Sov så gott nu

Sov så gott nu älskade farfar.
Jag saknar dig enormt mycket, redan nu.

26/9-10, föralltid en dag i sorg.

Regnig lördag

Lördagar är inte lika trevliga när det regnar. Man vill helst bara dra täcket över huvudet och somna om igen. Eller pyssla på hemmavid, eller läsa en bok eller se en film.

Men inte idag. Ska traska ned till tåget om en timme för att gå med Hjortan på Bok- & Biblioteksmässan som är i Göteborg i helgen. Därefter hoppas jag på en fika och massa uppdateringar.

Får se om man stannar i GBG över natten, eller tar sig hem till sin egen boning.




Ledsen

Slutet är nära nu... :(

Skogsprommis

Ska ta på mig promenadklädseln och ta mig en härlig skogspromenad såhär på fredagseftermiddagen som strax går över till kväll.

Idag är det löning, dock inget jag jublar över då jag inte kommer ha några pengar över till annat än räkningar och sånt skoj denna månad. Dessutom får jag dom allra saftigaste räkningarna denna månad, visar det sig... KUL.

Ska försöka fixa till i min lägenhet nu i helgen också, får se hur långt man kommer med det.

Skönt att det är helg nu i alla fall. Ladda batterierna lite...

Godis. Ge mig godis.


Tjänstledighet --> fattiglapp!

Jag tog ju två veckors tjänstledigt i augusti för att kunna åka hem.
Kan be att få tala om att det svider i plånboken kommande månad.
Skylla mig själv? Ja, det är väl kanske så.


Soffan får vänta till typ.... 2013 eller nåt!

Ger upp

Ja, jag ger upp. Jag orkar inte sitta och titta på en valvaka jag ändå kommer att få reda på resultatet av imorgon (eftersom det kommer stå överallt). Så nu tänker jag borsta tänderna och hoppa ned i min goa säng. Dock en tom säng... Jag älskar att sova med min älskling! Imorgon imorgon imorgon... :)

Ett hjärta

har alltid rätt...


Jag tog mig ut på en joggingtur. Som till och med blev längre än tänkt. Good work!

Jag röstade på Socialdemokraterna idag. Jag hoppas hoppas hoppas att det blir regeringsskifte, men någonting säger mig att de blåa sitter kvar en mandatperiod till. TYVÄRR!

Eftersom...

Eftersom helgen varit fylld av läckerheter som hemgjord pizza, kladdkaka och diverse choklad, tänker jag nu ge mig ut på en 30 minuters löptur... Känns som jag behöver det för att känna att jag kan dricka ett glas vin ikväll. Fast borde jag?

Imorgon drar my love och jag igång med träningen igen! Hoppas att jag kommer känna mig peppad!

Söndagseftermiddag

Så var det alltså redan söndag igen.

Helgen har bjudit på mys och kärlek. Jag har även lärt mig att jag inte ska försöka mig på att laga mat och baka när jag är vrålhungrig och inte ätit på över 8 timmar. Jag blir rätt grinig och kinkig... (förlåt)

Jag bjöd hjärtat på pizza (hemgjord) i fredags. Dom blev efter alla omständigheter riktigt lyckade! Jag bakade även en kladdkaka, som jag för en gångs skull lyckades med :)

Gårdagen bjöd på en mysig promenad i höstvädret. Vi fick genom får-hagen, och min söta karl gick runt och bräkade för att locka till sig fåren så han skulle kunna klappa dom. Dom var livrädda! Ett får fick han klappa, men det var det. Sedan fortsatte vi promenaden, och kom till sist tillbaka till fårhagen, då han försökte på nytt. Han bäade mer än fåren :) Min älskling!

Vi tog oss sedan en premiärtur ut till Torp! Det kändes precis som hemma tyckte jag. Birsta-aktigt. Helt ok :) Jag hittade mig en fin kalender, så nu kan jag fylla i alla uppdrag och äventyr jag ska på :)

Lördagen fortsatte med lunch, diskning, mys framför tvn och tacos! Mums :) Och filmen MacGruber (några skratt bjöd den allt på, men jag kommer inte se den igen). Efter filmen såg vi Parlamentet, något slags valspecialavsnitt, vilket var helt sjut roligt!

