2007 års sista dag!

Nyårsafton!

Känns som det har hänt en hel del detta året. Kanske ska man försöka summera det lite fint?

År 2007 bjöd på det här:

Jag förlorade en mycket fin människa - Dick. R.I.P.
Jag fyllde 19 år.
Jag gick på studentbal.
Jag tog studenten och partade gärnet.
Jag jobbade på Berendsen.
Jag jobbade på Laggarbergs fritids.
Jag jobbade på Willys.
Jag fick antagningsbesked från Universitetet.
Jag drog ner till Göteborg och började på Tandhygienistprogrammet.
Jag fick en ny liten kusin, Ella.
Jag firade tre år tillsammans med Martin.
Jag partade gärnet på Munhålan och diverse ställen.
Jag fick en underbar jul hemma i Timrå.

Nu väntas bara nyårsafton med raketer och skumpa.
Får passa på att önska alla ett riktigt Gott Nytt År!


Se upp för dårarna!

Dårarna stängs!

Jaa. Rea är ju på tapeten för tillfället. Har varit in till Birsta City två gånger, en gång med mamma och en gång med Hjort och Malin. Hittade lite stuff, men rean är ingenting speciellt egentligen. Det är bara trångt och jävligt. Men men, så är det.

Igår var det middag med töserna som gällde. Jag, Plommis, Isa, Emma, Hjort och Malin. Hade riktigt trevligt må jag säga. Hälften käkade pizza, hälften käkade kött. Jag käkade en vesuvio med vitlökssås, och så drack jag vin till det. Haha. Käkade, drack och pratade en hel del. Dock väljer jag gärna en annan restaurang än Källarkrogen nästa gång. Men det var helt okej. Schyssta priser och sånt i alla fall. Efter pizzan vankades jägermeister. Mums. Sedan vid 22-tiden drog vi vidare efter att ha suttit där och käkat och surrat sedan 20. Innan vi käkade va vi förresten på Irish. Jaja i alla fall. Vi drog vidare, åter igen till Irish. Vilken otrolig seg kväll ute! Inget jävla drag alls. Och Liquid var stängt. Jaja. Så kan det gå i alla fall. Plom och jag drack en stor stark och en mintu vi. Och innan vi skulle med bussen svepte vi en halv cider var, vilket kanske inte var sådär jättesmart? :) I alla fall. Satt och talkade to lilla Plommis på vägen hem på bussen :) Sedan gick jag hem från Vivsta med Hjortan. När jag kom hem fick jag i mig en pizzabit, och sedan slocknade jag så skönt i min säng :)

Idag har det varit hemmadag. Började nyvaket med en promenad med mamma och pappa. Sedan käkade jag lite sallad och pluggade. Såg även på "Se upp för dårarna" ikväll. Kanonfilm ju! :D Ja, i alla fall.

Imorgon ska mina härliga töser Mempis, Isa och Plommis - och så jag förstås - fira nyår tillsammans. Det blir nog suveränt! Fyra partypinglor innanför fyra väggar, kan ju inte bli bättre ;)

Ha det fint kära vänner !

Ho Ho Ho!

Ho Ho Ho i dubbel bemärkelse (:

Nu har det hänt en hel massa sedan sist. Jag hoppas jag minns allt jag gjort bara :)

17:e december - dagen efter helgen. Haha. Måndag med andra ord. Dagens ägnades helt och hållet till att slitsamt stiga upp, skjutsa bror min, och sedan pluggning av fysiologi hela dagen. Usch och Fy! Läraren ska ha stryk! 1 Vecka till julafton i alla fall.

18:e december - dagen såg helt exakt likadan ut som den 17:e, fast det var mindre än en vecka kvar till jul.

