Lycklig!

Skriver i stundens hetta, jag har inte riktigt tid att sitta här då jag ska bege mig mot kvällens halloweenfest! Redan tänker ni? Men är man bästa polare med festvärden så är man där innan ;) I alla fall...

Jag är så jäädra lycklig! :)

Håll till godo!

Lill-lördag!

Ja, nu var det redan mitt i veckan, lill-lördag. Hur skall denna dag sammanfattas?

En extremt lång dag. Sammanfattas skolvis med ett litet citat:
Föreläsaren: När man mår dåligt dagen efter har man druckit för mycket!
Jag filurar: Tyvärr fattar man ju inte det förrän dagen efter!

Ibland tar övertröttheten ut sin rätt :)

Jag och Carolina hade en härlig kväll igår. Vi trotsade allt vad skolan hette och drog ut till IKEA. Vi käkade köttbullar med potatis och drack cola och surrade. Sedan shoppade vi lite. Helgalen kväll som utbringade många skratt. Kundvagnen var en sak. Flirtande personal en annan. Vi hade verkligen astrevligt och kul! Därefter trotsade vi ännu mer, och drog och fikade på EspressoHouse :) Like it! 22.00 satte jag min fot i lägenheten :)

I alla fall, åter till dagen. Har försökt plugga en smuula. Har väl lyckats ok med min motivation. Sedan har det blivit Grey's med vin och AKO-kola från IKEA. Inte undra på att jag känner mig som en liten tjockis idag...

Har haft ett härligt samtal med Maartin också. Så skönt att höra att karln mår bra! :) En människa som ligger mig varmt om hjärtat. Still. Fika någon dag, aight!

Imorgon är det skola igen. Redovisning. Och sista föreläsningen i psykologi. Jesper. Jag hoppas det är Jesper vi hade i förra psykologikursen, då vi utsattes för en fiktiv behandling under filmning - något av det värsta jag upplevt i mitt liv, vilket slutade i en energikick utan dess like. Tider det! Efter skolan får jag träffa PTR igen :) Me like! :)

Brottby

Japp, helgen har tillbringats i Brottby - Stockholm.

Jag styrde min kos mot Kortedala i torsdags kväll. Övernattning i Kortedala till fredagen, och en ny lång skoldag stod på tapeten. Antar att den var rätt smärtfri ändå, men jag var väldigt trött när jag insåg att klockan närmade sig 16 så otroligt långsamt.

Fredagskvällen inleddes med packning, finmiddag och vin. Packning inför helgens bravader, och finmiddag för att jag tyckte att jag förtjänade det i min ensamhet.

Chips & Cola, Saw III & ett underbart sällskap. Jag kan inte med att säga något annat än att helgen inleddes på ett toppenvis.

Följande händelser var också toppen. Vi styrde vår kos mot Landvetter kring 0900. Vagnen mot Korsvägen för att byta till Flygbussen. En förväntansfull stämning med pirr i magen. 11.15 skulle vårt flyg mot Arlanda gå, men det blev en smula försenat. Fram kom vi ändå som tur är, och vi satte våra fötter på Stockholms mark kring 12.30. En smärtfri flygning som kändes som stigning och landning.

Vi hämtades upp av Jens, Annika och lilla Moa. Vilken söt tös! Det blev lunch på Statoil som låg på vägen mot Brottby. När klockan närmade sig 14.30 hade vi satt våra fötter på gården till det enormt fina bygget! Danne och co stod ute vid "majbrasan" (eller borde jag säga kasen?) och lastade på bråte som skulle antändas senare på kvällen. Ingen Oktoberfest utan brasa, eller hur?

För det var precis det som stundade, en Oktoberfest i Brottby, hos Danne, Jenny & Casper.

Rundtur i huset. Avundsjuka. Vilket bygge! Jag skulle också vilja bygga mitt hus från grunden, få det precis som jag vill och behagar. Men vilket arbete de lagt ned! Otroligt! En lekstund med Casper och Moa, nog de sötaste ungarna jag träffat. Casper är dessutom världens charmtroll. Moa aningen blyg, men det är ju förståeligt (:

En dusch och tillfräschning senare, var vi fit for fight. Den första ölen var i min hand och livet kunde nog inte kännas mer rätt.

