Fler timmar

Mitt dygn skulle behöva bestå av minst 6 timmar till för att jag skulle hinna med allt jag behövde och ville. Träning nu, ciao!

Om man vill få något gjort

Det värsta man kan göra när man vill få någonting gjort, det är att slå sig ned på arslet.

Släckte ni lamporna?

Earth hour - en timme ägnad miljön och jorden. Släckte ni lamporna? Det gjorde i alla fall jag.

Jag hade förväntat mig att mina grannar skulle göra likadant. Jag satt uppkurad i soffan med ett tänt ljus och tittade på TV:n (om man fick ha den på är en annan femma jag inte tagit reda på...) och släckte lampan fort som ögat då klockan blev 20.30. Varför ska jag egentligen ha lampan igång när jag ser TV? Jag satt förväntansfull och tittade ut genom fönstret för att kika om hela lägenhetslängan mittemot skulle slockna, men icke. Var och varannan hade fortfarande lamporna tända, det var bara några enstaka själar som faktiskt släckte sina lampor. Jag blev besviken. Vem kunde ha missat att det var Earth Hour igår egentligen? Nog för att jag inte är så jätteinsatt och tar det på så stort allvar, men. Jag gjorde en insats, och det är ju bra. Eller?

Jag har även denna dag upptäckt att min mobiltelefon inte ställer om sig själv, vilket någon annan av mina mobiler har gjort. Så helt plötsligt var klockan nio, fast jag helst hade velat att den var åtta. Upp och hoppa, klä på sig, sminka sig lite och iväg. Jag mötte upp Carro vid Evas Paley och så åt vi en mysig frukostbuffé! Fy bubblan vad mysigt, och fy bubblan vad mätt jag blev. Jag är mätt än kan jag säga (klockan är snart 15, och jag åt frukost kl. 10).

Jag har också utmanat mig själv. Tänker inte avslöja något, bara säga "Ut med det gamla, in med det nya!".

Jag är inne i en period då jag har så sjukt mycket att göra egentligen, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, så det blir som ingenting gjort. Ni vet säkerligen hur det känns. Vad gör man åt saken?

Frukost!

Frukosttid på lördagar är så sjukt underskattat. Det är den bästa tidpunkten på hela helgen.

Ni kanske tror att jag blivit knäpp? Men tänk själva. Efter en helt utmattande vecka vaknar man upp pigg och glad på lördagmorgonen (om man inte varit ute på Open Mind som mina kamrater i Timrå gjorde igår ;) eller om man har intagit lite för mycket alkohol, eller rent av bara gått och lagt sig för sent...), gör i ordning en god frukost och bara njuter i lugn och ro. Jag älskar det. Livskvalitet på hög nivå. Har jag blivit en livsnjutare? Jag tror minsann det.

Idag bestod min frukost av havregrynsgröt med mjölk, skivad banan och kanel. Mumma!

Biblioteket

Ett mycket underskattat ställe...

Dagen har tillbringats på stadsbiblioteket här i stan. Blev lite pluggning tillsammans med Carro. Förstår inte varför jag inte har följt med till biblo innan förrän för ett tag sedan, det är ju helt underbart att plugga där. Framförallt de dagar man är ledig. Som idag. Vi åkte in till klockan tio, köpte oss varsin morgonlatte på Muffins, gick upp till biblo, snackade lite och började plugga. Man får så himla mycket gjort! Och till på köpet har man en underbar vän där, man får hjälp och man får ut väldigt mycket av dagen. Jag har ändrat min uppfattning om att plugga på andra ställen än hemma. Det är faktiskt bra!

Det blir en mycket lugn fredagskväll ikväll. Blir TV för hela slanten och tidig sänggång. Förstår inte varför jag helt plötsligt uppskattar att gå och lägga mig tidigt och kliva upp tidigt när jag är ledig. Det har nog med Carros och min mammas rutiner att göra. Mamma är alltid uppe före tuppen, och vad mycket man får gjort. Och timmarna innan resten av världen vaknar är helt underbara. Tyst och fridfullt. (Nog för att jag har det tyst och lugnt i min lägenhet jämt förutom när man hör grannarna...Hmm, på tal om mina grannar, dom har fasen varit ovanligt tyst nu ett tag. Tänk om dom har flyttat? Älskade tanke!)

