19soon20!

Ja. Nu har jag varit dålig på att uppdatera på ett tag. Några fina händelser sedan sist? Javisst!

I torsdags hade  vi patienter hela dagen. Trodde det skulle sluta i ett dunkande huvud och en massa gäspande, men det gick bättre än förväntat. Blev tvingad att vara ensam med min patient på morgonen, när vi vanligtvis jobbar två och två. TACK kan jag bara säga till lärarna för att de tvingade mig till det, hade aldrig ställt upp frivilligt. Det är ju ändå lite pirrigt varje gång när man ska hämta sin patient, man vet inte hur de kommer att vara. Men det  var heeeelt underbart att vara ensam! Hade ingen som helst press på mig och patienten var hur go som helst! Till på köpet tog jag jävligt (om man får lov att säga så om sina egna saker här i Sverige...) bra bilder också! Hade till och med fått beröm av haggan till lärare i vårt "journalpapper", så det lyfte mig och det levde jag länge på.

I fredags började jag med att käka en alldeles underbar frukost med min älskling. Sådana stunder njuter jag verkligen extra av, för det är så sällan det händer. (alldeles för sällan...). Efter det följde sötis med mig in till stan, eller tvärtom beroende på hur man vill se det.. Han in på EB, köpte spel såklart, och sedan drog jag vidare för att möta Linn på Järntorget vid 11. Väl där gick vi in på Martinshop. Den som inte vet vad det är får väl googla! Mer säger jag inte om den händelsen, men det var kul! . Sedan vidare till storyn bredvid Baguetten, där vi inhandlade baguetter till lunch. Fyfasen vad god den var! 29 kr inkl. dricka, inte illa. Kyckling med salsa, åååh! Dit åker jag fler gånger! . Psykologi-litteratur-seminarium sen. Det var riktigt trevligt måste jag säga. Hade en otroligt fin dag. Sedan bar det av hemåt för att slänga i mig nåt käk och packa det sista, för hem skulle det allt bära! In till tåget, och sedan blev det en jävligt lång tågfärd hemöver. Var det inte för att biljetten var så billig så skulle jag aldrig aldrig aldrig valt det, herre gud! Men hem kom jag, det var väl det viktigaste?

Lördagen då. Skönt med hemkomst. Vaknade 12 efter att ha somnat klockan 5 efter min tröga hemfärd. Strosade på hemma och gjorde mest ingenting. Följde med mamma när hon skulle hämta brorsan hos Tom, för den som är intresserad. Sedan grillade vi, och käkade, och jag gjorde i ordning för kvällen. Ingen hemkost utan partaj! Dock slutade det kanske i pannkaka? Speciellt för vissa ;) (ingen nämnd, ingen glömd...). Hade en grymt otroligt rolig förfest med dricka och Våghals-spelande! Superkul! Massa surr, ni vet som tjejer håller på ;) . Jaaa, jag avslutar med att sammanfatta kvällen som sådan att jag hade askul så länge det varade och att Jonas säkerligen inte fattade ett piss av vad jag sa (har jag hört...) haha. Jag mådde askalas, men kvällen blev kort, men inte misslyckad för den som trodde det!

Söndagen kan kort och gott sammanfattas som en bakisdag! (Det var som i en film som min bror så fint uttryckte det ;) ). Var hem till mormor och morfar och hälsade på dock, det var trevligt! Fikade och sådär, och mamma hämtade hem frysvarorna, eftersom vår frys hade gått sönder.

Måndag skulle bli en pluggdag, visst jag pluggade, men det gick väl inget vidare. Vill göra allt annat när jag är hemma. Förresten, vad kort det känns att vara hemma en vecka...Synd.

