En månad efter

Ja, nog ligger jag en månad efter i mina blogguppdateringar alltid...

Jag åkte hem dagen efter vi kom hem från London. Om det var lyckat eller ej är en annan femma. Det hade nog varit skönare att stanna i Göteborg en dag till för att hinna landa och packa om, men så blev inte fallet. 10.42 gick tåget hemöver. Jag släpade med mig hela London hem, och lite mer därtill...

11/6 -09
Detta datum fyllde Martin 21. Jag började jobba på Willy:s. Jobbade i tipskiosken för första gången, vilket var häktiskt. Väldigt mycket att komma ihåg. ATG där, Svenska spel där. Jaha, skulle du ha korv med mos? Jag tyckte du sa bröd...I vilket fall så kommer jag nog lyckas med det där också förr eller senare, det brukar vara slutresultatet av det jag åtar mig. Tjurig som mitt stjärntecken - jag är inte oxe för ingenting.

Otherwise
Det är dumt att försöka minnas vad man gjorde för en månad sedan. Jag får helt enkelt göra en summering av vad som skett, och kanske berätta ingående om det jag kommer ihåg. Deal?

- Klippt mig
- Jobbat ex antal dagar, och ex antal extrapass
- Umgåtts med töserna
- Firat midsommar med släkt och familj (med ex antal glas fyllda med alkohol, mat, tårta och gott sällskap. Jag älskar att umgås med släkten, det är något man gör alldeles för sällan, inte sant? Närvarande: Tommy, Jocke, Alva, Ella, bror, mamma, pappa, Gunilla, Håkan, mormor, morfar, Cattis & Cricke)
- Firat midsommar på en hemmafest i Granloholm med Hjort & Jonsson! (förövrigt en himla mysig och lyckad kväll!)
- Solat hemmavid - jag lovar att man steks. (Blir jag brun för det? Näää...)
- Solat och badat på smacken med Hjortis & Ann-louis (konstaterande: Kaffe på stranden är ett måste!)
- Solat och badat med Hjortis ute på Tranviken (Där finns det hunkar kan jag garantera! Bästa skrattet: När Hjortis blev nerskiten av en mås!)
- Solat på klipporna ute på vackra Tynderö med mamms.
- Shopping i Birsta City.
- Utgång på Stadshuset med fröken Hjort! Efter en himla lyckad förfest lyckades vi faktiskt ta oss till stan ;) (Hjortis pappa är rolig när han är full. Somliga andra klänger när de är fulla. Hjort och jag dansade så fötterna fick lida. Vi träffade en hel hög med gamla klass- och parallellklasskompisar. En minst sagt lyckad och görrolig kväll! Tack för det, Hjortis! ;) Det gör vi om, inte sant?)
- Gatufesten har svischat förbi. (Veckan inleddes med att käka middag i Daltonstältet med Hjort, Jonsson och Hammarström. Aningen för många öl för att jobba dagen efter, men så fick det bli. Träffade min gamla granne; Unger. Han kände minsann inte igen mig, men det ändrade vi på! En himla galen kväll!
Onsdagen inleddes med MK-party och förfest hos mig. Jag hoppas jag talar för alla när jag säger att det var riktigt trevligt. I staden träffade vi massa folk, satt och drack, surrade och hade det himla trevligt. Alla utom Emma närvarade.
Lördagen, enda betaldagen jag gick, spenderades med Jonsson! Hon kirrade in mig för 100 spänn. Inte dåligt, flicka lilla! Thank u for that. Det var nog den sämsta kvällen, inte alls lika mycket folk man träffade och man var inte alls på lika gott och strålande humör som exempelvis måndagen. Men det var absolut inte tråkigt för det ;) Måndagen satte nog ribban, vilken blev alldeles för hög för att uppnå resten av förväntningarna. Speciellt när folk droppade av, en efter en.)
- Jonssan och jag har haft en ost-kex-&-vin-kväll med filmtajm. (Himla trevligt!)
- Annat bus har hittats på med töserna också, såsom en härlig tjejkväll med massa skvaller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0