Jag säger bara en sak . . .

plugga vidare!! Det är så jäävla roligt! Jag är knäpp, eller hur? Men ärligt talat. Jag får lära mig saker som jag vill hålla på med, jag kommer bli NÅT! Det är häärligt! Sedan underlättar det ju med underbara classmates och andra sötingar :) Alla undrar hur jag orkar, men det är något jag tycker om! Visst, det är jobbigt vissa gånger när det är mycket plugg, men det är det värt ;) Så, sök, sök, sök!! It's worth all the pain it costs you...And the happiness ;)
Dock ett litet minus med min utbildning...Jag blir inte tandläkare av den. MEN! Som jag många gånger förr har sagt så tror jag fan på den här vägen. Och jag tror på den mer och mer ju mer jag tänker på det ;) Sådeså ;) Kanske pluggar jag till tandläkare i Umeå eller Stockholm om några år ? Eller så är jag kvar här ? Who knows ?

I helgen blir det nog bara tentapluggning och träning. Ingenting inplanerat inför helgen faktiskt. Vi kommer ha huset för oss själva, vilket är underbart.

På måndag ska jag hämta ett par nycklar...Undra till vad ? (A)

Idag hade vi röntgen igen. Fick lära oss att se huruvida en bild är tagen i förhållande till en annan. Mer distalt åt, eller mer mesialt åt. (Säger er ingenting, men det är rolgit att glänsa lite med kunskaper man har (A) haha). Satt även och kikade mycket på anatomin på röntgenbilderna. Cavum nasi, foramen mentale osv osv.
Tog även fortsatta bilder på kranium. :) Blev inga superbilder idag, är inte så nöjd. Men vad tror jag, att jag ska vara expert och kunna allt på en gång? JA såklart jag tror! Åtminstone är det ju faktiskt det man önskar. Men, jag ser ju vad jag gör fel, och det är ju ett steg på vägen i alla fall. Men det är svårt att överföra det från en röntgenbild till att faktiskt göra det praktiskt...Men det ska allt gå ska ni se! Om några veckor kommer jag ha min första röntgenpatient. Fattar ni? Heeelt otroligt!

Pratade med Malin igår <3 20-åringen ;) Helt otroligt...Känns fortfarande som man är liten och går slaviskt i skolan.. Var i alla fall asskönt och askalas att prata med dig Malin! :) hihi. Det var ett tag sedan som sagt...

Tiden går så fort! Stopp! Snart, faktiskt, så har jag avslutat min utbildning och då väntar arbete. Jag kommer sakna skolan då ska ni veta! så jävla kul tycker jag faktiskt att det är i jämförelse med jobb, även fast jag just nu gärna jobbar som hygienist istället för att utbildar mig. Sedan ska jag ju iofs börja plugga igen, om allt går som jag vill. DET blir en utmaning. Och det ska bannemig gå! Är lite stolt över mina utsökta planer må jag säga. Haha!

Min älsklingsfavorit var på intervju idag. Jag håller alla mina tummar! <3

Har försökt plugga lite idag. Har kommit halvvägs in i kariesboken nu iaf. (och då läser jag tyvärr inte bara, utan måste anteckna allt som är viktigt också). Har dock lyckats korta ner 50 sidor till 10 handskrivna. Det är rätt duktigt tycker jag :) hihi.

Vad mer ska jag säga ? Längtar efter alla där hemma <3

image15
Kom ihåg att borsta tänderna!
Fyra-två-metoden!
2 cm tandkräm
2 minuter
2 timmar vila
2 gånger om dagen

Malaco

Imorgon vet jag någon som fyller System-ålder ;)

Är trött må jag säga. Har skrivit mitt CV idag, Martin med. Har städat. Dammsugit trappen åt Lena. Pluggat lite. Och nu sitter jag här och fattar inte varför jag inte kommer in på MSN.

Farzan är här. Han fick flipp och beställde nyss två kebabpizzor med hemkörning. Hoppas jag får smaka =D

Imorgon blir det nog träning. Hoppas jag i alla fall. Slutar 12 imorgon. :)

Rubriken har ingenting med det här att göra ;)

pity

Ja, jag tycker faktiskt lite synd om dom som inte får vara med i klass och umgås med oss ;) Vi är helt enkelt bäst! Har så jädra kul! Och det blir ju inte sämre av att man har grymma föreläsare. Doooowen! :D Han är så jävla rolig! Hoppas vi har honom fler gånger :) Idag fick jag den äran att gå och handla kaffe och kaka åt honom, haha.
Ja, ni borde vara med helt enkelt. Man får sig många goa skratt må jag säga. :)

