dreams

cecilia
marianne
jessica
patricia
silje


<3

Jag vet att allt kommer att ordna sig mellan oss.
Jag bara vet det.

Different

Det känns jobbigt att jag har kommit fram till att det känns annorlunda.
Just nu längtar jag tillbaka till skolan,
till allt runtikring skolan,
fikat efter skolan,
utgångarna,
vinkvällarna.
Allt!

Ibland känner jag mig inte önskad.


Varför kommer det upp hela tiden?
Förstå känslan av att alla vet, utom du själv.



Sahra - jag lovar, jag kommer tillbaka efter sommaren ;)

What to do ?

Det har gått så långt att jag tänker på det varje dag.
Jag mår dåligt över att se det.
Jag gillar det inte.
Inte det minsta lilla.

Dags att lämna över tröja nummer 9

Fredrik Ljungberg lämnar blågult...






Blågult blir inte sig likt utan Ljungberg.
Punkt slut.

Tur att han har en annan karriär på sidan om fotbollen, ifall han får för sig att lägga fotbollsskorna på hyllan!
(Sexig!)

~ * ~

"Jag har spelat på det svenska mittfältet i snart 11 år. Jag kan ärligt säga att jag älskat varenda match, speciellt det gränslösa stöd, ni fansen, alltid gett oss spelare. Se Er på läktaren i Riga, Budapest, Lissabon, Berlin, Salzburg eller långt borta som i Kobe har varit obetalbart. Ni är en stor del av min inspiration.

Även vill jag tacka alla de hängivna fans som aldrig fått chansen att se våra matcher på plats. Jag vet att oerhört många människor i Sverige bryr sig om vårt landslag, och ni, fansen, ar stommen i svensk fotboll.

Fansen betytt mycket

Kontakten med Er fans har varit mycket speciell för mig. Att möta Er vid många olika tillfällen har alltid varit inspirerande, och just det har gjort mig stolt att få representera vårt land. Att stå med hela laget innan matchen och sjunga svenska nationalsången, tillsammans med de andra spelarna är ett mycket, mycket speciellt ögonblick, något som jag önskar varenda supporter en gång kunde få vara med om.

Dags att lämna över nr 9

Jag har fått vara kapten, och spelat i startelvan i mer än ett decennium, men nu är det dags för mig att lämna vidare tröja nummer 9 till näste spelare. Sverige har många unga talangfulla spelare och jag är säker att min position kommer fyllas av någon med samma passion för sporten.

Det är nu över en vecka sedan vår sista match i Österrike. Sverige gjorde en bra turnering. Vi slog Europamästarna Grekland, förlorade på tilläggstid till finalisterna Spanien, och Ryssland visade för alla att de är oerhört mycket starkare än till och med många experter gissade innan turneringen.

Jag kommer spela fotboll på högsta nivå i Premier League i flera år till och jag älskar denna sporten mer än något annat. Det enkla faktum att den fysiska belastningen att dubblera och spela både landslags- och klubbfotboll, under så lång tid, till slut tar ut sin rätt och därför har jag nu beslutat att koncentrera mig på spela för min klubb West Ham United FC, och det är där mitt fokus kommer vara i framtiden.

Jag är säker vi träffas på läktaren, hejandes på landslaget tillsammans...

Hälsningar, Fredrik.



C72: Ja, visst blev det fint? Dugligt åtminstone.
Visstja, det glömde jag bort att förklara.
Depurera är kort förklarat tandstensborttagning.

Beundraren: Jag saknar dig med!

...far away!

"Hej gumman! Jag saknar dig!"

Det var vad Linn inledde vårt samtal med. Tihi. Sötabit :) Jag saknar dig med! <3 Hoppas du får riktigt trevligt på din dejt ikväll stumpan! (Avis på att denna tös förövrigt ska på Peace & Love i helgen!)


Linn "sista kvällen med gänget"

Carro hade fått depurera idag den jäveln! Är så avis! Vilken erfarenhet hon får. Duktig är du! Miss u! Hoppas du har det bra uppe i Boden ;) <3


Carro med sin otroligt goda paj. "Sista kvällen med gänget"

Saknar er jättemycket!



Har vikit tvätt hela dagen lång.
Packat och sortera.
Roligt va?
Och Carro får depurera....BAH!
Men, självvalt ;)
Men nog är man avis alltid!

Imorgon väntas jobb, åter jobb.

work work

Under konstruktion . . .

Horunge

Som Jennifer så fint heter på msn.
Stackars liten (F)
"Alla killar är ju horungar så..."
Lite sanning ligger det allt i det.
I alla fall när man behandlar någon som du behandlat Jennifer, jävla pucko!
Han är verkligen inte värd dig!