Idag då, tisdag, 29:e april, dåå började jag dagen med en härlig dusch klockan 8. 9.40 hämtade Plommis mig och vi begav oss mot Birsta City. Elin gick först på intervju på IKEA (hoppas på att det gick asbra!), och jag ringde samtidigt upp Willys, bara för att... Jaa, den roliga kommentaren var att jag hade fått jobb direkt om jag inte pluggat i göteborg....(What!?) Jaja... Svälj! .. Vi gick runt i massvis med affärer, från klockan 11 till 17. Hittade äntligen presenter till Malin och Isa, efter många om och men! (och suck och stön). Det var inte det lättaste, men det gick i alla fall. Fick bli lite pinaler till mig själv också faktiskt. Har fortfarande presenter kvar till Emil och mamma jag måste köpa, men det tar jag en annan dag. Vi käkade lunch också, och så fick Elin en glass av mej ;P . Senare blev det träning, riktigt najs. Skönt som attan var det! Löv it. Tänk om det kunde ge fina resultat också....

Imorgon. Då ni, vet ni någon som står och hänger på låset till Systemet ;) (Maybe not...)

Börjar känna mig riktigt gammal!

Bränd Gräsklippare!

Anna: tanghygienist är det jag ska bli tyvärr (om man får säga tyvärr? :O) Tandläkare är min stora dröm, men får se till att fixa upp mina betyg först. Det låter inte som något roligt symtom du har :P Är tanden på väg upp? Isf är det nog "bara" det, och det går nog inte att göra något åt, vad jag vet :P . Går det inte över skulle jag uppsöka en proffsig tandläkare och be honom åtgärda jävulskapet ;)

Det känns som sommar ute!
Dagen har varit helt underbar! Snoozade i säkerligen 2 timmar (hahahaha!?). Sedan blev det till att stiga upp. UT UT UT i det vackra vädret! 15 grader visade termometern, hur kan man motstå det? Strålande sol hela dagen. Inte ett moln(nej jag tänker inte fortsätta på låten) på hela himmelen :) Så underbart. Satte mig för att plugga. Hur tror ni det gick? Just precis, inte alls. Det var ju så mycket härligare att bara sitta och njuta av solen. Så det fick bli lite solning (inte för att det på något sätt syns att jag varit ute hela dagen, förutom några enstaka fräknar jag fått). Hjälpte Martin att klippa håret också, det blev väl lyckat tror jag. Sedan klippte jag faktiskt gräset! Åh vilken sommarkänsla! Och det doftar ju så gott! Och nu till min vackra rubrik! Gräsklipparen började lukta bränt och ryka! Herre jösses, är den så klen? Det är ju en sån här med sladd ni vet, så man får springa runt med gräsklipparen samtidigt som man ska hålla koll på sladden så man inte möjligtvis råkar köra över den, helt bökigt. Gäller att vända gräsklipparen åt rätt håll så man får sladden på rätt sida. Gaah vilket bök! Men jag lyckades i alla fall. Ända tills den började ryka och lukta bränt ;) Fast då hade jag bara en liten plätt kvar.

Efter klippningen blev det till att kanske ta tag i pluggningen, så jag läste halva Patientjournallagen (helt astråkig. till den som funderar på att läsa boken, LÄS DEN INTE, haha). Mycket mer än så hann jag inte förrän jag fick mig ett ryck och skulle träna! Så, snabba ryck, in med alla saker, packa väskan, hämta en frukt (som förövrigt var helt mosig, så det blev ingen frukt...) och snabba älgande steg mot bussen. Gosh vad skönt det var med träning! Det behövs. Ni som inte tränar, BÖRJA TRÄNA! Man blir så nöjd med sig själv efteråt! Vet inte vad jag skulle gjort om jag inte började på Friskis här nere. Just det, jag så ju Emil inne i gymmet också innan jag skulle träna :P . Jaja....Hem och var alldeles vrålhungrig! Var det någon varm mat lagad? Nej såklart inte. Fick bli tråkiga mackor - blääää! Men blev åtminstone mätt...

Jaha, nu stundas snart sängen. Gud vad man blir bortskämd när man har lediga dagar såhär. Man längtar inte tillbaka till skolan, och inte till att börja jobba heller. Och då vet man att man har haft alldeles lagom med ledighet. Börjar man längta tillbaka, japp, då har man haft semester alldeles för länge!