I helgen, eller i lördags rättare sagt, så var Martin och jag över till Emil och Sahra :) Dom är för goa! Spelade TP, med Lisa och Jesper med. Många skratt vill jag lova ;) haha.
Frågan lyder ung.: "Vilket djur kan ge dig en stöt på 400 Volt?"
L: Väldigt självsäkert "En sån där bock. Med horn". ;)

Frågan lyder ung.: "Kan du ordspråket: Vilken frukt smakar alltid bäst?"
L: "Vadå, ska man svara ja eller nej?" Haha ;P

Ja, ni som inte var med missade en hel del ;)

Mamma ringde mig förut, och pratade med Pappsen imorse. Det var sköööönt :)
Även fast vi har det jäkligt roligt i skolan så kan jag ju inte låta bli att längta hem :)

Har nyss varit och tränat. Hade Malin idag. Hon är fasen grym! Fyfan vilket pass hon har! Det är så jääädrans kul!! :D wohoo! :D

Tommy verkar, som det ser ut nu i alla fall, vara på bättringsvägar. Skönt!

Imorgon är jag ledig.."ledig". Då tänkte jag kanske städa lr något sånt kul, skriva CV och möjligtvis plugga lite. LITE!

Hörrni! Ni måste testa V6 nya tuggummi med Green Tea Jasmine smak. Dom är asgoda. Att rekommenderas.
Sen är dom ju bra för tänderna med ;)

Yeah, that's all 4 2night.

Tentaplugg

I: Immunologi.
L: Det låter som...Urinvägsinfektion.

Hmmm? haha. det var lite kul :)

Jag är glad, mamma är glad, Linn och Carro är glad. :D

Pluggar inför oral mikrobiologi 2-tentan på fredag. Det går väl sådär. Men med tanke på hur den gamla tentan såg ut så ska det nog inte vara några som helst problem...Men man ska väl inte vara för säker antar jag :)

Gaaaah!

Det är inte tyyst nånstaaaaans!!! TYST!!

Ska snart skjutsa löv till träningen. <3

Sedan ska jag fortsätta läsa om plackets mikrobiologi.
Visste ni att det först bildas pellikel, sedan adhesion av bakterier i olika steg, och sedan multiplikation och kolonisation av bakterier? Oj Oj.. Visste ni förresten att Streptococcus Mutans är den bakterie som är mest känd för att vara kariesorsakande?
S.mitis, S.oralis, S.sangius, S.gordonii.

Min favoritbakterie (ironi, jag gillar inte bakterier, och inte mikrobiologi heller för den delen):
Aggregatibacter Actinomycetemcomitans. Uttala det om ni kan ;)

Feegis !

Ja, en fegis är allt vad jag är. Men jag gjorde det tillslut.

Skall ringa ett mycket viktigt samtal imorgon.

Jag hoppas hoppas hoppas!

Kul att du fattar att jag faktiskt satt och pluggade, och INTE ville höra på din jävla musik! Och inte ditt sjungande eller telefonpratande heller! Vilken jävla respekt alltså! Jag ska väl inte behöva säga till att jag faktiskt sitter och pluggar? Tänk för guds skull någon gång! Du är inte liten längre!

Martin, Me Love You ! ♥ Even though it's kind of hard sometimes

Kingshead

"Välkomna kära fadderbarn ♥" - Det var vad som stod på anslagstavlan när vi kom till Munhålan vid 15-tiden igår.

Mötte Linn, Carro och Richard på EspressoHouse igår kl. 12 för att vi skulle gå igenom lite plugg inför Oral Mikrobiologi II-tentan på fredag. Jag fikade ingenting, lite bra faktiskt. Vi hade det mysigt, även om jag inte riktigt var motiverad inför plugg. Men ändå. Vid kvart i tre begav vi oss mot Munhålan där våra Faddrar hade fixat en liten fest för oss. Det blev riktigt riktigt trevligt! Mycket trevligare än väntat. Det blev mingel, lite hälsa hälsa, mat - kycklingsallad, efterrätt - glass & kaffe, och godis och chips - ni vet sånt som hygienister inte äter. Det blev även lite lekar, såna quiz. :) Vårt lag kom tvåa. Sedan blev det lite dans och så. Linn och jag fortsatte ut. Först hem och fixa fixa och sedan iväg till Kingshead, där Rebecka, Jouline, Linn och Emma redan befann sig. Blev en del öl och massa snack :) Några tandläkare anlände sedan. Lite märkligt ändå. Många som blir hygienister, vill egentligen bli tandläkare, och många som ska bli tandläkare vill egentligen bli läkare? Man vill alltid vara "in the lead".
Jag hade det trevligt i alla fall :)

Idag får det bli plugg. Tenta på fredag. Hektisk period just nu.
ANATOMIN ÄR FLYTTAD! Helt jävla underbart!!