Promenaden gick fort, snabbare än någonsin.
Mötte Åhlund vid korsningen till Berg, det var väl mindre lyckat då jag stod och svettades som en idiot. Men det var en trevlig liten pratstund :) Längesen!

Nu väntas dusch, mat och jobb.
Blir jobb imorgon också fick jag reda på för en stund sedan. 9-15.
Ingen vila ingen ro, men man kan ju inte tacka nej heller.


Kön växer!

C72: Haha, du är allt bra rolig du. Nej, det var inte Zetterberg, han är nog inte ens i Timrå längre hurridu ;) Däremot sångaren i Takida, det är inte illa det. Mycket bättre än Zetterberg ;) . Fast, jag hade ju inte haft nåt emot att stöta på Ljungberg där, oh my oh my! Och ja, "Stöta på" är som i att träffas, inget annat ;) . Idag är jag på bra humör, så du ska få en midsommarkram av mig med :D haha!  vart firar du midsommar? Tjörn? Take care <3

~ * ~


Japp, blir jobb idag med. Var fullt ös medvetslös igår kan jag säga. Jisses vad folk det var! Det lär bli en ännu större rusch idag med tanke på barnbidrag och hela faderullan. Men jag klagar inte, jag älskar att jobba när jag ser att köerna bara växer! Då går det undan vill jag lova! Dessutom är jag rätt flink i fingrarna och har huvudet med mig ;) Trevlig är jag ju också, så hur kan det gå fel menar jag? ;) (Den självgoda sidan kommer fram mer och mer...)


Börjar klockan 16, jävligt slappt. Innan dess, eftersom solen vägrar vara framme längre än ca 5 minuter åt gången, får jag väl ta mig en promenad då! Bah! Inte händer det någonting heller.


Midsommarafton imorgon.


MediaMarkt har sjunkit i mina ögon. Hur lång tid kan det ta att transportera min dator hit upp egentligen? Ni ringde för fan för en vecka sedan och sa att datorn var färdig och klar i Göteborg! GAH! Ge mig min dator! Jag saknar den!!


Kändis

Japp. Inte varje dag man stöter på kändisar i mataffärer. Men det gjorde jag! Ha!

Var riktigt skönt egentligen att börja jobba. Få lite struktur på dagarna. Fast visst är det skönt att vara ledig. Men man uppskattar ju inte ledigheten förrän man har jobbat lite. Jag trivs där i kassan med mina kunder, och mitt rabblandes av PLU-koder. Helt kungligt arbete! Dessutom blir saken inte sämre av att man har trevliga arbetskamrater! Plus att jag älskar deras arbetskläder, dom är ju för fasen assnygga! Dessutom ser jag rätt bra ut i dom ;) (LINN-INSPIRERAD!)

Jag är arg på dina vänner, eller ska jag säga "så kallade"? I mina ögon är vissa av dem inte ens vatten värda! Jävla puckon!

Idag blir det arbete. Börjar kl. 15, och slutar 21.15. Blir till att skynda hem till fotbollen sedan. Och baaah! Jag är så trött på att höra och läsa kommentarer om att så länge Zlatan är på planen så fixar det sig. Det är väl för fasen en lagsport, eller har jag fel? BAH! Zlatan är överskattad! (Även fast jag tycker han har sina bra dagar han med!) Men sluta säga att allt ordnar sig så länge Zlatan spelar!

Woppie

Världens kommunikation igår.
Det kändes skönt.
Det var kanske det som behövdes?

Jag fick ett lycka till (:
Det betydde mer än du anar!
Beeeejb !


Nu väntas jobb.
Börjar 16 och slutar 21.15.
Rätt chill ändå.
Har lite fjärilar i magen, var som sagt ett tag sedan man jobbade där, men det ska nog gå bra!
Till hösten blir det till att söka extrajobb, det här funkar ju inte!

Promenera

Anna: OH NO! Ska du till Göteborg? :O Baaah. Jag tror nämligen att jag är hemma hela sommaren pga jobb! BAH! Looks like it's meant to be that we're never gonna see eachother! BAH! Vad ska du hitta på i gbg ? :D Vilket datum ska du dit förresten?


~ * ~

Måndag. Är det något annat än måndag?
Imorgon börjar arbetet.
Har veckohandlat åt mamma och pappa idag. Är jag inte snäll?
Nu tycker jag bannemig att min dator får ta och pallra sig hit!

Jag tror bestämt att Linn är mitt lilla busfrö :P <3

- BAH!

måndag morgon

Tycker att hela grejen låter sjukt konstig.


Jaha, idag får det bli veckohandling. Segt värre. Men så får det bli.
Börjar jobba imorgon. Lust = 0

Baah!