Gästerna började anlända kring 17-tiden. Under kvällens lopp förvandlades huset från lugnt och fridfullt, till ett vuxenkalas med tillhörande barn. (En babyboom som avskräckte mig aningen mer om möjligt...). Massvis med öl, italiensk (?) smörgåstårta, korv, tilltugg, traktorkaka, massa tjöt, massa barn och till slut massa trötthet. En hellyckad, lite annorlunda kväll. Jag tror att den avslutades med fullständig lycka från vissa håll? Tårar är svåra att bedöma, jag får helt enkelt lita på ordet. Jag fullkomligt slocknade till sist.

Söndagsmorgonen började med att dra tillbaka klockan. Tänk om man fick göra så varje söndag, vilken lycka. Myspysmorgon. Mådde trött och bakis. Steg upp för att förtära en god frukost med resten av sällskapet. Tröttare än allt tröttast. Det följdes av lite bus med Casper och Moa - Moatjejen kom till slut fram till mig och pratade och lekte med mig :) Det åtföljdes i sin tur av Jacuzzibadande, lunch och deg i soffan. Till slut var det bara Jenny, Danne, Casper och vi kvar, så det blev en del TV-tittandes. Men jag klagar inte med tanke på hur jag mådde.

En sen middag och sedan var det dags för skjutsning till flygplatsen. Ett plötsligt illamående infann sig, och hemresan blev väldigt lång! Tur att jag hade det bästa sällskapet man kan tänka sig, det gjorde resan väldigt mycket enklare!

Flygresan gick, om man bortser från illamåendet, väldigt smärtfritt. Kring halv ett satte jag min fot vid busshållsplatsen på Kungsport, och insåg att det fick bli en promenad till Brunnsparken istället. 32 minuter till bussen, vilken jag precis även missat. Sånt är livet. Samma sak för mitt sällskap, som tog 5an från Korsvägen till Brunns eftersom vagnen precis gått. Det resulterade i några få men härliga minuter till med mitt underbara sällskap! Peter :)


Nyckeltal?

Ja, jag sitter förgäves och googlar och letar efter en definition av vad som menas med nyckeltal inom kvalitetssäkringsarbetet. Någon som vet?

Det mörknar fort på kvällarna nu. Don't like. Jaja, mer ljus åt folket...

Åkte in till skolan till 14-tiden. Jag och Carolina hade handledarträff med våra C-uppsatshandledare. De verkade positiva över hur mycket vi åstadkommit - vilket var ett informationsblad? Tyckte inte det var mycket att hänga i julgranen faktiskt. Det kanske berodde på att de var så stressade?

Mötet tog väl 40 minuter, sedan åkte jag hem igen. Läste ut min bok också, så ska strax påbörja en ny.

Har i stort sett bara två frågor kvar på hemtentan i kvalitetssäkring. Jag känner mig stolt över min insats - eller kanske så inte...

Ska strax bege mig till Kortedala... Hmm...

Latmask!

Jaa. Men ibland kanske man får?

Det har varit en lång och seg dag i skolan. Alldeles för lite sömn inatt. Sov inte bra inatt heller, förstår inte vad som hänt. Well well. Barntandvårdsklinik på förmiddagen. Hade ett uteblivande och min andra patient var en riktigt pratglad och go 16-årig kille. De brukar vara rätt svåra att tas med, men det gick ju super! Carro och jag var och lunchade på Lunchen idag, himlans god buffé! Mätt som en plätt! Därefter drack jag välbehövligt kaffe, och så var det träff med Charlie och Pia uppe i CDI. Grupparbete i kvalitetssäkring. Vi hann faktiskt klart på tre timmar, det kallar jag effektivitet! :) Bra jobbat!

Hade egentligen tänkt träna ikväll klockan 20.15, men är så oerhört trött så jag tror faktiskt att jag hoppar över det... Dåligt gjort av mig.

Kom hem, diskade lite sporadiskt, åt lite mat, tände lite ljus och hällde upp ett glas rött. Nu har jag gosat ned mig i min förövrigt ganska obekväma IKEA-soffa, tänt massa ljus och ska börja plugga. Klockan är redan 18.45, och det är dags att konstatera att jag har alldeles för lång ställtid!



Kan garantera att det luktar ljuvligt om detta ljus!
Lakrits tänker ni, är hon knäpp?
Men jag lovar. Det luktar dödsgott!
En klar förstaplats på doftljus-listan just nu!
MMMMM


Timråvistelsen

Sitter nu på tåget med cirka 19 minuter kvar... Tänkte att jag skulle försöka mig på en liten uppdatering.

