Frisk luft

Snö, frost, kyla, solsken...

Morgonen började underbart. Kröp upp ur sängen vid halv tio efter att ha legat och myst (nej inget sånt...) under det varma täcket i en halvtimme. Vaknade väldigt pigg efter att ha lagt mig vid elva igår (räkna med att jag känner mig gammal som lägger mig 23 en fredag...). Drog upp persiennerna och det låg lite snö, eller frost, på marken, innebärande att det måste vara väldigt frisk luft ute. Drog iväg på en morgonpromenad, och gissa om jag njöt. På hemvägen började solen skina. Det var vackert minsann. Bättre start på dagen kan man nog inte få. Det finns ingenting bättre än en promenad på vintern då det är lagom kyligt ute.

Ikväll vankas fest hos Shohreh. Det ska bli spännande. Satsar på en lugn kväll alkoholmässigt, men en hejdundrandes fest i övrigt. Köpte mig en låda vin igår. Det vankas nämligen fest nästa helg med. Nu till den stora frågan; Vad skall man ha på sig ikväll?





Cardal
Ett rött vin från Portugal, Ribatejano.
Vinet har en fruktig doft och smak med inslag av körsbär, hallonsylt och lakrits.
Vad kan gå fel?
Det måste bara vara gott...

Tandkräm & Långfika

Cool mint, Sensitive, SLS, Syraförsvar, Kaffe...Blodpudding?

Sitter precis och kikar på TV4s nyheter. På ekonominyheterna tog de nyss upp att produktionen av blodpudding har ökat hur mycket som helst. Kan det tänkas vara den ekonomiska krisen som faktiskt har uppstått i vårt sargade samhälle?

Zendium var på tapeten idag efter barnpsykologi-föreläsningen. Lena Krok - vår älskade Lena - föreläste om Zendiums tandkrämer. Jag tror på dem. Faktiskt. Ska nog verkligen börja rekommendera Zendium till mina patienter, det gäller bara att jag provar dem först. Man kan ju inte rekommendera något man inte ens provat. Eller hur? I alla fall...Fördelen med att gå på företagsföreläsningar är att de oftast alltid bjuder på någonting att äta och dricka - som en dubbelsmörgås av grovt bröd med ost, tomat och rostbiff, och cider till, vilket serverades idag - och till det bästa: Man får en produktpåse! Jag är inte den som tackar nej till gratis produkter. Dessutom är det rätt dyra saker att köpa. Produktpåsen som Zendium satt ihop innehöll en tandkräm av varje av deras sortiment, varav tre stycken helstora tuber. Det är pengar. Faktiskt.

Colgate, TePe och Zendium hittills. Vad kommer härnäst? Jag hoppas på ett tuggummiföretag även om jag betvivlar att det skulle vara några som var speciellt intresserade av att föreläsa för tandvården.

Dagen avslutades med en långfika från halv 2 till halv 5 med mina goa töser Jennifer, Carro och Linn. I Haga förstås!


London Calling

England, pubar, pund, shopping, friends och ännu mer shopping.

Jag kan stolt berätta att biljetterna nu är bokade!
Den 4e juni 21:20 drar vi!
Jag, Jennifer och Carro!
Fyfan vad kul vi kommer att ha!
Jag längtar som attan!
Planerna smids redan ;)

Avundsjuk? You should be ;)

School's Cool

Skolkamrater, after-works, fika, plugg, plugg, plugg.

Ja, nu har skolan kommit igång ordentligt igen. Kan inte riktigt förstå att jag bara varit i Göteborg i en vecka idag. Det känns som väldigt mycket längre tid. Bra eller dåligt? Det kan jag inte svara på.

Har hittills haft 6 patientpass. Idag hade jag en underbart söt patient, hon hade aldrig haft så roligt hos tandvården någon gång sa hon. Det tar jag som en komplimang! Vi hade jättetrevligt! Tur att patienterna kan ha roligt ibland. Hon var även min första implantatpatient - hon hade endast två egna tänder. Det var spännande och lärorikt.

I söndags var jag minsann bjuden på middag hos min kära vän Carro. Hon är en mästerkock vill jag lova! Jättegod kyckling åt vi! Mmmmmm!

That's all folks!

Min julresumé

Skinka, vänner, julklappar, glädje, familj och mycket mycket mer...