Hade suttit fint med en riktigt kladdig kladdkaka, eller mammas äppelpaj!

Oliver!

Hemköps egna gröna oliver med vitlök i!

Jag tycker att saker och ting är lite lustiga. Det är precis som att när man slutar tycka om någonting, så börjar man helt plötsligt att tycka om någonting annat, något som annars aldrig har gått att äta. Som oliver, som är mitt nya påfund. Jaaa, jag har smakat på den ena och den andra oliven, grön som svart, men har faktiskt inte alls kunnat äta dom. Tycker att de har smakat otroligt vidrigt. Tills för...

...tills för när vi var på kalas hos Therese då Anna bjöd på sallad, där det fanns oliver att ta. Så, ja, varför inte prova en gång till tänkte jag? Och avocado dessutom som jag aldrig ätit. Helt plötsligt så var oliver gott!!

Och nu kan jag nästan inte sluta äta dom! Det är dock lite jobbigt att jag alltid faller för saker som är dyra. Som nötter, avocado, oliver, you name it.

En sak till - gå aldrig på aerobic-step om du aldrig varit på ett aerobic eller steppass innan. Haha. Men jag gjorde ett gott försök, och kommer minsann att gå dit igen!

Lycka är Träning

Ambivalent. Har suttit och funderat hit och dit. Och pang bom så tryckte jag på "boka"-knappen.

Ja. Min hals är ju som sagt inte bra, och jag är minsann helt slut! Men, nu har jag suttit och velat hit och dit. Det fanns nämligen en plats kvar på Aerobic-Step 1 kl 18.30. Så jag har faktiskt bokat in det passet nu, och hoppas att jag överlever. Det är säkerligen assvårt. Jag hoppas de frågar om det är några nya där, så jag inte behöver känna mig jättedum när jag inte hänger med.

Men jag överlever säkerligen :) Det som inte dödar, härdar!

Spring

Mmmmm. Bara myyyyser!

Idag kan man i alla fall inte klaga på att man bor i Göteborg. Det är hur varmt som helst ute, fåglarna kvittrar, solen skiner, vårlökarna blommar. Och jag är i extas! Fy så underbart! Hörde av mamma att det snöar för fullt hemma. Det kommer kännas som att åka tillbaka i tiden när jag åker hem ;) Hua. Man blir så glad av våren :)

Jag är förövrigt helt slut. Min hals vill inte sluta bråka med mig, och huvudet är så tungt så jag tror jag tappar det snart.

Jag är baksugen, men vet inte vad jag ska baka. Det är tragiskt!

Jag hade så mycket att skriva, men det bara försvann...

Wipeout

Haha!

Ja, jag tog mig ju faktiskt ut på en liten promenad förut. Jag gick minsann ut i rättan tid, när solen var som varmast och framme. När jag kom hem gick solen i moln, och senare på kvällen började regnet sakta falla ned. Promenaden var i alla fall underbar :) Det luktade SÅ mycket vår ute!

Wipeout ja. Vilket program, haha. Man kan inte annat än skratta. Kommentarerna som haglar är bara föör roliga! Om ni inte sett det så måste ni verkligen se det någon gång! Inte nog med att deltagarna ser otroligt roliga ut också. Fast det är egentligen ett väldigt meningslöst program :)

Jag är väldigt baksugen! Jag har nämligen fått mig en ugn :) Ni har säkerligen sett den på Rusta-reklamen. Man tager vad man haver :) Har man inte ett kök, så får man väl skaffa sig ett!

Vad ska jag baka?

NOG

Ja, nu får det bannemig vara nog :)

Har inte gjort någonting vettigt den här helgen egentligen känns det som. Och framför allt inte idag. Jag har hittills idag lyckats att ta mig i kragen och städa ur bokhyllan. Det blev bra, men istället har jag andra ställen i lägenheten som behöver städas; som garderoben och förrådet till exempel. Min hals och kropp bråkar med mig, så energin finns som inte där. Därför får det vara nog nu. Jag ska ut i vårvädret och samla på mig massvis med kraft så jag kan lägga mig nöjd ikväll.