Fredag 16/10: Efter en, som sagt, smärtfri tågresa anlände jag till Sundsvall kring 14. Pappa hämtade mig och vi handlade lite på Classe och någon låsaffär. Därefter blev det en lugn och härlig kväll hemma med familjen. Ett glas rött och Idol, och en mor och dotter som somnade kring halv elva i soffan. Sweet.

Lördag 17/10: Det blev en lugn och skön morgon, en rätt tidig sådan. Var uppe kring 08.20 - som sagt, jag vaknade av mig själv. Frukosttajm och mys med familjen. Mamma och jag begav oss sedan till Erikshjälpen och Fyndlagret. Inhandlade 13 böcker på fyndis, I like it.

Vid 15-tiden kom morfar och plockade upp mig. Det vankades hockey. En ganska så spännande match där Timrå dock vaknade ganska så sent. Det blev förlust mot Djurgården alltså. Säsongen har inte inletts något vidare för Timrås del.

När jag kom hem satte jag mig ned och åt en Hawaii med familjen. Mumma. Ibland är pizza så otroligt gott!

Begav mig sedan iväg till brudarna! Så jädrans skönt att se dom igen! Det blev ingen Singstar eftersom ena micken var trasig, men det blev lite Buzz:ande, massa surr och skvaller, marängschwiss och kortspelande. Skönt med en hemmakväll, det uppskattades. Synd att Isa inte var där också.

Söndag 18/10: Vaknade rätt sent med tanke på föregående kvälls bravader. En hellugn förmiddag. Klockan 15 satt mamma och jag fastklistrade i biosalongen framför Flickan som lekte med elden. Så himlans bra film! Ni måste se den ni som inte sett den! I löv it. Efter det blev det gomiddag hemma (som alltid när man kommer hem. Vad smakar bättre än mammas mat liksom?). Kring 8 befann jag mig hemma hos Johanna. Det blev en uppdatekväll med skvaller om dittan och dattan. Me like. Hon bjöd även på en smarrig kladdkaka med hallonsås. Och javisst, lördagsgodis smakar allt bäst på alla andra dagar utom just lördagen ;D

Måndag 19/10: Upp kring 9.00. Klockan ringde - attans också. Men fick en god frukost tillsammans med mamma. Vid 12 befann jag mig för att klippa mig. Så himlans skönt, och gud så nöjd jag är! Är så glad över att jag bytte frisör, hon är bäst! Vi tog sedan en runda i Birsta. Inhandlade Cubus-erbjudandet, träffade Johanna en sväng och strosade runt inne i Birsta City-huset. Hittade lite av varje, mitt shoppingberoende är på sin topp... Mamma och jag ledsnade rätt snabbt, så vi beslöt oss för att åka hem till mormor och morfar en sväng. Fick lite fika där och mormor fick surra av sig ;D Det blev en myskväll framför TVn med vin sedan. Lite surr om livet :)

Tisdag 20/10: Umgicks lite med bror och Carro innan tåget skulle gå. Emil bjöd på stekt grillkorv och bröd - riktigt gott! En lugn och skön dag med packning och devärse. Pappa skjutsade mig till tåget kring 15.30, och vid 16.11 gick tåget från Timrå. Den första biten var otroligt lovely. Oerhört vackert ute! När mörkret lagt sig kan jag säga att resan var riktigt seg. Fy tusan.

Det var riktigt skönt att komma hem, även om det kändes som en alldeles för kort vistelse! Ledsen Isa att jag inte hann träffa dig, har dåligt samvete över det. <3


Home sweet home

Jaa, första morgonen i Timrå för denna vistelse.

Vaknade halv nio. Himlans skönt. Älskar att vakna av mig själv, utan någon klocka som ringer. Fast det måste vara tidigt jag vaknar, annars är det inte speciellt skönt.

Det är en himlans fin höstdag idag. Solen skiner, det är småkyligt ute och lövens alla färger lyser upp tillvaron.

Har haft en lugn och skön morgon. Frukost och kaffe, en liten dusch och jag bara är. Klockan är bara 11 och jag har hela dagen framför mig.

Det blir förmodligen hockey med morfar ikväll :) Och så ska jag träffa tjejerna!

Det är så oerhört mycket jag vill hinna med! Vet inte hur jag ska ha tid med allt!

Aningen skrattretande :)

Det har snöat i Göteborg idag! Hahaha. Tur jag åkte därifrån ;) Nog för att jag längtar en SMULA till snön kommer...