"Betygssystemet i Sverige är alldeles för krångligt... Jag menar, MVG, IG, VG... Min son fick GI för att han var för tjock" . Så jävla kul!

Talar nog för oss båda när jag säger att man slocknade!

Söndagen har inte bjudit på alltför mycket spännande. Mysfrukost (ur mitt synsätt), en skogspromenad och sedan skjutsade jag ner hjärtat till tåget. Jag saknar honom innan jag ens hunnit säga hej då!

Sedan har jag gjort mitt för att få ett bättre Sverige. Jag ska nog se lite på valvakan ikväll, om jag inte slår på en av de nya filmerna jag har införskaffat mig. Synd bara att jag inte får till Surroundsystemet...


Diska, städa, plocka in tvätten, sitta en stund på balkongen (?), bära ned saker i förrådet (?) (som min sötnos hjälpte mig att tömma idag!), valvakan/film.

Hur ser er söndag ut?



Jag har verkligen hittat min själsfrände. <3

Mot vallokalen

Har nyss kommit hem efter att ha lämnat av min älskling vid tåget. Tur vi ses imorgon igen!
Berättar mer ang. helgens bravader i ett senare inlägg.


Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och ta mig en liten promenad bort till vallokalen.
Dags att göra min röst hörd!

Sängen

Nu väntar sängen. Synd att det inte är lika skönt i sängen på kvällen som det är på morgonen när väckarklockan ringer. Imorgon ska jag försöka ta mig upp utan snoozande!

Tror ni jag lyckas?

Riksstämma

Jag fick äntligen träffa min karl igen i måndags kväll. Äntligen! Äntligen, äntligen, äntligen! Jag bubblade av lycka :)



Tisdag & onsdag tillbringades på jobbet. Som alla andra vardagar :) Kvällarna har inte bjudit på alltför mycket skoj. Igår fick jag något ryck och gick till Coop Konsum (typ världens dyraste affär) och köpte lite naturgodis och en tidning.



Idag är det redan torsdag. Jag tycker det kan sluta regna nu. Jag tappar humöret, vill inte göra någonting.



Just nu håller jag på att koka lite kikärtor, mums! Looking good. Sitter även och äter lite middag, det kanske var på tiden?

Idag fick jag klart att jag ska gå på massa spännande kurser på årets Odontologiska Riksstämma! Det ser jag verkligen fram emot!! :)



Det är även dags att införskaffa en ny kalender - vilket jag tänkte göra idag, men Bokia på Kungsgatan suger - eftersom jag helt plötsligt har hur mycket som helst att hålla reda på!! :) Men skojsigt är det!



Efter att kikärtorna kokat klart och jag ätit upp min middag, ska jag göra lite tomatsås.

Och imorgon kommer min älskling hit! Hade tänkt skämma bort honom med lite middag och mys! Inte illa va?


Dagens sysslor

Check!

Jag har åstadkommit...
...en runda runt Uddevalla
...städning av hela lägenheten
...matlagning

och nu sitter jag och äter lite lunch.

Vad ska jag hitta på härnäst? Som sagt, sugen på att plocka fram borrmaskinen, men jag törs inte riktigt. Och dessutom har jag ju redan dammsugit. Tycker det är lite väl ambitiöst att dammsuga två gånger på en dag.

Kanske får sätta mig och kika i böckerna jag lånade från bibblan igår.


Jag måste säga att jag saknar skolan, men när jag ser att alla skriver om diverse tentaperioder, hemtentor och inlämningsuppgifter, så tycker jag nog ändå att det är jädra skönt att jobba. Ett tag.

Betongvägg

Är sjukligt sugen på att sätta upp mina Marginal-hyllor jag inhandlade från IKEA förra helgen. Men att behöva borra i en betongvägg, eller kanske hålfri vägg överhuvudtaget, skrämmer mig! Med nya tapeter tycker jag man drar sig för att sätta upp saker. Och jag som har sjukligt med saker att sätta upp...

O Marginalhylla x 2
O Väggljuslykta x 2
O Blomtavla x 8
O Bioljudsanläggning x 4 högtalare
O Hallspegel
O Stereohögtalare x 2

Och säkerligen något mer. Så, vad blir det? 19 saker, varav alla kommer att skapa minst 1 hål i väggen var...

