"Me don't like"

Igår var Martin och jag uppe hos Kalle, där även Carro (Kalles flickvän) och Emil och Sahra (Emils girl) var. Carro, jag och Sahra satte oss och spelade neger och president, längesen or what? Kul var det :) Ägde! Haha. Käkade godis med, fy på mig. Men det var så gott. :) Gick hem vid elva för att Kalle skulle sova, eftersom han skulle upp och jobba idag. Men det var en trevlig kväll ändå :)

Är inne i en "tänka-för-mycket"-period. Ingen aning om varför, det bara är så. Jobbigt är det, för jag känner mig deprimerad emellanåt. Är också inne i en "tycker-inte-om-mig-själv"-period, vilket var väldigt längesen jag var inne i senast, men nu har det kommit tillbaka. Det är illa. Vill inte gå runt och tänka så.

I alla fall. Jag tänker alldeles för mycket. Gammal skit mest. Typ på dom. Kan nog räkna upp minst fyra pers:
P-a, J-a, S-e & M-i. Finns nog fler, men just dessa. I just can't stand them. Inte ens att höra namnet. USCH! Speciellt P-a och J-a. Undra hur jag klarar av dig egentligen? Det borde inte heller gå. Men nu är det så att kärleken är blind. Det är bevisat. Hoppas du njöt av att krama henne.

Och så var det det att jag inte tycker om mig själv för tillfället. Som sagt, jättelängesedan sist som jag kände så, men nu är det så igen. Hatar att gå iväg till olika saker, där man måste "vara fin". Exempelvis skolan. Just nu: Skitjobbigt. Då måste man gå runt i jeans - som förövrigt inte alls blir större - och i någon snygg tröja (känns det som), som bara krymper. Usch! Vill kunna gå runt i t-shirts som förr. En t-shirt nu är asjobbigt att gå runt i, bara för det känns så himla obekvämt. Det är mest vikten just nu. Har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv, och det gör ont i mig. Hur fan ska jag lyckas gå ner?? Hjääälp mig! Jag är allvarlig när jag säger att jag skulle vilja gå ned ca 10 kg. Nu vill jag inte höra "men du är inte tjock", näe jag har inte sagt att jag är det, men jag känner mig tjock och vill gå ner i vikt för min egen skull. Bara för min egen skull. Skiter egentligen i vad alla andra tycker, för jag vet att alla mina kompisar, klasskamrater, min pojkvän osv tycker om mig precis som jag är! Och jag tycker om mig själv i vanliga fall också, men nu känner jag att det börjar gå för långt. Så, jag kan ju försöka börja med att gå ned 1 kg. *garv*. Nej, men seriöst. Det är allvar. Och jag vet inte hur jag ska bära mig åt.

Vill ha egen lägenhet! Känner att det skulle vara så jävla skönt att ha eget! Jobbigt på alla sätt och vis egentligen, men oj vad skönt! Inreda mitt lilla egna place, ha kompisar översovandes - som Jennifer som bor i Trollhättan - osv. Ha egna myskvällar med polarna. Det kan jag inte ha nu, nu får jag åka runt till alla andra. Well well. Kanske hittar jag en lägenhet en dag? Jag söker febrilt just nu. Vet inte hur många lägenheter jag satt upp intresseanmälan på, men det verkar inte nappa någonstans, så det ser väldigt mörkt ut.
      Nu får ni inte tro att det är skit där jag bor just nu! Så är det inte! Men det skulle verkligen vara skönt med sitt eget. :)


Imorgon borde mina böcker komma. Då ska jag slänga ut 600 kronor på dessa. Och så måste jag ta ut pengar till Kent och Lena. Har inte börjat med mina julklappar än heller. :( Vet inte vad jag ska köpa, någon som har någon bra idé? Skulle vilja ha nya kläder också.


Imorgon ska jag till Linn förhoppningsvis. Lite klasskompisar och annat folk kommer dit för att baka och jag hoppas det blir lyckat och att jag pallrar mig dit. Då kommer jag ju äta ännu mer godsaker!? I alla fall. Och nästa helg är det Julfest på munhålan, med pepparkakor, Jäger m.m. Det ser jag fram emot! Hoppas Jennifer också hänger med, det skulle vara skitkul verkligen! :D Och så har Martin lovat att hänga med mig till Jul på Liseberg :) Så nu hoppas jag att han gör det också. Det börjar bli lite ont om tid till allting. Det är ju mindre än två veckor kvar till jag åker hem nu. Det känns lite konstigt, men det ska bli skönt! Var längesen jag packade nu, så vad ska man ha med sig egentligen? Men det ordnar sig v.49.


