WonderChild

Jag lovar, jag ska försöka fixa till min blogg!
Just nu ser det inte direkt ut som jag vill att det ska se ut. . .

Tålamod !

"My girl want's to party all the time"

Här händer det grejer!


Sedan den 4e då jag skrev sist har det hänt ganska mycket saker tycker jag.
Har haft mysiga kvällar med mamma och pappa hemma i Timrå. Även med brorsan :P

Den 4:e minns jag inte riktigt vad som hände. Om jag inte minns helt fel så blev det ett snabba-rycket in till stan för att käka. Hjortan var hungrig ;) Jag och Isa delade på en Pizza, Oj så goda dom var där vi käkade! Minns dock inte vad placet hette. Men det var supergott. Mycket ost och mycket krydda på. Mums filibaba! Sedan drog vi (vilka inkluderade jag, Malin, Isa, Plopp och Plommis) hem till Malin. Oj vad söt Inter är! :D Honom vill jag ha :P Fint i köket hade dom gjort också :) Vi satt i alla fall och spelade "trodde du ja", det var askul! Vi skrattade som fan, och folk som inte visste att vi var nyktra hade nog inte trott på oss ;) Så kul var det längesen jag hade i nyktert såväl som onyktert tillstånd :P Vi hade verkligen grymt kul ! <3

På lördagen, vilket innebär den 5:e januari, så blev det en lugn hemmadag ända fram till kl. 22 då Bobban ringde å frågade om ja ville komma över å spela spel :D så jag gick dit och där var även Hjortan. Det blev dock inget spelande eftersom Isa aldrig kom. så vi spelade lite x-box istället. Chicken Little var köng! :D fan vad skoj vi hade! :D Mor och jag gick även en promenad på dagen :)

På söndagen gick mor och jag en promenad. Det är så otroligt skönt ju! Sedan blev det lugna gatan hela dagen. Gick bara och mös med familjen :)

På måndagen blev det till att kliva upp för då skulle jag till tandläkaren och lägga igen tanden som blektes. Halv tio skulle jag vara där, så det var bara att pallra sig upp det. Väl där blev det uppborrning av tanden och materialet togs ut och tanden lades igen. Nu är den i samma skick som alla andra tänder, helbra! :) Efter det for jag hem och då skulle jag skjutsa brorsan till skolan. Så så fick det bli. Sedan satte jag mig för att göra det slutgiltiga på min hemtenta, vilken jag är ganska nöjd med ändå. Skönt att få den klar i alla fall. Sedan var det till att hämta brorsan å hans kompisar på skolan och skjutsa hem dom, sedan hämtade jag mamma :) . Och på kvällen skjutsade mamma och jag Emil till boxningen, och medan han boxades gick vi en långpromenad :) Sedan bar det av till att hämta Emil, och det blev mys framför tvn med mamma :)

På tisdagen (den 8e) blev det till att skjutsa brorsan igen. Sedan städade jag och försökte packa men det gick inget vidare. Så, bestämde mig för att ringa mormor. Blev ledsen när hon frågade hur det kändes att åka, så jag satt och grät i telefonen :) haha. I alla fall så kunde jag komma över vid typ 14. Så det fick bli att bara vänta tills dess. Snackade med martin också :) . Sedan for jag hem till dom en stund, morfar var hemma, och mormor kom sedan. Dock var jag tvungen att hämta emil så ja hann nästan inte vara där men tänkte att jag skulle fara dit efteråt. Så jag hämtade brorsan och hans kompisar och Emil följde sedan med hem till mormor och morfar :D Då blev dom allt glada! Där fikade vi och pratade :) Sedan vid 16 var det dags att hämta mamsen, så då for Emil och jag till vivsta och hämtade henne. Det blev en promenad den kvällen med :) Ojojoj så hurtigt :P . Emil skulle boxas också. På kvällen satt mamma och jag och mös framför tvn, tills hon somnade :P

