Biljardpalatset

En slapp skoldag och ett försök senare, kunde jag nöjt men trött åka hem och lugna ner mig lite inför att träffa Peter. Han ringde från jobbet, och vi kom överens om att äta middag på Biljardpalatset. Vi träffades i Brunnsparken, och åkte vidare till Biljardpalatset. Det blev ett bort vid fönstret, lite ljusare än att sitta längst bort mot biljardborden. Han är ju så snygg så jag vill ju gärna se honom så bra som möjligt ;) Pizza, en starköl och massa surr. En väldigt trevlig middag som avslutades med en timmes biljard. Jag vann alla fyra gånger, men bara med massa tur! Nästa gång blir det bowling ;)

Imorgon skall det tågas upp till Timrå. Borde ligga och sova nu med tanke på att jag ska upp 04.30. Lär bli en hel del sovandes på tåget.

Jag hatar avsked!


Biljardpalatset

En slapp skoldag, en astrevlig lunch på Lunchen med flickorna från klassen och ett försök senare, kunde jag nöjt men trött åka hem och lugna ner mig lite inför att träffa Peter. Han ringde från jobbet, och vi kom överens om att äta middag på Biljardpalatset. Vi träffades i Brunnsparken, och åkte vidare till Biljardpalatset. Det blev ett bort vid fönstret, lite ljusare än att sitta längst bort mot biljardborden. Han är ju så snygg så jag vill ju gärna se honom så bra som möjligt ;) Pizza, en starköl och massa surr. En väldigt trevlig middag som avslutades med en timmes biljard. Jag vann alla fyra gånger, men bara med massa tur! Nästa gång blir det bowling ;)

Imorgon skall det tågas upp till Timrå. Borde ligga och sova nu med tanke på att jag ska upp 04.30. Lär bli en hel del sovandes på tåget.

Jag hatar avsked!


5 månader

Idag är det minsann fem månader :) Det gillas! Fast huga vad tiden går snabbt!

Nu blir det träning! SO LONG!

Lustigt, men passande

Vi kom på en liten lustig grej idag.
Peter fyller 30 oktober.
Jag fyller 30 april.
Vi har årsdag på Peters födelsedag.
Och vi har halvårsdag på min.

I think it's kind of cute :)



Jag är uppe bland dom rosa molnen :)

Soool

Helt plötsligt kom solen fram, och jag var inte sen med att ge mig ut på en promenad. Skönt som attan efter att ha regnat i princip hela helgen.

Kvällen bjuder på matlagning, patientfallsskrivning samt Erik och Mackan på televisionen.


Jag älskar de mornar jag får kliva upp med min sötnos, sitta och halvmysa/sova i soffan framför vakna med the voice med honom, innan han måste iväg på jobbet. Då han kilar, brukar jag smyga mig ned i hans säng igen. Det enda tråkiga är att han inte också kan krypa ned, utan måste gå iväg. Men, jag fullkomligt älskar det ändå.


Magnus Betnér

Den 30:e maj har jag och min Peter varit tillsammans i 7 månader. Vad kan bli bättre än att fira det med lite Betnér? :D I'm gonna love it!

Klickade just hem biljetter, så den 30:e maj klockan 19:00 sitter vi och förhoppningsvis skrattar ihjäl oss!




Jag är säker på att det kommer bli en toppenkväll!


A walk to remember

Jag läste ut boken igår. Kände mig tvungen att läsa boken när jag sett filmen, för filmen är SÅ bra! Boken var också väldigt bra. En smula annorlunda än filmen, men det är ju oftast så det är. Ni borde läsa boken, den är riktigt bra. Och filmen är ett måste. Det är en klar favorit hos mig! :)



Underbart söt film! Den har ett budskap utan dess like!


Världens bästa flickvän?

Helgen? Jo, den har varit toppen! :)

Lördagen bjöd på ett försök till vår C-uppsats, därefter mys med sötingen. Vi käkade lite lunch på Subway, snacka om underskattat! Supergott, varför äter man inte där oftare istället för exempelvis Donken på fyllan? Dumt. I alla fall. Mitt i lunchandet ringde Carolina och bjöd oss på middag. Hon och Fredrik skulle göra lasagne, så vi var ju inte sena på att tacka ja (
Jag älskar Carolinas mat!). Vi begav oss hem sedan, jag gick och tränade och Peter gick hem till sig. Sedan blev vi lite sena upp till middagen, men efter ilfix så lyckades vi komma ganska så bra i tid i alla fall :) Det var en bra lördagseftermiddag!

Middagen var utsökt! Lasagne och pizzasallad, I love it. Vi åt, drack och surrade, och hade det allmänt trevligt. Pratade både minnen och framtid - jag kanske får besök av Carolina i sommar!! Vi avslutade kvällen med en spännande spårvagnsresa plus promenad till Kellys. Där blev det öl och surr innan hemgång :) En mycket lyckad kväll!

Mitt i natten gräddade jag våfflor åt Peter, och jag åt upp min andra halva av Subwaymackan som jag inte lyckades få i mig under dagen. Tack för kvällen!

