Loven innebär allt som oftast plugg

Visst är det konstigt?

I onsdags förra veckan var det helt underbart väder ute. Carro och jag hamnade i Brunnsparken på trapporna med varsin latte vid 13-tiden, trots att vi hade massvis att göra. Vi kom oss inte därifrån förrän 16-tiden. Då gick vi och handlade Cirkus-biljetter! Den 18:e ska vi nämligen på Cirkus! Haha.

I torsdags förra veckan så bar det av hemöver mot Timrå. Tåget gick kl. 19 och var framme 0400 i Sundsvall. Mamma var snäll och hämtade mig på Centralen. Sedan satt vi uppe och fikade tills hon skulle åka till jobbet, och sedan hoppade jag i säng för att sova i 3 timmar.

Fredagen innebar styling av håret. Pappa var hemma för han hade hosta, så han bjöd mig och bror på hamburgare på Sibylla. Sedan vid 14-tiden var jag på Hårlinjen och fick håret klippt, så himla skönt! Kl 15 var det mammas tur. Jag for en sväng till biblo medan mamma fick sitt hår fixat. Hittade lite böcker, men inte allt jag hade tänkt. Åkte sedan tillbaka till Hårlinjen och väntade på mamma. Det blev sedan en mycket lugn kväll hemma. Mamma och pappa bjöd på Kina-mat, vilket minsann inte var igår. Fy så gott det var! Vi skjutsade även in bror till tåget, han skulle nämligen till Skåne, vid 23-tiden.

På lördagsmorgonen for mamma, pappa och jag in till Birsta. Vi var in på Ica Maxi för jag behövde köpa hårfärg (och på Maxi har jag hittat de billigaste hårfärgerna...). Fick bli en mörkbrun färg den här gången. Vi gick in på Skopunkten också, och jag blev kär i ett par skor. Illa. Mamma hjälpte mig sedan att färga håret. Det blev helsnyggt! Lördagskvällen tillbringades hos Malin, med Malin och Hjortis. Vi kikade lite på Robinsson, åt bärpaj och spelade kort. Och tjötade såklart! Runt halv fyra var Hjortis och jag hemma.

I söndags åkte vi in en sväng till Birsta igen mamma och jag. Var in på Blomsterlandet en sväng, och så in på Skopunkten igen. Jag köpte skorna, jag var såld. Vi for sedan in till pappas jobb för att han skulle byta tändstift och olja och något mer på mammas bil. Medan pappa gjorde det, satte mamma och jag oss i massagestolen de har. Fy så skönt det var! Det blev en promenix på kvällen, och kring 23 for jag in till staden i dimman för att hämta bror vid tåget.

Igår - måndag - gick jag upp kring 10. Rätt så sent för att vara jag nuförtiden. Gick ut en liten sväng, och skjutsade sedan Emil till skolan. Började sedan plugga lite, och hämtade Emil kring 15. Sedan hämtade jag mamma kring halv sju inne i stan. Vi satt sedan och surrade tills klockan blev halv nio, då vi hämtade Emil från boxningsträningen och skjutsade honom till Carro. Jag var mer eller mindre taxi igår kändes det som. Vilket väder det var igår! Usch. Snö och regn, grått och trist. Fy!

Idag - tisdag - vaknade jag kring halv åtta. Skjutsade ned mamma till bussen. Gick sedan ut en sväng, och har nyss ätit en alldeles underbar frukost. Ska sätta igång och plugga nu så jag kan slappna av lite. Det börjar närma sig med redovisningar och grejer, så det är bara till att ligga i.

Det blir träning ikväll med mamma, och en tidig sänggång tror jag.

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0