Jag tror jag väntar till min karl kommer hem. Faktiskt! Även om jag vet att jag kan göra det själv, men jag inbillar mig att det kommer gå mycket mer smärtfritt om han är med. Och dessutom kan ge mig lite smakråd :)


Löskokt, medium eller hårdkokt?

Hur vill du ha dina ägg? (Och snälla, svara inte befruktade)



Väntar på att äggen skall koka klart. Äggkokaren måste vara världens bästa uppfinning! Man slår i lite vatten, gör ett hål i botten på ägget och sätter ned äggen i äggkokaren. I med sladden, och så väntar man tills det ljuder en riktigt irriterande signal. Då är äggen klara!


Hårt

Jag gick nog ut lite hårt sådär lagom före frukost.
Inte nog med att jag ser ut som en dränkt katt just nu,
jag höll till råga på allt på att svimma också.
På riktigt!

Och jag höll fasen på att dö i uppförsbacken från Uddevalla centrum upp till mig!

Uppehåll?

Jag tror det blev uppehåll i regnet! Då finns det helt plötsligt ingen undanflykt till att inte ge sig ut på en liten promenad... Attans. Dags att svira om och plugga in musiken i öronen!



Just precis nu står nog min Peter med släkt och inväntar bussen (eller om de kanske rentav sitter på bussen redan) som ska ta dom ut till flygplatsen på Kreta. Ikväll kommer han hem till Sverige, och jag kan ÄNTLIGEN sitta och prata i telefonen i en timme utan att det kostar skjortan, jag kan ringa precis när jag vill, och imorgon, det bästa av allt! Jag får träffa honom igen! Nu vill jag inte vara utan honom igen på ett väldigt bra tag...

Fult folk

Jennifer och jag blev sittandes på Harrys igårkväll. Efter att jag sagt till Jennifer att jag tycker att det finns hemskt fult folk i den här delen av Sverige, så började Jennifer hålla med mig efter ett tag. Inget hon tänkt på tidigare, men efter mitt elaka konstaterande så fick jag även upp ögonen på Jennifer! ;) Vi surrade konstant igår kväll! Det var hur mysigt som helst. :) Ett kärt återseende vill jag lova!

Tänk att somliga inte förstår när en diss är en diss! Jag fick en tröttsamt dåligt engelsktalande Est på mig. Kom igen! Fatta piken när man sitter och snackar mer med Jennifer och försöker få frisk luft ned i lungorna, istället för att försöka höra vad du säger på din dåliga engelska på ett alldeles för högljutt ställe för att en normal konversation skall fungera, och samtidigt kvävas av den oerhört äckliga sprit-blandat-med-"jagharnyssfimpatmincigarett"-odör.


Biltur i Uddevalla!

Slänger på mig regnjackan och trippar ut till bilen och beger mig mot Erik Dahlbergsgatan där min söta vän Jennifer bor! So long!

Regnet

Ja, nu började regnet leta sig ned från himlen. Ogillas! Jag vill ha sol!

Såg förut att lönnlöven börjar skifta färg. Det är mys med hösten ibland!


Längtar efter min kärlek så jädra mycket nu!

 

Och han kommer vara solbränd! Mmmm mums!


Eat this, don't eat that

Nu har jag avverkat det mesta på min to-do-list idag. Var till biblioteket (ett väldigt fint bibliotek för att vara i en liten stad) och lånat tre böcker, handlat på Willy:s (för 378 jävla kronor!) och packat in allt i kyl & frys.

Nu sitter jag med lite kaffe i handen. Klockan närmar sig 15 och magen börjar kurra. Dags för en lite sen lunch måntro? Har dock inget hemma tänkte jag säga nu, men... jag menar såklart att jag inte vet vad jag ska laga.

På tal om mat och matlagning. Är det inte väldigt mycket prat hit och dit om vad man ska äta och vad man inte ska äta? Jag börjar bli lite trött på det, ärligt talat. Det kommer nya råd och rön hela tiden, vad ska man egentligen tro på? Och alla dessa matlagningsprogram (som jag förövrigt i och för sig tycker är rätt trevliga att kika på) och alla bantningsprogram. Det får bli ett stopp på det snart tycker jag. Mer Leila bakar!