Söndagen = bakisdag för min del. Degande, filmtittande, enchiladas och mys. Ibland är söndagar verkligen den bästa dagen! :)

Söndagsmyset frambringade även rubriken. "Du är den bästa flickvännen i världen". Jag ler fortfarande. Jag älskar dig så! :)

HTC legend

Ja, jag gick ju och unnade (när sista tentaresultatet kom, så kände jag att jag var värd det på grund av diverse olika saker) mig en telefon. En dyr telefon. För något år sedan skulle det aldrig ha fallit mig in att ens tänka tanken att nära på köpa en sådan dyr telefon, men nu har jag gjort det. Jag ska vårda den ömt! Och hoppas på att den håller. Knepigt att dom sänker priset på den när den nyss har släppts. Det är lite surt, men, det är ändå inget jag kan göra någonting åt.

Det jag skulle komma fram till, är att jag fullkomligt älskar den, och ångrar mig inte för en sekund! (
även om det sved i plånboken...)




Avbruten frukost

Jag vet inte vad jag tänkte, men jag började äta min frukost och fick sedan för mig att jag skulle kolla något på datorn. Så. Nu... Är min gröt alldeles kall och äcklig. Och kaffet har kokat klart. Kanske dags att slutföra det jag började på?

Min karl är bakis. (
Hans egna ord!) Jag är skadeglad, det är nog första gången jag hör honom bakis. Såå jag fåår! :) Ska få i mig min frukost och packa träningsväskan, så jag får träffa honom snart! Jag får låtsas vara den omhändertagande flickvännen - jag vet i själva verket inte om jag är det.

Undra vad jag ska ha för kläder på mig idag när det regnar så? Annars har jag ju gått runt i vårkläder de senaste dagarna, men det blir som lite fel. Och vinterjacka blir för varmt. Såååå?

Tyst som en mus.


Surt sa räven

Attans Timrå! Nu är säsongen slut. Dom fick åtminstone spela 5 matcher mer än om de inte hade kommit till slutspel. När jag såg att de skulle spela mot HV, så förstod man ganska så snabbt att det skulle bli tufft! Känns som Timrå alltid har haft det svårt för HV. Men bra kämpat ändå. Nästa gång...



Käkade sushi (himmelskt!), drack lite vin och kikade på Let's Dance igår. Det var väldigt jämnt i LD, men innan de hade haft utröstning så hade jag krupit ned i sängen. Tröttare än tröttast efter att ha sovit så himla dåligt. Läste ett kapitel ur boken, sedan slocknade jag. Ögonen började gå i kors på de sista raderna. Jag hann inte ens smsa min karl. Ville i och för sig inte störa mitt i ölandet heller, men ändå. Han är verkligen bäst. Har aldrig träffat en sådan underbar kille. Lycklig är mitt förnamn!

Det har regnat som satan inatt, har vaknat flera gånger över att regnet slår mot fönstrena. Ännu en natt utan ordentlig sömn. Inte konstigt att jag känner mig helt slut.

Idag har jag träningsvärk. Torsdagsträningen tog med andra ord.
Vad bra!

Det som står på tapeten idag är ett försök till vår studie, alternativt imorgon. Annars verkar dagen inte bjuda på jättemycket. Kanske lite öl ikväll om min sötnos inte är alltför bakis?

Någon mer än jag som kikar på Andra Avenyn?


Vårigt Värre

Ja, nu när våren faktiskt nått till Göteborg, måste jag väl ändå passa på att ändra utseendet på bloggen en smula? Svart är alldeles för dystert i dessa tider, även om svart alltid kommer vara snyggt. Blommorna har börjat blomma på vissa ställen, träden knoppar sig och temperaturen stiger till +15 på dagen. That's what I call lovely!

Gårdagen i korthet: Vaknade halv 8. Gick en promenad. Åkte till staden. Fikade med Carro. Vi fick även pluggat en smula. Handla på Hemköp Kortedala. Fixa Våffelsmet samt grädde till sötnosen. Träningspass på gymmet. Våffeldags med Peter :) Dom blev mumsiga!

Dagen i korthet: Skola, försök, systemet, Sushi-handling, promenad, slapphet.

Kvällen: Lägga in tvätten i garderoben, diska,
mysa till det med vin, sushi och TV/bok/Chic. 

Tvätteri

Kom hem från skolan kring kvart över elva. Sedan dess har jag tvättat tre maskiner tvätt, och har three more to go. Har även fått diskat och plockat. Mellan de två sista maskinerna har jag tänkt gå ut på en uppfriskande promenad. Det var lite för längesedan - jag har ju blivit en gymmare all of a sudden.

Jag hade verkligen behövt sätta mig och skriva på mina patientfall, men jag finner ingen inspiration och heller ingen ork. Men, snart lär jag väl sätta igång. Det är ju diskussionerna som är så dryga.

Imorgon är det pengar som rullar in på kontot. Väldigt välbehövligt med tanke på hur den här månaden varit.