Den nionde då. Dagen då det blev Göteborg igen. Vaknade vid tio, käkade lite frukost. Sedan åkte mamma och jag till Ö&B och köpte lite grejer, nyttosaker. Sedan åkte vi hem och jag började packa. Hur fasen fick jag med mig allting hem? Jag måste ha varit en jävel på att packa! haha. Fick ta 3 väskor istället för 2 som när jag kom hem, men men. Tänk vad fort tiden gick också måste jag bara påpeka. Herregud! Tänkte att en månad hemma är jättelång tid, och oj vad skönt och att man skulle hinna med en hel del. Men det gick ju äckligt fort! Hoppas tiden tills påsk också går så fort :) . I alla fall, packade, sedan åt mamma och jag lunch. Grät lite :P haha. Vi e blödiga, min mor och jag ;) Packade lite, och sedan for jag och hämtade brorsan. Käkade mat. Och sedan vid halv fyra bar det av in till tågcentralen i Sundsvall. Pappa kom också :) Så, det blev ett farväl av familjen på tågstationen. Usch, det är jättejobbigt! Jag grinar oavsett. Men men. :) Jag vet ju att dom finns kvar, och jag finns kvar, och hem kommer jag ju! :D Det går nog bra :) Men visst har man hemlängtan.. Till Göteborg kom jag när klockan var 23.17. Möttes av en strålande glad Martin :) Skönt att få vara tillbaka i hans armar igen! . Åkte hem till honom, tände ljus och bara låg och mös :) Hade det skitmysigt! Sedan somnade jag vid 2. Lite sent kanske med tanke på att det var skola nästa dag :P men men :) . Kunde ju inte motstå :)

Första skoldagen efter lovet. Inlämning av hemtentan, och redovisning av grupparbetet. Redovisningen gick förvånansvärt bra faktiskt! Kul att träffa alla klasskompisar igen :) nästan alla iaf (A) . Alla tyckte jag var fin i håret :P haha . Vilket innebär att jag troligtvis inte kommer släppa den här mörka färgen :D Det känns som d e jag :)  jag ska inte vara "blond", jag ska vara mööörk! :) . I alla fall, när skolan var slut så tog jag vagnen med Jennifer in till Brunnsparken. Där träffade jag Martin. Han ville gå på stan med mig, hör och häpna :) Helmysigt! Vi käkade en liten lunch på donken, där helt sjukt nog Erik Englunds brorsa Emil jobbar!? haha. Sedan gick vi runt och kollade lite. Vi var in på EB, Hobbex, Gina, H&M och lite andra affärer. Vi hade jättemyyysigt! :) Han är så söööt! En sak bara, gå ALDRIG på donkens toaletter! Fan va äckligt. Jag tänkte gå på dom för att det var kris! Stoppade i en femma, öppnar dörren, och ser ÄCKLIGT nog att nån har skitit ner hela ringen! OCH INTE SPOLAT! OCH INTE GJORT RENT! Fyfan va ääääckligt! Höll på att kräkas! I alla fall...Mötte Henke sen, och så gick vi runt lite :)
Åkte hem och myyyyste ! :) Myyspyys <3

Fredag då! Fest på gång. Vaknade ganska sent. Kilade hem till Anna och pratade lite och så. Sedan hem och fixa i ordning sig inför kvällen. Sedan kom Paul. Vi förfestade här hemma lite, och sedan gick vi hem till Kalle. Vandrade vidare hem till Bane, där den riktiga förfesten skulle hållas :) Gratis sprit dessutom! <3 Drack lite vodka å champagne. Satt och snackade med Sahra :) Hon är för cute :) . Sedan till spårvagnen då, vilket jag inte har nåt minne av just nu. ? . Gick sedan med Emil A och Sahra till Bankomaten inne i stan för att ta ut lite cash och sedan blev det Wish. Hade full möda med att döpa om sms-namnet till vimse.se så att jag skulle få gå in gratis, men in kom jag. För att sedan vända igen eftersom det blev lite strul...No comments. Det jag minns efter det är att jag satt på en hållplats helt plötsligt, hållplats "Handelshögskolan", hur jag nu kom dit? Med Paul. Och jag kommer ihåg en krog med en måne på. Sedan ringde jag Linn och Carro, som tur var va dom på väg hem, så dom sötnosarna kom och hämtade mig, för ja ville sova hos Linn. Efter ett bra tag - fast d kändes dock kortare - kom dom sötisarna, samtidigt som Martin kom. Såå, vi gick till sibylla och jag fick i mig en hamburgare, tur var väl det. Och sedan begav vi oss hemöver. Jag kissade nånstans i ett hörn på "torget" tror jag. haha. Shit. Har lite minnesluckor om man säger så. I alla fall, tog vagnen hem. Träffade tydligen (?!) Ch på vägen hem, vilket jag verkligen inte har nåt minne av. :P . Väl hemma så blev det fanimej efterfest med Henkes kompisar :P Viiin och snus, och lite sprit på det. Sedan däckade jag i soffan, efter att tydligen ha gått igång till psytrance (?!) . Weeell. Det var en spännande natt ;) Fick även i mig en halv vårrulle :P haha. Jaa, men jag hade förjävla kul så länge allt varade! Det vill jag allt göra om!
Lördagen då. Mådde kanoners, inte ens huvudvärk! Så det ska vara! Det blev en seg dag om jag inte minns fel. Vi passade Therese hemma hos anna och ch. Sedan blev det till att gå upp till Kalle, Carro, Emil & Sahra på kvällen. Trevligt var det i alla fall :)

Söndagen och måndagen hände det inte så mkt på om ja minns rätt. Passade Therese har jag för mig. Var åtminstone där.