Då var det lördag igen

Vaknade för lite mer än en timme sedan, eller snarare, det var då jag klev upp. Det är riktigt grått och trist i Uddevalla idag. Regnet ser inte alltför långt borta ut.

Jag har nyligen kommit in efter en liten morgonrunda. 25 minuter promenad, 25 minuter jogging. Allt på grund av lite musik i öronen. Ibland när jag är ute och går och höra världens musik, så blir jag så rastlös att jag måste springa istället. Det var det som hände idag bland annat.

Nu sitter jag och svettas, och väntar på att äggen skall ha kokat färdigt. Då blir det frukost.

Sedan har jag tänkt hitta till biblioteket och sedan blir det mathandling på Willy:s.


Morgondagens agenda

Lördagen den 11/9-10. (Jädrar, det är elfte september imorgon!)

# Morgonpromenad
# Handling Willy:s
# Matlagning
# En tur till stadsbiblioteket, om jag hittar dit
# Träffa söta Jennifer!

Vi gör upp en deal?

Jag letar recept på goda bakverk.
Ni köper hem ingredienser och bakar.
Och så skriver ni hur det smakade sen?



Jag menar, så jag vet om jag ska köpa hem ingredienser och baka själv sen.


Good one.

Westlife

 

Jag må vara fjantig,

men Westlife kommer jag nog alltid tycka om.

Och det är något speciellt över dom.

Man slår på lite Westlife när man är ledsen, glad, uttråkad, you name it.

Dom spelas tyvärr inte lika flitigt som för några år sedan...


Stereo!

Som ni märker så har jag ganska tråkigt.
Sitter med datorn i knät, har pluggat in telefonens headset i öronen och lyssnar på lite musik jag la in när jag var hem.
Måste säga att det är riktigt bra ljud i min telefon!

Imorgon ska jag nog försöka få upp och igång min stereo så jag kan lyssna på hög och bra musik med bra bas!
(Utan att behöva springa och hålla i telefonen i ena handen, och ha hörlurar i öronen, så att man springer runt i en tyst lägenhet och sjunger med till texten så grannarna hör...)


Vilken syn för gudarna!

PMS-monster

Nu vet jag varför jag varit så jävla sötsugen i veckan!
När jag kom hem igår så fick jag för mig att jag glömt ta onsdagens p-piller.
Mycket riktigt. OCH tisdagens.
Vad är det frågan om?

Så... jag är nog inte gravid som min dröm antydde :)
Men jag är ett riktigt PMS-monster denna gången.


Är riktigt sugen på att baka Fridas snickerskakor i helgen!!

Skrota TVn?

Det är fredag kväll. En ensam fredagkväll. Vad gör man? Jo, man slår på TVn och zappar mellan det ena dåliga eller halvbra programmet efter det andra.

Hur kommer det sig att det bara är skrot på TV när det väl blir helg? Borde det inte rimligtvis vara tvärtom?

Söndagkvällar visar ju de klart bästa filmerna.

Jag tror faktiskt att jag ska ta mig ett till glas vin, och sedan ska jag krypa ned i sängen.

Bas & Rock

Om det är något jag har efter min kära far, så är det:
Hög musik
Mycket bas
o gärna rock!



Det snurrar i min skalle..

EFTERLYSER!

Efterlyser bra bloggar att läsa.
Tipsa tipsa tipsa!



Som ni ser kommer det ske en layoutförändring. Jag hoppas min karl kan hjälpa mig (kan vet jag, orkar är kanske en annan historia...) att fixa en dödsläcker layout. Ska plocka fram hundvalpsögonen när han kommer hem.

Vem vet mest?

Idag har jag inte gjort många knop sedan jag kom hem från jobbet kring 15.15. Jaa, jag slutar kl. 15 på fredagar, det är riktigt lyxigt!

Arbetsdagen som sådan har inte bjudit på mycket spännande. Jag märker att jag växer i min arbetsroll i alla fall, så det får man väl se som någonting positivt. Pratade även med min klinikkordinator om lite ledighet över jul, och det var ju inga som helst problem :) Ska bara klura om jag vill vara ledig en eller två veckor. Svår fråga!