Har verkligen sovit som en kratta inatt. Hade först svårt att somna. Lär väl ha slocknat kring 1. Sedan vaknar jag och är klarvaken klockan 2 och kan inte somna om. När jag väl somnat igen, vaknade jag massvis med gånger tills klockan ringde då jag var mer död än levande. Jag snoozade utan att veta om att jag stängde av klockan flera gånger, och vaknade panikartat till när jag kollade på klockan och den närmade sig halv 8!


Vilken dag!

Ojojoj vilken dag. Den har verkligen bjudit på mycket! Det låter inte mycket, men det känns i huvudet.

Jag åkte in till stan klockan 12. Gick in på Tidpunkten för att handla en kontoladdning så jag skulle kunna betala min resa till Uddevalla. Det var nästan bara pensionärer där inne, så ni kan ju tänka er hur lång tid det tog innan jag fick mitt kort. Inget ont mot pensionärerna, men det tar faktiskt tid. Därefter gick jag in till Elgiganten och kikade på telefonen. Och kom ut med telefonen i min väska. Nu har jag totalt shoppingförbud för all framtid. Men oj så fin den är!

13.47 gick tåget mot Uddevalla. Det gick snabbt dit, och Jennifer mötte upp mig på stationen. Gud så liten hon blivit, och så fräsch och glad hon var! Sötnosen! :) Vi vandrade runt lite i Uddevalla stad (
jag måste säga att det var en otroligt fin stad! I like it!). Vi gick sedan in på Kaktus (?) och åt varsin sallad. Mmm så smaskigt det var! Jennifer åt en kycklingsallad och jag åt en räksallad. Oerhört gott! Vi surrade och vandrade sedan runt i staden en sväng innan klockan slog 17.

När klockan blev 17.35 vandrade jag ut från intervjun, väldigt förvirrad, och mötte Jennifer igen. Jag vet inte om det gick bra eller dåligt. Jag fick knappt berätta om mig själv, utan hon försökte mer sälja in företaget, men jag hoppas att jag gjorde ett gott intryck ändå - såklart. Jag vill ha jobbet! Utan tvekan! :) Så snälla håll tummarna! Det verkar vara en toppenbra arbetsplats!! :)

Det bästa med dagen var att få träffa Jennifer! :) Jag ångrar att jag inte varit till henne i Uddevalla tidigare! Sorry sötis! <3

Nu sitter jag hemma i sängen med världens huvudvärk. Det blir lite TV-tittande och lite snokande på mobilen. Sedan blir det läsning och sängdags, för imorgon väntar patienter, och jag ska få borsta tänderna igen!


Kl 17.00 gäller det!

Tidskoll

12.00-12.30:
Åker in till Nordstan och fixar och donar
13.47: Sitter på tåget mot Uddevalla
14.44: Möter upp Jennifer på Uddevalla Östra
14.45-16.45: Fikar och surrar med Jennifer :)
17.00: Arbetsintervju

Nervositeten kommer vara på topp i alla fall, det är ett som är säkert!

Det regnar i Göteborg idag. Nu börjar jag känna igen "vintervädret". Det enda positiva är att snön nästan smält bort på alla platser, riktigt skönt. Nu väntar jag bara på att dom ska sopa gatorna så man kan gå som folk.

Hoppas på att skattsedeln dimper ner i brevlådan idag!


Uddevalla

Imorgon ska jag sätta min fot i Uddevalla för första gången - och förhoppningsvis inte den sista heller! Klockan 15 skall Jennifer möta upp mig vid Uddevalla Östra tågcentral. Sedan blir det lite surr och fika :) Slutligen skall jag på min första riktiga arbetsintervju. Jag hoppas verkligen att det går bra och att jag inte gör bort mig! Det gör mig så himlans nervös. Det är ju ett seriöst jobb, inte "bara" ett sommarjobb, det är nog det som skrämmer mig lite.

Har tänkt åka in till Nordstan och kika runt lite där innan tåget går kring tio i två. Ska fixa kontoladdning till tågresan, kika på den önskvärda telefonen som släpptes idag, och försöka få något annat att tänka på än intervjun, men ändå försöka förbereda mig lite extra, extra.

Imorgon hade det varit perfekt att ha en stressboll - men hur hade det sett ut om jag satt och klämde på en sådan mellan frågorna? Nej. Fokus:
Jag kan, jag vill och jag kommer överleva det här med!


Alldeles nyss: Slutsignalen gick hemma i Timrås arena. Wiho, dom vann med 6-3 (äntligen) mot HV! 2-1 i matcher till HV, kom igen nu Timrå! Visa vad ni går för! Dock måste jag säga att det är lite dåligt att faktiskt tappa en 4-0-ledning till 6-3. Kämpa!


Ren och skär nervositet

Fjärilarna har vaknat till liv på riktigt i magen nu! Usch! Jag sitter och försöker förbereda mig inför morgondagen, men fy bubblan vad jag är nervös! Vill inte tänka på hur nervös jag kommer vara imorgon! Och hur bubblan ska jag hitta dit? Jag måste hitta lugnet i mig, så jag kan vara mig själv.