Humdidum. Slut på mitt gnäll nu. BYE!


Uppfräshning!

Nystädat i rummet!

Nystädat i bloggen! Vad tycks? Made it by myself! (:

Kallt om fossingarna!

Tråkkväll.

Oral Mikrobiologi

Det var banne mig en svår tenta. Hoppas jag klarade den...

Tentadag idag alltså. Sedan omotiverat grupparbete inom Preklinisk Profylaktik.
Hem.
Lirade Guitar Hero.
Mat.
Dator.

Och här sitter jag nu, på övervåningen i förhållande till källaren, och försöker få lite lugn och ro. Har nyss surplat i mig en kaffedrink, tack Lena. (: Varför åkte jag inte till Carro för? Sova tidigt kommer jag ju inte få göra i alla fall på grund av allt folk. Och ingen myskväll blev det heller . . .

Imorgon är det två veckor kvar!! Längtar! (: Har ringt alldeles för lite känner jag. Har dåligt samvete...

See you in two weeks!

Till veckan, på onsdag närmare bestämt, ska vi börja peta i varandras munnar! Polering tror jag det är som är på tapeten! Jippie yay!! =D

Kisses

Ett friskt tandkött blöder aldrig

"People are stupid and just want to be loved. That's the only reason anyone does anything." -Dr. Miranda Bailey

Jul på Liseberg. Någon? Förstå att jag måste åka dit!!



Juletider och tentapluggning

Oj! Vad längesen jag uppdaterade!

I alla fall. Lite "roligt" nytt info:

I tisdags förra veckan (13/11) åkte jag för att träffa Carro på Järntorget. Sagt och gjort. Väl där mötte jag henne och vi begav oss till Haga, för att besöka Hasaren, ett supermysigt café! Väl där satte vi oss och väntade på Linn, som kom efter en kort stund. Vi beställde en gigantisk bulle som vi delade på, och varsitt dryckestillbehör. Det blev en hel del prat och smaskigt info. (: Hade riktigt trevligt. Kom dit vid ungefär 15-tiden, och vid 18 beslöt vi oss för att vi kanske borde röra oss hemöver för att äta middag. Åkte spårvagn med Linn till Nordstan, därefter skiljdes vi åt och for hem till var och en.

I torsdags förra veckan (15/11) gick vi halvdag. Sedan väntades "ledighet" till igår (läs onsdag). Beslöt mig först för att åka raka vägen hem och sätta mig med den Orala Mikrobiologin, men gjorde jag det? Nope. Ringde min älskade och beslöt att han skulle möta mig på Mildväder, för att sedan vandra upp till hans farfars lägenhet. Han - farfarn, Villum (?) - gick dessvärre bort förra veckan. R.I.P. Så det var en del att göra där uppe, dock kände jag mig väldigt väldigt lat så jag gjorde inte speciellt mycket den eftermiddagen. Vi delade i alla fall på en familjepizza, jag, Anna, Martin och Bosse. Gott var det, men det slog inte Palermo! ;) . Satt även och rullad egna cigaretter, bara för jag hade så tråkigt. Men det var ganska roligt faktiskt. Jag rökte dock inte upp dom, Martin och Anna fick dom. Vid 18-tiden åkte vi hem och åt och sedan blev det bara latheter hela dagen.

I fredags förra veckan (16/11) gick jag upp vid en sisådär elva och bestämde mig för att ta en morgonpromenad. Sagt och gjort. På med kläder och greppa MP3:n, och sen ut på en timmes vandringsfärd. Skönt som attan var det! Hela eftermiddagen gick åt till att bara lata mig, fy! Vid 17-tiden ringde Carro, som förövrigt var i stan, och undrade om jag skulle hänga med på fest hos Miguel. Kunde jag tacka nej? Nope! Så, hon fick köpa en flaska vitt till mig, och så blev det till att göra sig festklar. Käkade, för att tillägga, en halv kebabpizza med pizzasallad innan jag for. Kom ut till Carro och Linn vid 20, lite sent men ändå. Vid kvart i nio tog vi vagnen och hoppade vid någon Pressbyrå, för att invänta allas våran Mikaela - sikken sötnos. Sedan bar det av! Måste dock säga att det blev lite av en besvikelse, rätt trist, så Linn och jag drog vidare till Munhålan, där det blev dans och cider! Hade riktigt kul där! Åkte hem ganska tidigt, vid 2, var hemma vid halv 3. Mös med älsklingen :) . Sedan var den dagen över.