Imorgon börjar jag klockan 13 och går till 15. Väldigt slappt. Dock hade jag tänkt ta mig in till skolan till senast tio så jag kan fixa lite på kliniken, det är verkligen något som behövs göras. Jag hoppas att det blir så att jag tar mig in också, det brukar vara mycket snack och liten verkstad från mig.

Tiden försvinner. Imorgon kan jag säga att jag åker hem nästa vecka. Helt otroligt vad snabbt tiden går!

Nej, på med promenadkläder och skor och upp, upp iväg!

Såg ni förresten Robinson? Vad tyckte ni?

Berså

Nyss hemkommen efter två glas rött på Berså och en latte från Condeco.

Det var en trevlig kväll på Berså måste jag säga. Fint sällskap och god buffé. Dock har man blivit bortskämd av de alltför bra priserna på vin, öl och cider på andra ställen, så när notan för ett glas rött hamnade framför näsan på mig fick jag mig en smärre chock. 56 jävla kronor. Rena rama rånet! Men man ska väl kanske inte klaga. Någon gång så.

Om det fanns något att klaga på så var det väl att jag var alldeles för sömnig för att vara på något riktigt humör, och stämningen tyckte jag drogs ned av den alltför dåligt servande personalen. Men det är väl så det är när stället har en jävla stroppig blond karl med backslick som värd. Usch och fy! Det fattas bara att han pratar stockholmska. Vilket han säkerligen också gör.

Vad skulle människan göra utan vatten? Gosh.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa (om jag inte somnar på studs...) och sedan sova. Imorgon ska jag allt ta mig en sovmorgon, och ha en lugn och skön hemmadag med städning, läsning och tv.

Det märks att man börjar bli gammal...

Mikrobiologi

Liten biologi... Ja, det handlar om små, tråkiga och otroligt äckliga bakterier.

Hatar mikrobiologi. Det är den tråkigaste kursen jag någonsin läst, och det här är tredje. Usch. Men det är väl nödvändigt kanske. Har i alla fall suttit och pluggat lite till måndagens mikrobiologidiskussion. Jag hoppas det är lika flum som det brukar vara med Annika.

Solen har skinit hela dagen. Jag har inte ens stuckit ut huvudet genom dörren. Varför? För att jag står mellan att vara frisk och förkyld.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa iordning mig till Berså. Hoppas och räknar med en trevlig och lugn kväll. Max ett glas alkohol. Orkar inte. Är inte alls peppad på fest, så det får duga.

Vi hörs. Hejsan hoppsan vilken grej!

Kronisk Huvudvärk

Riktigt kroniskt kan man inte säga, men det har varit kroniskt och konstant i två dagar nu...

Såhär känner jag mig typiskt inför en förkylning eller sjukdom. Helt slut, ingen energi, ont i hela kroppen och en ständigt bråkande huvudvärk som inte går över med hjälp av tabletter. Ja, det är ett faktum att jag kan bli sjuk. Dessvärre kan jag meddela att jag absolut inte har den minsta lilla tiden för att bli sjuk!

Vad finns det nu att förtälja om den gångna veckan? Det är ju trots allt fredag idag. Igen. Vet faktiskt inte vart tiden försvinner, nu helt plötsligt är det den 20:e mars och vi är snart inne i april månad. När hände detta?

Jag har glömt att berätta att jag sov över hos Carro i lördags för att vi skulle få ut maximalt av vårt pluggande. Båda två somnade innan klockan 12. Är det inte lite tant-varning? I vilket fall så gick vi en härlig morgonpromenad till Kvibergs marknad (är helt såld. Grönsaker och dylikt till ett underbart lågt pris!) och därefter åkte vi hem till Carro och jag blev serverad en underbar frukost! Kaffe, brieost, bröd och amerikanska pannkakor med varma hallon. Oh My! :)


I vilket fall som helst har veckan spenderats åt skolan, pluggande, vänskap och handlande. Känns som jag haft hur mycket tid som helst till massvis med saker, men som vanligt så försvinner timmarna utan att man hinner reagera. Vet inte riktigt när 1 timme blev kortare än en halv. Har spenderat en hel del tid med min kära vän Carro, och även Martin =)

Har även varit till Sisjön två gånger denna vecka, en gång utan resultat, och en gång med resultat. Berättar mer om detta i framtiden.