Wish me luck!

Hjortis, kom tillbaka!

I onsdags kväll mötte jag upp Hjortis vid tåget! Vi handlade lite på Netto, och kalasade till det med varsin sallad köpt från pizzerian här i området. Smaskens. Vi surrade och kikade lite på tv, innan vi båda slocknade efter en hektisk dag.

Torsdagen bjöd på väldans mycket shopping :) Både Elin och jag hittade dittan och dattan, och jag föll för ett par skor. Pladask. Men det fanns bara 37or, så det blev inget köp. Vi fikade lite för att få upp blodsockret till en stadig nivå, för att orka shoppa lite till! Mot kvällskvisten for vi hem och lagade mat - stekt kycklingfilé, potatisgratäng, sallad och vitlöks-mango-chutney-sås. Mumma! Vi kikade även på Timrås första slutspelsmatch för i år, vilken slutade i katastrof. 1-0 till HV i matcher.
Jag fick mig även ett mycket trevligt, oväntat, chockerande och nervöst samtal inne på Cubus!

Fredagen började i skolan för min del. Patienter. Jag for sedan in till staden för att möta upp Hjortis för lite mer shopping, nu mer mot Avenyn. Innan hon kom, gick jag in på skoaffären som hade mina skor (haha notera att jag kallar dom mina). Dom hade (o)lyckligtvis storlek 36, och dom satt som smäck. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, så jädra snygga! Några korta sekunder därefter gick jag ut ur affären med en påse innehållande mina skor för 999 kr. Men det var ju kärlek?! Vi shoppade lite, och fikade återigen för att höja upp blodsockret för att orka mer shopping :) Vi avslutade stadsrundan med 4-gott, vi kom båda ut med varsin påse, smaskens :) Vi for sedan hem och fixade i ordning oss inför kvällens After Work. Vi var en smula sega Hjortis och jag, så när vi kom fanns det nästan ingen mat kvar, men vi fick nog den godaste maten i alla fall, så vi klarade oss ;) Vi käkade i baren, det var lite mysigt! Vi drack öl och vin, och bytte sedan till ett bord. Sällskap fick vi också efter ett tag, av Peter :) Så vi fortsatte med några öl och vin till, samt shots och varsin drink! Jag gillart! Vi hade nog kunnat fortsätta ut, det var en himla bra stämning på partymoodet! Men vi begav oss hem och såg på Bröllopsduellen och käkade lite chips och godis istället!

Lördagen sov vi ut på :) Klev upp vid halv elva, segade på, for sedan iväg till Backaplan för att shoppa lite där istället. Vi var in på Bolaget först och inhandlade dricka inför kvällens festande. Sedan vandrade vi vidare till Emmaus - SecondHand - där vi hittade varsin jacka som dock var i fel storlek för båda två. Jag hörde någon komma smygande och säga, "men är det Ida?", så jag fick mig ett kärt återseende av Rebecka från klassen! Lika söt och trevlig som alltid! :) Hjortan och jag kom ut fårn Emmaus med lite böcker i alla fall. På vägen till Emmaus råkade vi lägga märke till en glasskiosk, så vi var såklart tvungna att gå tillbaka för att smaska i oss varsin glass ;) Gott som attan var det! Sedan gick vi och kikade i lite affärer, för att sedan avsluta med matshopping på Coop. Hem för att laga gomiddag - Hjortans recept är topnotch! Vi dukade upp för finmiddag med vinet på luftning (jag har lärt mig av sötnöten att det är så man ska göra ;) hon är så söt!). Vi käkade, drack gott och påbörjade vårt fixande inför kvällen. På med lite P3 star, och uppladdning.

Kvällen bjöd först på lite "förkrök" ute i Majorna hemma hos Peters arbetskamrat Helena. (Snacka om att jag vill ha en sån lägenhet i ett sånt område.. To die for!) Kring halv två stod vi och köade in till Sticky Fingers ;) Där blev det öl/cider, dans (jaa Hjortis, jag lovar att lyssna mer på din musik så jag kan släppa loss! ;) Det var faktiskt skoj!), hotshots (MUMS! Det kommer bli min och Hjortis paraddryck hädanefter!), mer dans, ännu mera dans, och ett avslut strax innan fyra. Då gick vi till Donken och handlade nattamat ;) Sedan tog vi en taxi hem (och det är ett under att vi överlevde...). Vi somnade nog inte förrän 5, det var minsann längesedan! Underbar kväll :)

Söndagsmorgonen. Upp 10 för att äta lite och packa ihop Hjortans saker. Sedan åt vi lunch och åkte mot tågcentralen. Himlans trist! Vi tog varsin islatte på Centralen innan tåget skulle gå. Jag lämnade av Hjortis och åkte iväg till skolan för att ha patienter. Sedan avslutades kvällen ute i Kortedala :)

Det har varit heelt supernice att ha haft dig här sötnosen! :) Jag hoppas du kommer ner snart igen ;) Och vi ses ju nästa vecka också, eftersom jag åker hem för lite "påskledigt" då :D I like! Då ska vi ut och skaka rumpa ;D Tack för besöket! Love you! :) (Det blev supertomt här utan dig!)