Åkte ned till Lidl efter jobbet. Inhandlade lite onyttigheter så som mörk choklad och nötter! Mums! Det ska jag smaska på ikväll hade jag tänkt, tillsammans med ett eller två glas rött. Egentid. Tankade även bilen, och är det inte typiskt? Precis när jag bestämt mig för att jag ska tanka, så har det höjt priset med nästan 1 kr/liter! Galet. Man ska göra saker när man tänkt, det brukar bli bäst så...




"...om min bror flyter i land på din gård... säg mig, är det då din bror?"

Tjuvar!

Snälla, sluuuta! Jag blir tokig! Jag hade tänkt rensa upp lite här i helgen, få flytta ned lite saker till förrådet. Så jag tänkte att det är lika bra att jag går ner och tittar till det innan jag går ned med mina saker. Kände jag något på mig tro? Mycket riktigt har någon dumskalle som tror att allt är deras, stuvat in två stora jävla byråer där. I MITT FÖRRÅD! STOPP! Sluta! Så... Jag gick med ilskna steg uppför trapporna till min lägenhet, letade fram närmsta vita papper och skrev en vänlig men bestämd lapp! Hoppas fan dom städar ur det, annars kommer jag personligen gå och plocka ur dom där jävla möblerna ur mitt förråd! (Förrådet var tömt när jag fick lägenheten, så det är ingenting som är kvarglömt).


45 joggingrunda

Herreminje, det är redan torsdag kväll...

Igår var jag helt slut när jag kom hem efter jobbet. Jag sitter i ett så jädra trångt och varmt behandlingsrum just nu så det är inte klokt... Det tar på krafterna... Har dessutom druckit lite för lite vatten... Så igårkväll var jag hemma. Diskade. Såg på biggest loser och Idol. Tog mig faktiskt ett glas rött även (mmmmm... Mums!).

Natten till idag har varit jobbig. Jag har drömt så konstigt. Och 03.36 vaknar jag av att datorn börjar brumma, trots att den är stängd. Och så hör jag till sist ljudet som spelas upp vid uppstart av datorn. Suck... Och för något ögonblick så trodde jag att någon var inne i lägenheten. Så jag vågade knappt gå upp i mörkret, men pallrade mig till sist upp för att stänga av datorn och gå och lägga mig igen. Väl i säng igen kunde jag inte somna om, och när jag väl somnat så drömde jag gång på gång att det var någon i lägenheten... Gosh.

Arbetsdagen har varit bra. Har märkt att jag är en fena på att ta alginatavtryck (om man får lov att säga så). Kanske för att jag tycker det är så roligt, jag vet inte :) Har haft min tredje blekningspatient idag :) Jag börjar tycka att det är riktigt roligt. Och snyggt blir det också, på somliga åtminstone.

En av patienterna var så fruktansvärt nervös när han kom så jag visste inte om han levde när jag var klar (lite överdrivet av mig, men ändå...). När han gick ut till receptionen så sa han: "Det må jag säga... det här var den bästa behandlingen jag någonsin fått!". :) Det suger jag åt mig som en svamp, och plockar fram när det kommer mindre nöjda patienter!

Har kommit hem från en joggingrunda på 45 min. Svetten forsar bokstavligen. Men det var skönt. Synd att mina knän inte tycker det är lika skönt... Nu ska jag käka litegranna, se vad som finns i kylen.

Kvällen bjuder på: Biggest loser. Idol. Sängen.
Imorgon är det fredag, och ännu en arbetsvecka har gått. Jag kan inte säga det nog många gånger, men jag tycker det är äckligt hur fort tiden går på jobbet!!



Bullar godis kakor glass!

GAH! Jag är så jääääädra sööötsugen idag! Jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen! Har ingenting hemma heller!

Hjortis, nu äre dags för dig att skapa dig en blogg! ;)

Jag drömde att jag var gravid inatt... Kallsvettningar. Jag vill ha barn, men inte än!


Idag är en "less"-dag. Men det har varit en toppendag på jobbet! Mycket skratt! :)

Måndag 6/9

Förstår ni att det redan är 6:e september? Helt galet...