19:e december - Dagen började med att jag steg upp vid 8, mamma hade skjutsat Emil. Jag käkade frulle, satte mig och pluggade och blev asless! Följde med mamma när hon klippte sig - fint - och sedan for mamma och jag in till staden för att kika efter salen jag skulle skriva tentan i. Lätt som en plätt, och sedan gick vi en sväng på stan mamsen och jag :) Gick runt och strosade. Mamma bjöd på varmkorv och festis (: Mys! Gick till slut en sväng på Gina, och där hittar man ju alltid något fint :) Köpte en tunika och en tjocktröja :) Sedan blev vi trötta och for hemöver. Haha. Fick förresten sms av min kära vän Malin också som undrade om Birsta lockade på kvällskvisten. Eftersom tentan var den 20e, så blev jag lite tveksam, men jag var så less så jag följde med dit ändå :) Vi var där till 22, Malin, Plom och jag. Vi hade jättemysigt. Gick och gick och gick :) Och Malin och Elin köpte julklappar, medan jag inte hittade några såna, och köpte mig en tröja istället. Haha. Hem 22, lägga sig i sängen och sussa.

20:e december - Tentadag! Upp halv sju, käkade frukost och for in till staden igen. Usch och fy! Var tentan ett skämt eller? Ska fortfarande inte bli läkare. Men men. Hela klassen tyckte den var svår tror jag. 5 var inte ens där och gjorde den. 3 blev underkända, och jag vet fortfarande inte. =( Han sänkte gränsen från 70% till 50%. Tur det i alla fall, han kanske insåg själv att vi inte skulle bli läkare. Men men. Efter tentan, vid 10 nån gång, for jag till Birsta och köpte julklapp till brorsan min. :) Sedan tog jag mig en sväng förbi mormor och morfar innan jag skulle hämta Emil. Blev där i 3 timmar. Fikade, pratade, fikade lite till. Sedan hämta Emil och sedan hem. :)

21:a december - Fredag den 21:a december. Var tänkt att det skulle bli middag, men det blev uppskjutet. Så istället hade jag en lugn hemmakväll med familjen. Drack lite vin med mamma och sådär. Mysigt :) Såg på Bruce den allsmäktige. Svinkul :)

22:a december - Plom ringde och undrade om jag ville med på bio, men jag hade ställt in mig på en hemmakväll igen så det fick bli så istället. Drack vin och hade mys. :) Mamma och jag gick en promenad på dagen också.

23:e december - Dan före dopparedan! Uppesittarkväll. Mamma och jag gick en promenad ner på Vivsta. Handlade sill och bingolotter. Emil och jag spelade lite kort på kvällen innan Bingolotto, och sedan blev det till att kika på uppesittarkvällen. Spelade bingo, men vann ingenting. Åt första julskinkssmörgåsen - UNDERBART! Det är ju såå gott! Drack glögg gjorde vi också. Riktigt mysigt :)

24:e december - Julafton! (: Emil och jag hade vår lilla tradition i år igen (: Vi kollade förövrigt på film på natten - Simpsonfilmen - dock blev jag så trött så jag slocknade :) haha. Måste se klart den nån dag, den var riktigt bra! I alla fall, gick upp halv elva, öppnade en liten morgonjulklapp - mascara och läppglans, helt kanon! Sedan gjorde hela familjen i ordning sig för att åka ner till Håkan och Gunilla. Sagt och gjort. Kom ner dit vid 13. Var ovanligt lugnt där - vilket vi snart fick höra en anledning till. Dödsbud. Men i alla fall. Alla kom så småningom - Mormor, morfar, håkan, gunilla, majlis, arne, chricke, kattis, mamma, pappa, jag, emil, jocke, alva och ella. :) Det blev julmat, Kalle Anka och paket. Alva fick hur mycket julklappar som helst, hon var överlycklig. Haha. Till slut orkade hon nästan inte fortsätta öppna ;P . Jag fick lite prydnader av majlis och arne, ett jättefint halsband, två kokböcker, 1 handduk och pengar av mormor och morfar, pengar och duschcreme av håkan och gunilla, och en riktig skidjacka (om det nu heter så) av tommy - som dock inte var där. Ella är ju Håkan och Gunillas minsting på 3 månader. Hon är så himla söt! Man vill ju äta upp henne! aaaw :)

Sedan vid 18-tiden bar det av hemåt. Där väntades paket från mamma och pappa - vi hade kanske varit lite snälla i år med. De hade också fått paket av tomten =) Mamma och pappa fick varsin film av mig och Emil. Och de fick även en SodaStream :) Dom verkade vara nöjda i alla fall :) Jag fick en hel uppsjö av julklappar kändes det som. Fick en vattenkokare, ett glöggsett, smink, en ny hårborste, pengar, alladdinask, 2 badlakan, kläder, första one tree hill-säsongen, en parfym, duschcreme, träningsbyxor, svettband och lite sånt :) Inte illa inte illa :) Är supernöjd med mina julklappar :) Sedan försökte vi få igång SodaStreamen, provade den och mamma och jag tog varsitt glas vin :) Sedan kikade vi på tv, men det var ju bara skit som vanligt.