Jag har ätit årets första - och andra - glass i veckan. I onsdags efter skolan blev Carro så sugen på glass att jag inte heller kunde motstå tanken på att sätta skeden i en bägare med socker. Inne i Nordstan finns det en glass"bar" där man kan handla två kulor glass + mjukglass ovanpå + sås + bär/kex för 15 kr. Vi var inte sena på att nappa på erbjudande. Vi valde bärglassen. 1 kula melonglass + 1 kula blåbärsglass + mjukglass + jordgubbssås (vi hoppade över bären...). Det var gudomligt! Och det gjorde inte saken sämre att det var otroligt härligt väder, och så hade jag såklart ett otroligt sällskap ;)

Den andra glassen då? Jo, det blev en bägare mjukglass efter IKEA-besöket idag med Carro. Gissa om man känner sig syndig som ätit två glassar denna vecka. Men men. På måndag är det en ny vecka, och nya tag. Det blev lite förvaringsprylar på IKEA. Älskar IKEA. De har smarta lösningar till bra priser. Verkligen.

Imorgon väntar Berså. God mat, gott sällskap och möjligtvis lite vin. Kan det bli bättre?




Trötter

Jag är som en av de sju dvärgarna för tillfället...Trötter

Vaknade kl 8 av att jag var så kissnödig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Då är det ju minsann bara till att kliva upp, och sedan kan man ju inte somna om igen. Så, här sitter jag nu. Ska ta och göra lite frukost, är minsann hungrig. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.



Hur kommer det sig att man är ashungrig på morgonen om man lägger sig proppmätt?


Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna...eller förlora.

Hej mitt vinterland!

Nu är jag här...

Det här är typiskt Göteborg. Från att ha varit underbart vårväder igår, till att man vaknar upp imorse med en sol och hopp om en vacker dag, till att det vid lunchtid börjar singla ned snöflingor från himlen. Till att bli "KAOS". Det snöar för fullt, precis som om det skulle vara jul snart. Har inte dom där uppe förstått att det faktiskt är vår nu? Tänker på de stackars blommorna som slagit ut så fint igår. De kommer nu sakta att förfrysa ihjäl. Gah, nu kan det väl åtminstone sluta snöa? Det som är så jobbigt här i Göteborg när det snöar är att det 1) alltid blåser, 2) aldrig stannar kvar på backen, 3) och om det mot förmodan stannar kvar på backen, så kan man förvänta sig att det blir slaskigt  värre inom kort.

Hemma ligger snön åtminstone kvar när den kommer, vilket gör att snön är härlig hemma!

Hade förövrigt en patient från Gävletrakterna idag. Han hade minsann varit i Timrå och spelat Mittnordencup, och sovit i Timrå gymnasieskolas klassrum. Jag tyckte minsann att det var riktigt trevligt. :) Inte varje dag man träffar på någon från mina trakter. Bodensare däremot. Jag förstår inte varför alla från Boden kommer just till Göteborg? Men jag är glad för att jag hittat MIN bodensare; Carro :)

Kom tillbaka våren!

Underbara Vårväder!

Sitter här och njuter av en banan- och björnbärssmoothie och njuter av vårvädret...

Ja, idag har det minsann varit ett underbart vårväder. Vårlökarna har börjat blomma också. Man blir så himla glad av blommor på våren, för det är ett sådant säkert vårtecken.

Igår var jag inne på VK där tdl har sina patienter, och hade patient. Hon somnade i behandlingsstolen. Är inte det ett bra betyg så säg? Fick väldigt mycket beröm av tdl-läraren, vilket kändes bra då nervositeten var stor. Fick nog mer beröm av honom än vad våra TH-lärare ger oss allihop tillsammans. Så det var en riktig toppendag igår. (: Jag jobbade på bra, hade skrivit en utmärkt daganteckning och fick väldigt bra tips från honom!

Idag hade vi barnpatienter. Jag älskar onsdagar, jag älskar barntandvård. Vilken tur att jag tycker det är roligt, då jag helst vill bli Ortodontist innan jag är klar med mitt pluggande! Jag får sådan himla energikick när jag är klar med barnpatienten, de är ju för goa! De har så roliga kommentarer och är verkligen ärliga. Och så ska de verka så tuffa, medan de egentligen är rätt blyga. Och dom blir såå himla glada när man tar dem till leksakslådan! Gosh, man längtar ju nästan tills man får egna barn ;)

Nu sitter jag som sagt och dricker smoothie. Blendern är något av det bästa jag fått någon gång! Tack mamma och pappa! Ska snart iväg till Friskis och jympa lite! :)

Finbesök!

