Jag & Carro, vigda av Julia ;) Tipptopp! Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0