04.45 ringde väckarklockan imorse. Var rätt pigg ändå, så det var inga större problem att kliva upp. 06.20 var jag på Centralen med uthämtade biljetter. Tåget var där i tid och resan upp till Stockholm gick smärtfritt. Pluggade och sov. Bytet gick bra det med, och resan upp till Sundsvall var också smärtfri. 7 minuters försening, men det är knappast något att klaga över. Har gjort tre saker på checklistan av allt plugg. Nog för att det var de som gick snabbast, men ändå. Fick även läst lite i min boook :)

Pappa hämtade mig på tågstationen förut. Sedan dess har vi handlat lite, och har redan mött en bekant. Herr Åhlund. Jag hoppas verkligen jag hinner med allt jag vill hinna med nu när jag är hemma.

Det är även lite konstigt att jag tycker att alla pratar så himla ugly. Hua. Carolina är av samma åsikt, tur det.

Nu väntar jag på att få träffa mamma, sedan är familjeträffen fullbordad i alla fall. Har suttit och pratat med min kära bror en stund, gosh så stor han blivit...

Storstädning

Mm minsann.

Storstädning. Himlans skönt såhär nu i efterhand. Har städat heela lägenheten. Rensat bokhyllan, rensat bland alla pluggpapper, städat badrummet, städat "rummet", diskat, städat garderoben och skohyllan. Känns som en rejäl uppfräschning faktiskt, riktigt skönt. Kommer vara härligt att komma tillbaka till en ren och fin lägenhet sedan.

Ska ta och hoppa in i duschen och krypa ned i säng sedan. Ska ju upp riktigt tidigt, plus att tröttheten är alldeles för stor för att jag ska orka vara vaken så mycket längre. Kroppen värker och jag är rädd för att jag kommer bli sjuk nu när jag slappnar av för en helg...

Kommer bli riktigt imponerad på mig själv om jag pluggar på vägen hem imorgon.

06.42 går tåget.

Underbara höst!

Det är ett helt underbart höstväder ute! Något kyligt, men ack så vackert! Idag hade jag verkligen verkligen veeerkligen velat ha en systemkamera...

Igår hade jag min första fissurförsegling. Det gick toppen, och tösen var såå himlans söt och duktig! Jag tror att jag vill hålla på med barntandvård, nu när jag inte blir tandläkare och kan läsa vidare till ortodontist. Jag är såå nöjd med att jag faktiskt hoppade på den här utbildningen, även om det inte var det jag hade på min högsta plats på önskelistan. Men det näst bästa kan faktiskt vända till att bli det bästa. Jag får hålla på med tänder, det är ju det som räknas :) Och jädrans vilken bra tandhygienist jag ska bli!

Efter barntandvården hade vi ju barntandvårdstenta. Tre ord: Vad fan hände?! När jag fick tentan höll jag på att sätta något i halsen - var det ens vår tenta? Men det var bara till att gilla läget och skriva. Hade jag vetat detta hade jag lika gärna kunnat plugga något annat och gå dit och skriva tentan ändå. EN fråga på hela tentan handlade om det vi hade haft föreläsningar om. Jag var riktigt jäävla arg efteråt! Aggressioner så det stod ut genom öronen på mig. Jag undrar lite vart den tysta, snälla och söta Ida har tagit vägen? But I think I like the new one better - på vissa punkter.

En efter en som gick ut ur tentasalen, satte sig utanför och var helt uppgivna och till sig av ilska. Skönt i alla fall att alla i klassen kände likadant, så man inte var ensam om saken. Lustigt också att alla stannade kvar, det brukar aldrig hända :)

Fick surra av mig lite med Carro och Mikaela på vagnen, så jag antar att humöret steg. Såå gooa töser :) Jag gjorde också något jag inte borde ha gjort - shoppat loss ordentligt. Men what the fuck. Jag har jobbat i sommar, har pengar och kommer dessutom få stipendiepengar, så något kan jag allt få unna mig. (ni vet sådär som det alltid låter...). Carro och jag tog oss en latte-to-go från Waynes, och kilade in på allt vad tjejklädaffärer heter. Kom därifrån med allt från underkläder till en ny jacka. Allt var bra köp dock, och allt var fasen på erbjudande och rea! (Så jag anser mig vara ursäktad...)

Efter den lilla shoppingrundan som blev cirka 3 timmar lång (det var verkligen inte meningen. jackan var det enda jag hade tänkt komma hem med...), satte vi oss på 11an och åkte ut till kära Kortedala :) Carolina bjöd på middag och jag fick se hennes renoveringsobjekt till lägenhet. Fick även prova hennes trevliga toalett och dusch, vilka är tillfälligheter i mittenlägenheten. Lång historia som inte orkar nämnas för tillfället då min trötthet och utmattning bara väller över mig... I alla fall, på med en nyinköpt rosa stickad tunika, heltäckande leggings och därefter begav jag mig från den ena Kalendervägenlägenheten till den andra. Kvällen avslutades mycket trevligt!



