Släckte ni lamporna?

Earth hour - en timme ägnad miljön och jorden. Släckte ni lamporna? Det gjorde i alla fall jag.

Jag hade förväntat mig att mina grannar skulle göra likadant. Jag satt uppkurad i soffan med ett tänt ljus och tittade på TV:n (om man fick ha den på är en annan femma jag inte tagit reda på...) och släckte lampan fort som ögat då klockan blev 20.30. Varför ska jag egentligen ha lampan igång när jag ser TV? Jag satt förväntansfull och tittade ut genom fönstret för att kika om hela lägenhetslängan mittemot skulle slockna, men icke. Var och varannan hade fortfarande lamporna tända, det var bara några enstaka själar som faktiskt släckte sina lampor. Jag blev besviken. Vem kunde ha missat att det var Earth Hour igår egentligen? Nog för att jag inte är så jätteinsatt och tar det på så stort allvar, men. Jag gjorde en insats, och det är ju bra. Eller?

Jag har även denna dag upptäckt att min mobiltelefon inte ställer om sig själv, vilket någon annan av mina mobiler har gjort. Så helt plötsligt var klockan nio, fast jag helst hade velat att den var åtta. Upp och hoppa, klä på sig, sminka sig lite och iväg. Jag mötte upp Carro vid Evas Paley och så åt vi en mysig frukostbuffé! Fy bubblan vad mysigt, och fy bubblan vad mätt jag blev. Jag är mätt än kan jag säga (klockan är snart 15, och jag åt frukost kl. 10).

Jag har också utmanat mig själv. Tänker inte avslöja något, bara säga "Ut med det gamla, in med det nya!".

Jag är inne i en period då jag har så sjukt mycket att göra egentligen, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, så det blir som ingenting gjort. Ni vet säkerligen hur det känns. Vad gör man åt saken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0