25:e december - juldagen. Igår med andra ord. Gick upp vid halv tio, käkade en skinksmörgås till frukost och drack ett glas vatten. Hjälpte mamma att duka bordet och följde med på OK för att köpa mjölk. Vid 13-tiden kom farmor och farfar :) Vi åt gröt och skinksmörgås, så som vi alltid gör på juldagen :) Fick päningar av dom i julklapp :) Inte illa. Det kommer allt behövas. Sedan vid 15 efter kaffe och kaka åkte dom hem. Då passade mamma och jag på att gå en promenad ner till vivsta och hem. Provade min jacka. Oj så skön den var! Och varm! :) Alltid bra! Sedan blev det duschning, mat och göra sig i ordning för kvällen. Utgång som gällde. Plom hämtade mig halv åtta, vi hämtade upp emma och till sist Isa. Vi skulle till hassel på förkrök tänkte vi. Men det blev inte så, utan vi förfestade lite hos Isa istället. Körde snurra flaskan, och kom in på massa roliga samtal. Man har förjävla kul med dessa töser :) Vid 22 bestämde vi oss för att åka in till stan. Liquid vare som gällde, efter inhandling av snus. Där blev det kisspaus, och vi stannade där ett tag med. Sedan kom Malin och Hjort - som förkrökade hos Douglas. Vi träffade Vio där också :) Jag dansade som fan! Hade verkligen dans som mål för kvällen. Det är ju såååå roligt!! :D Nuförtin älskar jag att dansa :D Riktigt, riktigt kul! Träffade lite roliga människor också. Gamla klasskompisar, och även gamla skolkamrater :) Pebb, Max, Vio, några NV:are och samhällare. :P Och lite annat folk. Fick äntligen träffa Douglas också :P Han såg riktigt bra ut, och verkade helmysig =) Bra pojk du fått tag i! . Vi beslöt oss för att vandra vidare, minns inte riktigt vart vi hamnade. Irish hade bestämt sig för att 20 var åldern för aftonen - där det alltid är 18. Well well. 120 spänn på Dublin, njaaaa. Så vi strövade mest omkring och kom inte in nånstans :P Så vi fick gå tillbaka till Liquid i alla fall. dansade vidare jag :D hihi. Sedan vid 1 gick vi ut för vi trodde dom stängde, då Carro säger att dom stänger 2, feeeeel dom stängde 1. Hann bara in och börja så stängde dom. Jävla skitställe! Sedan irrade vi runt i ett snöigt Sundsvall - jaa det började snöa faktiskt :) - och försökte hitta någonstans att gå. Larssons corner - öppnade 2.15 VA E D FÖR JÄVLA TID!? Töserna gick in på Irish, jag trodde jag tappat bort dom. Stod och pratade med Martin i tele. I alla fall så kom dom ut sedan, och ville åka hem för allt blev bajs :P Så dom ringde sofie, men hon kunde bara hämta två pers förutom dom som redan hade plats i bilen. Jahapp. Hjort och jag visste inte hur vi skulle komma hem :P .  Ringde bobbis, men hon var ju sjuk host host. Jaa, så alla begav sig till Max i alla fall, ringde martin och undrade om han kunde kolla upp bussarna. 2.42 skulle det gå en buss. Perfa. Så Max blev det i alla fall - kvällens höjdpunkt förutom dansen. Där träffade jag Frida :) Hon vart glad :P haha. Surrade på :) Där var även Malin, Douglas och gänget. Hittade även Alex och max där :P . OCH Hassel! :D Det var riktigt längesen. Såå, kraaamkalas :P Och satte mig bredvid där och surrade med honom och Henke och Nicklas :) Dom är roliga dom, speciellt Nicklas :P haha. Tokboll. Dom skulle i alla fall ta taxi hem, och hjort tänkte att vi också skulle de, men vi får hur vi än gör ändå gå från Vivsta, så buss blev det i alla fall. Köpte hamburgare innan vi drog. Hassel och gänget mötte vi igen på väg till bussen. TILL SLUT tog även dom bussen hem ;) Så satt och snackade med dom hela vägen hem. hihi. "Du ser trött ut", sedan blev det klagomål på att man inte kan säga så till mig, haha. så då blev det "Fräsch, men trött ut" haha. Innan vi gick av blev det "gå försiktigt" från Nicklas. haha. Han lät så seriös ;P haha. Snöööööö ute. Jättesnöigt. Men mysigt iofs. Om lamporna kunde varit tända, men men. Kvällen får summeras med att det blev helt ok! Träffade roligt folk och var med andra ord i gott sällskap. :) Hjort och jag gick hem och fick samtal av Linus. Han hade hittat isas telefon :D jippie :D Var hemma vid tjugo i 4. Då hämtade jag vatten och käkade min hamburgare, och pratade med Martin :) Sedan sov jag gott :)