Morgonen bådade om en väldigt bra fortsatt dag. Sicken morgon! Sedan att jag är oerhört trött är en annan femma. Efter ett mysigt hejdå, gick jag återigen från den ena Kalendervägenlägenheten till den andra, där Carolina bjöd på frukost. Hon kommer bli en toppenbra mamma hon! Vi tog vagnen till EspressoHouse på Vasaplatsen och inhandlade latte, varav jag laddade upp med frukostklassikern (var oerhört sugen på scones..). Vi kom prick 9.00 till skolan, hade föreläsning till 11.00 och därefter skulle vi ha grupparbete. Det slutade med att vi bestämde vad vi skulle skriva om och sedan skiljdes vi alla fyra åt ;D Jag åkte med Carolina till Korsvägen där hon skulle ta sin flygbuss ifrån. Vi delade på en Baguetten-baguette och surrade innan hennes buss kom. Jag styrde min kos till Nordstan sedan, och lämnade tillbaka ett linne jag köpte igår. Försökte även hitta en randig tunika, men utan resultat - får bli någon annan gång då :)

Nu sitter jag här och har diskat. Ska ta och städa upp i den här gräsligt stökiga lägenheten (himla typiskt när tröttheten kommer smygande i kombination med tenta-plugg...). Ska även ta och packa min väska, eftersom jag entrar Timrå imorgon kring 14-tiden. Ska bli väldigt skönt att komma hem i några dagar! :) I like! Så, nu ska jag slå på lite gooomusik och börja städa som en tok!

Gosh vad jag tycker om dig!


Tentaplugg

Nu sitter jag här igen och pluggar inför en tenta. Kvällen innan.

Nog för att jag bara går igenom allt igen, men det känns ju inte bättre för det. Barntandvårdstenta som gäller imorgon eftermiddag. På morgonen ska jag ha min första fissurförsegling (ni vet, plasta in sina sex-årständer?). Det kommer säkerligen gå bra. Jag får inbilla mig det i alla fall. Är mer orolig för tentan. Allt som borde sitta sitter inte. Som sagt, min hjärna samarbetar inte riktigt med mig. Dessutom sover jag oerhört dåligt.

Har en himlans trevlig morot att se fram emot i alla fall, såå. Jag ska lämna cypervärlden och fortsätta plugga in i det sista nu. Det sista brukar ha fastnat till morgonen därpå.

Godnatt världen.

What a feeling!

Gosh, I really do like the feeling I have inside of me :)

Äntligen kan jag uppdatera! Har försökt i en timmes tid nu (kanske inte riktigt hela tiden, men i alla fall lite då och då, men det har inte velat fungera...). Jag ville egentligen bara berätta om min dag. Vilken lång dag det varit förresten. Bra eller dåligt? Du bestämmer.

Efter en otroligt dålig natts sömn, steg jag upp 06.40. 06.40. 06.40!!?? Galet sent med tanke på att jag brukar lämna lägenheten strax före 7.00. Egentligen hade jag ju inte behövt åka till skolan idag, men jag behövde ha in denna patient rätt så snart, så idag blev en lämplig dag. Var i tid till skolan i alla fall. Inte en lärare så långt ögat kunde nå, så jag hade allt kunnat fortsätta med min sovmorgon.

Patientbehandlingen gick smärtfritt. Kändes bra. Ända till läraren from Sweden skulle kika på spektaklet. Jag upplever henne som otroligt arrogant, robust, ryck-lite-här-och-slit-lite-där, oerhört dryg och otrevlig. Till råga på allt, så dumförklarar hon alltid en inför patienten. Well well, det är ju bara till att gilla läget. Det är ju verkligen lärare STORT STRECK student som gäller. Envägskommunikation. Jag får i alla fall ett prov gjort, hoppas på att kunna lura till mig två... Tur att jag hade Linda idag i alla fall, hon är go den tösen. Attans vilken bra tandläkare hon kommer bli! (Snart ÄR!)