Jajemensan, det må jag säga!

Fick mig ett riktigt trevligt samtal idag efter träningen av Plommis. Den 29:e april väntar jag finbesök minsann! Då kommer brudarna ner och besöker mig, och jag lovar att vi kommer supa som fan! Haha. Jag fyller nämligen år den 30:e, vilket ändå är sista april och valborg = alltid festdag. Jag lovar att vi gör stan osäker! Jag längtar! Det ska bli sååå jävla kul!! Nog för att det inte bara blir fest på valborg, jag tror att hela helgen kommer gå i spritens tecken!

Japp, jag är mycket väl medveten om att mitt inlägg låter som om det är skrivet av en fjortis, men det bjuder jag på!


Kära Måndag

Jag hatar måndagar. Ny vecka och alldeles för långt till helgen, och man är alltid trött...

Sitter här och pimplar vatten. Har nyss fått i mig lite lunch. Jag hatar sådana här meningslösa dagar då man har halvdag i skolan, och till på köpet slutar tidigare. Det tog mig längre tid att ta mig till och från skolan idag än vad lektionen tog. Fast, tack och lov för det, bakterieodlingarna luktar döden. Det går fasen inte ens att förklara hur det luktar. Vi satt med vicks insmort under näsan, men det hjälpte föga. Till på köpet hade jag kunnat varit på lunch-passet på Friskis nu, men icke. Vi har i alla fall fått svart på vitt att Listerine bara är skräp, så använd det inte om du nu gör det.

Vid 17 blir det i alla fall Friskis. Mitt första Friskis-pass i år. Jag ska förövrigt börja gymma med, så ska försöka boka in en instruktionstid. Kanske låter töntigt, men jag tänker minsann inte skada mig!

"Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din" I like (:

Dick Årebrink

Underbar och älskad av alla...

Idag är det två år sedan Dick försvann. Jag minns fortfarande hur läskigt det kändes när Lena kom ned till nedervåningen och bad både mig och Martin komma upp lite för att hon hade någonting att säga. Först trodde alla att det hade hänt någonting med deras farfar, det hade varit logiskt med tanke på att han var rätt dålig... Först var allt så ofattbart, skojade hon? Men vad är det att skoja om..."Dick finns inte mer". Va? Vad säger hon? Sedan kom tårarna. Och chocken. Vadå, Dick kan väl inte vara borta? Vi var ju på IKEA så sent som igår kväll, och då mådde han bra?

Jag kan fortfarande höra hans skratt, och jag kan ibland komma på mig själv med att nästan fråga Martin om det var Dick som ringde. Han fick den finaste begravningen man kan tänka sig, den var perfekt. Har aldrig gråtit så mycket i mitt liv som tiden mellan detta datum och begravningen. Sedan kändes det som om man faktiskt "förstod", och kunde "släppa taget". Det är för mig fortfarande en jätteäcklig känsla att en person helt plötsligt inte finns. Man vet inte vart man skall ta vägen, eller hur man ska bete sig. Min hjärna förstår inte hur en person bara helt plötsligt inte finns.

Jag hoppas och tror att Dick har det helt underbart i himlen. Jag önskar dock att han fortfarande fanns vid livet. Är oerhört tacksam och glad över att jag fick lära känna denna man. Jag saknar honom. Något otroligt. 

Han var den mest godhjärtade personen jag någonsin träffat...

R.I.P. Dick

Män som hatar Kvinnor

Otäck, spännande och helt underbart bra...

Igår vid halv 6-tiden började jag röra mig bort till Carro. Vi satsade på en liten räkfrossa, vilken var himla god, med räkor, bröd, guacamole, ägg, oliver och en skvätt vitt vin. Efter alldeles för mycket räkor vandrade vi bort till Carros godisaffär där vi inhandlade diverse tilltugg till bion. Vi tog sedan vagnen till Bergakungen. 21.15 började filmen "Män som hatar Kvinnor" och varade i drygt 2 h & 45 min. Från kl 21.15-ca 12 har jag inte den blekaste aning om vart tiden försvann. Inte kändes det som man satt så länge. Vi satt som fastklistrade, och på helspänn, filmen igenom. Fyfan vilken bra film! Rekommenderas varmt! Ni måste se den! Beck och liknande är barnprogram i jämförelse.