Börjar med psykologi imorgon vilket jag ser fram emot. Det blir säkerligen roligt! (åtminstone om föreläsarna är bra!)

Nej, nu ska jag kila ner och dra täcket över huvvet! Punkt.

Jag ska måla hela världen, lilla mamma..

Grattis brorsan! 17 år idag! :) Hoppas du haft världens underbaraste födelsedag!

Har äntligen målat mitt bord nu. Fast det måste målas en gång till, men ändå :)

Hatar alla människor som bokstavligen sätter sig i knä på en på vagnarna/bussen!? Så jävla stor är man väl inte så man behöver sätta sig i någon annans knä? Äckligt!! Speciellt om det är otrevliga människor som nästan sätter sig i knä på en. Som han som åkte buss bredvid mig till Backa idag. Oh my god! Han satt i skinnjacka, läderskor (såna sameskor) och pälsmössa (i en buss som det förövrigt var 30 grader i), han såg allmänt lodig och äcklig och ovälvårdad ut, och han satte sig nästan i mitt knä! BLÄ! Sedan satt han och viftade med en tidning framför ansiktet för att det var så varmt. Konstigt?

Strax är det Andra Avenyn :)

Måste skriva klart Prekliniken imorgon.

På fredag åker jag hem igen! Tihi!

20-årspresent?

Sitter och funderar över vad man kan ge två töser i 20-årspresent.

Någon som kan komma med strålande idéer?

Tänk att det är lika svårt varje år. Och när man fyller 20, tänker jag att man vill ha något speciellt.

Step Up

Happ. Cyklade sent iväg igår kväll och köpte folköl på macken. Som ni säkert vet blir man ruinerad på mackar. Och det blev jag också. 6-pack folköl för 75 spänn. Herre gud! Men vad ska man göra när man är så sugen? Blev en tråkig sallad istället för en pizza, och en dricka till det, men det fick allt duga i matväg.

Pengarna bara flyger ur mina händer för tillfället.

Idag har Martin och jag hjälpt Anna i förrådet hela dagen. Flyttat ut alla flyttkartonger som är från Dicks lägenhet. Det tog sin tid. Sedan bjöd Anna på pizza. MMmm så gott, men oj så onyttigt. Tur att jag käkade en sallad igår då. Blev en öl ikväll med. Har allt fått lite fräknar på näsan idag, men jag hade ju hellre blivit brun, men sånt är livet.

Har fortfarande inte varit och målat mitt bord. Ajabaja. Fick mig en strykbräda idag, vilket kan vara behövligt framöver.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kika på Step Up, hoppas den är bra.

Och ja, designen på den här bloggen skall försökas ändras framöver... Det är ju som sagt vår nu, kanske skall inflika med något grönt och lite mer somrigt än svart?

Öl & Pizza?

Funderar starkt på att springa ned till Palermo och köpa mig en pizza eller dylikt och köpa ett 6-pack folköl!

Ska jag?

Eller ska jag inte?

Det är frågan!


Blekfis!

Jävlar vad blek jag är! Ser ut som ett lik i nulägets ljus. FY!

Har varit en alldeles underbar dag idag. Strålande väder, varmt och skönt! Var och fikade vid Prinsgatan med Carro och Linn. Helt underbart. Det var lä där vi satt. Oj vilka sommarkänslor jag fick!

Undra vad man skall göra ikväll? Linn skulle dricka öl med några people, men jag kände inte för det då. Nu när Martin troligtvis ska ut blev det en helt annan sak, men nu är det väl försent. Hade inte varit fel att följa med dem, men det kan jag väl drömma om.

Surt sa räven!

Om rönnbären!


Haha, jag fick mig ett gott skratt av din kommentar Malin ;) <3

Another week has passed by. Jag fick reda på att jag klarade Anatomin! Helt gött.