Snabba Cash

Nu när jag faktiskt tagit mig igenom boken, måste jag ändå erkänna att den var rätt så bra. Stundtals seg och rörig på grund av språket, men den är välskriven och hade ett riktigt spännande och chockerande slut! Läs den!


Hjortan!

Jag sov ute i Kortedala. Tanken var att jag skulle hjälpa handsome att få hem sin TV, eftersom han troligtvis arbetade under deras utkörningstider. Klockan halv åtta ringde iPhonen hans, och de skulle komma inom 20 minuter. Så han stannade kvar och bar in den själv (även om jag hade orkat bära den själv, så hade inte mina armar nått sida till sida...). Och Carro låg hemma och sov, så det var tur.

Carro och jag fick en smula skrivet på vår inledning samt lite revidering av vår material och metod. Det känns bra, vi är på språng nu!

Nu har Hjortis hittat till Göteborgståget, efter ett panikartat samtal från Stockholms Central! Sötnosen! Om mindre än 3 timmar är jag vid centralen i Göteborg och möter upp henne! Vad skoj vi ska ha! :D


Sjukhustandvård

Jaa, nää, sjukhustandvård är ingenting jag kan tänka mig att jobba med. Just nu. Det är otroligt jobbigt att se sjuka, gamla människor, speciellt när man skall komma och gorma med dom. Fast dom är ju tacksamma för det lilla man gör, men njae. Inte min typ av nisch tror jag inte!



Tisdagskvällen fortsattes med ett pH-försök på Odontologen, därefter hårdträning på gymmet med my love! Ett lyckat slut på en annars så trist tisdag :)

-6,5 C

Ja, temperaturen har krupit ned till -6,5 grader. Stora kontraster, precis som dag och natt.

Nu väntar sängen för min del, och lite läsning av "Snabba Cash". Jag kan dessvärre inget annat än att säga att den är oerhört seg, eftersom jag påbörjade min läsning när jag satte mig på tåget ned till Göteborg efter jullovet. Jag gillar inte språket, jag måste erkänna det, men på något sätt kan jag ju inte bara sluta läsa den nu när jag är uppe i över 300 sidor? Eller hur?



Ser verkligen inte fram emot sjukhustandvården imorgon... Men det måste göras!



Love You

Kl. 17.45

Klockan är kvart i sex denna måndagskväll, och det är fortfarande ljust ute! Jag älskar den här tiden!
Jag önskar SÅÅ att jag hade en balkong i dessa tider. Att sätta sig ute på balkongen med en fleecetröja och en filt, solbrillorna på, en härlig bok och en kopp kaffe. I would have loved it!

Premiär!

Lördagen inbringade lite stadsvandring med min sötnos. Han blev lite fattigare, men en TV rikare. En riktigt fin TV, om jag får säga det själv! Lite skillnad mot min 32"are det. Vi begav oss sedan till Hemköp och införskaffade lite lunchvirke så vi kunde göra lite räkmackor. Jättegott. På kvällen frossade vi i kebabpizza, fy bubblans vilken god pizza! Godaste pizzan jag ätit faktiskt. Det blev schlagerkväll och pizza för hela slanten, underbart. (Och inte att förglömma! TIMRÅ IK tog sista slutspelsplatsen!! Petade ned Luleå, snopet för dom! Underbart Timrå!)

Söndagen brukar alltid bestå i massa degande, så även denna söndag. Fast vi pallrade oss upp och gymmade i en timme, och lagade därefter en skitgod kycklingrätt till middag! MUMS! När klockan var halv åtta, ringde sötisen Carro och undrade om vi ville ha Sorbetglass. Glass kan man väl inte tacka nej till? Det blev en promenad upp dit, lite surr och därefter en promenad ned till Peter igen där vi smaskade i oss lite glass. Mango och aprikos-sorbet. Asgod glass! Danke!


Dagen till ära har bestått i 4 försök i skolan, samt en premiär i löpspåret! Gud så underbart det var, speciellt i det här härliga vårvädret!

Imorgon blir det en heldag i skolvärlden. Först ett besök ute på Östra Sjukhuset för att kika på hur Sjukhustandvården fungerar. Sedan hem en snabbis för att hämta träningsväskan, iväg till skolan för att ha två försök, och därefter lite gymmande ute i Kortedala, för att avsluta kvällen sovandes där ute. Ska nämligen hjälpa Mr. att få hem sin TV :)

SO LONG!


PK



Jag älskar dig!


Woah..

Hade det varit mer vår nu, med en solig, ljus, varm kväll, ungefär som förra året den här tiden förutom ljusheten på kvällen, så hade jag stuckit ut på en löptur just nu...


Mobiltelefon?