Tänker inte berätta vad den handlar om, den måste ses. Och jag lovar att trailern som går på TV inte alls gör filmen rättvis. Jag tyckte inte alls att filmen verkade bra, utan bara en sådan film som, "jaja, den kan väl vara bra". Men gud vilken underbart bra film. Och så himla sann ändå...


Ryggfiléer

Som min kära vän Carro skulle uttryckt det; jag har ont i mina ryggfiléer...

Ett Body Combat-pass och en fika senare, så är jag nu hemma igen. Body Combaten var väldigt rolig måste jag säga. Åtminstone när man förstod vad man skulle göra. Till en början kände jag mig bara som en vilsen och korkad människa, men när jag väl kom in i det och verkligen ansträngde mig, så var det såå himla roligt! Och för att inte tala om jobbigt! OCH VARMT! De hade ingen AC! Oh god! Det var ett riktigt roligt pass som jag tror är ännu roligare ju mer man lär sig rörelserna. Väl värt att gå på, och jag tror jag måste följa med flera gånger. Efter passet sprang vi en sväng på löpbandet och varvade sedan ned med lite gång :) Efter den välbehövliga duschen (då jag alltid svettas som en gnu...jag skojar inte, jag är alltid sjöblöt i svett...Äckligt, men så jävla gött...) vandrade vi till ett jättemysigt fik och surrade och drack en latte. Latte har blivit min drog - fy så gott! Gick sedan in på ICA, var verkligen tvungen att få i mig något, annars hade jag antingen spytt eller svimmat. Köpte en sådan Wasa sandwich knäcke med tomat och lök, så himla gott!

Nu är jag då hemma och är hur trött som helst. Ska hoppa i säng vilken sekund som helst. Och som sagt, har ont i mina ryggfiléer efter träningen. Vad är då ryggfiléer för någonting? Ni vet musklerna som sitter precis bredvid ryggraden? Det är ryggfiléer. Förstår ni fortfarande inte? Pröva Body Combat så lovar jag att ni förstår...

Body Combat

Tempo, slag och kondis...

Jag känner att det har hänt en hel del denna vecka, men jag minns faktiskt inte vad jag gjort? Ska försöka summera det.

I tisdags var jag minsann ledig. Då blev det en tur ut till Sisjön där jag fick bytt min kokplatta som slutade fungera. Skönt. Sedan lunchade jag och Martin inne i stan, helmysigt! Lagade mat hemma hos mig, ute i det gemensamma äckliga köket, och sedan såg vi tv. Det visade sig att det rök en himla massa ur den nya kokplattan, så vi drog illa kvickt ur sladden och vågade inte riktigt använda den mer...Jag fick även förnyat mitt årskort på Friskis. Toppen! 2700 kr fattigare, men ett helt års träning rikare. Eller hur ska man se det?

I onsdags hade vi skola. Barntandvård, då vi var på SIMU. Vi skulle lägga kofferdam på gummorna, och därefter göra en fissurförsegling respektive blockering. För det första tvingas vi dit kl 8 på morgonen för att lyssna på en genomgång vi redan haft. Vid 08.40 säger de att "nu får ni ta en halvtimmes rast". Say what!? Kunde vi inte ha fått börja nio då? Nej nej. Vid 10.15 var Carro och jag klara. Riktigt skönt måste jag säga. Så jag gick och försökte förgäves få tag i patienter, och sedan drog jag in till staden. Inväntade Linn och sedan handlade vi presenter till Carro. Vid 14 mötte jag Sahra på Kungsportsplatsen för att gå och fika med henne på Café Vallgatan. Helmysigt! SÅ längesedan! <3 Kvällen avslutades med en till tur till Sisjön, middag hos familjen Pedersen och Grey's. :)

