Reconsider Me

Vaknade upp till ännu en av Göteborgs mulna dagar. Fattas bara att det börjar regna. Sitter och tittar på mina otroligt fina julblommor. Mmm. Skulle behöva köpa lite julkryddor till min adventsljusstake. Skulle även behöva handla mat, men energin finns inte, så det får bli imorgon efter träningen istället. Ännu en vecka har nu lidit mot sitt slut - inte än, men imorgon kväll - och den har väl mest inneburit tentaplugg. På tal om tentan så gick den jättebra. Bättre än förväntat. Resultaten av Patologi-tentan var skrattretande.. Maxpoäng 33, alla i klassen - alla - låg mellan 32-33 poäng. Då kanske man skall börja fundera över att kanske byta ut tentafrågorna till nästa år? Är allmänt less på den otroligt dåliga standarden. Göteborgs Universitet är en otroligt bra skola, med otroligt begåvade lärare som är väldigt kompetenta. Varför finns det inte någon bättre struktur och standard? Det övergår mitt förstånd.

Igår ägnade jag dagen åt att kliva upp tidigt för att åka in till skolan med Carro och fixa en vetenskaplig artikel till Näringsläran. Det visade sig vara svårare än vi trott. När klockan var halv ett gav vi upp. Då tog vi med oss Jennifer till Paprika och bjöd henne på mat. Därefter gick jag och Jennifer, utan Carro som skulle till Tandis, och handlade bakgrejer på Hemköp, och därefter begav vi oss hem till Carro, där Carro, Per och Linn anslöt sig en stund senare. Det bakades lussekattar, lussebullar, pepparkakor, knäck, chokladkakor och Rocky Roads. Dessutom bjöd Per på glögg. Mmm vad mysigt och roligt vi hade! Det är en helt underbar sak att göra med sina vänninor. Vi har även kommit överens om att träffas för att baka oftare, oavsett om det är en högtid eller inte. I like!



Pluggdag, städdag och slappdag idag. Ska iväg och träffa Carro på Starcups vid 16 för att plugga lite. Pluggfika gillar vi :)

Keep in touch! / Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0