Idag är det bakisdag. Var ut igår. Började kvällen hemma hos Linn, där vi sörplade vin och gjorde oss i ordning. Tog bussen till Grönsakstorget. Hade grymt skoj alltså!! . Gick och frågade vart vi skulle gå för att komma till Nef, där Rebecka och hennes band skulle spela. När vi är på väg får jag ett samtal... Så vi drog till seveneleven istället och köpe kakor ;) Satt på hållplatsen och mumsade. Miguel kom förbi med en kompis. Anlände lite mer folk, mycket tandtekniker, och även Linns ragg ;) If u can say so. Vi kissade även bakom Pedagogen, så nu är Pedagogen VÅR! Mohahaha! Vad gör man inte? .. Gick i alla fall vidare till Nefertiti, kikade spelningen (Rebecka var helt grym!) och drack öl. Gick vidare i mina plågsamma skor runt halva stan kändes det som ;P

Avslutade kvällen med en hamburgare på BK med Jolin. Missade sista vagnen hem med 5 minuter, så det var bara att ringa en taxi. 200 spänn fick man punga upp med!

Hade riktigt trevligt måste jag säga - at least half of the time ;)

Linn är grymt söt när hon är full ;) Fast det är hon förövrigt med såklart. Raggaren där ;)
Tänk om en annan var lika eftertraktad ;)

Ikväll blire ingenting. :P Orkar naaada!

Älsklingen bjöd mig på middag igår! Kycklingschnitzlar med klyftpotatis (eller pommes?) och bearneisesås! MMMM! Det var supergott. Vart så himla glad :) <3

Vitsippor & Maskrosor

Fick en timmes promenad för att jag glömde mitt leg.
Tur att det är asbra väder! Världens vårväder!
Medan det säkerligen fortfarande är snö kvar hemma, så blommar allt från vitsippor till maskrosor här! haha!

Nu har jag hämtat mina böcker. Dags att läsa snart kanske?
Har köpt ganska mycket böcker, och har inte börjat läsa någon!
Har dessutom lånat en bok av Linn som jag måste läsa.
Dumt att hon får boken om ett år liksom! ;)

Jaha, som vi befarade så har inte anatomi-resultaten kommit upp på anslagstavlan,
även fast han lovade att han skulle ha rättat dom. Så, nu är omtentan flyttad också.
Den kommer säkerligen ligga när jag är hemma och jag kommer säkerligen få göra om den bara för det!
Det skulle inte alls förvåna mig!

Dags att sätta lite fart med pluggandet!
Har ju skrivit rent i 2 dagar men är fortfarande inte klar...
Skall kila iväg till bussen om en timme också.
Här ska tränas!

Imorgon kommer min säng och min bokhylla! Jippie! =D

Just det! Dom sopade vägarna här idag! haha.
Tänker bara på NÄR det kommer hända hemma! Om 2 månader kanske? ;)

Män bygger broar och lägger järnvägar över öknar, och ändå kan de framgångsrikt hävda att konsten att sy i en knapp överstiger deras förmåga.


Källa: Heywood Broun


Wrong ?

Jag traskade lugnt ut i det fina vårvädret för att få mina böcker. Tror ni affären var öppen? Nej.. Gaah. Det är ju ändå måndag. Jaja. Var bara att traska vidare ner till Flügger. Fanns min färg? Nej såklart inte. Var bara till att kila hem igen. Gick sedan till Therese för att följa henne till dansen.

Har inte blivit till att göra så mycket idag.

Nu ska vi se film - ciao!


Jag tror att det finns en marknad i världen för kanske fem datorer.

Källa: 
Thomas Watson, IBMs styrelseordföranden 1943

Questionmark

image16

Är det meningen att det skall vara såhär?

Who wants to live forever?

Sitter och njuter av att känna lukten av grillat kött! Kent håller nämligen på att göra middag. Så idag blir det grillat! För andra gången i år ;) Hade ju premiären när jag var hem, närmare bestämt den 22 mars! Mmmm, älskar grillat!