När klockan äntligen passerat 12, slängde jag i mig lite lunch tillsammans med mina goa klassisar, och därefter begav jag mig till Göteborgs Stadsbibliotek. Säga vad man vill, men det är ett ordentligt och fint ordnat biblo. I like. Jag pluggade i hörlurarna fort som attan eftersom det satt några störande småbarn (a.k.a. gymnasieelever...) intill mig och pratade. Jaa, jag vet, jag är också pratig och fnissig, men det hör inte till historien! Fick i alla fall pluggat från 14-17. Fördelen med att sitta på biblo är att man inte har en dator som kan störa en, och ingen disk som är lockande, och inte heller en hel lägenhet som helt plötsligt bara måååste städas. Kände att jag fick en del gjort.

När klockan närmade sig 17 gick jag ut till bussen, åkte in till BP och möttes upp av den finaste. En kort fika på det nya Espresso Houset fick det bli innan det var dags att bege sig hemöver. En kort, men ack så underbar och behövlig fika. Eller fika och fika, det var inte fikat som var väsentligt, det var sällskapet. Lycka.

Istället för att sitta och klicka in på Facebook stup i kvarten, borde jag ta mig i kragen och plugga i en timme till innan jag beger mig ned i sängen. Jag finner dock inte den rätta motivationen, som alltid. Önskar att jag också var ledig imorgon så jag kunde få pluggat heela dagen. Istället hoppas jag på att min hjärna för en gångs skull samarbetar med mig.


Söndagsdepp

Humöret. It flipped 180. Känner mig helt plötsligt väldigt ledsen...

När motivationen brister

När motivationen brister så hamnar jag här. Dumt.

Har verkligen ingen motivation alls. Jag vet inte alls vart den flugit iväg. Har inte hunnit med något alls känns det som, om man kikar i pluggvärlden... Illa.

Ska dessutom till skolan imorgon även om jag egentligen inte hade behövt det. Det känns också lite... jobbigt.

Snyft.

Ge mig en motivationsmorot så jag kommer någon vart!

Ett träningspass senare...

Shit! Idag var det minsann ett jävligt jobbigt pass, eller så var det bara en dålig dag.

Fick verkligen bita ihop för att orka sista låten! Men duktig känner jag mig i alla fall. Jag går ju inte dit för att mesa runt i en timme. Pluggade på vägen dit, så jag tycker faktiskt att det är en bra söndag. Plockade på mig Aftonbladet på väg hem från träningen också (Älskar verkligen att dom bjuder på tidningen efter passet...), så nu har jag lite kvällsläsning. Kanske står något om Timrås match igår.

Såå. Nu ska jag slå igång kaffebryggaren, äta lite lunch och sedan dra igång med barntandvårdsplugget.

Nu är frågan: Ska jag köpa mig en mörklila eller en ljusröd jacka? Har varit sugen på en röd jacka sedan i somras nu, men när jag provade den lila så fick jag beslutsångest. Kanske är en lila jacka bättre på vintern? Och så får det bli en röd till våren? Vad tror ni?

Effektivt!

Välkommen till en söndagsmorgon här hos mig!

Klev upp kvart över nio. Tyckte att det allt fick vara nog då efter en timmes snooze, i addition till att jag faktiskt somnade halv elva igår kväll.

Tog bestämda steg till diskbänken och började diska mitt lilla diskberg efter fredagens middag. Så, nu har jag bara de stora grejorna kvar - såsom kastrull osv. De får diskas senare. Skönt att det är gjort i alla fall! :)

Nu har jag nyss ätit lite frukost. Hallonfil och två smörgåsar. Mumma! :)

Fick en trevlig, mycket trevlig, öppningsfras på MSN förut. I like :)

Nu ska jag fortsätta min morgon - herregud, klockan är bara halv elva än - med att lyssna på lite musik, MSNa och packa träningsväskan. Friskis & Svettis nästa!


No Name Face

Hittat tillbaka till old good Lifehouse :)

Klockan är kvart över nio en lördagkväll och jag funderar starkt på att gå och lägga mig. Lite halvtragiskt kan jag nog tycka. Fast det känns skönt. Men det är lite så att när man vet att man måste upp dagen efter, så vill man vara uppe jättelänge, men imorgon behöver jag inte kliva upp jättetidigt, och då kan jag tänka mig att gå och lägga mig nu. Himlans knepigt..

Kommer bli ledsen om min säng inte luktar du..

Sofiero 5,2%

Sitter för tillfället och avnjuter en kall Sofiero 5,2%. I like.