Jag har fått för mig att jag ska/vill ha en nya telefon. Jag skyller allt på Peter. Telefonen kommer ut 22/3. Vill ha vill ha vill ha! Men ska jag? 5000 spänn för en telefon?


Vad säger ni om att börja skriva på patientfallen denna underbara fredagkväll..?


Skulle uppskatta om jag slapp höra, när jag vet att jag inte ens kommer få en förfrågan om att joina....



Deppfredag. Jag hatar fredagar!

Hockey och Jobb

Herreguud jag döör så spännande hockeyn är just nu! Imorgon spelar Timrå sin sista match i grundspelet i Elitserien för i år. Det som gäller är att ta 3 poäng av Luleå! Om det scenaroit inträffar... Förlåt mig, NÄR det scenariot inträffar, innebär det att Timrå petar ned Luleå under slutspelsstrecket, och tar därmed sista platsen i slutspelet! Förstå hur underbart det hade varit!!


Och då till jobb. Inom loppet av en vecka är det tre av mina klasskamrater som fått jobb! Anna, Anna och Jennifer. STORT grattis till er! Jätteglad för er skull :) Vad har då jag lyckats åstadkomma? Inte ens en arbetsintervju. Men jag kämpar på. :) Någon gång kommer jag också få vara lycklig och säga att jag har fått jobb! Jag är absolut säker på det.


Nu ska jag strax bege mig till bussen som tar mig ut till MediaMarkt Bäckebol. Där skall min sötnos mötas upp! :)


Trevlig helg! Och håll tummarna för Timrå IK IMORGON!!!! 18.30 börjar matchen!

Det enda rätta framöver

Det enda rätta framöver är nog att hålla tyst och hålla med.









Hårt gympass och en kyss från den jag älskar, det räddar min kväll.
Over and out.

Ryggmassage önskas!

Min rygg går av snart, och jag vet inte ens vad jag gjort! Ingenting hjälper, varken att stå, sitta eller ligga ned! Det värker...

Lunchpass på friskis inne i stan är ingenting att jubla över. Alldeles för mycket folk, som förövrigt har väldigt svårt för att visa hänsyn till andra människor. Njae, det blev nog första och sista lunchpasset, men vem vet?



Eftermiddagen och kvällen kommer bestå i att beta av högen med vetenskapliga artiklar som så fint ligger på bordet och väntar på mig. Sedan kommer belöningen klockan 21: Grey's Anatomy. Älskade onsdagar.

Ska bläddra i min CHIC som damp ned i brevlådan vid postdags. Trevligt trevligt!

8/3-2010, tre år sedan

Idag är det 3 år sedan vår käre Dick Årebrinck lämnade den här världen.
Jag glömmer aldrig ögonblicket när vi samlades uppe i Pedersens kök.
Jag trodde det var något roligt som hänt, men började ana oråd när jag också ombads gå upp i köket.
Sedan brast det.
Jag har aldrig gråtit så mycket och så länge, någonsin.

Jag saknar honom.
Har aldrig träffat en person med sådant stort hjärta.
Jag undrar om han ens kunde göra en fluga illa?
Han gav alltid, och jag skäms över hur lite han fick tillbaka.

Han älskade barn.
Man kan tycka att han levde ett ensamt liv, utan tös och utan barn,
men jag tror inte han kände sig ett dugg ensam,
för han hade så otroligt många som älskade honom!

Begravningen var en av de vackraste stunderna i mitt liv.
Så sorgligt,
men så vackert.
Jag hoppas du har det bra där du är idag! Du är saknad!

Code

PlommonBlomman!



Idag fyller Plommonblomman 22 år! Grattis! :)

På måndag åker fuskisen utomlands, och kort därefter kommer hon ned till mig! :)

Ha en underbart härlig födelsedag, och hoppas partajet ikväll blir bra! ;)

Oldie

Börjar verkligen känna mig gammal som inte ens "orkar" sitta vaken och vänta på utrustningen i Let's Dance. När klockan var 22.20 hade jag slocknat. Jag önskar dock att "ålderstecknen" kunde börja visa sig på morgonen också. 12 timmars sömn är verkligen ingenting jag behöver eller föredrar, trots att det ofta har blivit så på helgerna. Dags att ändra på det till veckan!

Big changes!

Aw, sötnos

Morgonen började på ett alldeles underbart sätt. Peters klocka ringde kl 06.00. Jag får en puss och han går upp för att göra sig klar för jobbet. Han är så söt som stänger dörren, han bryr sig alldeles för mycket. Sedan kommer han in innan han går, ger mig en puss och där ligger jag kvar i en timme i hans sköna säng innan jag går upp och äter frukost och drar iväg till träning. Bättre hade det bara kunnat bli om han varit ledig, och kunnat somna om med mig.

Träningen var enormt skön idag. Tog i som en idiot. Var helt slut och genomsvettig när passet var över - underbart. Jag hoppas träningen kan ge lite resultat.