26:e december - Annandag jul. Vad fort tiden går. Inte jättebakis, men är seg. Vaknade 12, eller ja ställde väckaren med andra ord. Har smsat med Martin sedan jag vaknade :) Har käkat en Billys också, det var inte igår :P Ska ut och gå en sväng med mamma idag tänkte jag, och kanske borde jag börja med skoluppgifterna :) Får se vad det blir för skoj. Undra om man ska på nån rea nån dag också? Men det lär vara hur mycket folk som helst ute. Men men :)

See you! :)

Kommentar :)

Idag har jag varit chaffuör en hel del. Skjutsade Emil imorse. Sedan pluggade jag tills jag skulle hämta honom. Hämtade honom, skjutsade honom till tandläkaren - där jag till slut också hamnade i stolen (de bytte ut mitt blekmedel). Sedan hem, vända, och hämta mamma. Sedan hem, käka, Runo kom och sedan skjutsade vi Emil till träningen och sedan bort till Elgiganten och MediaMarkt. MediaMarkt - wow! Jag blev frälst :P Alla serier jag alltid velat ha hade dom skiiiitbilligt!! Dääär ska jag handla i fortsättningen vill jag lova!! :D

Hade fått en fin liten kommentar av Alexandra Werdin (klasskamrat) på Facebook :)

Hej vännen!
Ville bara kommentera hur otroligt snygg du är i håret!!
Asläckert!!
Ska du skriva tentan hemma i Timrå?
Kram

Sånt kan man leva ett tag på :P Glaaader :)
Japp imorgon väntar pluggning för hela slanten. Sj då?

Malin har också skaffat blogg nu, tipptopp! :D Feeblepride =)

Sego

Jaa, nog är jag seg alltid. Har inte skrivit på ett tag nu.
Det har hänt en hel del sedan sist om jag får säga det själv.

Sista veckan i skolan var för en vecka sedan ungefär. Den var ganska händelsefattig.
Lördag den 8:e december packade jag mig iväg till tåget och åkte hem till kära Timrå! Det är såå skönt att vara hemma!! Samma kväll blev det "kalas" med tjejerna. Alla utom en närvarade. Plommis och Malin hämtade mig vid halv sju =) I stan möttes jag av alla goooa töser igen :D Gud så skoj !! :D Vi gick först och kikade på när Elins brorsa Björn spelade med sitt band. Riktigt jävla najs var det!! =) Sedan drog vi och fikade på Waynes Coffe. Latte med hasselnöt och en kladdkaka med grädde. Fy fasen vad mysigt det var!! Satt där till stängningsdags - 2 timmar senare med andra ord. Såå myspys! Sedan blev vi lite sugna på att gå ut, så, så blev det. Vi gick till Liquid och dansade. Dock stängde dom ju ett!? (HALLÅ!) aja. Det blev Max för hela slanten sedan och sedan kom Max och skjutsade hem oss :) SUPERNAJS KVÄLL! <3

Hela denna veckan som varit har jag haft praktik hos min tandläkare. Superkul! Jag blir så inspirerad! Så det har varit en lyckad vecka. Speciellt när man får autografer på jobbet (A) .