Igår torsdag hade vi klinik hela dagen. Fick avklarat lite prov och hade utvecklingssamtal. Mötte upp Carro (som hade varit ledig hela dagen...) i Vasa för att ta en latte innan handlingen. Det blev Espresso House inne på NK (ni måste gå dit, så himla mysigt...Och deras frukost, mmmmmm...). Vi fick prata av oss lite, och sedan begav jag mig till Hemköp. Fick mig en avhyvling av kassören för att mitt Bonuskort inte fungerade, som om det skulle vara mitt fel? Som tur var fick jag rabatten på räkorna ändå (det var nog för att jag stod på mig...eller var det min charm?) . Inne på Netto hade de fel på kortapparaten, så det tog en himla tid att komma ut ur den affären. Hem, slänga i sig lite fil och någon hårdbrödmacka, och därefter ta bussen och vagnen till Anna, där det blev hockeytittande med vin och mörk choklad med Martin, Anna och Therese. Himla mysigt, och till på köpet vann Timrå över HV med 2-1, så nu leder Timrå med 1-0 i matcher. Heja heja!

Kl 18 ikväll står jag redo inför ett Body Combat-pass med Carro. Jag börjar känna av nervositeten med tanke på att det inte precis var igår jag tränade, och dessutom har jag aldrig provat Body Combat. Men Carro tycker det är asrolit, så då måste väl jag också göra det? Eller? Jag hoppas att jag kan gå imorgon, men tror att det är för mycket begärt! Haha!

Thinking

"My head feels all full"
"Yeah, that's what's called thinking. Try with it."

Jag är inne i en period där jag tänker alldeles för mycket. Det känns precis som om jag inte kan sortera ut vad jag bör ha kvar i huvudet och vad jag bör slänga direkt i papperskorgen. Jag hatar dessa perioder, och undrar varför de ständigt dyker upp. Som om skolan inte upptar tillräckligt mycket plats i huvudet, jag skall även försöka få ihop mitt liv utanför det. Mitt stora problem är hjärtat, vilken hjärnan tenderar att ta över. Know what I mean? Love, love, love.

Well. Skola mellan 13-16 idag. Mikrobiologi. Det suger verkligen. Det är den tråkigaste kursen jag någonsin läst. Man sitter och äcklar sig med att ta prover av saliv, rör runt och kikar efter bakterier. Ganska så äckligt! Jaha, det är väl bara till att sätta fart. Gosh.

Mamma ringde mig igår :) Älskar henne! De är tydligen nästan klar med mitt rum, och jag kan inte vänta på att få se det! Till och med pappa tyckte att jag valt en riktigt snygg tapet och att det blev skitbra. Japp, jag har bra smak ;)

No offense

Han med stort H finns bara i fantasin.

Jag är, som så många andra, en sådan som följer och älskar TV-serier som OTH, Grey's Anatomy och så vidare. Jag älskar att läsa Chick-lit, där den ena slutar lyckligare än den andra, och killarna gör allt som man vill att de skall göra. Killarna gör de rätta sakerna, säger de rätta sakerna, läser nästan deras tankar osv. Dessa killar konstaterar jag bara finns på låtsas. Hoppas ingen tar illa upp, men jag tror att det är så. I verkligheten har nog den ena något medan den andra saknar det och har någon annan bra egenskap istället.

Serier som One Tree Hill är nästan skadliga. Kräver vi mer av männen än vad de egentligen förtjänar?


Underbara bakisdag...

Rött vin equals huvudvärk...

Hade en helt underbart trevlig kväll med trevligt folk och kanske lite för mycket vin. Jättekul att Chantal också var med! Hon är verkligen supergullig!

Det jag inte riktigt förstår är, är att när jag väl får sova, och borde vara helt slut, så vaknar jag automatiskt klockan 8 och är hur pigg som helst och kan såklart inte somna om. Nu är klockan 10 och har fortfarande inte lyckats somna om. Kanske bara är till att kliva upp och göra sig lite frukost? Eller gå en promenad?

Det sistnämna låtsas jag att jag inte skrev. Är bakis, har fruktansvärt ont i huvudet, och har grymt tråkigt. Är riktigt hungrig också. Kan verkligen inte förstå hur man och varför man vaknade så tidigt jämt när man druckit. Det slår aldrig fel. Jag somnade ändå vid 3, jag borde sova till åtminstone 12. Men nej nej.

Är huvudet dumt får kroppen lida.


RSS 2.0