Orup-tönt

Som ni kanske förstår kommer inte det här inlägget handla om Cypernresan som jag utlovade. Det får bli något senare inlägg då jag har lite mer tid.

Syrsorna spelar utanför min balkong. Det känns som jag är på utlandet :) I like the feeling!


Åter till min rubrik. Den här sommaren har jag gått och blivit en riktigt Orup-tönt. Det är nästan bara Orup som kommer ut ur mina högtalare. Just nu spelas skivan "Orups bästa". Jag hoppas det finns någon fler där ute som tycker att det är himla somrig musik. Jag finner ett lugn när jag lyssnar på Orup just nu.



Peter! Jag saknar dig!


Carolina! Kom tillbaka!

Vill inte, vill inte, vill inte!

Nu sitter jag i min soffa, i Uddevalla, med ett glas vitt och gråter.

Jag hatar avsked.



Du kommer vara så jävla saknad..

Utnyttjar väntandet

Sitter o väntar på att ta mig ut i regnet. Jag upptäckte att bussarna ned till stan bara går en gång i timmen på söndagar. Har man blivit bortskämd i Göteborg, eller vad är det frågan om när man förväntar sig att bussarna i en mindre stad skall gå precis lika ofta som i storstaden? Som tur är tar det max 15 minuter ned till Centralen (där även jobbet kommer vara sedan), så jag tycker inte att jag har rätt att klaga om man jämför med både Timrå o Göteborg.

Sitter och tittar ut över min balkong. Det spöregnar ute. Jag hittade mitt paraply som tur är. Men inte mina tygskor som jag har sett alla dagar denna vecka i en kasse, men nu när jag ska ha dom så har dom mystiskt försvunnit? Typiskt...

Jag lovade ju att berätta om min första arbetsvecka - som nu har blivit till fler veckor. Den första riktiga arbetsveckan var väldigt bra - precis som alla andra veckor. Mycket tack vare underbara arbetskamrater, och även härliga patienter. Det känns som det var minst ett år sedan man satt i skolbänken (vilket är tråkigt, då det inte ens gått 2 månader sedan examen än...). Jag har nu fått lön för mödan, då första riktiga tandhygienistlönen trillade in så fint på kontot igår. Nöjd? Ja, i jämförelse med CSN-pengarna, men klart att några hundralappar (läs: tusenlappar) till i månaden inte hade skadat. Tandläkare var det jag skulle bli, det är det jag jämför med!

Nu har jag gjort min beskörda del i bloggandet. Jag har bockat av två punkter till.

O Min första riktiga arbetsvecka - Check
O Min andra riktiga arbetsvecka - Check

Inte de mest intressanta sakerna, men jag skriver som sagt för min egen skull :)

Nästa update: Cypernresan!

Uppdateringsintervall

Vad lustigt. Nu när jag loggade in här och tänkte att jag skulle skriva några rader, så ser jag att det är exakt lika längesedan jag uppdaterade igen! 3 veckor och 2 dagar! Skärpning...

Vi börjar med hemvistelsen i Timrå...

Hemvistelsen i Timrå efter examen var himla skön. Jag kände att jag verkligen kunde ta igen mig och bara vara. Lite välbehövlig semester efter 3 års pluggande - även om det inte varit så slitsamt som jag tänkte mig...

Vistelsen bjöd på springturer med mamma, fika med Johanna, grillning med tjejerna, vinkvällar och förmodligen massor av annat som jag inte minns eftersom jag har minne som en guldfisk (Gud så dåligt att hon uppdaterar så sällan då, tänker ni!).

Fikat med Johanna - väldigt efterlängtat! Jag hämtade upp Johanna hemma hos hemma och så for vi in till staden och fikade på något café jag inte minns vad det heter. De har mycket ekologiskt eller liknande har jag för mig? Mysigt var det i alla fall! Vi satt ganska så många timmar kan man säga :) Jag har för mig att vi träffades kring 12-13-tiden någonting. Efter allt surr på caféet så gick vi runt i staden en liten sväng. Längesedan man gick runt i Sundsvalls stad. Det blir som inte av nu när Birsta City blivit så stort... I vilket fall så hängde vi hemma hos Johanna efter stan. Vi surrade, och surrade, och surrade. Och jag fick utsökt middag! Hemlagad thaimat! Så jääävla gott! Taskigt dock att sötnosen lagar mat utifrån huvudet, så jag kan nog inte be om recept eftersom jag inte kan höfta! ;) Vi kikade på Thailand-bilderna sedan Johanna och Marre var där, och hade det så himlans nice! När klockan började närma sig 21 (om jag inte missminner mig) så började jag röra mig hemöver... Väl hemma blev det lite vin med mammsen :)

Grillningen med töserna är nästa ämne! Det var också himlans nice! Vi träffades hemma hos Plommonblomman! Alla utom Malin :/ Vi grillade, åt goooood mat, tjötade och hade det allmänt trevligt hela kvällen. När Emma kom bjöd hon på massvis med skvaller och intriger - we like!

Vad lovade jag mer att berätta om? Massa mys med min kärlek. Det kan nämnas som det är. :) Han är bäst min Peter!

Cypernresan ska få ett eget inlägg, och resten får vänta.
Har några fler ämnen att ta upp som ni ska få ta del av.

O En till hemmavistelse i Timrå - Gatufestveckan
O Bil
O Flyttpackning
O Flytt till Uddevalla
O VÄRLDENS bästa utgång med Carolina o Jennifer!
O Träff med Peters päron igen :)
O Full fart på jobbet!
O Inflyttning

Det var väl det för denna gång! Lovar att det inte blir 3 veckor och 2 dagar till nästa gång!

Nu skriker min säng på mig :)

RSS 2.0