Skriver rent den prekliniska profylaktiken. Det är inte ett papper att skriva rent precis. Sitter på min bärbara. Ett av de bästa köp jag någonsin gjort!

I fredags avklarades ännu en tenta - i Parodontologi I (tandlossning). Det kändes kanon så är inte speciellt orolig över att inte ha klarat den. Hoppas vi får veta anatomin snart. Omtentan ligger ju om en vecka, så kan ju vara roligt att veta om man måste plocka fram den igen. Hoppas inte på det.

Efter tentan stack Carro, jag, Linn och Emmilie in till Haga och fikade på Grappolino. Blev till att festa till det bara för att tentan kändes så bra! En brownie med grädde och en latte. Mmmm Mmmm! Vi hade astrevligt. Vi satt nog i fyra timmar och bara tjötade. I looove it! Sedan tog vi en promenad från Haga in till staden och tog vagnen hem. Vilket underbart vårväder då! <3 Väl på Eketrägatan gick jag till Annas port och väntade på Martin och Henke. Hem och snackade med Linn. Fick ett ryck att jag skulle dit, så så fick det bli. Käkade där och kikade på asbra filmer och snackade till klockan tolv! Så jävla mysigt, och roligt framförallt! Gissa om jag längtar tills lägenheten står klar! Fick asgoda våfflor, pannkakor och en hummer- & räksoppa. Mm! Vid tolv fick Linn ett ryck att hon skulle ut till Kingan. Hade ingen direkt lust, så jag for hem :) Väl hemma var Pia och Johnny här, så det blev till att dricka lite vin och tjöta. Det var också riktigt trevligt! Blev en ganska sen sänggång. Men det får det väl vara värt ;)

Igår (lördag) kan jag inte påstå att det hände speciellt mycket. Pluggade hela dagen, efter att ha vaknat halv två(!?) Var då jävligt längesen jag vaknade så sent! FY! Jag hatar det. På kvällen kom Sahra, Emil och Kalle. Jag och Sahra lirade lite spel, typ alfapet. Jag vann ;) Vi hade trevligt tycker jag allt!

Idag har det varit strålande väder, ända fram tills nu!? Vart tog den underbara solen vägen? Well well. Har suttit och pluggat hela dagen som sagt. Skriver rent Prekliniken. Sitter busigt nog inne på nån annans nät. Pedersens trådlösa har slutat fungera.

Hoppas på att maten är klar snart. Det skall bli riktigt gott!

På onsdag mellan 15 och 21 kommer min säng och bokhylla till min lägenhet! Wohooo! Dock tycker jag att dom hade kunnat precisera tiden lite bättre kanske?

Imorgon tänkte jag att jag skulle försöka hinna med att hämta ut mina böcker, ta mig en promenad ner till Eriksberg och köpa färg och sedan ta mig till lägenheten för att slipa klart och kanske börja måla! Vill ju bli klar någon gång! Men det är svårt när det är så pass mycket att göra i skolan. Man hinner inte med så mycket annat då.

Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel.

Källa: 
Ingemar Johansson

Back in business

Tänkte fortsätta berätta om min vecka jag var hemma :)


Den 25:e mars

Började städa rummet. Rensade ur massa gammalt bråte som låg under sängen. Gamla skolsaker som jag aldrig aldrig aldrig kommer sätta mig och läsa igen. Varför spara liksom? Blev dock inte klar eftersom jag ledsnade väldigt fort. For i alla fall iväg och hämtade mamma nere i Vivsta så hon slapp ta bussen hem efter jobbet. Fick fara en sväng och hämta bror min också. Taxi var god dröj ;) Men det är bra att jag får köra så mycket som möjligt när jag hemma eftersom det inte blir så väldans mycket bilkörande i Göteborg.
På kvällen for mamma och jag och tränade. Skönt! Vad gör man utan träningen? Tänk om den kunde ge lite finare resultat bara...