I fredags klev jag upp vid 7 och skjutsade min bror till skolan vid 8. Sedan var det klippning som gällde. Färgat hår blev det också, och jag blev väl nöjd. Hoppas alla andra tycker d blev najs med :) .
På kvällen var det utgång som gällde! Förfest hos Ploppen! Med mycket dricka, öl-spelet, Guitar Hero och Singstar! Och massa tjöt! Så jävla roligt!! :D Sedan kom Nyllet och skjutsade in oss till staden. Malin och jag gick och tog ut pengar och gick till Liquid. Vilken kväll det blev!! Dansade så jävla mkt! Oj va kul!! :D wiie :D D måste göras om vet ni ;) hihi. Sedan avslutades kvällen på Max som vanligt :P

Igår blev det kortspelande hela kvällen hemma hos Plomman. Det var också riktigt najs! :D Emma, jag, Plopp och Plom! :D Kikade på lite bilder och så med, och tjötade! :D Ozzy (en hund) var också närvarande. FY vilken fin hund!! . Vi spelade fjolla å tecken. Så jävla kul hade vi!! Det blir alltid nåt tok när man är med dom ! :D

Idag har jag försökt plugga. Gissa hur det gick? Just det, inte alls.

Hejrå! :)

Jahaja.

I lördags blev det aldrig någon fest. Jag pallade inte, förrän det var för sent. Men det kommer fler gånger.
Istället kom Henke och Helena hit och vi hade en "svullo-kväll". Haha. Åt en hel del och drack cola :P Men vi hade mysigt i alla fall. ELLER VÄNTA! Jag hämtade dom i Christers bil efter att jag skjutsat Christer ända ut till Landvetter flygplats i hans bil (Imponerande). Sedan skjutsade jag hem dom senare på natten.

Söndags. Då hämtade jag Christer på flygplatsen helt själv. Smidigt. Sedan drack jag lite glögg med Lena och Kent och sedan bar jag mig av till Liseberg faktiskt. Julmarknaden. Oj så fint!!! :D hihi.

Måndag och tisdag var det grupparbete för hela slanten, men nu är vi klara! EFFEKTIVITET!

Och idag var det klinik som gällde. :) Vi hade infärgning med plackrondeller (så man blir helt röd i munnen). Efter det skulle man kika efter plack. Och sedan polera med putspasta! Det var svååårt! Men kul! :D Detaljer detaljer :P
Jag klantade mig och tappade rondellen i munnen på Jennifer (Det låter dock farligare än det är =) ) .

På lördag är det hemfärd. Toooooomt!

Veckan i stora drag

Veckan som gått...

Tisdag-torsdag var det skolan som gällde. Fysiologi för hela slanten. Verkar asjobbigt usch!
I onsdags var höjdpunkten i skolan i alla fall. Då började vi peta varandra i munnen :D jippie :D
Lite krångligt var det allt. Man är ju inte van att jobba med både händerna på det sättet, men det gick ganska bra faktiskt, och roligt var det allt även om det inte var den svåraste uppgiften direkt. Men kul kul :)

Efter skolan i torsdags hoppade jag av i Nordstan med Jennifer och gick runt lite. Jag köpte lite grejer, men orkar definitivt inte räkna upp vad :P . Kom hem vid 7, käkade middag ensam, tog disken, och sedan slappade jag.

Igår (fredag) var det en riktigt tråkig dag, ända fram till kvälls då. Vaknade vid 12, men gick inte upp ur sängen förrän 2. Lyckat? Njae. Jag skulle ju iväg och hämta böcker vid 10 bara för att få det gjort, men fick hämta dom vid 2 istället. Så, jag gick en liten promenad till Kyrkbytorget och hämtade ut mina böcker, sedan gick jag hem och gjorde mest ingenting. Var meningen att jag skulle plugga, men jag kom som inte riktigt igång. Vid 16-17-tiden någon gång började jag skriva dom första raderna på min del av grupparbetet. Haha. Jaja, jag kom ganska långt tillslut ändå. Såg ingen Idol heller, det har blivit alldeles för dåligt tycker jag, plus att helt fel personer är med (nästan). För det första är inte Daniel med, sååå hallå? . Jaja :)