C72: Ja jag har då aldrig hittat ett flyg som är billigare än tåg ;) Men hittar du nåt så hojta!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~



Jaa....Man ska väl aldrig sluta förvånas.
Vad håller du på med egentligen?
Skärp dig!
Det man inte kan hantera ska man fan låta bli!


Update!

C72: HAHA! fylla är frivilligt vanvett vet du väl? ;) Hjälp mig komma på en design så ska vi se till att lösa det ;)

Happ. Nu är man hemma igen. SJ ska ha ett nackskott. Sämst service! Hade det inte varit för att det är det enda färdmedel med någorlunda priser hade jag bojkottat de för längesen. Mitt tåg skulle avgå från Göteborg 16:42 och jag skulle vara hemma kl. 23.24 - t.o.m. en halvtimmes kortare tid än vanligt! Hur lovande som helst ju. Började med att det blev förseningar inne på gbgs central. 18.05 åkte tåget äntligen upp mot sthlm. Under resans gång drygades förseingen ut med massvis med minuter, och 3 min innan vi anlände till sthlm - ca 21.45, där jag bara skulle ta det lugnt och åka vidare med samma tåg, får vi veta att dom ställt in turen (STÄLLT IN!!!) vad är det för jävla skit!? Hur kan man bara ställa in en tur så? Jävla puckon! Vi blev ombedda att gå till kundservice och boka om våra biljetter. Jaha, det enda alternativet som fanns var då nattåget som skulle avgå 23.52, och vi skulle vara hemma först 04.11. Jaha, det var väl bara till att gilla läget och vänta... 05.05 var jag hemma på sundsvalls centralstation efter ytterligare förseningar! Vafaaaan! Gaah. Resan tog mig över 12 timmar istället för de schyssta 6 & en halv timmar....BAH!

Var på Nyllets studentmottagning igår. Så fiiin så :) Hope you had the time of your life hun ;) <3

Min sötnos fyllde förövrigt 20 år igår :) Grattis igen älskling. Hoppas födelsedagen var till förväntan. <3

Vart fan är solen!? Jag åkte ju inte hem för att komma tillbaka till våren . . . Hade inte ens med mig en jacka hem. Tänkte la inte så långt. Har man varit van sol och minst 25 grader i skuggan i nästan 2 veckor i sträck så tänker man inte på att man ska norröver. Här var det igår 10 grader varmt. Eller ska jag säga kallt? Ja.

Dig börjar jag tröttna på! Skärp dig för fan!

All summer

C.72: Japp, jag blir nog borta hela sommaren. Finns det möjlighet att komma ner under sommaren så gör jag det. Jag har blivit väldigt fäst här nere! Love it :)

I sommar ska det verkligen bli andra bullar. Vad underbart det är att läsa! Nu har jag äntligen t i d till att läsa!



Det kändes skönt att höra att du för en gångs skull såg på mig att någonting var fel. <3



Idé-torka. Hjälp mig komma på en ny design till min blogg!

I'm going home

Tänkte först berätta att veckan har varit helt lovely.
I tisdags på dagen blev det till att åka till Sillvik med älskade Sahra, Emil och Martin. Hade strålande väder och hade hur mysigt som helst. Badade för första gången. Hur skönt som helst <3 Dock hatar jag alla äckliga maneter. Vi köpte grillad kyckling och potatissallad, vindruvor och jordgubbar. Mums mums. :)
På kvällen blev det typ "sista kvällen med gänget". Jag, Carro och Linn träffades i Vasa och satte oss i en park och drack vin, surrade och käkade smulpaj med glass. Kommer sakna dessa töser enormt i sommar!!! <3

Onsdags var sista dagen i skolan. Redovisning och tentamensgenomgång. Det gick ju strålande.
Kvällen skall vi dock inte tala om nu i efterhand. . . (Grey's var enormt)

Fredagen spenderades med en heldag ute till havs och vid vattnet. Träffade Carro och Rickard inne i stan och därifrån begav vi oss ut till Saltholmen (Vi var inte de enda som tänkte ta oss dit ut denna dag...Vagnen var smockad). Väl på Saltholmen träffade vi Rickards pappa, Mirre och Jacob. Därifrån tog vi Rickards pappas båt ut till en ö bredvid Styrsö. Sedan bestod dagen av massvid med bad, volleybollspel, vatten-pingis och grillning. Underbart! När det var hemdags hade inte Carro och jag fått nog - säkerligen inte de andra heller, men de hade valpar att passa - så vi beslöt oss för att dra till Näset. Gaah så underbart! Helt klockren dag! <3 Jag älskar att åka båt!!!

Ja, och imorgon åker jag hem. Med blandade känslor faktiskt. Men så är det här i livet. Blir nog bra. I sommar blir det andra bullar!! ;)

RSS 2.0