Idag fuskade jag med middag, eftersom jag kom hem så sent från skolan. Att lämna skolan halv sju var väldigt konstigt, men nu är vi igång i alla fall - bättre sent än aldrig? Det blev i alla fall en Billys panpizza till middag. Den smakade ljuvligt. Tills jag ätit hälften, då brukar det inte vara lika gott längre, och det var det inte heller. Jag har ätit några nötter också, eller ganska många, och nu är jag så törstig så det enda rätta är att hinka i sig massa vatten.

Det blir nog en tidig fredagskväll som alltid.

Rikard Wolff - Solkräm

Kära elev i avgångsklassen: Använd solkräm
Fick jag bara ge dig ett ord på vägen skulle det var solkräm
De långsiktiga vinsterna med solkräm har påvisats av forskare, medan
resten av mina råd inte står på stadigare grund än mina egna snåriga
erfarenheter. Jag ska dig mina råd nu.

Njut av styrkan och skönheten att vara ung. Nej förresten, du kommer ändå
inte att förstå ungdomens styrka och skönhet förrän den avtar.
Men tro mig, om tjugo år kommer du att titta på bilder av dig själv och
minnas, på ett sätt du inte kan föreställa dig idag, alla möjligheter som
låg framför dig och hur fantastisk du egentligen såg ut. Du är inte lika
tjock som du tror.

Oroa dig inte för framtiden, eller oroa dig. Men kom ihåg att oro är ungefär
lika effektivt som att lösa en räkneekvation med att tugga tuggummi.
De verkliga bekymren i livet kommer trolgen vara sådan du aldrig ens brytt
din oroliga hjärna med, såna som slår ner som en blixt klockan fyra en seg
tisdag.

Gör en sak varje dag som skrämmer dig. Sjung.
Var inte vårdslös med andra människors känslor. Tolerera inte nån som är
vårdslös med dina. Använd tandtråd. Slösa inte tid på avundsjuka. Ibland
ligger du före ibland efter.
Loppet är långt och egentligen tävlar du bara med dig själv.
Kom ihåg komplimanger du får, glöm förolämpningar.
Om du lyckas, tala om för mig hur du bar dig åt.
Behåll gamla kärleksbrev, släng gamla kontobesked. Stretcha!
Känn ingen skuld om du inte vet vad du ska göra med ditt liv. De
intressantaste människor jag känner visste inte när de var 22 vad de skulle
göra resten av livet. Några av de intressantaste 40-åringar jag känner vet
det fortfarande inte.
Få i dig mycket kalk. Var snäll mot dina knän. Du kommer att sakna dom när dom
är sönder.

Kanske blir du gift, kanske inte
Kanske får du barn, kanske inte
Kanske skiljer du dig när
du är 40, kanske dansar du fågeldansen när du
fyller 75
Vad du än gör, håll inte på och beröm dig själv för mycket, men var inte
heller för kritisk.
Hälften av dina val är tillfälligheter. Alla andras också.

Njut av din kropp. Använd den på alla sätt du kan. Var inte rädd för den,
eller vad andra tycker om den. Den är det mest fantastiska du någonsin
kommer att äga. Dansa. även om du bara kan göra det i vardagsrummet. Läs
instruktionerna, även om du inte följer dom.
Läs inga skönhetstidningar. De kommer bara få dig att känna dig ful.

Lär känna dina föräldrar. Du vet aldrig när de är borta för alltid.
Var snäll mot dina syskon. Dom är den bästa länken till det förflutna och
troligen dom du kan lita på mest i framtiden.
Lär dig att vänner kommer och går men kom ihåg att hålla fast vid dom bästa.
Arbeta hårt på att monska avstånden både geogarfiskt och i huvudet, för ju
äldre du blir, desto mer behöver du dem som kände dig när du var ung.
Bo nån gång i en storstad, men flytta innan du blir hård.
Bo nån gång vid havet, men flytta innan du blir för mjuk. Res
Acceptera vissa ofrånkomliga sanningar: priser kommer att gå upp. Politiker
kommer att luras. även du kommer att bli gammal.
Och då kommer du att fantisera om att när du var ung, då var priserna
rimliga, plitikerna storsinta och barn respekterade de äldre.
Respektera de äldre Räkna inte med att någon annan ska försörja dig. Kanske kommer du att ha
sparpengar, kanske gifter du dig rikt, men du vet aldrig när det ena eller
andra tar slut.
Greja inte för mycket med ditt hår, för då kommer du att se ut som 85 vid
40.
Var noga vems råd du följer, men ha tålamod med vem som ger dom.
Goda råd är ett slags nostalgi. Att dela ut dom är som att gräva fram det
gamla ur sophinken, torka av det, måla över de dåliga sidorna och
återanvända det för mer än det är värt.
Men tro mig vad det gäller solkrämen

Oj vilket underbart väder

Ja idag skiner solen, det är en smula kallt och våren känns på intågande. Solen värmer otroligt just nu, det märks jättestor skillnad mellan att vara i sol och i skugga. Underbart!

Det har varit en tung vecka med mestadels motgångar. Små motgångar, men tillräckliga för att mitt PMS-humör skall vara i botten.