Förra tisdagen var det skola igen. samma med onsdag och torsdag. Vet inte om det hände så mycket, men jag har alltid trevligt i den där klassen :) <3

Fredag! I fredags med andra ord. Dåå var det tjejkväll hos Linn. Jag Carro och Linn var där, skulle ha delat på en vinare men vi fick inte tummen ur :) Så vi satt och såg på film, käkade lite popcorn och nachochips, och pratade. Åkte hem till Martin sen, och då söp vi till det lite, haha. Vi drack massa vin och spelade Miljardären :) Asnajs fredag!

Lördags. Då var det torftigt på dagen. Emil & Sahra undrade om vi skulle med på bio, men det blev till slut inte så i alla fall. De kom hit vid 15, vi snackade lite och planerade vilken film vi skulle se. Sedan åkte dom iväg till Emils farmor och farfar för att käka middag där. Sedan kom dom tillbaka hit, så vi satt och käkade kebab medan vi spelade TP. Fasen vad trevligt och roligt det var! Sedan drog vi hem till Emil och spelade Guitar Hero III :) Askul! Sahra var fasen grym ! ;) . Vi drack lite å så, groggade :) Och sedan tänkte vi lira lite biljard, men var det 18 som vanligt? NEJ. 21. Pisskrogar. I alla fall, vi drog in till PC istället. Jag blev ännu en gång så jääävla sugen på att pierca mig i näsan. Bara jag blir riktigt frisk så ska jag bannemej göra d! . Vi drack lite, satt och tjötade och hade allmänt trevligt :) . När dom stängde blev det donken. En El Nacho. Den var faktiskt god :) Hemfärd vid 2 tror jag. När vi väl hade kommit till Godistrollet så får martin sms av Emil som frågar om vi inte ska komma över eftersom Kent och Lena var där. Jooo såklart! Lirade till sist lite mer Guitar Hero III :) Hemfärd vid 4. Det  blev en sorglig natt på väg hem . . Vi somnade 06.30. (!?) Men en helt klart lyckad lördag!!

I måndags, tro det eller ej, men jag var faktiskt och tränade!? På Friskis och Svettis. Jag och Kerstin (Kalles mamma). Det var såå jävla skönt! Vilken jävla kick!. Det är gratisvecka denna vecka, därför passade jag på eftersom jag tjötat om ett kort sedan jag "flyttade" ner. Vi gick på ett medelpass gympa. Hon vi hade var verkligen astränad och verkade orka hur mycket som helst. Fyfan vad hon peppade en! Hon var asbra!! Även fast jag höll på att dö några ggr. Har ju inte tränat på ett halvår :P Men det var såå jävla skönt!

I tisdags blev det skolan och sedan lunchade jag med Linn, Carro, Jennifer och Miguel på nåt ställe vid Ching Palace. Åt fetaostfylld kycklingfilé med pestopasta. ASGOTT!!! :D Vi satt där i några timmar och drog sedan vidare på skojakt! Jag kom hem med två nya par skor! Dom skulle ha kostat mig 1600 kr ordinarie pris. Jag betalade 500 spänn ;) Halva reapriset. Så jävla gött! Sedan mötte sötnosen mig och så kilade vi upp till Anna och Therese :) Var där, käkade, och gick hem ganska sent. Hon är så gullig Anna. :)

I onsdags blev det skola och träning. Började 8 och kom i säng ganska sent, så jag var helt död! Höll helt ärligt på att somna några ggr på föreläsningen. Bl.a. för att den var så jäävla tråkig!! . Gick och la mig 2 timmar när jag kom hem från skolan. Sedan blev det ett medelpass på Friskis, men det var inte alls på samma nivå som i måndags. Inte lika roligt heller. Även om passet i måndags var asjobbigt, så var det så jäävla kul! Men men, det var helt ok ändå :) .Martin och Kalle var för övrigt och tränade i gymmet. Kanoners :) Sedan blev vi kvar hos Backman till kl. 00 ungefär.

Igår blev det en dag hemma bara. 10-15 i skolan. Är så lat, borde verkligen börja med pluggningen. Men men.