I lördags förra veckan (17/11) var jag väldigt seg (konstigt?). Inte jättebakis, men väldigt väldigt seg. Inget pluggande idag heller måste jag tillägga. Minns inte riktigt vad jag gjorde. Knepigt, det brukar jag göra. Men men.

Annars i veckan har det bara varit fullt plugg, sedan i söndags. Nu hoppas jag verkligen att det sitter, men det känns inte så. Men det visar sig imorgon, då jag har min femte tenta. Och jag hoppas att det blir den femte tentan jag klarar också! I Oral Mikrobiologi.

Jo, just det! Måste ju berätta att vi hade klinik för första gången igår. Hade ni varit där hade ni fått sett hela klassen i klinikkläder. Super! Vi fick lära oss att öppna och stänga en klinik, eller ja, ett bås på studentkliniken i alla fall, men det är i stort sett samma principer. Roligt var det! Och vilka hygienrutiner det är alltså. På den lilla stunden (45 min) hann jag nog tvätta händerna två gånger och desinfektera mig med handsprit ca 6-7 gånger. Tänk då hur det blir sedan när man börjar jobba? Som tur är är handsprit faktiskt bra för händerna, till skillnad från för mycket användning av tvål och vatten! (: Nu börjar det hända grejer!

Har förövrigt fastnat för ett 360-spel som Martin laddat hem (demo). Guitar Hero! Shit, det är superroligt ju! Man fastnar vid det. Dock är jag inte så duktig, men det är ju inte huvudsaken ;) Måste även tillägga att Henke har varit här väldigt mycket nu, och det är riktigt skoj! =D Har spelat mot honom. Men jag vann nog bara 1 av 10 gånger. Haha. Kasst :)

Vilka otroliga julbelysningar dom har här nere! Det är supermysigt! Det enda som fattas är lite snö, då är myshetsfaktorn verkligen på topp! Hoppas jag hinner med en tripp till "Jul på Liseberg", det sägs vara en upplevelse. Då blir det kort vill jag lova!

Nu är det snart bara 2 veckor kvar till jag kommer hem! (: Känns lite konstigt, men det kommer bli najs!! Kommer dock sakna min sötnos, trodde inte att jag skulle göra det så mycket, men det kommer jag definitivt att göra! Men som sagt, skönt att komma hem ! :)

Tack och bock!

Julcider

Hm. Kan väl börja med att det blev en del städning i helgen. Gick och lade oss sent hela helgen.
Igår hade vi redovisning i skolan. Pest! Men men, nu är det över.
Träffade Henke både i söndags och igår ;) Han vill ju att han ska synas i min blogg , så då ska han få göra d ! :)

Jag är sugen på att köpa nya skor och nya jeans!
Julshopping får det bli snart med!!

Är inbjuden till en bakdag hos Linn den 26:e november! Wohoo! Ska bli askul och asmysigt!! =D

Nu ska jag snart iväg till Järntorget, ska möta Carro där. Hoppas hon kommer nurå :P
Skulle behöva köpa böcker för över 1000 spänn också, kanske ska ta och beställa några..

Loooooose some weight, please!
Nu jäävlar! Efter fikat idag. No more!
Försöka i alla fall, det här är ju hemskt!

Vi höörs och syns!
Det snöade här i morse förresten! =D

Tentapeppning!

Jahapp!