Den 26:e mars

Började dagen med ett tandläkarbesök klockan 9.30. Gick finemang. Har dock väääärldens tandborstskada som jag önskar att den aldrig hade kommit dit! Den försvinner ju inte nu. Men så länge jag blir av med ilningarna i tandhalsen så är jag väl nöjd. Men det ser förskräckligt ut!
Städade vidare och blev faktiskt klar. Rätt nöjd. Slängde hälften av allt bråte som fanns under sängen, så nu ser det välorganiserat ut. Tummen upp!
Blev sugen på att ta en sväng till mormor och morfar, så så fick det bli. Var där från 13-18.30 ungefär. Och som alltid hos mormor så äter man precis som om man aldrig skulle få mat igen. Det är det ena med det tredje med det femte som plockas fram. Mormor hade gjort jättegod mat! Mums Mums!
På kvällen blev det hockey med familjen!

Den 27:e mars

Blev en riktig slödag må jag säga.
Var hemma och gjorde i princip ingenting!
Blev typ prat med familjen och sedan TV. Slött!

Den 28:e mars

Tandis klockan 10 för mer gel på min stackars tandhals.
Sedan gick jag över till farmor och farfar och fikade.
Farfar fick sedan ett ryck vid 12 att vi skulle åka och kolla på sängar på MIO!
Först blev det en tur till Domus för att köpa breda gummiband, men det fanns inte.
Därefter en tur till banken, där jag tydligen såg ut att vara under 18...
Sedan in till Birsta och MIO möbler. Svindyra sängar så där blev det ingen affär!
Över till IKEA. Där hittade jag en säng jag ville ha.
Fick faktiskt pengar av farfar till sängen, vilket var otroligt snällt! Tack! <3
Väl hemma igen så blev det hockey med familjen!

Den 29:e mars

Middag hos Plommis stundade.
Var där lite innan sex och Malin och Emma hade redan anlänt.
Åkte med Hjortis dit. Vid 19 anlände Bobbis.
Blev asgod mat! Tacokyckling med ris och sallad! Och nacho-chips! Jävligt gott!
Därefter serverades vi en asgod chokladcheesecake! MUMS!
Man önskade att man aldrig blev mätt så man kunde fortsätta äta!
Vi spelade lite spel och surrade under kvällen.
Riktigt trevligt!
Väl hemkommen så gick det inte lång stund förrän jag fick vara chaffuör igen, till min bror. Hämtade honom och hans kompisar inne i stan. Dom hade haft lite bus för sig.

Den 30:e mars

Blev en riktig långpromenad med mammis! Vi gick först ned till Vivsta och Hemmakväll för att lämna tillbaka filmen vi hade lånat för en vecka sedan. Därefter fortsatte vi ned mot Östrand och sedan upp vid kyrkan. Det var verkligen ett kanonväder ute, så den där långpromenaden satt jävligt bra! :) Mamma och jag längtar förövrigt till om 2 år då vi tänker lämna Sverige i någon vecka för ett varmare land ;)
Väl hemma igen blev det en liten dusch och sedan lagade mamma och jag mat! Det var fan asmysigt. Jag gjorde sallad och sedan stekte jag upp lövbiffen. Mums filibaba!
Sedan blev det hockey med familjen på kvällen. Helt mysigt :)