Har ätit en god middag. Det är lördag. Det skymmer ute (eller bättre beskrivet, det är näst intill mörkt ute) och TV:n är igång. Ölen smakar verkligen toppen. Det enda som fattas denna lördagskväll är lite sällskap och tända ljus. Det hade varit klockrent. Jag antar att jag inte kan få allt alla gånger :)

Ska istället fortsätta njuta av min öl, sätta mig och plugga, och strunta i det faktum att det är lördag - en dag som borde tillbringas åt att göra någonting roligt.

Förslag till en ny design? Skriv en rad!


Glader :)

Du gör mig riktigt, riktigt glad!

Middag, efterrätt, Strongbow/öl och mys. En himlans trevlig fredagskväll. Har sovit underbart gott inatt!

Sitter med kaffekoppen i högsta hugg. Försöker piggna till, eller är det motivation jag söker? Tur i oturen att solen inte skiner, för då hade jag varit ute på en promenad nu, alternativt en joggingrunda. Jag behöver plugga, det kanske ni förstått? Barntandvård. Håller för tillfället på att läsa om olika sorters barn. Det är inte speciellt svårt, det är bara det att det jag läser inte vill stanna kvar i huvudet. Nu är klockan fyra. Jag tillåter mig inte ens till att kolla på fotbollen om jag inte hinner ta mig igenom det jag tänkt mig idag... Så, chipp chipp!

Vad tror ni om att ändra utseende på bloggen igen? Tycker nog allt att det är dags, nu när motivationen för det mesta tryter. Imorgon ska jag i alla fall träna. I like.


Konstaterande...

Efter att jag åter igen konstaterat att somliga kurser är dagisnivå och helt meningslösa, börjar jag fundera över varför jag inte reser på mig och går ut från föreläsningen?

Har fått i mig lite god tacosallad med feta och oliver - muums! Nu är det dags för tvätt och plugg. Nåde den som har snott min tvättid!!

Har även fått uppleva det underbara Göteborgsvädret idag igen också... Underbart fin och vacker morgon. När klockan slog 15.45 började det tokregna. Åskan mullrade. Och hagel var ett faktum när jag väntade på min sega buss... Underbart...

Idag hade varit en sådan dag då jag verkligen behöver komma hem till någon som pussar på mig, har tappat upp ett varmt bad med tända ljus kring, ger mig ett glas vin i handen och tar fram en nyinköpt skvaller-/modeblaska...

 


Johanna: Eftersom du inte har skaffat dig en blogg än (;)) så får jag svara här. Jag längtar efter dig också! :) Nääästa fredag! :) tihi! Puss! <3

Duktigt Ida!

Man måste ju få peppa sig lite eftersom man tog sig i kragen och sprang en runda. En ganska så rejäl löprunda blev det. I motvind såklart - ni har väl aldrig hört talas om att det blåser i Göteborg va? Eller stormar? Nej trodde väl det...

Nu ska jag bara försöka ta mig i kragen och börja med barntandvården också. Tenta om en vecka.

Use somebody!


Hotfulla moln!

Värst vad det blåste in hotfulla moln just nu bara för jag tänkte bege mig ut och hurta lite!

Dagen kan sammanfattas med:
Morgonfika ute vid Olskrokstorget.
Psykologiföreläsning mellan 13-16.
C-uppsatsmöte mellan 17.15-18.00.

Har en känsla av att C-uppsatsen kommer att bli askalas!


Kylen!

Åh så fint det bleeeev! :)

Jag fick tummen ur till slut. Jag släpade med mig Hemköps-kassen till affären, handlade en himla massa, och släpade med mig en tyngre kasse hem.

Jag började göra en sallad. En tacoköttfärssallad. Jag hoppas den blir good :) Den ser mycket aptitlig ut! (Bäst att göra sallad då skolans matsal för nuvarande är under all kritik. Vi har två mikrovågsugnsrum, varav i ena finns det endast en mikro kvar, och i det andra rummet finns det fem. Så, sex mikrovågsugnar på väldigt många studenter. Ni kan ju lösa ekvationen själva...)

Sedan började jag diska.

Har även tagit tag i kylskåpet. Det är utrensat, uttorkat och påfyllt. Jag gillar att öppna ett välfyllt kylskåp :)

Nu hade jag tänkt ta tag i resten av lägenheten med. I alla fall plocka lite. Klockan är ju rätt mycket ser jag. Ska även ta och skriva ut barntandvårdsanteckningarna så man kan börja plugga till nästa tenta.

God Natt!


Crash and Burn

Ooooh. Har slagit på en nygammal favorit på Spotify. Savage Garden! Hur har jag kunnat glömma dessa godingar? Vilka röster...