Dagens avklarade:
o Jobb
o Promenad
o Postat brevet till Länsförsäkringar
o Matlagning


NU: Biggest Loser Sverige, och så ska jag ta och bubbla mig lite vatten!!


Tips på maträtter tack!

Weekend

Helgen har tillbringats med fröken Hjort. Jag drog till Göteborg efter tvättiden i lördags. Hämtade Hjortis på Backaplan. Jag tänkte fixa min soffa från Chili, eftersom de sa att den skulle komma in v.35, men nehejdå, nu var det helt plötsligt v.48 den kommer in, så nu får jag ta mig en funderare...

Vi shoppade loss lite och sedan käkade vi lunch och tog en kaffe innan vi drog till MediaMarkt och IKEA. På IKEA fick jag handlat min bokhylla o mina tavellister - äntligen! Dock känns det som att pengarna tryter denna månad, speciellt med tanke på att jag får halv lön den 25:e... Men det ordnar sig :) Jag har inte riktigt lyckats stabilisera min ekonomi än efter flytten och de dubbla hyrorna i sommar.

Efter shoppingrundan var både Hjortis och jag helt slut. Så vi for till Uddevalla, handlade mat på Willys och sedan åkte vi hem till mig och lagade gooooomat! Hjortis kan det där med mat hon! Fläskfilé i gorgonzolasås med klyftpotatis och sallad. Mums! Och såklart ett (flera...) glas vin till det :) Sedan såg vi på skräckfilm - den var rätt ok; Barnhemmet. Vid 2 gav vi upp, då gick vi och la oss :)

Söndagen var en slö- och slappdag, precis som söndagar brukar vara. Jag skjutsade Hjort till gbg och fick samtidigt handlat på Biltema - några matlådor och en receptbok. Handla handla handla. Det står handla i pannan på mig.. Och nu har jag sett hur min söta Hjortan bor hos sin inneboende. Jag håller med dig vännen!

Jag jävlades med IKEA-hyllan igår, men fyfan vad fint det blev. Så fint så jag inte vet om jag vill ha min stackars Billy Bokhylla uppe längre, men en ommöblering kanske får duga...

Älskade höstmorgon!

Nog för att jag tycker att hösten kom alldeles för tidigt i år, så tycker jag att mornar som dessa är helt underbara. Solen skiner, det är kyligt i luften. Men finns det någon gång om året då det är så frisk luft som när sommarvärmen förvandlas till höstluft? Nej jag tror inte det.

Jag klev upp 07.30 idag och kilade bort till tvättstugan. Tog sedan en jädrigt skön promenad och nu har jag lagt in den andra omgången tvätt. Jag älskar att stiga upp tidigt på helgerna.

Håller ni inte med?

22 oktober



22 oktober tar jag mitt pick och pack och drar till Norberg!
Där bor Linnsan!
Min fina vän, som också är tandhygienist!

I Norgberg denna helg kommer jag även att finna (förhoppningsvis):
Carolina, Emma och Linda!

Jag tror på en toppentoppenhelg!


Utnyttja tiden!

Minns ni att jag skrev att jag ställde mig och diskade 06.45 i måndags morse? Mycket riktigt var det en engångsföreteelse. Imorse var jag så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. 06.40 klev jag upp. Släpade mig in till badrummet och sminkade mig och åt sedan frukost och drog iväg med andan i halsen. Även om det är tidigt att kliva upp kl. 06.00, så föredrar jag nog det framför att kliva upp 06.40 och behöva stressa.

Träffade en jättekäck patient idag som jag ska göra blekskedar åt och även sätta fast ett tandsmycke åt :) Sånt förgyller dagarna, trevliga patienter alltså.



Jag måste börja lära mig att ta vara på tiden. Idag är det redan 3 september, och jag vet ärligt talat inte vart augusti månad tog vägen. Jag som ändå hade semester och var hemma i kära Timrå? Det är för mig en gåta.. Synd att jag är så trött bara, och har värk i kroppen, annars hade jag kanske orkat göra mer.

Orkade inte ens släpa ut mig på en promenad. Fick dock ett himlans sug efter att köra bil, så jag gick ned till min älskade bil och åkte ned till Lidl och handlade ägg, nötter, fetaost och brieost. Bara för att få köra lite! Och sedan åkte jag upp en bit i Uddevalla, men jag tänkte att det var lika bra att vända om så jag hittar tillbaka..