I onsdags tvättade jag min 40-tvätt i 60 grader, det skiljde ett hack på väljaren, så jag missade att det inte stod 40. Jag tror att en av mina tröjor krympte. I nästa tvätt tvättade jag ett par rosa trosor i min vit-tvätt. Ve och fasa, men det klarade sig. Tur dom inte var röda! Igår var det dags för träning som alltid på torsdagar. När jag kommer dit och drar mitt kort, så fungerar inte kortet. Jaha, årskortet tog slut igår. Snäll som hon var så släppte hon in mig gratis i alla fall, och jag fick köpa mig ett nytt årskort, som jag får överlåta till någon vänlig själ om jag inte blir kvar här nere.

Ångesten över att jag inte vet vad som komma skall är enorm. Blir jag kvar? Får jag jobb? Får jag någon lägenhet? Hur ska jag klara mig om jag inte får något jobb? Vart ska jag ta vägen om jag inte får någon lägenhet? Ska jag ta en lägenhet här nere, även om jag inte vet om jag får jobb? Vart får jag jobb om jag får något? Vill jag vara kvar här, om jag bortser från personerna som bor här? Det tär på mitt humör, och jag går från solstråle till åskmoln på tre röda sekunder, för att i nästa sekund ha gråten i halsen.

Sista praktikdagen, 2/3-10




Igår hade jag min sista praktikdag. Den resulterade i inköpt fika för min skull, ett jättejättegott olivbröd med god ost och någon slags skinkpålägg. Suveränt gott. En kopp kaffe och en apelsin på det så var min 9.30-fika toppen. När klockan närmade sig 12 var det dags att lägga praktikens första anestesi - en mandibular. Jag var inte ens nervös, helt otroligt. Den 19-åriga patienten hade jag träffat på en undersökning några dagar innan inne hos Marie, så jag visste vem det var. Lite bedövningssalva, ett nålstick utan darrande händer, lugnande ord och en fullträff. Anestesin tog med detsamma, och patienten uppgav sig inte ha känt nålsticket ens. Jag tar det som en fullpott! Jag fick dessutom beröm av både tandläkaren, tandsköterskan OCH patienten, som tyckte att jag redan sist hade visat att jag var duktig, därav var han väldigt lugn. Vilken fullpott, det är precis sånt man vill höra sista dagen, självförtroende-boost.

Vid lunchtid fick jag 20 fina tulpaner och ett lycka-till-i-framtiden-kort av "Selmorna" :) Riktigt gulligt, superglädje. Sedan var det bara omdömeslappen kvar att fylla i, och säga hejdå. Jag är riktigt nöjd med min praktiktid, den har varit toppen och gett mig väldigt mycket. Jag hoppas verkligen att jag kommer bli en kalasbra tandhygienist, och att jag får ett toppenjobb som tillåter utveckling!

600 riksdaler fattigare

Jag kom hem med hela apoteket. Efter ett läkarbesök hos huddoktorn, hoppas jag innerligt att jag ska bli bra. Orsaken till mina "ettriga-eksem-så-det-är-inte-klokt" är fortfarande okänd. Enligt mr var det bättre att behandla eksemen och utreda orsaken sedan? Jag är väl glad så länge det hjälper, men det kan ju vara bra att veta vad som utlöser problemet så jag kan undvika det i fortsättningen? Dunderkur? Jo jag tackar jag. Tack vare högkostnadsskyddet på läkemedel behövde jag "bara" betala 500 kr för allt.

Allergitabletter till natten
Allergitabletter på dagen
Ögonsalva
Salva till ansiktet
Salva till resten av kroppen
Återfuktande
Antibiotika

Vi fortsätter väl med lite ångest?

Näst sista praktikdagen har rullat på som vanligt. Nu sitter jag här med köttfärslimpan i ugnen och med en smoothie i handen. Klockan är halv nio och jag har lyckats åstadkomma middag x 2 på cirka 40 minuter, starkt jobbat. Nu är det bara resten kvar...

Jag borde förstås:
Diska
Plugga
Plugga lite till
Plugga ännu lite till
Packa ihop mig
Sova

Jag har ångest. Ångest. Ångest. Varför gör jag aldrig rätt!?

Less, ångest

Helgen har varit underbar, som vanligt. Det är tur att dom finns, för annars hade jag nog inte orkat med min vardag, speciellt inte som den ser ut nu.

Den här veckan bjuder på ångest. Måndag och tisdag är det praktik som gäller. Morgondagens praktik är sista dagen, vilket känns konstigt, vad snabbt det gått. På onsdag stundar Tenta och ett läkarbesök. Torsdag eller fredag, jag tror jag bestämt mig för torsdag, är det återsamling i skolan som gäller, innebärande att vi måste lyssna och titta på människan som gör mig mer ilsken än någon annan. (Därav torsdag, så fredagen åtminstone inte är förstörd).

Sen är det den här jävla C-uppsatsen som får mig att må illa av bara tanken.


Att se fram emot:
Träning
Peter
Sista tentan överstökad
En vecka närmare hemfärd

RSS 2.0