GRATTIS EMMA!!!!! 21 år idag!!!!!

Får IG i bloggaktivitet just nu. Det rör sig dock så himla mycket annat i mitt huvud för tillfället...

Vi börjar från scratch. Fredagens munta. Ångesten var hög. Adrenalinet och hjärtat pumpade på bra när mitt namn ropades upp i klassrummet. Vad skulle han fråga? Om vad skulle jag få prata? När förste man hade fått sagt sitt kan jag lova att jag var supernervös. Var rätt lugn innan muntan började, jag visste ju att jag skulle klara mig (alla skulle klara sig...). Helt bortkommen i plugget var jag ju inte. I alla fall, tillbaka till min tur. Jag fick prata om aftös stomatit. Tipptopp! Jag sa i princip tre meningar och sedan tyckte han att jag hade visat att jag kunde min sak! (Ibland lönar det sig verkligen att be! Horoskopet på vagnen till skolan lugnade mig en smula med..). Jag hade några dagar innan sagt till min kära vän Carolina att mitt drömscenario som jag ber om är att få säga tre meningar och sedan säger han att jag är godkänd. Och detta hände ju! Jag fick svara på vad som kan orsaka aftösa sår, vilken jag kunde tänka mig det var som det handlade om i detta fallet, vad det glutenintolerans var, vad jag trodde det var för orsak till det aftösa såret om en 60-årig kvinna kom med det, och vilken sorts vitaminbrist det handlade om. GULD! :) Ibland ska man faaan ha massa tur!

Vi fortsatte fredagen med att ha Psykologiföreläsning. Vi är inte som alla andra på vanliga, normala skolor...

Efter skolan shoppade jag. Jag undrar lite varifrån mitt starka shoppingberoende kommer ifrån!? Pengarna försvinner ju bara.. Det blev i alla fall något som jag varit ute efter, så det är ju bra i och för sig. Därefter gick jag och Carolina till Hemköp och handlade diverse saker, samt in på 4-gott efteråt och handlade godis. Jag talar nog för båda när jag säger att det var längesedan vi handlade så mycket godis! Men gott var det. Tenta-firande! Vi for sedan hem till mig, jag bjöd på min paradrätt, vi drack lite rött och tjattrade loss och åt godis. En mycket lyckad kväll :) Jag gjorde Carolina sällskap ut till Kortedala torg sedan, och avslutade kvällen omfamnandes av en mycket charmig människa. (:

Hela helgen har jag tillbringat ute i Kortedala. Innehåll i stora drag är: Fiiilm och serier, massa prat och diskussioner, bullätande på kanelbullens dag, Raffaellos, matlagning, en mysig höstpromenad, och massa mys! I'm a happy girl :)

Nu har vi då nått till tisdagen. Skolveckan har bjudit på Änggårdsbacken (Ni vet ålderdomshemmet där jag hade varit en lycklig människa om jag fick bo på när jag blir gammal!). Så har tagit hand om de gamlas tänder - en del är det verkligen synd om... Dagen har tillbringats på kliniken med lite patienter. Jag börjar verkligen känna mig som en riktig tandhygienist :) (Tandläkartankarna finns fortfarande kvar...)

Det smög sig in en fika igår efter skolan, förstås :) Dessutom köpte jag lite hudvårdsprodukter på Apoteket efter att min hud verkligen strejkade i söndags kväll! Ser ut som jag har fått eksem!! Dislike! Får se om det hjälper något. Inhandlade även ett schampoo från H&M som luktade svartvinbär, och en hårinpackning :) Lyx.

Tog tag i mitt tränande igår med. Gick på ett jättebra pass! Hon hade superbra musik! Träningsvärken börjar bli påtaglig, men jag gillar det :)

Idag är jag oerhört trött.. Vet inte hur jag ska orka med allt jag tänkt. Klockan är snart 20.00. Men det ska väl hinnas med lite matlagning i alla fall. Det är primärt.

Imorgon, om jag kommer i säng i tid ikväll, har jag tänkt att jag skall komma ut på en morgonspringtur. Ladda upp inför skolan som börjar kl. 13.00. Kl. 17.15 har jag och Carolina ett möte att gå på. Så... Faan.. Det blir nog ingen träning imorgon kom jag på.. Well well..

NU tycker jag att jag gjort rätt för mig!

En person har stängt mig ute.
Och en person gör mig för tillfället väldigt... fundersam och orolig!(Vääääännen!!!!)


RSS 2.0