En dag med glasögon

Träffade min karl borta vid Bäckebol köpcentrum förut idag. Med glasögonen på. Jag förstår varför optikern påpekade att jag kanske borde undvika bilkörning första dagen. Fyfan vad mycket jag upptäcker att jag ser! Det är en känsla som verkligen inte går att beskriva! Det är verkligen först nu jag förstår hur jädrans mycket skyltar etc jag missat innan. Äckliga äckliga känsla. Men jag älskar att kunna se såhär jädra bra! Blir dock lite groggy, tar nog ett tag att vänja sig :) Men... Vilken känsla!

Bara en sån sak som att jag såg vilken buss det var som for förbi ganska långt bort, utan att ens behöva anstränga mig för att se!  Och en sån sak som att jag ser vad mina grannar håller på med!! HAHA. Och att jag ser att det är ganska långa mellanrum mellan lamporna i julbelysningen i träden mittemellan husen! (Annars ser det ganska grötigt ut). Jaa, det finns nog mycket jag skulle kunna säga...

Nu är det dags för fest och glasögonen får ligga hemma. Just nu älskar jag glasögonen bara för jag ser så jädra bra! :) Sen om jag ser ut som en nörd eller tönt är ju en annan femma :) Men crazy, I like it.


Fest vare! So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0