Ja, som ni kanske har märkt har jag inte riktigt uppdaterat över jul. Det senaste inlägget innan jag gjorde om min blogg har jag för mig handlade om jul på Liseberg, vilket ju då var ett tag sedan. Anledningen till varför jag skriver en julresumé i slutet av januari, är mer för min egen skull än för er. (No offence...). Jag vill skriva ned så jag läsa det någon gång då jag undrar vad jag gjorde julen 2008.

Jag åkte som sagt hem till Timrå - snöiga Timrå - den 18:e december. Under mitt jullov hann jag med både det ena och det andra. Promenader, Erikshjälpen, Dollarstore, familjen klädde julgranen, uppesittarkväll med glögg, julskinka och lussekatter inför julafton, färgat håret, julafton hos Håkan och Gunilla, Utgång på Juldagen!, Spelkvällar, Birsta och massa shopping, Grey's anatomy, Nyår hos Jonsson, Arn, bakfylla, middag med töserna, middag hos mormor och morfar.

Den 5:e januari var jag tvungen att återvända till Göteborg för att gå i skolan i tre dagar. Totalt meningslöst, men så är livet. 10:e janaru åkte jag hem till Timrå igen och kikade på hockey vid hemkomsten. Bästa minnet från den veckan var käket, innebandyn, killerballen, tjejsnacket och bastun i Isas brottningslokal. En utgång hann jag även med, och en hockeymatch i Eon Arena. Som tur var så vann Timrå när jag och familjen för en gångs skull gick. Har fått asgod mat hemma, vilken saknas i Göteborg.

Nu rullar skolan på som vanligt - mer än vanligt för att vara exakt. Återkommer i kommande inlägg...

See ya!


Utgång på intågande

Öl och ett gott sällskap. Siktar på en dunderkväll med dans och skratt!

Ja, det vankas utgång ikväll. Utgång i Sundsvall är kanske inte så mycket att hänga i julgranen, men med ett gott sällskap spelar det ingen större roll. Längtar till damerna i sällskapet tar sitt pick och pack på tåget och kommer ner till mig i Göteborg, då jävlar snackar vi party! Där har man svårt att välja ställe för det finns så mycket att välja mellan, medan här - med det otroligt kassa urvalet - får man ta det som finns. Jag tror på en lyckad kväll, med inte alltför mycket drickande. Skandaler blir det inga av.

Vi ses på stan!

Bankärenden

Kurs upp & ner, allkort, aktieobligationer och allt handlar om sattyget: Pengar!

Människan var ond när denne skapade pengasystemet. Var det inte bättre förr med byteshandel? Nog för att systemet påminner om dagens pengasystem då vi byter varor mot stora summor pengar, men var det inte bättre? En person som innehar mycket pengar anses besitta en högre status än andra. Att man inte kan köpa lycka för pengar, visst, men vem hade inte velat vara ekonomiskt oberoende? Pengar = Makt!

Ja, jag har som sagt varit till banken idag och haft möte om mina sparpengar. Dumt att spara massvis (drömma får man..) med pengar utan att få någon ränta på dem. Det är en snurrig värld det där, men hemskt intressant. Det är minsann inte lätt att veta hur man ska placera sina pengar om man inte vet vad det innebär. Jag kom i alla fall fram till att jag ska placera lite pengar i aktieobligationer och bundet sparande. Det lät som en bra plan.

Cash is king my friends!

En brottningslokal & Sex brudar

Det kan bara innebära en sak: En helt underbar kväll!

Vi begav oss mot det stora - märk ironin - Skönsberg till "Isas" brottningslokal för att åka vidare för att dinera. Med varsina Big meal - om det nu var det de hette - och en repad bil senare (ooops..dock inte min bil, tack och lov) anlände vi till brottningslokalen igen med mätta magar. Här skulle det bli "träning" av. Killerball, lite pilates-bolls-uppvisning av pärlorna Elin och Elin, Innebandy - som snarare nästan kunde liknas vid slagsmål (nästan i alla fall, eller med inslag av brottning som Malin N skulle sagt!) och ett evigt tjej(=skit)snack. Svettiga och äckliga (ja, jag talar för mig själv) duschade vi och hoppade in i bastun.

Vilken hejdundrandes kväll!

Nytt år, Nya möjligheter

Sådär. Nu var det nytt och fräscht på bloggen igen, vilket gör att jag helt plötsligt får lust att uppdatera.

Det kommer framöver, när jag anser mig ha tid och vilja, en uppdatering över vad som hänt sedan sist.


Jag kan meddela att kvällen kommer att tillbringas med töserna i en brottningslokal! Behöver jag säga mer?


RSS 2.0