Våra faddrar är bäst! ♥

LINN! - Tack för du ställer upp som du gör! Du förstår mig helt och hållet, och det är skönt att ha någon på min sida :) Du är en grym vän! ♥

Hemlängtan - ♥

Det som kändes så braa...

Det som gick upp så fort, gick nu ner igen . . .

Mamma! Sov inte nu när jag behöver dig som mest! :P Vad skulle jag göra utan min mamma ?
Mammor is the shit, som Linn skulle sagt ! :)

Ja, vi får väl se hur det blir.. Får sova på saken alltså.

Äter pepparkakor så jag blir snäll. Bra va?

Imorrn.. 11.30, infinna sig på Espresso House med Carro och Linn. Fullpackad väska som gäller ;)
Munhålan kl. 15.00.
Carro after that. Fixa fixa fixa. --> UT!

Kan blir najs !

Snäääääääälla. Jag behöver ett gott råd just nu!

Träning & Städning

Mhmmm. Har städat hela dagen. Som sagt, kul att man får någon hjälp . . . Not! Sitt du där med ditt jävla spel! Jag är så satans less på ditt spel!!! Allt kretsar kring ditt spel . . . Jag orkar inte bo här mer ! ! ! Jag är så jäävla less rent ut sagt ! Nu vill jag bannemig ha något eget !

Var iaf och tränade förut. Gööörskönt! Shit vad jobbigt det var idag. Jag som bara blir sämre och sämre för varje gång, eller tar jag i mer kanske . . . ? Säg det .

Night . . Om jag får sova nåt


Ny Design

Jag ledsnar fort.
Det blir inte riktigt som jag vill ha det, men det får änna duga.

Träning idag hoppas jag, det blir najs :)
Ska fortsätta städa i rummet nu...Jippie.
Kul att man får hjälp någon gång.

Jag vill inget annat än att ha en egen lägenhet nu! Det tär på mina krafter att bo här! Jag är fanimej inte den lilla glada Ida som jag annars är i skolan, när jag är här.. Det måste vara negativa energier. Finns alltid nånting jag går runt och stör mig på! Tur jag har Kerstin, hon är så söt. Och hon förstår mig verkligen!

Din kommentar sist, hallå eller? Är det okej om man sköter skolan? Då vet jag, då ska jag också lägga mina använda tops inne på toaletten utan att slänga dom, och låta bli att plocka undan efter mig... Vad tänker du med? Eller det kanske är just det, att du inte tänker alls ibland?


image14


Jag vet inte hur många lägenheter jag har sökt sedan jag började söka...Måste vara ett hundratal...Och inte ett jäävla napp :( Söker på allt jag ser! Snäälla, snälla, ge mig en lägenhet :(

Paarty!

Djeees! :)
I fredags studande party hos Carro! Var i skolan till 12, drog hem och fick ett flipp att jag skulle iväg och träna. Dit, hem, käka, fixafixa, skjutsa martin till E.A. och sedan vagnen till Carro! Var där vid 9. Lilla Miguel kom och öppnade dörren åt mig :) En kram fick börja kvällen på ett bra sätt. Det blev en riktigt lyckad kväll!! :D Gud vad skoj jag hade! wiiiehoo! Asnajs :) Emelie är för go. :) Känner inte riktigt för att skriva detaljer, det finns inte så smaskiga saker att berätta. Hade givande samtal med Miguel, Rickard och Skåningen :) Hade verkligen askul den där kvällen. If I could turn back time, like they say ;)

  Marka in action. Jag bjuder på den . . .

Idag inhandlade jag 4 nya böcker och två klädesplagg :) En tröja för 30 kr bland annat, inte illa :)

På fredag stundas Paaarty på Munhålan. Längtar! Tror det kan bli riktigt jävla skoj! :D

Jag äääälskar min klass! TH2 is the shit :D

Timbaland

Idag är det en sådan här dag då man önskar att man hade kraft till att ta tag i nåt. Jag borde plugga, men orkar inte idag. Jag borde åka och träna, men känner inte för det. Eller jo, men jag har ont i knäna, så kanske vila är bättre?

Är less! Nu ska jag klaga lite..

Om man frågar om man får låna något, så betyder det väl inte att man beslagtar det!? Det betyder inte att man kan låna det hur länge som helst och när som helst! Argh! Give it back to me!!

Om det är något illa, så finns det inte en chans att man får det, det heter RISK! Det finns inte en chans att få hål i tänderna, det finns en risk!