Idag blev det skola från 10-12. Oral Mikrobiologi II. Efter skolan drog jag och Jennifer och kopierade massa tentor. Kanoners. Är förövrigt skyldig henne 100 kr nu, bara så jag vet (A) . Sedan fick jag ett sms från Carro, som undrade om vi inte skulle med och fika :O . Joooo såklart! Eller ja, Jennifer var tvungen att åka hem eftersom det tar ca 2 timmar för henne att komma hem och hon skulle ut ikväll. Men jag drog till Järntorget och gick till ett café i Haga där mina söta klassisar satt :) Carro, Linn, Rebecka, Marija, Miguel, Alexandra och Mikaela. Kanoners var det! Lunchade lite färsk pasta med parmesan- och skinksås. Jättegott var det :) Blev som vanligt massa tjöt och så :) Astrevligt! Jag har så jääävla goa klasskamrater! Trivs som fisken i vattnet med dom :) Så mysiga! . Åkte sedan hem, eller ja, jag hade vägarna förbi Backman så jag gick dit och hörde med Kerstin om vi skulle kolla in danspasset nere på Friskis. Så så fick det bli :) Fick först en kopp kaffe av Peter :) Pratade lite och så. Martin kom över han med. Jag har förövrigt köpt ett helårskort på Friskis nu ! :D HEJA HEJA! Duktig jag känner mig! 1990 kr ;P Det känns otroligt bra måste jag säga! . Kvällen har ägnats åt att vara med Martin och Henke. :) Vi har spelat Miljardären och lyssnat på massa musik.

Imorgon blir det tjejfest hos Linn :) Lite dricka och så, uppiffning. Sedan lutar det åt utgång :) Hoppas på en mycket trevlig kväll ! =D


Stomp the Yard

Just nu sitter jag med min kära hemtenta igen. Det rullar väl på. Har nyss skrivit klart en fråga om anamnes.

Igår var jag på hockey med brorsan! 4-2 till Timrå mot Luleå! Grymt! (:



Sedan blev det filmtajm med mamma och Emil;
Stomp the Yard! Grymt! (:


Tandkräm

Just nu sitter jag och försöker hitta information om tandkräm. Vilken djungel. En för dittan, en för dattan. Jag gör min hemtentamen om någon undrar. 23.46.

Är supertörstig, måste nog springa och fylla på vattenflaskan.

Har börjat tycka om sill. Vad är det jag gått miste om i alla dessa år? Shit. Skärgårdssill <3

Om en vecka är jag tillbaka i Göteborg, back to business. Har lite ångest faktiskt, men det går bra så fort man kommer dit. Det är så jobbigt att behöva lämna allting - igen. Skulle dock tro att det blir bättre när jag får mitt eget. Då kan mina sötnosar ta en weekend ner till götet och hälsa på mig. Och mamma. Och pappa. Och brorsan. Alla som vill! Det blir nog helt annorlunda. Hoppas jag får schemat snart så jag kan sätta mig ned och boka hemresor - haha. Påbörjar snart min ANDRA termin! Kan ni förstå? Vad tiden går. Snart är det sommar, med sommarlov och förhoppningsvis massa sol och bad. Måste även försöka fixa mig ett sommarjobb tills dess. Vissa har ju den turen att de har fast jobb, men inte jag. Fast jag pluggar ju i och för sig, men ändå. Vill ut och jobba jag med och tjäna pengar. Men gud vad man kommer sakna skolan efter ett tag. Det är superskoj när man gör någonting man vill! Får se om man stannar som t-hygienist, eller om man kanske vidareutbildar sig till t-läkare? Who knows what the future will bring? Är åtminstone glad att jag påbörjat en utbildning eftersom jag inte har någon sedan innan.

Nej, nu ska jag hämta vatten, börja skriva och sedan hoppa ner i sängen, min älskade säng!

Sweet dreams!

2008 års första dag!

NYÅRSAFTON!
Det blev fakitkst lyckat i år! Firade med några av töserna, helt underbart! Varför måste man supa ansiktet av sig bara för att det är nyår? Vi drack till tolvslaget, sedan drack vi inge mer, och vi hade det underbart ändå!!! TACK FÖR DETTA ÅRET! Älskar er! Hade en underbar nyårsafton!!!!

Mamma, du är bäst! Du skjutsade hem mig, Emma och Isa. Du ställer alltid upp <3 Du är bäst även om du inte ställer upp också. Du är den bästa mamman man kan ha :)

Nyårslöfte? Hm. Jag har ett för mig själv i huvudet. Just nu sitter jag och äter överbliven potatisgratäng. Med ANDAKT! Jo :)

Gott nytt! Och hoppas detta året bringar många skratt :)

RSS 2.0