Fredag 20071102

Ja. Föreläsningsfri dag. Jag var tvungen att slösa bort min dyrbara dag på att vaccinera mig. Hade tid kvart över två. Gick upp vid tio och käkade lite frukost. Åt lite gröt med mjölk, yummi. Sedan gick jag till vagnen vid halv två, för jag skulle träffa Shohreh utanför Din Sko på Valand vid två. Sedan vandrade vi iväg till Kungsportsläkarna, vi var nervösa vill jag lova. Träffade Carro och Anna P där också. I alla fall, de ropade in Shohreh först. Sedan var det min tur. Oh My! Gick in till läkaren först som granskade mitt papper. Det såg ju helt okej ut, så han skickade ut mig för att vänta på en syster, som skulle vaccinera mig. Efter en stund fick jag träffa någon som hette Teng - hon presenterade sig inte ens! I alla fall. Fick tuberkulintest i underarmen, såg ut som ett myggbett och gjorde inte alls ont. Sedan fick jag Hepatit B-vaccin på det vanligaste stället i armen. Gjorde inte heller speciellt ont - då! När jag kom till hissen, jisses du! Aj Aj min arm! Jag överlevde dock. Haha.

Sedan vandrade jag med Shohreh ner till Brunnsparken och gick in i Nordstan och kikade lite. Fick tag i två reaplagg på Cubus faktiskt, brukar inte handla där. Men dessa var helt ok. Sedan bar det av hemåt, klockan hade redan hunnit bli nästan fyra. Klev av vid Eketrägatan, gick in på Konsum och handlade mjöl och marsansås, gick sedan över till Godistrollet. Mötte Helena som också var på väg till GT :) Så vi gick in och handlade och kilade sedan iväg hem till "oss". Hemma blev det till att hoppa in snabbt i duschen, käka (Supergooood mat! Kött, potatisgratäng och vitlökssås!), sedan sminka mig och klä på mig. Sedan var jag partyredo!

Drog iväg till vagnen vid sju. Gick av vid Brunnsparken och bytte till 11:an, och gick av vid Beväringsgatan. Ringde Linn, Carro svarade, och gick ner och öppnade till mig. Kom till partyt, fick Martini av Linn :) MUMS! När Charlie kom fick jag mitt älskade vin (haha). Hade riktigt trevligt hela kvällen faktiskt! Satt mest och tjötade och skrattade, och drack. Fast drack inte jättemycket (: Vad jag minns fick jag i mig ett glas Martini med dricka, 3 lakritsshotar, ett glas av någon "häxblandning" och mitt vin :) Smaskens! hihi. Jag tyckte festen var lyckad, och jag älskade känslan av att vara bjuden!

Drog iväg hemåt med vagnen, var inte alls lika läskigt som jag tänkt mig. Hoppade av vid Eketrä, ringde Lena och undrade om hon skulle göra mig sällskap hem. Hon var hos CH, och hon undrade om jag skulle ha ett glas innan vi går hem. Javisst! Så jag kilade upp till CH och Lena, sörplade i mig ett glas rödvin och sedan gick vi hemåt. Vi hade skitkul! haha. Båda två lika borta ;) Sedan hemma fick Lena en stålflis i fingret, det hade vi skitroligt åt! haha. Sedan var jag fyllehungrig också, så jag tog lite mat sedan dagen, och lite äppelpaj som min karl hade sparat åt mig.

Sedan sov jag nog väldigt gott! :)

Lördag 20071103

Unnade mig en riktig sovmorgon faktiskt! För en gångs skull. Klev upp, eller näe, jag låg kvar och drog mig länge i sängen, låg och kikade lite på tv. Lite bakis, men inte nämnvärt. Bara lite illamående, som jag typ alltid blir dagen efter. Men inte så himla farligt ändå. Sedan jag gick upp och käkade lite så att jag inte skulle dö av svält och drack massor med vatten - alkohol = uttorkning u know. Sedan degade vi hela dagen, till Therese kom. Passade henne, var inte alls sugen på barnvaktning måste jag säga, men det fick gå, en ängel som hon är. Har för mig att Henke kom hit också och var med oss. Jag kan säga att efter Therese gått med Lena hem till Anna och CH, så somnade jag av och till. Sedan sista gången jag somnade om, somnade jag som en stock. Har inget som helst minne av att Henke gick :) haha. Sömntutan (:

Söndag 20071104

Dagen bestod kort och gott i massvis med Anatomi-pluggningen.

Måndag 20071105

Upp klockan halv sju. Dags för vaccination igen. Åkte till Kungsportsläkarna, hade tid kvart över 8. Segt. Såg allmänt död ut. Träffade någon sköterska som hette Anna, hon var bra. Hon hittade en rodnad sedan tuberkulintestet, men jag fick ta vaccinet i alla fall. I vänster överarm, fast på baksidan. Gissa om det gjorde ont! AJAJAJ! Sedan blev det som en liten röd finne, snyggt va? I alla fall. Jag drog hem efter det och satte mig bums och tenta-pluggade. Inte så värst roligt, om jag får säga det själv, men så kan det vara. Ja, måndagen i helhet bestod mest av pluggning.