Det blev ingen promenad idag. Jag skyller på tröttheten och värken. Men det hade ju varit bra... Har dock lagat lite morotssoppa :) Den blev väldigt god!



Morgondagens agenda:

* Tvättid 07-11
* Morgonpromenad
* Biltur till Göteborg
* Chili - fixa med soffan
* IKEA - köpa en bokhylla samt tyg till soffan, ev. även gardintyg
* Plocka med mig Hjortis till Uddevalla!

Ärtiga trosor!

Torsdag. Nästa veckas torsdag kommer vara bättre, för då är det inte så väldans långt kvar tills min karl kommer hem igen. Jag längtar efter honom.

Jag tog mig ut på en promenad efter jobbet idag. Jag höll inte på att hitta hem... Men vilken fin promenadsträcka jag hittade! Jag gick upp i området där Petra bor, och fortsatte förbi (precis som om det säger er något)... Kom ut vid en stor äng där det gick runt massa lamm :) Fridfullt. Alldeles underbart, speciellt i höstsolen :)

Hjortis: JAA! Vattnet är SJUKT äckligt! Har aldrig druckit äckligt vatten förrän jag kom hit. Snyft. Du ska få smaka när du kommer hit. Jag kan inte riktigt förklara hur det smakar. Men det till och med luktar äckligt. Och sedan när luktar vatten från kranen? Så jävla äckligt...


Häromdagen gick jag in för att köra lite vinkelstycken i vår så kallade Quattro-något-något (den oljar i alla fall in vinkelstycken). Då smög sig Ingela upp bakom mig och viskade: "Ida!" "jaa" sa jag. "ÄRTIGA TROSOR!". HAHA! Jag fick mig ett gott skratt! Jag drog snabbt som ögat ned arbetsskjortan nedanför rumpan. Jag har aldrig förstått varför man ska ha vita byxor? Speciellt inte GENOMSKINLIGA vita byxor! Jag som stått framåtböjd mot datorn med patienterna bakom mig... Oooops!

Lill-lördag

Onsdag. Lill-lördag. Mitt-i-veckan. You name it...

Det har varit en riktigt slö dag idag - förutom jobbet då. Har ont i kroppen och har bara lyckats åstadkomma lite diskning sedan jag kom hem.

Har plockat ihop min älskade SodaStream som jag fick i examenspresent - för övrigt en av de bästa presenterna jag hade kunnat tänka mig! Jag älskar bubblat vatten!! Så nu sitter jag här med ett av mina nya glas fyllt med iskallt bubblat vatten! MUMS! (Det tar även bort den äckliga smaken som Uddevallas vatten har...)



Pappa ringde mig förut. Han är bäst min far! Jag älskar honom :)

Farfar <3

Sista dagen av augusti månad

Får jag fråga vart augusti tog vägen någonstans?
Eller är det kanske bättre att fråga sig vart sommaren tog vägen?

Igår var det alltså sista augusti, 31/8. Dagen ägnades på jobbet, vad tänkte ni? Dagen flög fram, som vanligt. Man hinner bara sätta sin fot där så ska man snart hem igen. Mycket skönt! :)

Efter jobbet satte jag mig på bussen till Göteborg. Där träffade jag älskade Hjortis! :D Kändes lite smått konstigt att bara behöva åka 1 timme för att få träffa en nära vän hemifrån! Men ack så nice! :D Vi hade bestämt att vi skulle gå och käka. Sagt och gjort. Vi hamnade på en grekisk restaurang :) Vi åt varsin typisk grekisk rätt och surrade om allt och ingenting. Himlans trevligt måste jag få säga :) Efter maten gick vi till Condeco och beställe varsin latte. Mums! Längesedan nu! En mycket lyckad tisdagskväll som tål att upprepas.

Kvart i tio satte jag mig på bussen tillbaka till Uddevalla. Peter ringde mig från Kreta när jag satt på bussen. Jag blev överlycklig :) Väl hemma strax efter elva borstade jag tänderna och stupade i säng! Och sov som en prinsessa.

RSS 2.0