ÖL

I helgen har det druckits en hel del öl faktiskt.
Började i fredags med after work på Kingan. Oh my oh my :) Fick även min present av flickorna, helt underbar ;) Ni är så söta :) Blev en McFlurry på Donken med Linn efteråt och därefter följde jag med henne hem och kikade på Kill Bill 2.

Shoppade loss på dagen igår. På kvällskvisten begav jag mig för att träffa Carro, Linn och Linns Malmö-dejt Erik, på Kingan. Blev en hel del öl, skratt och roliga samtalsämnen. Hade en riktig superkväll! <3

Till helgen funderar jag kring min inflyttningsfest. En sådan borde jag kanske ha innan jag drar hem. Vilka ska komma? Vilka ska man bjuda? Vad ska förtäras? Vad ska man göra? Gah. Projektarbete!


Ilska!

Vill bara uttrycka här att min dator för 6000 kr har pajat! Den totalvägrar att komma längre än till första anhalt vid uppstart. Gissa om jag är frustrerad! Den är ju ffs fortfarande splitter ny! Mer säger jag inte, och säg inte till mig att läsa manualer om felsök, för det har jag redan gjort - och provat, och det fungerar ändå inte! Det är bra att det bara står ett förslag på hur man gör. Om det förslaget - som verkar vara till 100% dödssäkert - inte fungerar, då blir det fanimej problem!

GAH!

RTG-tenta

Japp. Imorgon stundar röntgen-tenta. Nog en av de svåraste tentorna hittills skulle jag tro. Känns som så nu i alla fall. Känner inte att jag riktigt har kläm på det, men förhoppningsvis ska det gå bra.

Imorgon kommer även min söta familj hit till Göteborg och hjälper mig med inflytten i lägenheten. Det känns ganska konstigt att jag ska flytta, men så ligger det till i alla fall. Ska bli skönt att se dom igen!

Önska mig lycka till imorgon, det kommer allt behövas! Som tur är fick jag granska en del röntgenbilder på praktiken igår och fick lite småtips ifrån en underbar tandhygienist! Det här skall bannemig inte bli min första omtenta! Dock är jag rädd för att det är just det det kommer att bli!

Ett tillägg: Harriet är en kärring!

image18 - vackert! Inte sant?

Summer

Ja, nog kändes det allt som sommar när man återvände tillbaka till Göteborg. Hade hänt otroligt mycket på den veckan jag var hemma. Allt är grönt och grannt! Nästan allt är utslaget. Det här är den klart bästa tiden på hela året! På sommaren är ju allt mest sönderbränt, så vad är finare än när alla träden precis har slagit ut? Vårkänslorna (och sommarkänslorna med för den delen) bara spritter i kroppen. Det har varit drygt 20 grader i skuggan idag!

Hade min första praktikdag idag. På Torslanda Folktandvård. Var väldigt skeptisk när jag fick höra att jag skulle vara där, men vilket ställe! Finns det en ledig tjänst där när jag är klar så skulle jag gärna vilja ha den! Vilken personal, helgoa ju! Såg mycket barntandvård, vilket var och är mycket intressant. På min förra praktik var det mest äldre människor, vilket gjorde det här extra roligt. Det är alltid roligt att se hur personalen handskas med så små människor. Barntandvård skulle verkligen vara något att nischa in sig på. "Tanden kommer inte förstå nånting när den vaknar sen". Det låter så sött. Var med en jättefin tandläkare som var otroligt duktig! Men nu är jag helt slut. Somnade på köksbordet efter det.

Detta är ett inlägg som skulle ha skrivits och postats förra veckan, men eftersom blogg.se strejkar ibland så försvann allt utom det ovanstående, så resten orkar jag inte skriva om, och orkar heller inte ändra texten, och känner ändå för att posta detta inlägg.

Nej minsann!

Sängen ropar, här blir det ingen design ikväll.
Fick bli en trist stilmall som redan är fördesignad.

Håll till godo

Layout

Det är kanske det man skall syssla med denna fredagkväll? Att ändra layouten på denna blogg?
För att bara nämna något så lämnade jag kvar klockan på vintertid eftersom jag tycker om vintern så mycket. (märk ironin)

På söndag åker man tillbaks. Snart är det sommarlov och jag längtar! Men innan dess skall tre tentor avklaras och en redovisning, plus en praktik på 11 dagar. Och inflytten! (jag vet, jag har inte flyttat in än...)

Inte längre tonåring!

Japp. Då har man blivit 20 då. Hur det känns? Precis som när jag var 19.

Hade en underbar födelsedag igår! Systemet, besök och krogen. :)

Systemet var väl ingen speciell upplevelse egentligen. Lite överskattat ;)

Fick besök av farmor å farfar, mormor å morfar, håkan gunilla, alva och ella :) Mys :) Supertrevligt! Åt god smörgåstårta och en marängtårta mamma gjort, mums :)

Krogen till sist ändå. Blir inte som man tänkt sig kanske. Inga kommentarer. Men jag hade en trevlig kväll med mina stumpor ändå :) Träffade Johanna :)

Ja, jag orkar inte riktigt skriva

RSS 2.0