O
m man ska få något gjort så får man fasen göra det själv! 5 månader & fortfarande ingen nyckel!? Det kallar jag skandal!

Man får la ta sitt personliga ansvar!?

Ge mig en lägenhetsförfrågan då!!


* Grattis Carro * :)

Imorgon nalkas det fest hos Carrolajnen :) Det blir nog super!


Apologize - En av de bästa låtar som någonsin gjorts!

Hot stuff!

Idag har jag pluggat. Duktigt va?

Käkat kinamat :) Mums! Mycket grönsaker, kyckling och stark sås! Yummy!
Älskade gjorde även äppelpaj med hemmagjord vaniljsås till efterrätt. Är han inte för bäst? :)

Men nu får det allt vara nog!

Snälla nååån. Ge mig en lägenhet då? :(

My Cool

Jaha. Nu har man haft Idol-Daniel som tränare. Ni vet, han med kaptenbindeln?
Han var sitbra och skitrolig! Tränade igår och idag. Helt underbart. Har dock ont i knäna. Undra vad det beror på? Hmm...Hoppas det går över i alla fall.

Imorgon är jag ledig. Då tänkte jag sätta mig och plugga lite. Det behövs. Snart kommer helvetesveckorna. Men så är det.

Carro och jag har planer på att gå på hockey :D Frölunda - Timrå . :D Det vill jag gääärna!

På fredag är det fest hos Carro! Det blir gött !

Justin Timberlake <3 Fan vad grymt om man kunde få se honom live då!

Jennifer kom in och varnade mig för löss. Vad tror ni hände? JO, jag sitter och kliar mig! Inbillning?

Remember: "Då ska vi se . . . "

Allt för mig.. Och självklart var det inte Idol-Daniel. Men det var nog hans dubbelgångare!


En tanke

När ska han förstå att "Jag är trött" inte betyder att han ska fortsätta spela . . . ?


Har pratat med Isa idag. Det var skoj :D Hon hörde inte att det var jag först, men jag tyckte hon lät jätteglad när jag sa att det var jag :D Sötnosen där ♥ Isa, man ska aldrig sluta förvånas, eller hur?

Har även pratat med mamma och pappa :) Det var skönt! Det gav mig ny energi må jag säga! ♥

Nu vill jag bara ha en egen lägenhet...FY!


Har bokat biljetter hem nu. 22 mars kommer jag hem ♥

Imorgon blir det skola, och sedan träning. Gött som attan!


♥ Alla hjärtans dag är skräp! Den borde faktiskt förbjudas. Jag får ju mycket hellre ex. en ros på vilken annan dag som helst utom Alla hjärtans dag. Punkt. Och den meningen delar jag och min pojkvän, så nu vet ni det!

 Sötnosen och jag. Så kan det se ut efter en hel del sprit och regn ;) Banes 18-årsdag.

 Linn & Rebecka hemma hos Linn. Förkrök. Så fina!

 Jag, Tu och Carro hemma hos Linn. Supadupa!

 Linn!

 Miguel!

God natt!

Dealen är fullbordad!

Vad har hänt sedan sist då?
Är lite dålig på att uppdatera märker jag.

Det har varit skola i veckan. Många nya kurser. En del bra, en del mindre bra.
Blev lite fika igår med Carro och Linn. Blåbärspaj med marsansås. Superb!
Sedan blev det träning med Kerstin.
Mat hos Anna, och en fortsatt trevlig kväll där med Stellan, Anna, Martin och jag. Vi satt och söp och spelade kort och pratade :) Hade astrevligt!!
Idaaaaag. Guess what? Jag har piercat mig!! Jag och Linn ;) Linns är dödscool. En genital en ;)
Den stora frågan; Gjorde det ont? Neeeej! Det var värre att ta hål i öronen!
Åkte till Tribe så jag var där ung. 12.50. 13 hade vi tid. Linn hade redan gått in för att göra sin! Så jag satte mig och väntade på min tur. Han var asbra den piercaren :) Liked him. Han berättade hur det skulle gå till, nästan i alla fall. Jag var rätt nervös, men det gick asbra!! Man tänkte liksom "jaha, va de inte mer än så?" när det var över. Haha. Linn utbrister mitt upp i allt: "Idaaaa, du har en nål rakt genom näsan ;)" VA? Jag fattade ingenting. Jag trodde han hade tagit ut den, det kändes knappt att han stack nålen genom näsan. Supercoolt! :) Jag är rätt nöjd! Har inte vant mig än. Så nu har man bling bling i näsan :)

PussiPuss!

RSS 2.0