Tisdag 20071106

Jaa vad hände dådå? Då var det skola som gällde. Började ett om jag inte missminner mig. Klev upp vid nio, gick och strosade på. Käkade lite frukost, gjorde mig i ordning. Gick iväg till vagnen och for till skolan och hade frågestund med Anatomiläraren. Vid ett började lektionen med Gunnar Dahlén, i Oral Mikrobiologi. Om hygien, det var rätt intressant faktiskt :) . Sedan drog jag hem och pluggade. Sedan var nog dagen slut.

Onsdag 20071107

I onsdags, hmm, vad hände dådå? Jojustja. Hade lektion från 9-12. Ny kurs. Preklinisk Profylaktik. Verkar skitkul! Efter det åkte jag hem och pluggade lite. Hade fått ett otroligt överraskande paket av Emma och Isa! :D Fan va söta ni är! Jag är deras Skolbarn ;) Så jag fick "första-dagen-i-skolan"-saker. Skitnajs var det! . Det förgyllde min dag! hihi. Sedan fick jag sätta igång med pluggningen. Anatomi för hela slanten, kändes rätt bra. Helena, Henke, Malin, Daniel och André kom hit på kvällen, men jag var tvungen att plugga kände jag. Jag var förresten iväg och tränade lite med Anna och Lena. Skönt var det. I alla fall, pluggade till Grey's anatomy började, sedan såg jag på det och tänkte lägga mig sedan - och duscha. Men det blev ändrade planer. Lena undrade om jag ville ha ett glas Martini - såklart jag ville det ! ;) Så vi satt och drack lite Martini sådär på kvällskvisten. Det är så man laddar inför en tenta! ;) Sedan kom jag i säng vid halv ett och somnade som en stock.

Torsdag 20071108

Upp och iväg! Till skolan. Började nio, hade anatomitenta. Den var riktigt lång, och rätt svår. Men det visade sig senare att det gick vägen. Hela klassen klarade den! Jag fick ett strålande resultat om jag får säga det själv! :) 71 av 74. Riktigt nöjd! I alla fall, sedan åkte man hem och latade sig. Eller näe, jag tränade igår förresten. Sedan bar det av hemåt och latade sig lite.

Fredag 20071109 - idag

Började nio. Innan satt gruppen utanför salen och pratade. Linn undrade om jag skulle flytta ihop med henne och Carro :P haha. Det låter lockande faktiskt. Hade utvärdering med Karin och gruppen till halv elva. Najsigt. Kommer sakna den handledaren, helt suverän! Sedan hade vi håltimme till klockan 13, så jag och Jennifer undrade vad vi skulle hitta på. Vi kom på att vi kunde åka in till stan en sväng och se vart vi hamnar. Först hamnade vi på Telia, och kikade lite på telefoner :P haha. Sedan gick vi runt och letade efter ett fik. Till slut hittade vi Vanilj, och de hade sådan god dagens lunch så vi bestämde oss för att luncha! Hasselbackspotatis, kycklingfilé och ädelostsås! Asgott var det! Mysigt var det också! hihi. Vi satt och åt, och pratade lite och så. Sedan bar det av till skolan igen för att ha Oral mikrobiologi. Alla var verkligen skittrötta. Haha. Jennifer och jag hade bra mycket skoj! :D Och sedan bar det av hemöver. Gick till vagnen strax innan fyra med Carro och Linn. De ska på efterfesten på munhålan ikv. Jag, dum som jag är, kom inte på att jag ville gå förrän nu i veckan å då var biljetterna slut =/ Well well. Fick ett sms av Linn för en halvtimme sen, hon tyckte jag skulle komma ut till Carro. Det lät lockande. Kanske ska man byta om lite kvickt och dra sig till vagnen, för att sedan åka hem igen när dom drar till munhålan ? :) Kan bli mysigt! :) hihi. Får se hur jag gör, men jag måste nog bestämma mig ganska snabbt.

Det var allt för mig för denna gången. Har hänt litegranna nu i alla fall :)

Ha det finast! Boka in 8:e december i almanackan!

RSS 2.0