Premiär!

Lördagen inbringade lite stadsvandring med min sötnos. Han blev lite fattigare, men en TV rikare. En riktigt fin TV, om jag får säga det själv! Lite skillnad mot min 32"are det. Vi begav oss sedan till Hemköp och införskaffade lite lunchvirke så vi kunde göra lite räkmackor. Jättegott. På kvällen frossade vi i kebabpizza, fy bubblans vilken god pizza! Godaste pizzan jag ätit faktiskt. Det blev schlagerkväll och pizza för hela slanten, underbart. (Och inte att förglömma! TIMRÅ IK tog sista slutspelsplatsen!! Petade ned Luleå, snopet för dom! Underbart Timrå!)

Söndagen brukar alltid bestå i massa degande, så även denna söndag. Fast vi pallrade oss upp och gymmade i en timme, och lagade därefter en skitgod kycklingrätt till middag! MUMS! När klockan var halv åtta, ringde sötisen Carro och undrade om vi ville ha Sorbetglass. Glass kan man väl inte tacka nej till? Det blev en promenad upp dit, lite surr och därefter en promenad ned till Peter igen där vi smaskade i oss lite glass. Mango och aprikos-sorbet. Asgod glass! Danke!


Dagen till ära har bestått i 4 försök i skolan, samt en premiär i löpspåret! Gud så underbart det var, speciellt i det här härliga vårvädret!

Imorgon blir det en heldag i skolvärlden. Först ett besök ute på Östra Sjukhuset för att kika på hur Sjukhustandvården fungerar. Sedan hem en snabbis för att hämta träningsväskan, iväg till skolan för att ha två försök, och därefter lite gymmande ute i Kortedala, för att avsluta kvällen sovandes där ute. Ska nämligen hjälpa Mr. att få hem sin TV :)

SO LONG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0