31:a och sista mars

Var och klippte mig och färgade utväxten vid 10. Fick även mer rött i håret, men det kommer väl som vanligt inte hålla. Håller det inte denna gången så ska jag inte ha rött i håret mer. Det kommer säkert bli rosa efter ett tag :(
Sedan skjutsade mamma och jag Emil till skolan, och sedan drog vi vidare in till Birsta! Mamma hade förövrigt tagit ledigt så hon kunde spendera tid med mig <3
Först for vi till Ica Maxi, där jag handlade kökshanddukar och en kyckling-kokbok. Eller jag fick dom av mamma rättare sagt. Hon är alltid sån och ska envisas. Me don't like :)
Sedan in en sväng på Skopunkten. Har inte varit på Skopunkten i Sundsvall någon gång, men det var riktigt najs. Hittade dock inga skor. Jag tycker det är lite för mycket med 200 spänn för typ pumps eller ballerina. 150 max! ;)
Vi var också in på Blomsterlandet. Vilken affääär! Inspiration! Mmmmm. Där skulle jag kunna bosätta mig ett tag ;)
Över till IKEA. Vi tog oss en snabblunch. Varsin Pizzaslice och delade på en Cola. Jag rekommenderar dom, dom var faktiskt asgoda! 5 spänn, som hittat ;) Jag visade sängen jag hade tänkt köpa. Hittade även en Billy bokhylla som jag vill ha. Mamma köpte tallrikar och löpare. Finfint! Själv gick jag ut med tidskriftssamlare och en vas.
Det blev även en sväng inne på Birsta City, dock en kortis eftersom vi var tvungna att fara och hämta Emil. Sedan blev det tillbaka till Birsta eftersom den lata ungen inte kunde ta bussen till Birsta och åka med oss hem sen ;) Han köpte skor på Stadium, där jag också hittade ett par. Men såklart passade varken 36 eller 37. För fan inför obligatoriska halvor!
På kvällen blev det hockey hemma hos mormor. Det var också mysigt :)
Hem sedan. Och då ringde Isa, så det blev en tur hem till henne med där det blev surr med Isa och Emma! MYS!

1:a april. April april!

Mamma var ledig idag med, så det blev faktiskt en tur till Birsta City igen eftersom vi kände oss så stressade föregående dag. Blev en tur till Willys, Blomsterlandet, Skokanonen och Birsta City. Hittade en jacka och lite annat smått och gott.
På kvällen blev det till att supa till det mamma ;) Drack lite dooleys och såg på TV. Vi har druckit massa vin under veckan också. Så mysigt! Min mamma är bäst! <3
Vid 23-tiden kom Isa, Plommis och Emma och hämtade upp mig. En tur in till Shell i Skönsberg där vi handlade godis och chips. Sedan for vi hem till Isa och spelade kort och surrade.

2:a april!

Jaha. Så var den Timråvistelsen slut för denna gången. Det går alldeles för fort! Mamma och jag hann med en hel del då i alla fall. Gick först en promenad ner till Nollans macka och köpte oss en bulgur-kyckling-sallad. Sedan hem och käkade lunch. Den var riktigt god. Rekommenderar stället starkt!
Sedan fick mamma ett ryck att vi skulle fara in till IKEA och beställa min säng och bokhylla! Sagt och gjort. Så nu väntar en säng och en bokhylla på mig i Göteborg snart! Helt kanon!
Sedan var det bara hem och packa för att åka till tåget vid halv fyra.
Alltid lika tungt.
Haft det asbra hemma. Längtade inte tillbaka till Göteborg faktiskt. Men så är det.

3:e april

Ja. Tillbaka till Göteborg.
Upp klockan 7 och fixa och dona. Gick till vagnen vid tio i åtta och for till skolan.
Hade våra första röntgenpatienter idag! Äntligen. Eftersom det blev inställt förra gången.
Det gick helt kanon! Var inte ens nervös! Helt otroligt.
Linn och jag fick en bra patient :)
Det var askul!
Men, det blev lite jobbigt där mot slutet när man hade stått och tagit bilder i 3 timmar.
Stackars patient!
Hem sedan och käkade och latade mig på kvällen.

4:e april

Ledig dag.
Blev en riktig slödag.
For iväg till lägenheten och kollade posten.
Bara reklam.
Sedan tillbaka hem och gjorde mest ingenting.

5:e april

Helt seg dag.
Pluggade hela dagen.
Otroligt tråkig helg!

6:e april

Det lär inte bli en mycket bättre dag idag.
Skall börja plugga.
Och lär göra det hela dagen.
Inget vidare promenadväder heller.
Och känner inte för att träna idag.
Imorgon stundar skola igen.
Suck.


RSS 2.0