Pluggade fram till halv åtta, då Martin kom ner till mig och undrade om jag ville ha en snaps. haha. Jovisst, fast vem undrade? Lena :) Då vare lugnan! Så vi gick ut och tog oss en snaps, som blev till två, tre, fyra. Och så drack jag lite vin :) så det blev en "suparkväll" med Martins päron och Emils päron :) haha. Men det var trevligt iaf :)

Och idag är det första december redan! Shittans!
Om en vecka kommer jag hem!! :D
Ringde mami igår, då hade hon nyss varit ute och skottat snö. Det känns konstigt eftersom det inte är en skymt av snö här. Haha. Knepigt ändå. I alla fall...
Malin är på Globen Horse Show idag :) vilket innebär att hon bara är 3 timmar ifrån mig, om man räknar tåg-tid ;)
Ikväll blire nog sista festen innan man åker hem! :) JULFEST på munhålan! Gött! Hört rykten om Jäger, och det låter ju inte helt fel :) . Ska även vara chaffis idag och imorrn. Ska skjutsa Martins fasters kille till och från flygplatsen, får väl se hur bra det går? Hoppas det är sent imorrn, annars får han hitta en annan chaffis...
Ska hem till Carro ikväll innan festen, det blir nog schysst. OCH som guldstjärna ska Jennifer med! Det blir supernajs! :D

Hej så länge, vi ses om en vecka brudar ;)

BAKDAG!

Jippie! :D

I måndags var det alltså Bakdag at Linn's place ;)
Bestämde med Jennifer att jag skulle träffa henne vid 12.15 vid Brunnsparken, läge D. Sagt och gjort. Mötte upp henne där, sedan tog vi ettan till Redbergsplatsen där vi köpte kaffe till vårt bakprojekt och bytte sedan därifrån till buss nr. 17 ut till Studiegången. Väl där, svinkallt som det var, irrade vi omkring och undrade vart vi skulle någonstans. Snöade gjorde det med, men bara pyttesmå flingor. Jag hade för mig att hon bodde på 3:an, så vi letade upp hus 3 och stod utanför en lång stund och smsade till Linn och undrade vart vi skulle. Inget svar. Som tur var var det några som skulle in i huset så att vi kom in i alla fall. Väl inne letade vi efter Linns lägenhet och hittade den, men det var ingen hemma. Så vi gick tillbaka till ingången och satte oss för att vänta. Då hör vi Linn och Carro i trappen :) Ner kommer en glad och förvånad Carro, som undrar hur vi kom in. Haha. I alla fall, Jennifer och jag gick upp till baklokalen och lämnade våra saker, och gick sedan iväg för att handla på Willys. Vi tänkte att vi skulle göra chokladrutor! Handlade det vi behövde, gick tillbaka till lokalen och satte sedan igång. Linn gjorde tryffel och Carro gjorde lussekatter! Vi blev klar ganska tidigt, så vi beslöt oss för att gå ner till affärn och köpa lite Cocosfett och blockchoklad - Ischoklad here we come! Våra chokladrutor blev jättegoda, och även ischokladen. Sedan skulle Jennifer och Carro hem, men jag tänkte att jag kunde stanna kvar jag hade ändå ingenting annat för mig. Så Linn och jag gick och köpte lite Tai-mat. Mums filibaba! Precis innan vi gick och handlade mat kom Rebecka :D .

Efter tai-maten blev jag kvar lite längre än vad jag tänkt, men det var mysigt! Vid 19 kom vi på att vi kanske borde prova på att göra knäck. Jag fick det stora uppdraget, haha. Jag som aldrig i hela mitt liv gjort knäck. Men oj så bra dom blev! Suuuupergoda! :D Från och med nu är det jag som gör knäck hemma ;P

Vid 21.30-tiden gick jag och Rebecka, efter massa städning, till busshållsplatsen för att ta bussen hem :) Vilken superduperkanonersmysig dag!!! :D Det vill jag göra om!

Bakade supermycket, allt som allt :) Drack massa glögg (OJ SÅ GOTT!!!) och pratade massa mums :P haha ?

RSS 2.0